Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok a segítséget. Talán szerdán kiderül minden és akkor megnyugszok, vagy nem. De akkor tuti ad gyogyit és babás leszek.

Nem is meséltem! Ma reggel mérem a hőm és 36.3-ról 36.6-ra ugrott fel. Mérges is voltam, de mélyen tudom, hogy nem ovu volt. Mondom páromnak, hogy felugrott a hőm, lehet ovu volt??? Erre mérges lett, hogy miért is nem szóltam?? Mondom, mert tegnap honnan tudtam volna hogy fenn lesz ma a hőm? Semmit sem éreztem belőle, mármint ovus érzésem nem volt.

Kende babának jobbulást!!!

Magdolnam
Aranyos a boci. Tegnap mi is voltunk brendonban. Kocsikat nézegettünk, meg ajándékot vettünk két barátnőmnak.

Márti
Annyira sokat mutatott a mérleg? Nem hiszem el!!!!

Egész délután a fürdőszobában vakartam a mocskot. Én el sem hoszem, hogy lehet ennyire koszos egy 2 négyzetméteres fürdő. Tiszta penész volt a belső sarok is. nagyon párás az egész. Már alig várom, hogy kész legyen a lakás.
Konkrétan 3,5 órája takarítom!!! Már unom nagyon!!!

:evil: :evil: :evil: :x :x :x

Kép
Kép
nati80

Laptető :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Proballok visszaolvasni majd de most eloszor a sztorim:
Tegnap bugyi,tisztasagi betet,farmer es kabaton keresztul osszeverztem a busz uleset... :(
Nagyon razkodott a busz es mar feloraja utaztam... kb ilyen lehet a magzatvizelfolyas( nekem anno burkot repesztettek ,nem folyt el)...szoval hirtelen egy mp alatt elontott,uszott a farmerom a verben....azt hittem ennyi volt.
Ugyeleti auto vitt a korhazba..mehszaj teljesen zart,nincs fajdalom...nem veteltem el szerencsere...
Lett egy veromlenyem ami megnyugtattak a babatol messze van nem kell aggodnom. Csak fekudni sokat mig felszivodik. Azota nem verzem de ez isszonyu elmeny volt!!!!!
holka

Nati
pajzsmirigy nincs kozte,de a TSH-t izotop labor kuldik arra altalaban egy hetet varni kell.Szoval kulon dolgozzak fel a tobbitol ezert nincs kozte.

Muffin
Amikor a 6 eve kiderult az ocsemrol,hogy 6 ferfi okolnyi daganat van a lababan osszomlott a vilag korulottunk. Honapokig voltunk ketsegek kozott. Teljesen attudom erezni mit erzel!!! Tesomnak szerencsere azota minden erdmenye negativ.
Sok erot kivanok a csaladnak!!!
holka

Kisvirag
Kendenek gyors javulast kivanok!!

Marti
mehszajseb szules utan alakul ki gyakran,de fertozes is okozza es hormonalis hatas is befolyasolja. 10bol 6 nonek van!! Ha par honap mulva ujra nezik lehet mar kisebb lesz. Ha panaszt nem okoz es nam nagy nincs teendo de azert kontrolalni kell!!
Fagyasztassal tuntetik el ha szukseges. Amugy nekem is van..
holka

|Magdolnam
gyomoszolni valo boci!! :lol:
Hol van a Brendon outlet?
holka

Jesssszus Holka! Tiszta libabőr lettem!!! Huh, ez nagyon durva. Én tuti azonnal pánikba estem volna. Nagyon vigyázz magadra!!!!
9.kerben van a soroksári úton pesten. Oda szoktunk menni mert jól le vannak árazva a Brendonos cuccok. Ez a vérömleny mitől van?
magdolnam

Az! pihepuha boci :lol:
magdolnam

Csajok! Van valaki?
Képzeljétek, ma is + az ovutesztem. Én ezt már tényleg nem értem. Ma van a 20. napom. Tegnap is + volt tojcsival. Az ma nincs. A 15., 16. napomon is + volt. A 17-en negatív. Ki érti ezt :?:
Vagy csak próbál a tüsző megrepedni és nem tud?

Kép
p__lilla

Holka
Tényleg nem lehetett semmi, ami veled történt. De lényeg, hogy a baba ott van és dobog a kis szivecskéje.

Nati
Én is sokat takarítom a fürdőt. Nem bírom elviselni ott a koszt. Mondjuk szerencsére penész nincs, mert elég nagy és szellőzik rendesen. Akkor ma kitakarítottad magad.

Kép
p__lilla

Holka
A frászt hoztad rám! De szerencsére minden rendben van. Pihenjél amennyit csak tudsz.
Köszi a segítséget, akkor tuti ezért nincs rajta a papíromon.

Lilla
Tudom volt mensid, de nem csinálnál egy terhestesztet? Mivel hőt se nézel, így nem lehetsz biztos benne, hogy nem vagy babás. Nem???
Egy próbát megérne szerintem.

Jó éjszakát!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!Szép jó reggelt mindenkinek!

Engem kidobott az ágy!!! :cry: :cry: :cry: Nagyon pocsékul vagyok!
Az este nem is tudom hogy fektettem le a fiukat... :roll:
Ráz a hideg, az orrom ugy érzem minteha egy nagy burgonya lenne, hányingerem van, köhögök, fáj a torkom, légcsövem...Nem tudok aludni, mert az orromon be van dugulva és a szám szárad ki... :evil: :evil: :evil: Na ennyhit a panaszkodásrol...

Holka:
Te jó ég! Megijedhettél képzelem nagyon!Még én is megijedtem amikor olvastam... De hála Istennek nincs bajotok!
Kösz a segitséget. Irt ki a doki gyógyszert a méhszájsebre, hátha az hatni fog rája...Nem tudtok valami gyógynővényes ülőfürdőt, ami használna ilyen esetben?

Lilla:
Menyire volt pozitiv az ovuteszt? Mármint a teszt csik? Ha erösebb mint a controll akkor lehet babás vagy ... :roll:

Nati:
Akkor jól kidolgoztad magad tegnap a fürdőszobában...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Sajnálom, hogy ilyen szarul vagy. Kéne pihenned, sokat!

Nem hinném, hogy terhes lennék, hiszen még csak a 21. napon vagyok és a 17-en negatív volt. De előtte is volt +. Szerintem csak próbálkozik a tüsző megrepedni. Nem lehet, hogy ez van?
De azért ma is tesztelek. 3 napig úgysem lehet +, mert akkor valami hiba van. Amúgy ma megmértem a hőm, 36,7. Ezért sem gondolom, hogy terhes vagyok. Akkor azért többnek kéne lennie.

Kép
p__lilla

Jó ég Holka!
Örülök, ohgy nem lett nagyobb baj! És hazaengedtek vérömlennyel?
Annával nekem is ugyanez volt, én is úgy mentem a kórházba, hogy Apát nyugtattam útközben, hogy megpróbáltuk, megint nem sikerült, na de majd legközelebb...Aztán most meg itt kiabál :)
Pihenj sokat, és semmit se emelj, még véletlenül se!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok, jó reggelt!

Márti, jobbulást neked, nagyon sajnállak, szar lehet igy még a fiúkra is figyelni. :(
Holka, nekem is görcsbe rándult a gyomrom, ahogy olvastalak. Én is tutira vettem volna, hogy elment a baba. De szerencsére csak ilyen ijesztgetős fajta, talán Szamarának kéne hivni... :lol: (remélem láttad a Kör c. filmet, mert csak akkor érted)
Magdolnam, elhiszem, hogy szar a közérzeted, nekem is az, ráadásul én elkezdtem a bőgőmasinára való átváltást. Pedig én egy kemény csaj vagyok. Már apa is mondta, mi van velem, hol az a kemény nő, aki voltam. Mondtam neki, hogy elsodorták a hormonok biztos. :(
Lilla, a hőre ne adj, mert minden nőnek más a cover line értéke, láttam már olyan görbét, aminél a nő 36,6-36,7 fokkal terhes volt. Ahogy elnéztem az én görbémet, valahol a 20. napom körül lehetett a beágyazódás, mert akkor volt egy csökkenés, majd felugrás. Ja és nekem is 28-29 napos ciklusaim vannak.
Szóval sztem várj, és tesztelj a 26. nap körül, addigra már az ovutesztnek ki kell mutatnia. Nagyon drukkolok neked!!!!

Lányok, most akkor az hogy van sorrendben? Védőnő, vagy a körzeti orvos irja a beutalókat a belgyógyászatra, ekg-ra, vérvizsgálatra? 3 hét múlva újabb uh, addig felhivjam a védőnőt? Mert a körzeti orvoshoz kellene valami igazolást vinnem, hogy terhes vagyok, nem? Olyat meg nem kaptam. Előrébb járó kismamik, segitsetek, mert ezen agyalok már napok óta. Miért is voltam olyan ideges, hogy nem figyeltem? :shock: Lehet, hogy inkább fel kéne hivni a dokibácsit, hogy bocs, de egy link alak vagyok... :D
Szép napot mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór

Jaj Jenny, akkor átérzed a "problémám" :lol: Védőnő!!!!! ő intéz mindent. Nekem a volt köcsög háziorvosom azt mondta: mi közöm magához??? NEm foglalkozom kismamákkal! És ezen kiborultam
magdolnam

Köszi Magdolnam!
Én meg mivel csak nyár óta vagyok Móri lakos, nem is jártam még a körzeti orvosnál. A védőnőt is úgy silabizáltuk ki, még a körzetünket sem tudtuk, mert Apa sem szokott dokihoz járni. :D
Na akkor jövőhéten lesz dolgom. Uh-ra időpontot kérni, védőnőt felhivni, csak fura, hogy azt hittem, ilyenkor ad a doki valami papirt, hogy van terhesség. Na de nem parázok, azt mondta, minden rendben van, akkor hinni kell neki. Lassan átmegyek Szörnyellába. :lol:

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Húha, látom átmentünk depressziósba.............. :roll:

Muffin!
Én is ledöbbentem azon, amit írtál! Rémes! És főleg, írtad, hogy a gyerekek 4 és 7 évesek...Mint az enyémek! Szegénykék! Anya nélkül....jajj, bele gondolni is rossz.....

Márti!
Én is nagyon nyomottan keltem, fáj a torkom, taknyolok, és olyan furán levert vagyok.....Így aztán a hőmérőzés sem ér sokat, mert még csak az 5. cn, de 37,1!!!Ilyen nem szokott lenni, szóval biztos jelzi, hogy valahol gyulladás van, és ezért a hőem.....

Virág!
Sajnálom, hogy Kende is összeszedte.........Atit még holnap sem engedem oviba, mert igaz, már láza nincs, de annyira köhög......Sokszor hányás-szintig! Enni sem nagyon akar, az éjszakáink is rosszak így....Még Veronika tartja magát...

Lilla!
reménykedem, hogy te leszel a következő........Ez a várakozás-reménykedés a legrosszabb! (és aztán a pofára esés...de nálad ilyen nem lesz!)

Holka!
Gondolom, mennyire megijedhettél! És a buszról hogy jutottál el a kórházba? Tudtál telefonálni valakinek? És a vérzés görccsel is járt?

Nati!
Az értékekhez nem értek, de a doki biztosan tud megoldást, és hamarosan bébis leszel!

Andy!
Még mindig szenvedsz??? Bízz benne, hogy hamarosan a 12. hét......

Jenny!
Ilyen sírós hullám nálam is volt anno.....És a szülés után is....
De a bébivel minden oké, az a lényeg!

Pusz, Ditta

Kép

Kép
ditta76

sziasztok
végre vagytok, és tudok írni mindenkinek, nem csak magamat sajnáltatom. Először is, én is bőgök már minden este mikor valami apróságon megsértődök amit a párom mond, ma már délelőtt is majdnem egy órát még anyám is hallotta a telcsiben, elég gáz. Úgyhogy Jenny veled vagyok, jól ki.... velünk a hormonok. Én msot már mindentől hányingert kapok, este megint nem bírtam elmenni fürdeni, annyira szarul voltam, de holnap jön a védőnéni majd kérek tanácsot, meglátogat.

Márti jobbulást, Holka neked is. És nagyon megijedtem mikor olvastalak, de nagyon örülök, hogy minden rendben. Vigyázz magadra, most már nagyon.

Jenny!
Amikor 6 és fél hetesen voltam először nődokinál az uh kép mellé csatolt egy papírt amire az én adataim vannak írva és ez:
vag. uh: az uterusban szabályos petezsák, 7mm, élénk szívműködés.
tehát ezzel mentem kiiratni magam a házidokival, mert ugye rosszul voltam.
ezzel mentem ( de ha csak uh képed van az is elég) a terhesgondozóba, megnéztem hogy melyik védőnőhöz tartoztam, kértem időpontot és szerencsémre mikor ott voltam időpontot kérni tudtam is vele beszélni, így mikor mentem rá 3 napra már a kiskönyvemet félig kitöltötte. Ő mondta ha akarok elmegyek fogorvoshoz...
Ja meg ő állította ki a laboros papírokat, csak utána a papírokat vittem a házidokihoz aláíratni és pecsételtetni. ott meg az asszisztnsnő csinálta meg az ekg-mat, mert náluk volt készülék.
ezután mentem laborba, persze oda is 1 hét volt az időpont, reggelizni kellett-megmondják mit. és 2 napra rá telefonáltam az eredményemért, ami addigra a terhesgondozóban landolt, és eg y másik védőnéni aranyosan a telcsiben elmondta hogy minden rendben.
keddenként van a házidokimnak 2 hetente terhestanácsadása, amire eddig még nem értem oda.
ha kedden szarul vagyok még nem biztos hogy elmegyek.
Jenny elég részletes voltam? remélem
tehát én itt tartok.
tudtam segíteni?
ha van uhs képed nyugodtan jelentkezz be a védőnődhöz, kérdezd meg kihez tartozol, ő köteles minden elmondani.

Lilla!
nem tudom ez most mi, de ma tesztelj egyet azért
lehet későn érik a petéd, csak érjen

Kép
andyfekete

Lilla
Azt nem tudtam, hogy volt nega ovuteszted is a két + között. Azért gondoltam, hogy talán kismami vagy, mert piri ellenére is lehet baba. De így, hogy nega ovuteszted is volt, így nem.

Jenny
Nekem be lehet még írni a hormonvizsgálatot is a táblába.
Kitartást a sírós időszakhoz, már biztos nem tart sokáig.

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

Ma kimozdultunk a busójárásra és mint akit kicseréltek!!!! Mohácson voltunk, jó sokat kocsikáztunk. Nagyon tetszett! Pötty szűk 1 óra múlva úgy döntött, hogy menjünk haza Evil or Very Mad elkezdett zurkálni, görcsölgetni. HA álltam az nem tetszett neki. Alig bírtam visszavánszorogni a kocsiig Shocked kicsit meg is ilyedtem. Azt hiszem nekem rengeteget kell pihiznem Shocked és most már ténykeg bekátom, hogy hosszabb útra tényleg nem nagyon fogunk tudni menni. Pedig kora nyáron horvátországot szemeltem ki, de tuti apa nem megy így.... bele.
magdolnam

sziasztok. mindenki családdal. elköszönök, ledőlök. már 3.napja fáj a fejem is.
remélem csak az idő
holnap jön a védőnéni
majd megírom mi volt

jóéjt

Kép
andyfekete

jó reggelt mindenkinek!!!
magdolnam

nem értem :roll: miért van mostanában itt ekkora pangás? :cry:
magdolnam

Sziasztok!

Köszönjük a gyógypuszikat. Sajna még mindig nincs túl jól Kende. Napközbe még elvan, de nagyon bágyadt. Az éjszakák viszont elég rosszak. Nagyon köhög és felköhögi magát. Sajna a köhögés hányásba megy át. Láza is este és reggel van. Enni semmit nem eszik, és most már inni is alig. :(

Holka: jajj nagyon megijedtem. Most pihizz sokat! Rendbe lesz minden. Drukkok mennek!
Henid jól van?

Lilla: elég furi ez az ovu teszt. Melyik márkát használod? Lehet, hogy tényleg igazad van, hogy nem bír a tüsző megrepedni, és azért lett ennyiszer +. De egy másik lehetőség a baba. Én a másodiknak drukkolok ;)

Márti: jobbulást neked! Mennek a gyógypuszik!

Jenny: engem a nődoki küldött laborra, ekgra, stb. A körzetihez meg csak a táppénzes papíromért mentem. A védőnőhöz meg akkor mentem először mikor megvoltak az első leleteim. De én azt vettem észre minden doki másképp csinálja.

Magdolnam: te végülis átmentél másik körzetishez? És a fejfájásod csökkent? És most táppénzen vagy végül?

Ditta: Jobbulást neked! Mit adsz Atinak a köhögésre? Én stodál sziripot, de azt veszem észre nem nagyon használ.

Kép Kép
kisvirág_30

köldöm a picinek a + energiáimat!!! :D
Igen, végül átmentem egy másikhoz, tűz és víz a 2 doki hála égnek nagyon jó fej és okos!!! Ráadásul anyós jó ismerőse, úgyhogy ezzel csak nyertem. Már 4 éve kellett volna ezt a lépést megtennem, azóta lakunk itt.

Áttértem bió üzemmódra, csak egy kicsit kötttséges :? kókusztejet iszogatok, alit hamizok, meg ilyen. És fini! Remélem Pötty is díjjazza :roll:
magdolnam

Jaj Viri, sajnálom, hogy Kende ilyen vacakul van. Az nem jó, ha már inni sem iszik nagyon. Mikor mentek vissza a dokihoz?

Igen, nagyon pang mostanában ez az oldal. Biztos lesz..m hónapot tart mindenki. Akkor most sokan babásak lesznek.

Tegnap is ovuteszteltem. Negatív lett. Úgyhogy nem vagyok terhes. Szerintem csak a tüszőm próbálkozott. Nem tudom megrepedt-e egyáltalán. Soha eddig nem voltak ilyen gondjaim. Mindig 28, 29 napos ciklusaim voltak. Amióta meg a gravidát szedem, meg ezt azt, felborult minden. Tegnap már semmit nem vettem be. Hátha minden helyreáll.

Kép
p__lilla

szegény :( nem emléxem Lilla, te nézettél hormont? Progit?
magdolnam

heeeelp, a kókusztejben vajon hány kalória lehet?????? Sehol nincs feltüntetve!!!!
magdolnam

Szerintem sok kalória van benne. Tuti.

Kép
p__lilla

Ja, és nem nézettem még hormont, de asszem nem úszom meg. :cry:

Kép
p__lilla

Magdolnam
SOK!!!!
De biztos jót tesz a szervezetednek. Mi az az ali???

Én ma rokfortos, tejfölös csirkecsíkokat csináltam. Finom lett, de nem tudtam belőle túl sokat enni, mert ugye van benne hús. Nem tudom mikor fogom legyőzni ezt a húsundoromat.

Kendének jobbulást! Mikor viszed dokihoz?

Lilla
Csak vitamint szedj, az nem borítja fel a ciklusodat.

Kép
Kép
nati80

sziasztok.

igen pangung, igaz én délelőtt haldoklom, most meg örülök hogy az ebéd bennem maradt. szörnyű reggelem volt, minden reggeli visszaköszönt, aztán jól felidegesítettem magam, bevettem egy homeós bogyót hogy tudjam fogadni a védőnénit.

majdnem ittvolt egy óráig nálam. nyugtatgatott, hogy próbáljak pozitív lenni, ne mindig arra gondolni hogy hányás, hányinger, persze azt hozzátette hogy könnyen beszél, de nagyon rendes volt nagyon nyugtatgatott.
és azt mondogatta próbáljak meg arra gondolni hogy már csak 2 hét, és ne arra mi lesz ha akkor sem múlik el.
azt mondta ha nem marad meg bennem semmi, akkor van baj, akkor infuziókúrával rendbetesznek, ne aggódjak.
hát remélem nem jön el ez az idő.
egyelőre ebéd után mindig jobban vagyok, talán addigra elalszanak a hormonok. tényleg szeretném ha elmúlna 2 hét múlva.
csajok ti milyen szerencsések vagytok!!!!!!

magdolnám!
a protekció mindig megnyugtatja az embert, engem legalábbis. örülök hogy jó a dokid.

Lilla kiváncsi leszek nagyon a jövő hétvégére, vagy amikor tesztelsz. remélem sikerül kismaminak lenned. drukkolok.

kisvirág nektek jobbulást.te még nem kaptad el?

Kép
andyfekete

Andy, milyen rendes védőnénid van! Bárcsak én is elmondhatnám ezt. Aszem én visszadom neki azt hogy nem megyek el a megbeszélt időpontban. A baj az hogy ennyire bunkónem tudok lenni. :shock: NAti, te vega vagy?
magdolnam

Lilla, én írtam hogy ali??? MErt nem találom :roll:
magdolnam

jaaaaaaaa! az sali akart leni :lol:
magdolnam

igen szerintem is szerencsém van a védőnővel, dehát valamiben nekem is lehet már szerencsém

Kép
andyfekete

na lekapcsolom alaptopot, lemerül majd még később benézek

magdolna, pihenj egy kicsit te is

Kép
andyfekete

a fejem hála égnek 2 napja nem fáj :D úgy örülök neki. Úgy néz ki segít ez a masszázs szerű valami.
magdolnam

Magdolnam: köszi a + enegrit. Ránk fér. :) Örülök, hogy bejött ez az új doki, és a buksid se fáj. És akkor most táppénzen vagy?

Lilla: pénteken voltunk vele dokinál. Írt fel végszükség esetére antibiotikumot a doki, mert nem tudunk a héten visszamenni hozzá, mivel szabin van. A helyettese meg hát…, inkább hozzá nem viszem le.
Igen amikor az ember próbál magára nagyon figyelni, meg vitamin, meg mindent a babáért akkor a szervezet megbuggyan. Az nem baj, ha végül megnézik a hormonjaidat. Utána legalább el lehet indulni valamilyen irányba.

Nati: pénteken voltunk vele dokinál. Írt fel végszükség esetére antibiotikumot a doki, mert nem tudunk a héten visszamenni hozzá, mivel szabin van. A helyettese meg hát…, inkább hozzá nem viszem le.

Andy: nekem is fáj már a torkom. Meg kicsit nyomottabb vagyok a szokottnál. :( Neked meg el fog múlni 2 hét múlva a rosszullét! Tessék ezt tudatosítani a buksidba!!!

Manó, Pintyus, Odri kismamik ti merre jártok? Hogy érzitek magatokat?

Kép Kép
kisvirág_30

igen, remélem 9. hó végéig! Képzeljétek, azt hiszem az előbb egy icipici rúgdosást éreztem :D
magdolnam

Magdolnam: szuper, hogy otthon vagy. Használd ki az időt. Pihizz nagyokat. :) Jajj de jó hogy érzed őt. Én is imádtam mikor rugdosott. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Halihó!
Lányom kikészít, áttért a nappali fél órás alvásra.. Ez nem is lenne gond, ha legalább éjszaka aludna :)
Kisvirág:
Jobbulást Kendének! Én is folyton azon aggódom, hogy nehogy elkapja az influenzát. Persze tudom, nem a világvége, ha mégis, de olyan rossz betegnek látni ): Most szerencsénk volt eddig, mert hazamentünk másfél hétre Anyuékhoz, és Apa az idő alatt lett beteg, mire hazajöttünk, ki is kúrálta magát... Remélem megússzuk..

Elvileg ma lenne pé-m, de nem érzek semmit... :cry: Lehet, hogy megint összegabalyodott hónapom lesz mensi ügyileg?? :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes, rakj fel képet Annáról!
magdolnam

bekövetkezett amitől tartottunk. Marcsi szombat hajnalban eltávozott az élők sorából. Hihetetlen és érthetetlen. Egyetlen vigasz, hogy nem kellett sokáig szenvednie az alattomos és kegyetlen kórral.

Amúgy ma voltam vizsgálaton, és megtudtam az afp eredményeket is. Azt mondták hogy tökéletes. És ebben a szomorú helyzetben egy nagy öröm is ért. Megtudtam hogy fiam lesz, amire mindig is vágytam.

lilla, tényleg lehet hogy már ott a bébi és azért pozitív folyamatosan az ovu teszted. és megnyugtatlak, én 36,7-tel terhes voltam. :)

magdolnam, tényleg édi a boci.

holka én tuti kikészültem volna a helyedben! tök szuper hogy ilyen kis túlélő van a pocidban.

jenny, a körzetihez csak azután menj, hogy van kiskönyved, mert abba kell hogy pecsételjen. úgyhogy először védőnő, aztán körzeti és utána ekg. a vérvizsgálatra engem meg ott helyben a kórházban küldtek, úgyhogy nem tudom hogy arra honnan kellene beutalót kérned. a vicces csak az az egészben, hogy nekem az ekg-t is megcsinálták a kórházban még kérni sem kellett de akkor is el kell mennem a körzetihez hogy meghallgassa a tüdőmet és megnyomkodja a gyomromat...

most azt hiszem ennyi. megyek. mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin

Muffin, sajnálom :( fogadd részvétem. Viszont azért történt + dolog is, kisfiad lesz! Egyébként érezted? Tudtad hogy fiadnak kell lennie? Én tudom, hogy lányom lesz, de ez csak hit. Majd jövő7en kiderül
magdolnam

Muffin
Nagyon sajnálom a történteket. :cry: Fogadd őszinte részvétem.
A kisfiúhoz meg gratulálok.
Amúgy a sok + tesztem között volt pár negatív is, úgyhogy nincs baba sajnos.

Kép
p__lilla

magdolnam, én világ életemben úgy voltam vele, hogy nekem csak fiaim lesznek, de persze ez nem az én döntésem. úgyhogy pl. tegnap is ezen gondolkodtam és teljesen biztos voltam benne, hogy ma azt mondják hogy fiú, de arra is gondoltam, hogy ez nem a megérzés hanem csak az hogy annyira szeretném hogy az legyen. szóval érted. most mondhatnám hogy biztos voltam benne hogy fiam lesz (pl. csak fiúnevet választottunk) de inkább tényleg csak a vágy volt. de most nagyon örülök ennek.

KépKép
muffin

remélem ez nálam is bejön, mert hasonlóképp érzek 1 lány iránt. De végülis mind1 ki lesz
magdolnam

én amúgy nem tudom mit szóltam volna a lányhoz. tényleg egész életemben fiúra voltam beállítva. úgyhogy én most nagyon-nagyon örülök.

KépKép
muffin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?