Most jöttünk meg uhuról ma vagyunk 29 hetesek egy naposak! (méret alapján 29+4) és ehhez másfél kilósak ami állítólag kicsit több mint az átlag de nem vészes (azért remélem rá tudom adni az 56-os ruhákat.
Adataink
magzat fekvése: far ugyanúgy mint Áron a végén farol be nekem
Placenta helyzete: melső
Magzatvíz mennyisége: átlagos
Ép koponya szabályos agyállomány. Szívműködés jó, négyüregű szív, ép kiáramlás
Ép rekeszizom.
Gyomortelődés, hólyagtelődés látható.
Biometria:
BPD: 75 mm
HC: 270mm
AC: 255 mm
FL: 56 mm
Anomália nem látható
Mondtam a hasfájást és a derékfájást, kérdezte, hogy volt-e fizikai, lelki megterhelés, mondtam, hogy de még milyen!
Ezért megnézett manuálisan is
(életemben most vizsgáltak így még csak harmadszor + egyszer szültem) : kissé felpuhult a méhnyak, de ez másodszorra szülőnél normális, zárt a nyakcsatorna.
A hasi uhun meg is mutatta, hogy látszik a zárt méhszáj, kérdeztem, hogy a külsővel mi a helyzet az ugyebár nem látszik, erre azt mondta, hogy az nem is érdekes, a belső állapota a fontos.
Az egyéb hüvelyrepedéses dolgokra tök mást mondott mint aminek én neten utánna néztem, azt mondta, hogy a hüvelyrepedésnek nincs köze az inkontinenciás panaszokhoz, az attól független. Ami még érdekes volt, hogy azt is mondta ilyenkor már nem jó a gátizomtorna mert túlságosan megedzi a gátat és pont, hogy nehezebb lesz a tágulás, ráérek szülés után, akkor viszont kifejezetten ajánlja mert teljesen rendbe tudom vele tenni a panaszos dolgokat... no most légy okos domonkos...
Az olajos gátmasszázst ő is ajánlotta.
A labor anyagok elkeverve megint... kiakadt, hogy mennyi felesleges dolgot néztek nekem vérből aminek semmi köze a várandósághoz(volt olyan amiről ő sem tudta, hogy mi fene), de ami fontos lenne az mérhetetlen (bárányhimlő) a toxoplazmát meg nem is nézték...
A cukros papírom, meg nem rakták be a mappájába így az nincs nála, majd telefonálni kell.
... és akkor jöhetnek a képek...
Pocakfotó majd csak holnap készül...