Új privát üzeneted érkezett!

Tanulság az elírt e-mail címről:
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult.
Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:

Szerető feleségemnek
Időpont: 2005 okt.13, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!!
egy kis vicc, hogy felvidulj

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hu ha, a 10000 hozzászólás és laptető...
Ez ám a megtiszteltetés.... :wink: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ezt a viccet a babaprojekt 2008-as -bol loptam :oops: , remélem nem haragusznal meg ezért :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

sziasztok csajok. tegnap este olvastalak titeket csak nem volt már energiám és lelkierőm írni. és előre is bocsi hogy hosszú lesz.
Hi üzenete:
na helloka
Hi üzenete:

Hi üzenete:
örülök hogy "látlak"
kagylotar@freemail.hu üzenete:
szia
kagylotar@freemail.hu üzenete:
egy picit tudok csak maradni
Hi üzenete:

elmentem a nagybátyámékhoz (aki rákos és most volt őssejtbeültetése) három hétig kórházban volt, totál steril környezetben, most meg otthon van egy szobában, de ott is minden steril
nagynéném is csak gumikesztyűben, maszkban és műtősruhában viheti be neki a kaját, amit szintén olyan előírásoknak megfelelően kell elkészíteni, hogy csak na
de a lényeg nem is ez.
van ennek a nagybátyámnak négy gyereke. legnagyobb fia, két gyerekkel, lánya két gyerekkel, még egy fia még tanul meg még egy lánya is.
és tudtam hogy a marcsi nevezetű kórházban van (a második, két gyerekkel) és rákérdeztem hogy mi van vele
erre mondták, hogy napjai vannak hátra
nálam kb. négy évvel idősebb
agydaganat
és nem vették észre idáig
amiben az a durva, hogy amikor a kisebbik gyereke megszületett (aki most négy éves, a nagyobb az most elsős) akkor volt a hátán egy elrákosodott anyajegy amivel megműtötték
és folyamatosan járt kontrollra
és nem vették észre hogy úgy elterjedt a szervezetében a rák, hogy az egész teste tele van vele és műthetetlen és kemózhatatlan és két héten belül belehal?
ez persze az amúgy is 'jó' állapotban lévő nagybátyámat is padlóra küldte
ott van két pici tündér gyereke
és olyan állapotban van, hogy a saját testvéreit nem ismeri meg a kórházban
ahová amúgy tüdőgyulladással került...
csak közbe rájöttek hogy nem az a baja
és belegondoltam, hogy ha én lennék az ő helyébe, én nem tudnám azt feldolgozni hogy nem látom a gyerekeimet felnőni.
totál kivagyok. nagyon padlót fogtam.
elkezdett pufffadni a hasa és a háziorvosa írt neki puffadás elleni gyógyszert. pedig attól puffadt, hogy a hasa tele van cisztákkal, amik belső vérzést okoztak
aztán amikor tüdőgyulladása lett, nem a háziorvoshoz ment
és kiderült hogy mi a helyzet
szóval nekem a család mindig egy biztos pont volt az életemben és férjemnek már egy csomószor mondtam, hogy rettegek a perctől amikor valaki meghal, mert ez így teljes egész. erre jött a nagybátyám. aztán múlt héten műtötték az egyik nagynénémet (nőgyógyászati de szerintem hasonló eredetű) az egyik unokatesómon is életmentő műtétet kellene végrehajtani de sajnos az is csak játék az idővel és most
erre itt van ez is. és napokon belül bekövetkezik az, amitől egész életemben rettegtem
és nem tudom hogy lekezelni
tízéves voltam én is amikor a nagymamám (aki addig nevelt és ő volt nekem az apa az anya és minden)meghalt és azt sem tudtam feldolgozni azóta sem... de tudom, az idő majd segít. de ebben az esetben kicsit más szemszögből nézem a dolgokat
akkor egy olyan embert veszítettem el, aki akkor a legfontosabb volt nekem és még igazából nem is nagyon tudtam felfogni hogy mit jelent ez az egész
de most egy olyan lányról van szó, akivel ugyan nagyjából együtt nőttünk fel és sokat beszélgettünk, de mostanában nem voltunk olyan gyakran kapcsolatban
itt inkább a tudat, hogy kiket hagy itt és hogy egyáltalán nincs olyan állapotban hogy az utolsó pár napot ki tudná használni a gyerekeivel vagy hogy egyáltalán megtudhatná hogy haldoklik
valószínű neki most így jobb, de 'kívülállóként' ezeket másképp látja az ember
Talán nem is baj, hogy nem tudja meg, hogy haldoklik.
és tényleg szörnyű abba belegondolni, hogy amikor erre az egészre gondolok, az van bennem, hogy te jó ég, szegény és azért bennem van az is, hogy mennyire jó, hogy nem én vagyok az, de én is lehetek bármikor
Az a baj, hogy most mindenki tehettlen
senki nem tudja, mit lehetne tenni vagy mondani
de ma még itt van
és lehet hogy holnap már nincs
és ez hihetetlen
és szerintem emberi ésszel felfoghatatlan
és nem tudom hogy mi miért van, csak azt tudom, hogy nem akarom hogy ezek a dolgok megtörténjenek. és tényleg nem tudok mit tenni. csak elfogadni hogy meg fognak
és tudom hogy a bébinek sem jó ha sírok meg hogy érzik ha az anyjuk szomorú, de egyszerűen nem tudok magamon uralkodni. valószínű most jön ki az összes többi. a nagybátyám, az unokatesóm, a nagynéném. szétesni látszik az eddig tökéletesnek hitt kép a családomban lévő nem is tudom egységről vagy biztonságról vagy talán sérthetetlennek hitt mivoltáról
talán ez a legnehezebb
az élet nevű játékban ez is benne van
csak az ember szereti azt hinni, hogy rossz dolgok csak másokkal snek meg...
A mi családunkkal nem.
és oké hogy most az én családomon belül történik, de mással. és engem az készít ki a legjobban, hogy akár én is lehetnék vagy bármikor lehetek
továbbra is szerencsés vagyok mert nagyon sokan vagyunk és sokan is maradunk, csak ez kb. olyan érzés, mint amikor van egy fürdőszobád, ami nagyon tetszik. és évekig használod, de még mindig tetszik. aztán jön valami barom aki kiver egy vagy két csempét. attól a fürdő még szép, de már nem egységes meg sérült meg hiányos meg nem olyan és soha nem is lesz már mint volt.
és fáj az embernek ilyen dolgokkal szembenézni hogy vannak dolgok, amiket nem lehet visszahozni
na azt hiszem ez a panaszáradat vége.
csak tényleg muszáj volt elmondanom

KépKép
muffin

tegnap este egyik barátnőmmel beszélgettem, abból szedtem ki a lényeget, mert nem volt erőm mégegyszer leírni. bocsi hogy bennemaradt egysmás

KépKép
muffin

muffin :cry: :cry: :cry:
Nem tudom mit mondjak erre... :cry: :cry:
Sajnos én is megéltem ezeket a dolgokat, most nem is olyan régen, ezek olyan dolgok amiket nem lehet megszokni, de megkell tanuljunk élni vele... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

muffin!
döbbenten olvastam amit írtál, ehhez nem lehet hozzászólni. iszonyú. meg tudlak érteni ha magad alatt vagy.
és nincs szörnyűbb a ráknál. nyáron lesz tíz éve hogy apukámat elvitte az agydaganat, meg tudlak érteni. a legszörnyűbb az egészben hogy a család ilyenkor tehetetlen.

az idő is szomorú ma, nincs kedvem semmihez. ma megint egész nap fekszem?
na mindegy nem akarok panaszkodni, örülök a babónak.

Kép
andyfekete

márti te hogy vagy ma? gyerekek?
fel kéne tennem egy huslevest, de nagyon hányingerem van és nincs itthon zöldség, csak 2 percre kéne kimennem a zöldségesig.
adj egy kis erőt

Kép
andyfekete

Andy:
köszi kérdésed, köhögök mint állat,szédelgek és a fülem be van dugulva, nagyjából ennyi....
Küldöm az erőket+++++ a pozitiv energiákat+++++ :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

elindultam ropival, nemjött össze
mindjárt lemegy az uram
ruhákat akartam betenni a mosógépbe, de ahogy lefelé hajoltam....
az sem sikerült

mézestea?

Kép
andyfekete

én már csak ilyen szerencsétlen vagyok, most egy répát majszolok, jó kemény és édes

Kép
andyfekete

Muffin: Jól tetted, hogy kiírtad magadból a bánatod. Nagyon sajnálom ami nálatok zajlik. :( Nem is tudom mit mondja. Teljesen ledöbbentem, hogy egy ilyen fiatal lány menjen el. Neked ezt fel kell dolgoznod, mert sajna be fog következni amitől rettegsz :( Ezen nem tudsz változtatni. Tudom szeretnél rajta, de sajna az élet ilyen gonosz. Mindig azokat veszi el akiknek még élniük kell. Neked nagyon sok erőt ennek a feldolgozására. Nem próbálsz felkeresni egy pszichiátert? Hátha tud segíteni.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Kende lebetegedett. Tiszta nátha. Lázas, taknyos és hányt. :( Tegnap voltunk vele dokinál. Még nem influ, csak erős megfázás. 3 napja szinte semmit nem alszok :( De ő se :(

Márti: Huni meggyógyult? Neked jobbulást. Mi volt a dokinál?

Ditta: Ati hogy van?

Andy: nekem a 9 hó alatt egyszer sem jött a védőlány. Illetve az utolsó hónapban akart, de mondtam ne jöjjön, mert lakást újítunk és óriási felfordulás van. Aztán mikor kész voltunk a felújítással akkor megbeszéltünk egy csütörtöki napot, erre előtte szerdán megszültem :lol:
Úgyhogy nálam akkor volt mikor már szültem. Igaz minden hónapban én voltam nála tanácsadáson.
A rosszullétre nem próbáltad a sajtot?

Nati: utánanéztem hogy hogy is vannak ezek a progi tartományok. Nyugodj meg minden ok a progi szinteddel. Az én hormon papíromon ez van: Menses follikuláris szakasz: 0,27-2,61 ng/ml Ez vonatkozik a 7. napra is. A következő értékhatár már az ovusra vonatkozik, az utána következő pedig a luteál szakaszra. Ha érdekel leírom mindenek az értékeit.
Nekem a hőm tegnap felment 36,8-ra, de ma csak 36,7. A múltkor a 37-et el sem értem.

Lilla: elég érdekes a teszt. Nem lehet, hogy ott már a babát mutatja ki?

Jenny: örülök, hogy minden ok volt a dokinál. És ne parázz ott lesz 3 hét múlva is a csöpp, és a szívhangja is lesz már. Én egyébként a 9. héten mentem el védőnőhöz először. Miután meg voltak a laborleleteim.

Kép Kép
kisvirág_30

Csajok, ha valakit érdekel, már működik a http://babatervezok.otthona.net/ oldal

Kép Kép
kisvirág_30

Szia Kisvirág!

Sajnálom, hogy beteg Kende :cry: :cry: Napközben sem alszik?
Jobbulást neki!
Nekem a doki azt mondta, hogy ugynéz ki méhszájsebem van és hugyuti fertőzés, de majd még beszélünk amikor meglesznek az eredményeim... Amiota megpiszkált azóta barnázom :shock: és ma már mensisen fájdogál a pocim. ugyhogy ebből előbb-utóbb piri lesz...
Kedden kell menjek a vizeleteredményért és 14-én a rákszűrés, és a többiért...

Kép
Kép
Kép
f.marti

képzeljétek tegnap Huni megkapta a lázmérő és eltörte...Amikor hazajöttem akkor ujságolta anyósom, mert ő vigyázott rája, hogy adja a pénzt, vegyek egy új lázmérőt mert Huni eltörte a régit...Azt mondja, bement a hálóba és becsukta az ajtót, anyósom arra lett figyelmes, hogy kezdte kiabálni: ne gyere ide be mama, felment a lázam Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

NAti, sajna nem tudom a pontos latin nevét a tshnak, de fenn van egy csomó cikk a neten. Hát a progreszteronod arra utal, hogy ebben a hónapban nem volt peteérésed. Erre bizony a dokid rá fog segíteni clostyvaé. A teljesen hiperszuper progi olyan 23 körül van. Emiatt nem kell izgulni, pláne nem sírni :wink: csak bízz az orvosodban. Kapsz gyogyit és babás leszel.
magdolnam

a tsht 1 hóban csak 1szer nézik, mert különben a labort kőkemény pénzre megbüntizik!!!! Ezért kell nekem is havonta járni! Ha 1ik leleteden sincs, az azt jelenti, trehányak voltak :shock:
magdolnam

piszok pocsék kedvem van :shock:
magdolnam

szia Magdolnam!
mitől van pocsék kedved?

Kép
Kép
Kép
f.marti

különben nekem is az van,párszor bevonultam a fürdőszobában kibőgni magam... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

sztem ez valami terhes hiszti lehet :shock: + a hülye időjárás :shock: :evil: Tök szürke minden és esik. Voltam ma brendonban és féláron kaptam nacit!!!!!!Úgy örülök neki és vettem egy -kapaszkodjatok!!!!!- pizsitartó bocit! Qrva jól néz ki :lol:
magdolnam

lehet az időjárás is befolyásol...
Ma én ugy éreztem, hogy elegem van mindenből...Elég szarul végződőzz az ó év és mégszarabbul az új... :cry: Vajon még mi jön ezután? Mind ezen agyalok...És félek az eredményeim rosszak lesznek...
Szuper, hogy vásároltál olcsó nacit :)
Hogy néz ki a pizsitaró bocid? Képet nem tudsz feltenni?? :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

a naci varrónőnél v, kicsit hosszú lett... középszürke színee van, szövet. A bocról készül a sztárfotó, mindjárt küldöm! A fenekébe kell rakni a pizsit :lol:
Na igen, szegénykém, neked kijár mostanság :cry:
magdolnam

Márti: de hülye vagyok. Hiszen olvastam is, és írtam is rá választ. Látszik nem alszom ki magam :) Jól figyelt az anyósod Hunira.

Magdolnam: Nati progi szintje most teljesen jó. A 7. napon vették le neki a vért. És ez még nem mutatja ki hogy volt-e péje. Hisz azt a 18-24 napi vérből állapítják meg. A 23-as progi szint is csak az ovu utáni szakaszba jó!
Mi az a pizsitartó boci?

Kép Kép
kisvirág_30

tiszta zizi vagyok ezt nem is olvastam, vagy jól átfutottam. Nem azt írta, hogy ez a 2.??? Ha az 1. akkor nem szóltam
magdolnam

A p.bocit a gyereknek vettem! :lol: Nem tudtam otthagyni 5eftról volt 1500ra leértékelve a brendon outletben. Érdemes oda benézni.... Most a kiságyak is jó áron voltak. A képet meg most kicsinytem
magdolnam

Pizsit lehet bene tárolni
magdolnam

semmi gond Kisvirág :lol:
De viszont a pihenés rádférne!!! :D
Vérom a sztárfotót Madolnam :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép
magdolnam

bocsika :Madolnam = Magdolnam :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép
magdolnam

De aranyos :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

jófej nagyon. Ma voltam varrónőnél és kiderült hihetetlen olcsón dolgozik!!!! 900ftért meseszép bébirugikat varr!!!!!!!! Nagykereknek szállít. Aszem vele fogok csináltatni majd rucikat. Kb használtat kapok ennyiért 700ftért
magdolnam

Huni gyógyulgat már?
magdolnam

Magdolnam: először én is meglepődtem, hogy ilyen alacsony neki, de utána láttam, hogy írta, hogy „én pedig a ciklus 7. napján voltam az első vérvételen.” Úgyhogy így minden oké :)
Ha a 2. vérvétel eredménye lenne akkor tényleg gázosabb lenne.
Nagyon édi a boci. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Igen,gyógyulgat, még köhög, de ki nem a családban... :roll:
Viszont olyan virgonc, hogy nem lehet birni vele...
Délben sem akart lefeküdni.Lakókocsit csináltak az emeleteságyukból, paplanokkal eltakarták, tök sötét van bennt és ógy játszodtak...
Egyszer csak nagy csend.... :shock: nézek be, hát alszanak összebújva :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

:D ahogy mondtam, szétszórt vagyok pocsék kedvvel megáldva :? Kende???

Márti, de édik lehettek!

Boci a férjemnek is nagyon tetszett
magdolnam

Csajok, ma felálltam a mérlegre és azt hittem igy csinálok:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: de édesek a fiúk :) Enyém ma csak másfél órát aludt. Gondoltam én is ledőlök, de inkább hajat mostam, meg ebédeltem és bekukkantottam ide :)

Kép Kép
kisvirág_30

Márti: :lol: :lol: :lol:

Magdolnam: Kende nagyon nyügi. Egyik pillanatba mondja, hogy hama (éhes) hozom a kaját és rázza a fejét. Szegénykém azt se tudja mit akar. Amikor beteg háromszor olyan nyügi, mint máskor. :(

Kép Kép
kisvirág_30

:shock: szegény! influenza?
magdolnam

Szegényke :( :( :(
Folyadékot iszik? Huni is ilyenkor mindig lead a pocakjából, nem akar enni semmit csak inni... :(
Küldök neki sok sok gyógypuszikát a homlokára :lol: Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Még nem infu, csak erős megfázás. Lázas, köhög. A köhögés hányásba megy át :( Szerencsére inni iszik. Enni viszont alig.

Márti: köszi a gyógypusszancsot. :)

Kép Kép
kisvirág_30

:shock: jaj szegényke :shock:
magdolnam

Adjál neki Kubu-t inni Az enyémek azt nyakalják...Már ha szereti és megissza... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hát nem nagyon issza meg. Legalábbis a sűrű fajtát. A híg meg szerintem nem sokat ér. :( De viszont iszik 100%-os almalevet. Jobb mint a semmi :)

Kép Kép
kisvirág_30

abba is sok vitamin van :D
Huni ilyenkor csak vizet iszik, semmi mást. Ha szomjas, akkor is csak a vizet hajlandó meginni és néha tejet...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na azthiszem megyek szunyálok egy kicsit...

Jók legyetek!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hát a víz is jobb, mint a semmi. A lényeg, hogy tényleg ilyenkor, ha nem is esznek legalább igyanak :)
Most megyek, mert jön a mama kisbeteg látogatóba.

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?