Sziasztok!
Andy!
Nem lehet, hogy te nagyon vágysz a babára és a görcsösség miatt nem jön össze? Lehet, hogy hagyni kéne ezt az egész hőmérőzést, meg a tesztelgetést, és akkor lenni együtt a pároddal, mikor jól esik, nem akkor, mikor kell.
Tudom, tudom, ha nem foglalkozik az ember-lánya a pé.el meg a többi dologgal talán még nehezebben jön össze, de lehet, hogy nem. Én a saját példámból tudom, hogy Mátém is sokat váratott magára, pé.elősegítő gyogyót kellett szednem, és már úgy voltam vele, hogy nem is érdekel a dolog, jön, amikor akar, és lám nem sokra rá jött is. Volt is meglepetés!
Végülis van már egy csodaszép kisfiad, tuti jön majd mellé egy tesó is!
Marcsi!
Mi van a dokiddal? Maradsz nála, vagy keresel másikat? Nagyon szorít az időd...
Kiscsajszi mocorog még, vagy pihizve várja a nagy napot?
Szerencse!
Picúrral mi van? Mikor kell menned dokihoz, esetleg voltál másiknál? Nagyon szorítok neked is!
Timi!
De jó, hogy "beugrottál". Amikor előlröl olvastam a hozzászólásokat, mindjárt feltünt, hogy neked nagyon hamar összejött a Zsebibaba. Vagy előtte is próbálkoztatok már? Biztos rendben lesz minden az aprósággal, szorítunk!
Még magamról annyit, hogy a Jónás napom 4 -én van tehát, előtte 1-2-3 már akciózni lehet. A pé. elvileg 7-től 10-ig bármikor lehet. Tehát, ha jól számolom és 4 én leszünk együtt (Jónás napon), akkor a pé.napjára a kiscsajszik még befutók lehetnek. Magyarul, a pé. és a Jónás nap valahogy pont egybe fog esni, ráadásul a kínai horoszkóp is lányosnak mondja a februárt, úgyhogy Hajrá lány katonák!
Puszi!