Új privát üzeneted érkezett!

Ja ,Nati... most látom még csak el akarod MAJD kezdeni a léböjt kúrát. :oops: :)
A méreganyagok távozása szempontjából időben vagy. De én hiszek abban,hogy kell a szervezetnek a változatos táplálék..fehérjék is. Szóval a peteérés előtti 2 hétben inkább már csak erősítgesd a szervezeted.
holka

Holka
Akkor még időben vagyok, mert van még hátra kb 2 hét piriig, így ha a napokban csinálok néhány napos léböjtöt, akkor bőven lesz két hetem a peteérésig a böjt után. Tudod nekem kb a ciklus 17-22. napja között van ovum.
De most nem érzem magam annyira erősnek, hogy belevágjak. Az előző böjtöknék könnyebb volt, mert erős voltam, de most...
Csinálom a jelenlegi diétámat, ami azért méregtelenít is, és majd meglátom. Ha márciusban sem lesz babó, akkor tuti megcsinálom a böjtöt.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Márti: Lillának, Natinak és nekem kell drukkolni ;) Remélem nem maradt ki senki. Mi volt a dokinál?

Jenny: doki????

Csucsu: a neten nézz utána valami álmoskönyv félébe. Hátha jókat írnak.

Holka: de jó, hogy minden oké.

Kép Kép
kisvirág_30

Halihó!
Holka:
Isten éltessen sokáig!!!

csucsu:
De jó álmod volt :) Én azt álmodtam, hogy egy rokonnak segítettem heroinhoz jutni, gyerekkel, babakocsival mentem az anyagért, mert egy Anyukát úgysem kapcsolnak le..:) Azért, mert elhoztam a drogot, kaptam süteményt fizetségül....):)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: szép kis álom :lol: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Szia Viri!
Felteszed a görbéd?

Kép
p__lilla

Lilla: Íme a göbuszom:

Fertis:
Kép

És a ciklus.hus
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 37600_.png

Kép Kép
kisvirág_30

Azt nem tudom miért esett le a mai nap. Elvileg már megvolt az ovum.

Kép Kép
kisvirág_30

Jé most nézem, hogy a ferti kivette a vonalat. Elvileg a 11. napra tette. Lehet a mai leesés miatt vette ki.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Nem lehet szerinted a beágyazódás miatt a hőleesés?
Remélem azért van.

Kép
p__lilla

Szerintem is a 11. napon volt.
És mikor kaptad a tüszőrepi szurit?

Kép
p__lilla

Én is a beágyazódás miatt gondolom a leesést. A szurit a 10. napon kaptam, szóval a 11-e reális lenne. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Én is a beágyazódás miatt gondolom a leesést. A szurit a 10. napon kaptam, szóval a 11-e reális lenne. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Na félrenyomtam valamit és mégegyszer elment a hsz-em :)

Kép Kép
kisvirág_30

Drukkolok, hogy azért legyen.

Kép
p__lilla

Köszi. :)
Neked is mennek ám a drukkok. :) Egyszerre tesztelünk egy + at. És lehet egy napon fogunk szülni is. :) Tök szupi lenne.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Igen, szupi lenne. :D
Jó lenne, ha sikerülne a baba mindegyőnknek. Bár én szerintem pár nappal utánad vagyok.

Kép
p__lilla

Viri
Mennek a drukkok!!! Remélem holnap megint felszökik a hőd.

Lilla
Te milyen esélyekkel indultál neki ennek a hónapnak? Teszel majd fel görbét?

Én holnap megyek a 2. vérvételre. Már alig várom, hogy meglegyen a 3. is és utána már el is kezdődhet a kezelés.

Kép
Kép
nati80

Nati
Nem görbézek ebben a hónapban. De úgy éreztem, hogy tegnap, vagy tegnapelőtt volt pém. Már ha a hát és derékfájást, meg a tojcsit annak lehet venni. Aztán majd hó végén kiderül.
És te, azért görbézel? Hormonvizsgálatokkal hogy állsz?

Kép
p__lilla

Most vettem észre, hogy írtad, de megvan az első eredménye?

Kép
p__lilla

Sziasztok!
megjöttem a dokitol...
Hááát, a méhemmel minden ok. Szép, azt mondta, de ahogy piszkált elkezdtem vérezni :shock: ...Méhszájsebem van :shock: :?
Meg aztmondja hugyúti fertőzésem...
Az eredményeim 2 hét mulva lesznek meg.
Holnap kell menjek laborba, lecsapolják a vizeletemet :wink: és utána 10 napig nyelem a gyógyszereket....
Olyan édi volt, megkérdezte hogy vannak a fiuk, meg a férjem...Még mindig emlékszik ..Pedig 3 és fél éve láttam utoljára :oops: .Le is kapott szép finoman, hogy azért évente megkellett volna jelenjek kontrollba... Én voltam is, csak nem nála, de ezt nem mondtam neki, nehogy megsértődjön :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ja és kezembe nyomott egy betétet asszonnygya :lol: :lol: erre szükségem lesz amig hazamegyek :oops: :oops: ...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Holka:
te jobban értesz hozzá, eltudnád nekem magyarázni mitől alakul ki ez az izé, vagyis a méhszájseb? És hogyan kezelik?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
És, szükséged volt rá?
Érdekes ez a méhszájseb. Mitől alakulhat ki? Hiszen ott olyan védett helyen van. Lehet hogy még a múltkori miatt? És mi van, ha már éppen a baba megtapadna a méhedben és most meg megbirizgált. Remélem nem ártott neki. Azért örülök, hogy a méhed rendben van.

Kép
p__lilla

Igen Lilla
Hazáig összekentem volna a bugyim :oops: elég jól...
De mostmár nincs semmi...
Azt kérdezte, hogy kekxeés után nem szoktam vérzni néha... :shock: mondtam, nem....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nincs rá esély, hogy baba legyen a pocimban, a pé-m éppen apukám halála körül , a temetés körül volt... :cry: De a felfázás, a hugyuti fertőzés viszont akkor lehetett...Borzasztóan hideg volt a cinteremben és a temetőben...Éreztem, hogy ugy megfázott a lábam, hogy elzyibbadt, de akkor nem törődtem, fel sem fogtam...Most meg itt az eredménye...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kukucs :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sajnálom Márti, de biztos hatnak majd a gyogyik.
Jaj de jó a kis kukucs kép. :lol:
A fürtjeivel nem tudok betelni.

Kép
p__lilla

Nati: köszi a drukkot ;) Neked kitartást holnapra!

Márti: nekem volt méhszájsebem. Passz, hogy mitől alakul ki. Nekem keksz után mindig volt kicsi vér, ezért is mentem dokihoz. Egyébként akik már szültek azoknak gyakoribb. Nekem akkor volt mielőtt a fiam szültem. Nekem sajna műteni kellett. Kisműtét. Lézeres fagyasztást csinált a doki vagy mit. Azóta nem tökéletes a méhszájam. :(
Jajj de jó ez a kép Huniról ;) Kis csibész.

Kép Kép
kisvirág_30

a mai napomról csak annyit hogy egy rohadt parkolóőr megbüntetett a suli előtt, hiába kiabáltam neki hogy jövök mondta hogy már késő lejárt az öt perc türelmi idő. mondhattam neki hogy itt dolgozom a suliban és van úgy hogy a gyerekektől nem tudok percre leérni.. de nem hatotta meg. erre mondtam neki hogy jó, akkor ma már nem fizetek parkolót. erre mikor jöttem ki a nap végén a suliból mégegyszer megbüntetett...
aztán majdnem belémjött egy barom terepjárós és még csak bocsánatot sem kért, hanem tapló módon nagy vigyorogva ment tovább pedig csikorgó kerekekkel kellett kicsúsznom egy úttorkolatba csak mert ő úgy döntött hogy átvág elém...
ezek után mehettem a bankba hogy megszüntessem a számlámat, mert tegnap egy olyan sötét nővel beszéltem egy másik fiókban hogy szerintem a fekete lyuk az ő fejében kezdődik. kérdeztem hogy meg lehet e szüntetni számlát más fiókban is mint a számlavezető. mondta hogy igen. mondom akkor oké. hozzákezdünk, mondom, hogy itt a kártya is bár már lejárt. erre megkérdezte hogy van-e át nem vett kártyám. mondtam van. erre ő hogy akkor nem tudja megszüntetni. hiába magyaráztam neki, hogy ha nem vettem át, akkor nem is tudom leadni. mondom nézze meg a gépben. válaszolta hogy látja hogy egy kártya van nálam. mondom igen, itt is van. a lejárt. de ő ezt így nem tudja. mondom mit nem tud. amikor az új kártyát átveszem, akkor a régit le kell adni. azt mondja nem feltétlen... már kezdtem tépni a hajam de próbáltam nyugodt lenni szegény hülye fejével. erre mondja hogy akkor le kell hogy tiltsa azt a kártyát de az 5000 Ft. mondom hogy tilt le egy kártyát ami aktiválva sincs??? aztán magyarázott tovább és amikor kérdeztem tőle hogy akkor ezt most úgy értsem, hogy mégis el kell mennem a számlavezető bankfiókba, átvenni a kártyát és utána rögtön leadni? erre azt válaszolta, hogy nem kell átvenni. akkor mondtam neki, hogy akkor inlább most elmennék mert azt hiszem mi nem értjük egymást. úgyhogy ma bementem a számlavezető bankfiókba és megerősítették az érzésemet hogy az a hülye bankos volt a segg. nem tudom érthető volt-e a sztori de ez a két nap elég volt. most megyek is inkább aludni.
mindenkinek szép álmokat.
hétfőn végre megyek megint uh-ra. :)
ja és az unokatesóm elkészült a nadrágpmmal, holnapra lesz szoknyám is. :) majd teszek fel képet is de most hulla vagyok...

KépKép
muffin

sziasztok!

ma még senki? hát....
muffin hihetetlen a történeted, de örülj a gatyódnak meg a szoknyának és várjuk a képeket!

márti! olyan édesek a fiad fürtjei. remélem majd a bogyóktól megjavulsz.
nati_! vérvétel megvolt?

holka! te pihensz ebéd után? azért nem vagy, vagy dolgozol?

én megvagyok, átköltöztem a kisszobába, így már mindkét szobában kupi van:)
tegnap bent voltam a munkahelyemen átvettem Lillától az adóspapírjaimat és kiirtam még 2-3 hétre a helyettesítésemet, aztán siettem haza mert rosszul voltam.
képzeljétek, felhívott ma a védőnőm, hogy hétfőn jönne meglátogatni.
nálatok hányszor voltak a 11.hétig?
vagy csak nekem jutott ilyen lelkiismeres?
most nincs senki mikor beköltöztem a net mellé?

Kép
andyfekete

Andy
Tényleg megy a védőnőd? :shock:
Nem gondoltam, hogy ilyen hamar meg fog látogatni. Majd írd ám meg miket mondott, meg miért ment. Nincs ötleted? Vagy csak megnézi, hova születik meg Picurka?

Kép
p__lilla

ma nagy a pangás

harmadik napja nem mertem bevenni a gravidát
szerintetek muszáj szedni vitamint ha rengeteg gyümit eszem?
próbálkozzak az elevittel?
szerintem csak az a baj hogy még ha felet veszek be az sem megy le és ezért hányom ki

majd valamit kitalálok

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Andy
Vitamint kell szedni, de a folsav és a vas miatt is nagyon fontos. Azt pedig gyümölcsből nem tudod bevinni. Szerintem próbáld ki az elevitet.

Az első vérvételem eredményei:
cortisol 482nmol/l
DHEA-szulfat 6.62 umol/l
prolaktin 12.45 ng/ml
FSH 8.15 IU/l
LH 5.95 IU/l
Estradiol 52.7 pg/ml
progeszteron 0.7 ng/ml
SHBG 34.4 nm/ml
testosterone 0.46 ng/ml
free tesztoszt 12.43 pg/ml

Ki tud erre mit mondani? Én csak annyit látok, hogy ezek az értékek a tól-ig számok határain belül vannak. Szerdán megyek a 3. vérvételre és utána már a doki is ki fogja értékelni. Tudom addig nem sok értelme van, mert a 2. és a 3. adatai lesznek a mérvadóak.
Ja igen! Ezek közül melyik a pajzsmirigy (TSH)? Mert ezek közül nem tudom.

Muffin
Jó kis napod lehetett. A kismamik meg egyébként is elég érzékenyek az ilyen hü.... emberekre. Majd tegyél fel képet a gatyóról és a szoknyáról is.

Viri
Milyen a hőd???

Lilla
Te mit érzel?

Nagyon remélem ebben a hónapban is lesz legalább egy kismamink, vagy kettő. Nekem kizárva, ezért most Virágon és Lillán a sor.

Kismamik hogy vagytok???

Kép
Kép
nati80

Andy!

Ha sok gyümölcsöt eszel, akkor nem kell szedni vitamint! Folsavat persze kell, de a dokid nem mondd semmit erre? Van olyan doki, aki már a kezdetektől azt mondja a kismamának, hogy : vitamint akar? Menjen a piacra, az a legjobb! Végülis ha belegondolsz a mi szüleink is megszültek minket, és akkor még nem voltak ilyen vitaminok, vagy legalábbis nem volt ekkora reklámjuk! Ez is csak üzlet! Anyu max vasat szedett pluszban, és teljesen egészségesen születtünk a tesómmal.

Kép
Kép
tabati

Nati
Nálam elég gáz a helyzet. Nem tudom mi van. Tojcsizom ma. Pedig elvileg már volt ovu két vagy három napja, akkor is volt tojcsi. Ma már a 19. napomon vagyok. Nem tudom mi van most. Lehet bekavart a barátcserje. Apa most szalagavatón van az osztályával, úgyhogy még elkapni sem tudom. Éjfélkor jön meg.
Ja, és vettem ovutesztet és + lett.

Kép
p__lilla

Tabati
Csak az a gond, hogy szüleink 20-30 évvel ezelött szültek és akkor még nem volt ennyi vegyszer, káros anyag a levegőben, vízben. Ezek sajna megvannak a gyümölcsökben, zöldségekben, szóval gyakran több méreganyag megy be, mintha nem is ettünk volna semmit. Rohanó életet élünk és sajna a szervezetünk is sokkal gyengébb lett mint szüleinké. Én nem hasonlítanám össze azt a kor a mostanival. Persze ha valakinek van saját kertje, ahol tuti vegyszermentesen terem minden az még jó, de keveseknek van így. Nekem még jó, mert pároméknál nagy kert van és mindig kapunk sok-sok friss zöldséget és gyümölcsöt. Sokkal szivesebben eszem azt vagy piacit, mint a boltit.
Na ezzel nem téged akartalak lerohanni, ne értsed félre, csak leírtam a véleményem.

Lilla
Mikor lett + az ovuteszted? Ma? Lehet két péd van??? Legutóbbi tojcsinál is + volt a teszt? Vagy csak most? Hány napja volt az előző?

Kép
Kép
nati80

Nati
jan. 28, 29-én volt + a teszt, 30-án nega, 29, 30-án volt tojcsi. 31-én nem teszteltem tojcsi sem volt, majdnem inkább száraz, vagy krémes. Ma volt tojcsi, Andy javasolta teszteljek és + lett. Én ezt nem értem.

Kép
p__lilla

Képzeljétek csajok mit találtam a neten. Lehet venni ovutesztet 100 Ft/db áron + postaköltség. Hihetetlen. :shock: Én meg jó drágán vettem.
Hogy eddig nem vettem észre. :roll:
Legközelebb itt rendelek.

Kép
p__lilla

Lilla
Hol lehet venni? Feltennéd a címet?
Szerintem kétszer volt ovud ebben a hónapban, bár igazából jó lett volna görbét látni hozzá. Múlt hónapban nekem két nap volt egymás után + teszt és rá két napra volt ovum. Bár aznap nem teszteltem csak éreztem, így lehet akkor is + lett volna. Ebben az esetben pedig lehet nálad is ilyesmi van, szóval lehet ma van ovud. Fájdalommal hogy állsz? Érzel valamit?

Kép
Kép
nati80

Nati, ezek közül egyik sem kapcsolatos a pajzsmiriggyel. Na jó a cortizol (bár ha jól emlékszem ez a májfunkció miatt). De a lényeg neked a Tsh, t3, t4!!!!!! Ebből tudják megállapítani. Ezeket a vizsgálatokat a belgyógyász vagy az endokrinológus kérheti! A tsht a házidoki is, de önmagában véve azzal nem vagy kisegítve! Engem havonta néznek :?
magdolnam

Magdolnam
De nekem kért a doki TSH-t is. Láttam ott volt a beutalón, de ezen a papíron nem volt rajta. Minek a rövidítése a TSH?

Kép
Kép
nati80

Holka!

Segíts nekem! Nem nagyon alacsony a progeszteron szintem? Most olvastgattam a neten ezekről az eredményekről és egy nő írta, hogy 19-es szinttel nem tud teherbe esni, mert alacsony. Akkor az én 0,7-es szintem lóf...
Most bepánikoltam!!!

Kép
Kép
nati80

Nati
Van egy licitálós oldal, a Vatera.hu, ahova ha regisztrálsz, tudsz vásárolni. Azon az oldalon a keresőbe ha beírod hogy ovulációs teszt bejönnek a találatok. Próbáld ki, ha érdekel. Én legközelebb tuti onnan veszek. Már, ha fogok vele foglalkozni, mert apa a tegnapi napja óta használhatatlan, úgyhogy annyi a hónapomnak. :cry:

Kép
p__lilla

Sziasztok Csajok!

megfejtése
Csucsu:
van egy online almoskönyv, amiben leirja, hogy mit jelentnek az álmok... Persze aki hisz benne... Van egy osztrák barátnőm aki nagyon hisz benne és elmondása szerint bevált.

Ime az álmod :lol: :

SZÜLÉS - Általában: ötletesség. Szülni: nők, kismamák álmában: önmagáért beszél; férfiak álmában: kissé szokatlan, de remélhetőleg intelligens megoldáskeresés. Kismamáknak azt mondja a babona, hogy ha álmukban fiuk születik, gyermekük lány lesz és fordítva.

SZÜLÉSZNŐ - Újdonság.

TERHESSÉG, GYERMEKÁLDÁS- Lásd: SZÜLÉS.
Ezeket találtam... Ugyhogy ebben a hóban babás leszel az álom szerint... :lol:

Én is az éjjel azt álmodtam, hogy valakinek a szülését levezetem. És láttam a kisbaba fejét ahogy jön ki, biztattam az anyukát, hogy toljon, aztán kivettem a kisbabát és az anyuka hasára tettem...
Fura álom volt... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Csütörtökön megvolt az orvos, hasi uh-al nézett meg, és van egy 13,3*8,7-es petezsákom. Eléggé csalódott voltam, hogy még nincs szivhangja, de megnyugtatott, hogy ilyen korai terhességnél ez normális, minden rendben van, a zsák szabályos, és szép.
Ennek örömére a tegnap reggelt egy kávé kihányással kezdtem.
Ez volt a 2. ilyen esetem. Egész nap elég rosszul voltam, remélem nem jutok Andy sorsára.
3 hét múlva kell megint uh-ra mennem.
Na persze most azon izgulok, hogy nehogy üres legyen a petezsák. Apa már le akar tiltani a netről, mert szerinte csak feleslegesen paráztatom magam.
Eléggé ideges voltam, igy nem tudtam itthon visszaemlékezni arra, hogy mit mondott, hogy most kell védőnőhöz menni, vagy majd a 3 hét múlva levő uh után. Apa kérdezgette a gyerekes ismerőseit, és szerintük most kell menni. Szerintetek?
Mondta a doki azt is, hogy a Gravida megfelel, főleg, hogy már 4. hónapja szedem. Mellé meg a Magne B6-ot ajánlotta, ha rosszul lennék.

Lilla, nekem nagyon bevált a babatervezős ovuteszt, az is csak 158 ft volt.
Két pé??? Na aztán meg befigyelnek az ikrek, mi? :lol:

Ma egyedül vagyok itthon, apa 16-ozik. Irány a bolt, mosás, főzés, takaritás.
Majd még benézek, jók legyetek!

Kép
jenny29
Mór

Szia Jenny:
ne aggódj, lessz ott szivhang is nemsokára!!!
De örülök nektek!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati:

ezen a linken megtalálhatod a női hormonszinteket és a normál értékeket:
http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Köszönöm, de sajnos nem lettem okosabb. Nem értem miért nincs rajta a papíromon a tsh, mikor a doki azt is kérte.
A megadott oldalon 3. napi szintek vannak, én pedig a ciklus 7. napján voltam az első vérvételen. Azért a progeszteronszintem továbbra is aggasztó.
Remélem szerdán okosabb leszek. És boldogabb is. Most megint egész nap csak sírnék. Nincs valami jó kedvem ma. Jó lenne, ha valaki mondana valamit ezekre az értékekere.

Jenny
Biztos minden ok lesz, ne aggódj! Legközelebb biztosan fogod hallani a szívhangját is a babának.

Kép
Kép
nati80

Nati:
sajnálom, hogy nem segithettem, de ne keseredj el, a végső eredmény a többi értékektől is függ, nem?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?