Sziasztok!
Nálunk ebéd után óta még csak ilyenkor van nyugi, most tudtam jönni.
Niki! Azt honnan találtad ki az iwiw-en, hogy hogy hívnak engem? (És BBJ. is???) Én a kismamákat elég jól megjegyzem magamnak, akivel akár két szót is váltok, mert ilyenek nem sokan vannak, és egyszer tettél fel képeket magatokról, ahol megláttam az egyik kedves barátomat, mint a Te rokonod (G. Laci). Sajnálom, hogy beteg Dorka, talán könnyen átvészeli, és Ti is.
Szilbee! Az erős túlzás, hogy Bence korizik, csak volt rá lehetőségünk, hogy megismertessem vele. Leginkább próbált egyensúlyozni, és egy picit egyedül csúszkálni. Hogy merre lakunk azt inkább mailben írnám meg, ha nem baj, csak add meg lécci. Az iwiwen nem szoktam levelezni, mert a jó édes anyám az én belépési adataimmal szórakozik ott, és ha már ott van, akkor mindent el is olvas....
A mama nagy netguru. Egyébként teljesen mobilak vagyunk. Ja, és igen, ugyanabban a hónapban születtünk.
Fanna! Olga! BBJ! az az igazság, hogy én még soha nem írtam ilyen fórumba és fogalmam sincs (és sok türelmem se - ssszzzz, jaj Szamóca, még nincs
) , hogy kell vonalzót meg képet felrakni, de elég butuska is vagyok ehhez. És azért vártam ilyen sokáig, mert akárhová tartozni felelősség, és nem voltam biztos benne, hogy tudom vállalni. Hú, ez elég csöpögős lett.
Ivett! A köhögéshez nem tudok hozzászólni, Bence még soha nem köhögött. De a fiacskádért is izgultam ám anno!
Jamiee! Nagyon szép lánykád van. Jól értettem, hogy már volt esti kimenőd Réka baba születése óta?
Évi! A szépséges magazincímlapfotós fiacskád teljesen meggyógyult és már oviba is jár? (Én is elég szerelmes vagyok a fiamba)
Próbálok majd mindenkit bejelölni az iwiw-en.