Szia Milla!
Akkor én is gratulálok a Te nagyfiadhoz,bár képet nem tudtam róla megnézni a profilodban
!
Szóval akkor Te is bele a sűrűjébe?Hajrááááá!
Jó kis programod van,így átolvasva,nem semmi!Legalább lesz értelme a szabadságodnak
.
Nekem nem ilyen nehéz a helyzetem(nyilván),mert a nappalin 22 órám lesz, a du-iban pedig 2+osztályfőnökség.És persze mindehhez hozzájön az itthoni munka,dolgozatjavítás egyebek...
Az én fiam még olyakor 3szor szopik,de sokszor az estit már kihagyja,akkor a vacsi érdekesebb
.Du-i alvás után szokott kicsit még cicizni és persze a reggeli szopi az szent!Ezért is vagyok bajban.Mert az én drága jó főnököm nem szólt,hogy ne legyen első órám,így a reggeli szopival gondok lesznek.Ugyanis ygermek egyre később kell,naná,hogy akkor,amikor majd nekem már indulnom kell.Most nem tudom,hogy szóljak-e emiatt.Mert 1 óra átrakása talán nem lenne gond,de 4 vagy 5 boríthatja az egészet.És ugye az ember mérlegeli,hogy meddig fog vajon a tökmag szopizni még,érdemes-e bevállani a kalamajkát,vagy a reggeli szopiknk végetvetünk(
).Szóval ez az én nagy bajom ezzel.
Ugye mire nem jó a munkahely?Ezek szerint már meg sem tudják mondani Rólad,hogy szültél!Én ugyan átestem a másik oldalra--->Nagyon fogyok topik..
Ahogy olvastam,elég sokáig fejtél.Vagy csak akkor,amikor munkábaálltál?És amikor elmaradoztak a napközbeni szopik,abba is hagytad?Én is gyötörtem magam néhány hónapig,de értelme nem sok volt.Olyan szépen működött a kereslet-kínálat,hogy feladtam.Azt a pár deci tejet éppen most dobtam ki(
),mert már lejárt a szavatosságuk.
Biológiát tanítok egy középsuliban,14-18 évesekig mindenfélét.A gimistől a gépészig nagy a választék,így tutira nincs unalom
.És tényleg
imádom csinálni!Sajnos sokan nem,de én nem vagyok otthonülő,meg is zavarodnék 2 évig még.Így mindenki jól jár.
A du-i iskolában pedig aztán mindenféle korosztály megfordul,így az megint egy nagyon más közeg.
Háááát,lehet,hogy én is érdekes kinézetű dolgozatokat fogok majd osztogatni a gyereknek
!
Lehet,hogy átsiklottam rajta,de azért érdekelne,hogy Te mit dolgozol!Azt tudom,hogy irodában,de ha nem titok,milyen cégnél?
Holnap lesz az évnyitó,kíváncsi vagyok az új nebulókra,milyen lesz a társaság
!
Pussz,Anyapoc