Új privát üzeneted érkezett!

valami gombát találtak... Nem igazán tud már semmit tenni. NEm válaszolt konkrétan, de nem rendelt be azonnal, úgyhogy nem tudom mi lehet most. Tiszta ideg vagyok
magdolnam

Szia Mágnes!

Nem is meséltél, hogy hogy alakultak ilyen jól a dolgaitok. Bár lehet nem is tartozik ránk, csak kiváncsi vagyok.

Magdolnam
vasárnap kezdtük el. Holnap lesz gyüminap. Tuti bírni fogom, mert most megvan az elhatározás. Nem lehetek kövér kismami.

Doki mit mondott arra, hogy ennyi ideje használod a cuccot? Nem lehet baja a babának? Ezt nem kérdezted?

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Én a helyedben visszahívnám a dokit és megkérdezném tőle. Nem?

Kép
Kép
nati80

annyit mondott, legalább megszűnt a panasz. Mondom nem is volt panasz, csak a labor alapján adta. Bizti mondta volna, ha gáz lenne. Most csak fáj a hasam szúrogat
magdolnam

Magdolnam:
Szerintem, ha nem hívott be azonnal, akkor az azért van, mert nem vészes a dolog. Mivel hüvelykúp, és zárt a méhszáj, gondolom így semmi gond nem lehet.

Nati:
Beszélgettünk sokat, nagyon igyekszik Apa, lehet, hogy ez kellett a kapcsolatunknak. Folyton mondja, hogy szeret :) Remélem így is gondolja!

Kép
Kép
Kép
mágnes

de jó Mágnes, nagyon örülök, hogy alakulnak a dolgaitok :wink:
magdolnam

Mágnes
Az nagyon jó, ha sokat beszélgettek. Az pedig nagyon jó jel, ha igyekszik a férjed.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Kisvirág! De aranyos vagy, hogy nem felejtettél ki a névsorolvasásból! :D Már vasárnap este megérkeztem, ebben a borzalmas szélviharban. Nem is engedtek kiszállni minket a gépből másfél órán keresztül a szél miatt. Leszállás közben pedig komolyan félteni kezdtem az életemet. :? Szóval itt voltam, csak nem volt időm írni, épen csak átolvastam az írottakat. Tényleg nagyon pang. Amikor egy hétvégét nem voltam, nem is tudtam visszaolvasni, most meg simán. Szerintem így is marad, amíg kismamiként vissza nem jvünk, mert én is le....om hónapjaim egyikét tartom.

Mágnes! Nagyon örülök, hogy visszajöttél, és babára készen. Kívánom, hogy minden jó maradjon nálatok, és ne keljen csalódnod.

Jenny! Jó, hogy itt vagy te is. Nálunk minden változatlan. Most vagyok 7. napon. Jövőhét szerdán megyek az uramhoz. Remélhetőleg összehozunk egy skorpiót, ha mégsem sikerül, akkor nyilas lesz. :wink: Majd írok a táblázathoz adatokat.

Nati! Én is fogyózom. Bár nekem 5 kg-ot kell leadnom. Eddig minden évben ilyenkor megcsináltam a kéthetes diétát, és sikerült is leadnom a téli kilókat. Nagyon utálom. Tiszta bolond vagyok, mert, ha vigyáznék, akkor nem kéne leadni. :cry:

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Milyen diétát csináltál? Hol olvashatom el? Mennyire kemény?

Anyuék is vasárnap jöttek haza párizsból. Nekik is rázós volt a leszállásuk.

Kép
Kép
nati80

nati!

Elküldtem priviben.
Nem durva, csak az a rossz benne, hogy a beidegződött csipegetést alig lehet megállni. Egyébként soha nem voltam éhes

Ha valaki mást is érdekel, akkor elküldöm neki is.

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Hú ez borzalmas! Páromék csinálták egyszer otthon, anyukája fogyott is jó sokat, meg párom is, de én tuti nem tudnám végig csinálni. Elismerésem azoknak akik képesek rá. Én tuti a falat kaparnám.

Kép
Kép
nati80

Kisvirág
Most nem hőzök, de asszem érzem mikor van pé. Legalábbis remélem. Tegnap például nagyon fájt az egész hátam, ma már egy kicsit jobb.
Hajrá, hajrá neked is!

Csucsu
Sajnálom pirit.

Nati
Sok sikert a fogyókúrához. Szép kismami leszel következő hónapban. De ne csak kúra legyen, mert utána többet visszatud hízni az ember, ha abbahagyja.

Jenny
Kérünk ám beszámolót, hogy mi volt a dokinál. De biztos rendben van minden odabent. :D

Ditta
Mi újság veled? Remélem nem jött meg, és mára a hőd visszaugrott 37 körülre.

Ercsi
Ha jól számolom pont pé-kor leszel a pároddal. Drukk nagyon. Mindent bele.

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Andy, vonalzót majd a doki után teszek fel, ha már tudom, hogy minden rendben van. Amúgy még nagyon picike, 6 hetes és 1 napos. :)
Én zárom a sort közülünk. Remélem, Lilla, Erika, Viri, Ditta, NAti és Csucsu átveszi a vezetést a legfiatalabb babó cimért.
Ma nagyon szar napom volt, megint ültem egész nap, de nekem ez nem megy. Látszik, hogy nem ehhez vagyok szokva, fájt a derekam, a pocim sem érezte jól magát. Szurkált, tompán fájdogált. Délután le is feküdtem pihenni, aminek megint 3 órás alvás lett a vége. :oops:
NAti, a 90 naposat én is csináltam, én akkor 5 kilót adtam le 1 hónap alatt. Szerettem, mert tényleg nem kell éhezni. Mondjuk én a havi egy viznapot nem tartottam be, mert már a gyümölcsnapokat is nehezen birtam.
Alacsony a vérnyomásom, talán ezért nem ment zökkenőmentesen.
A kávéról nem tudom, hogy kell leszokni, mert egyik nap nem ittam, és estére olyan fejfájásom lett, hogy az alvásba menekültem.
De aztán találtam egy cikket, asszem ti javasoltátok, és megnyugodtam, mert 300mg felett káros csak. Én meg napi egy bögre Ricorét iszom, aminek a fele cikória.
A doki miatt izgulok, hogy nem talál semmit...Ha elment volna, akkor véreznék?
Bocsi a hülyeségeim miatt, de sokszor nem hiszek magamban és a babában. Olyankor másra próbálok figyelni.
Ti hogy vagytok? Ditta, mi a helyzet?
Csucsu, nagyon sajnálom! Pedig kezdtem örülni, mert a szurkálás biztató jel volt. :(
Talán a sok izgalom az oka, hogy nem sikerült, az, hogy a ház miatt idegeskedsz. Nagy ölelést küldök, és ne keseredj el, jó?
MAgdolnam, sztem sincs semmi baj, a doki mondta volna. Ne izgulj!!!
Mágnes, örülök, hogy rendbejöttetek!!!! Talán felpezsdülnek igy a dolgok, annyi idegeskedés után.
A táblázatot javitgatom, a napokban fel is teszem.
Márti, itt a görbém, bár nagyon cikkcakkos, azért is hagytam abba a 40. napon, mert csak idegesitettem magam, ha lejjebb ment.
De úgy látszik, én már csak ilyen cikkcakk görbe tipus maradok. :D

Jó éjt mindenkinek!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 64800_.png

Kép
jenny29
Mór

Jenny: Köszi a biztató szavakat! Énmeg azt mondom nekem , hogy igenis bízzál magadban és a babádban !!!!Mikor mész dokihoz???

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Kösz a gőrbét Jenny!Nem baj, ha cikcakkos, az eredmény a lényeg...

Mi pocsékul vagyunk... Az éjjel Hunit őriztem mert magas volt a láza , nem akart lemeni lázcsillapitóval sem. Hidegvizes borogatás végül hatott...
Ugyhogy várom hogy megébredjen és irány a dokinéni...
Én sem vagyok jól, köhögök mint állat és fáj a légcsövem...
Félek menni a rendelőbe, olyan zárt helyen van és mindig annyit kell várni egy csomó beteg gyermek között, hogy még ráadásnak felszedünk valami virust.. Főleg, hogy most skarlát járvány van...
Drukkoljatok, hogy ne legyenek sokan...
Én holnap megyek a nőgyógyihoz és olyan mensis tüneteim vannak, csak ne jöjjön meg addig, birja ki legalább estig... :x Nem akarok megint halasztani...

Mágnes:
Örvendek nagyon hogy helyrerázódtak a dolgok..

Magdolnam:
Hogy vagy? Fáj még a pocid?
Olvastam, hogy jártál a kúpokkal :( De én ugy tudom, hogy csak fertőtlenitő kúpok azok, nemhiszem hogy értanának a babának.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Márti, hál égnek nem volt éjjel érzékeny a pocak, csak 1szer szúrt bele egy nagyot, de az azért volt -szerintem- mert hason aludtam, amit már nem nagyon tudok. Gondolom így jelzett a szervezetem, hogy te hüly e agyonnyomod Pöttyöt. :wink:

Jenny, a dokihoz való menetel félelmek.... Hát h hiszed, ha nem, én minden egyes uh előtt annyira stresszes vagyok, hogy na. Pattanásig feszülnek az idegeim, hogy minden rendben, növekszik e meg ilyene. Úgyhogy nekem is tiszta stresz.
magdolnam

Manóó, megint hol bújkálsz? :roll: Gyere.
magdolnam

Sziasztok!

Ma megjött....de nem vagyok letörve! Pozitív gondolkodás! :D Már annak is örülök, hogy 2 ciklus után látható javulás van a teáktól! PÉ pont 14. napon, luteál fázis hosszabb lett! Csak azt nem értem, miért nem jött össze, pedig jól elkaptuk!!
Azért véleményezésre elküldtem Leónak!
És bejelentkezek dokihoz is, úgyis letelt az egy év rákszűrés óta, kicsit elbeszélgetek vele!

Márti :)
Nekünk is nagyon rossz éjszakánk volt, Atinak megint magas láz, és nagyon csúnyán (szinte ugatósan) köhögött! Mi is vizes ruháztunk, pedig nap közben már jobban volt, és étvágya is jobb lett. Az előtti este meg ülőfürdőztünk, mert nem akart lemenni 39 alá...... :shock: Pedig tegnap lett volna a farsang az oviban, amit nagyon várt! De az ovónénivel beszéltem, és majd tartanak pót-farsangot mert nagyon sokan hiányoznak!
A suliban pénteken lesz, remélem kibírja Veronika is addig, és nem lesz ő is beteg!
Én is csúnyán köhögök, amúgy....
Majd írd meg, doki mit mondott!

Mágnes :)
Örülök, hogy minden rendben!

Viri :)
A pontos neve: LOCOID lipocream 0,1 % Mi használjuk, de eddig semmi javulást nem látok......Szerintem nem ússzuk meg!

Jenny :)
Mikor is mész dokihoz? Minden rendben lesz!

Lilla :)
Akkor most nincs hő? De a teákat iszod, ugye?

Na, megyek, kis rendet rakok....jaj, olyan jó itthon lenni! Sajna holnap be kell menni mindenképp (hó vége), majd csüt.-pénteken párom lesz itthon vele, mert a héten tuti nem mehet oviba.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Márti, nem lehet, hogy te is beteg leszel??? Én se szeretek dokihoz járni a fokozott fertőzésveszély miatt. Ezért szokatam a rendelési idő lejárta előtt 2 órával menni. Ált. nincsenek annyian mint kezdéskor
magdolnam

Ditta, sajnálom a pirit :cry:
magdolnam

Ja, és én sem érem el Leó oldalát! Errort jelez!

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Képzeljétek, már válaszolt is Leó! (fél 9-kor írtam neki!)
A válasza: "Szerintem is nagyon szépen alakul a görbéd, biztos vagyok benne, hogy 1-2 hónapon belül összejön így a baba!"
Hát már nagyon kellett nekem ez a bíztatás! Most egy kicsit jobb a kedvem, és a kisfiam is láztalanul kelt! Bár még mindig csúnyán köhög.
Ja, és még azt is írta, hogy technikai túlterheltség miatt nem érhető el a honlap, merrt igencsak népszerű lett az utóbbi időben, de igyekeznek megoldani, és péntektől újra elérhető lesz.

Na, puszi!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Hová lehet elküldeni a görbéket, ha azt szeretném hogy Leo elemezze? Még sosem találkoztam vele a neten.
Talán én is elküldöm neki az eddigi görbéimet. És a következő ciklustól inni fogom a teákat is.

Kép
Kép
nati80

Ma gyüminapunk van. Olyan éhenkórászok vagyunk ilyenkor. Csináltam ebédre gyümölcsfőzeléket. Csak mirelit gyümit köztem puhára, tettem hozzá narancslevet, fahéjat, citromlevet és egy pici mézet. Tök jó lett! Legalább ettünk valami meleget. De simán ki fogjuk bírni ezt a napot és holnap halat eszünk végre.

A betegeknek jobbulást!!!!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Jenny: drukk holnapra. Tuti minden ok lesz ;) Ha nem lenne ott a baba, akkor valószínű véreznél, de ott van és nincs semmi baj!!!!! Köszi, hogy drukkolsz nekem. :)
A tábliba írd be légyszi, hogy a 2.stimus hónap. (remélem az utolsó is, mert babás leszek)

Márti: neked is drukk holnapra! A gyerekeket meg tényleg ne vidd oviba. Jobb a békesség.
Mi volt a dokinál? Huni jobban van?

Csucsu: drukk, hogy mielőbb megtaláld álmaid házát. Sajnálom pirit. :( Pedig drukkoltunk ám.

Nati: kössz a drukkot. Neked most ebbe a hónapba tuti nincs esélyed? Azért hajrá apa. Sose lehet tudni ;) Füled hogy van? A diétához kitartást. Én ide küldtem levelet Leonak babatervezok@otthona.net Nem tudom a csajok hova szokták. Én 2 napra rá kaptam választ.

Andy: kitartást már csak pár hét. Reméljük enyhülnek a rosszullétek. Drukkolok nagyon!

Magdolnam: jól megjártad a kúppal. Nem hiszem hogy Pöttyre károsan hatott volna, hiszen akkor a doki nem is írta volna fel.

Muffin: választ adtál már az útra? A férjed végülis mit szólt hozzá, hogy mész?

Mágnes: szuper, hogy most minden oké. Kívánom, hogy maradjon is így. Hajrá tesóprojekt.

Erika: jujj én is nagyon betojtam volna. Ilyen viharba hazarepülni nem semmi. De szerencsére nem történt baj.

Lilla: hajrá-hajrá. Mennek a drukkok. :)

Ditta: sajnálom pirit :( Viszont akkor bíztató, hogy a luteál fázisod hosszabb lett. Jobbulást Atinak. Köszi a krém pontos nevét. Mi a miénket 1 hónapig kentük és utána a dokinéni fejtette vissza neki. A krém nem csak a bőr felpuhítására jó?

Most én is szedtem fel 4 kg-t. Mondjuk nekem nem is ártott :) Mindig megeszem amit a Kende meghagy. És régen én nem nasiztam napközbe, de mivel ő igen, így én is kénytelen vagyok. :lol: Na csak azért, mert pl. kibont egy kindertojást és nem akarom, hogy mind megegye, így kénytelen vagyok besegíteni.

Leo oldalán valami karbantartás van, ezt olvastam az egyik topicba. Állítólag febr.1-től újra elérhető.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok lányok!
Köszönöm a hiányolást,annyira aranyosak vagytok!!
Múlt héten láttam Pöttömke szívverését,holnap is ránézek csak 10 mp csak látnom kell,hogy ver a kis szívecske. :lol:
Hányinger már este is jelentkezik... (de nem panaszkodom inkább legyen minthogy bármi baja legyen Pöttinek))
Nagyon fáradtka is vagyok,napi 2 óra délutáni alvás még mindig megy.
Most egy picit taknyi vagyok :( ,de csak ennyi semmi hőemelkedés,semmi torokfájás. Remélem ezt babóm simán átvészeli. Forró teákat iszom undorodásig + vitaminokat nyomom ezerrel!!
holka

sziasztok.
remélem jól vagytok ezen a szomorú napon, a reggel olyan szép volt, gyönyörűen sütött a nap, mostmeg....
hát én éjjel megint szarul voltam, alig aludtam.
ma meglett a laborom, mindenem tökéletes. se nem vagyok vérszegény, se vahiányos. olyan rendes volt a telefonban a védőnő, megkérdeztem tőle hogy ha mindnenm rendben van akkor mért vagyok reggel is és este is szarul, és hogy mért nem tudok aludni.
megnyugtatott, hogy már csak pár hét és megszokja a szervezetem a hormonális változásokat és jobban leszek. kicsit megnyugodtam.
de azért kedden elmegyek terhestanácsadásra.

ma reggel elvoltam, most már délután és este vagyok szarul, minden nap más.
remélem 2 hét múlva boldogan írok nektek a jobbulásról.

ki lesz a következő kismama?

Kép
andyfekete

Ditta
Gyors jobbulást kisfiadnak!
"a jól elkaptukról jut eszembe",hogy sose lehet tudni. Barinőm hihetetlen szabálytalan ciklussal rendelkezik és most boldogan hívott,hogy babás lett... Ha a tiéd olyan szép akkor tényleg már közel van a babásodás!!

Nati
A párod is veled tart a diétában?

Kisvirág
Kívánom,hogy nemsokára a babásodás miatt szedjél fel kilókat!! :D
Kindertoji ismerős :lol:
holka

holka!

akkor én is örüljek a hányásoknak? és a nemalvásnak? mert már majdnem 3 hete éberen alszom. irigyellek az alvásért. te tudod hogy ez jó.
meddig fog ez tartani, tényleg elmúlik a 12.hét felé?
bíztass.....
mert ma még mosogatni sem mertem

Kép
andyfekete

Magdolnam :)
Viszont Neked nemsokára rugdosni fog jó erősen a baba és akkor óránként jelt ad,hogy "nyugi anyu itt vagyok és jól vagyok".
Amúgy én is izgulok holnap mit fogok látni! De ma van a szülcsinapom és holnap csakis jó híreket kaphatok UH-ról!!!! :lol:
holka

Szia Andy
Sajnálom,hogy ennyire cudarul vagy...De örülök,hogy a laborok rendben vannak.
Tényleg el fog múlni és egyik napról a másikra!!!
Jégkocka szopogatás?
holka

holka!

boldog szülinapot! mindent kívánok amit szeretnél

Kép
andyfekete

most hoz az uram jégkrémet
hideg üdítőt iszom az szokott használni
azt mondod elmúlik a hányinger a jégkockára?
megpróbálom este

Kép
andyfekete

Sajnálom a nemalvást...annál már a folyton aludhatnék is jobb :(
Köszönöm :lol:
Képzeld párom vágott nekem egy félórás filmet és a családom és 16 barátom küldött videóüzenetet,hogy köszöntsön. Már 0 óra egy perckor levetítette nekem. Olyan jó volt!
holka

Igen, a hideg az hányingercsillapító.
holka

de rendesek és aranyosak
én áprilisi vagyok. a kisbabám már nyári lesz. fura.
egész nap ásítok de nem tok aludni, éjjel rémálmaim is voltak.
pénteken már betöltöm a 10.hetet kezdem a 11.diket. jövő héten már reménykedhetem?

Kép
andyfekete

Inkább 12-14 hét... Kitartás!!
A második trimeszterben az embernek általában rengeteg energiája van és nagyon fitti!!! Jaj... kívánom,hogy neked is így legyen!!!
holka

köszi
most kikapcsolom mert lemerülök
szio
jó estét

Kép
andyfekete

Szia. örülök,hogy itt voltál. :D
holka

Holka!

Igen párom is diétázik velem.
Lenne egy kérdésem hozzád. Ha csinálnék egy 4-5 napos léböjtöt az a babásodásra milyen hatással lenne? Még van 2 hét a piriig és utána lesz pém. Ha még ebben a ciklusban csinálom, az nem fog bezavarni?

Jó lehet hallani a pici szivecskéjét ahogy ver. Már nagyon várom én is.

Kép
Kép
nati80

Holka: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
De szupi, hogy minden rendben. Tök jó, hogy így bármikor megkuksizhatod Pöttömkét. :) Reméljük nem fajul el a nátha. Jobbulást!
Köszi a kívánságot. :) Remélem bejön és azért fog nőni a seggem :)

Andy: az jó, hogy minden ok a laboron. Továbbra is kitartást ;) Én tudod mit ettem mikor hányingerem volt. Sajtot. Tök véletlenül jöttem rá, hogy ez használ nekem. Próbáld ki.

Kép Kép
kisvirág_30

Holka
Boldog szülinapot!

Kép
p__lilla

Holka
Az imént lemaradt, de BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Andy
A jégkockáról már én is hallottam, de én tudom még ajánlani a citromos vizet is.

Magdolnam
Mi újság van felétek?

Kép
Kép
nati80

Viri
Ma van ovud??? Hajrá!!!
Hogy érzed magad? Remélem nagyon optimista vagy!!!

Kép
Kép
nati80

Nati: hát elvileg már volt ovum vasárnap. Tudod nekem a szuri repesztette a tüszőket. Tegnap mondjuk fájt kicsit ovusan a hasam. Szóval még hajrázunk most is apával ;) Amúgy ebbe a hónapban nem fájt még úgy a hasam, mint a múltkor. Lehet, mert most csak 2 tüszőm volt. Egyébként most optimistább vagyok, mint valaha. Úgy érzem, most minden oké lesz. Iszom a teát is. És a görbuszom se volt annyira cikk-cakk, mint a korábbi hónapokban. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Hello csajok. Tegnapelőtt kicsi férjem elvitt vacsizni, aztán már semmi energiám nem volt jönni. Hazaértünk és rögtön lefeküdtem. Tegnap meg voltunk megnézni az Operaház Fantomját. Amennyire vártam, annyira nem voltam elájulva tőle. Mondjuk mindenképp meg akartam nézni, de mégegyszer nem fogom. Elég volt egyszer. :) Nem baj, márciusban megyünk Rómeó és Júliára. Na arra is kíváncsi vagyok.
Csucsu, sajnálom hogy megjött, de legalább a házzal lefoglalod magad.
Nati tök jó hogy haladtok a házzal. A diétával meg sok sikert.
Ditta, neked is sajna hogy megjött. De majd a köv. hónap. :)
marti, tök jó hogy ennyit írtál. nem te üldöztél el senkit. :)
magdolnam, szerintem ne izgulj, minden oké
jenny az is tök jó hogy te is jöttél végre és egy csomót írtál. és bízz csak a bébiben, nekem is csomószor vannak kétségeim pedig már a pocim is tök szépen látszik. :)
erika, remélem a leszarom hónap neked is bejön. :)
holka irigylem hogy bármikor rá tudsz nézni a bébire. :)
mágnes én is nagyon örülök hogy rendeződni látszanak a dolgok! :)
Mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Holka NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK. Egy kicsit megkésve :oops:
Kép

Helyzetjelentést lányok!!!
Kinek kell drukolni, ki közeledik a ciklus végéhez?

Edit:
sajnálom Atit :( , jobbulást neki...
Mi iis voltunk tegnap dokinéninél, megvizsgálta , kiirt antibigyót neki, Robi is kell folytassa még 3 napot. Mindkettőnek légcsőgyulladása van. Egyébként most az egész család ugat nálunk. :)

Kisvirág:
Tetszik a + hozzáállásod, drukkolok, hogy ezuttal öszejöjjön a kistesó :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

HOLKA! BOLDOG SZÜLETSÉNAPOT!!!!!!!!!!

Kép
csucsu05

csajok: képzeljétek tegnap elött azt álmodtam, hogy babát várok. Most éjjel pedig azt, hogy egy kismama szült én valamiért bent voltam a szülőszobán és láttam a szülést kb 2-3perc alatt megvolt és nagyon kicsike volt de édes. És burokban született. Miket jelentenek ezek?

Kép
csucsu05

Sziasztok! :)
Köszönöm a köszöntéseket!! Nagyon arik vagytok!
Ma láttam Pöttömkét. :lol: 20 mm. És édesen vert a szíve és látszódnak a végtagbimbói!! Olyan kis tüneményes!! :lol:
Hétfő este leszek újra gépközelben...akkor megpróbálom felbütykölni a képet Pöttömkéről.

Nati
Jókor csinálod a kúrát,felszabadul méreganyagok addig mire a peteérérsed lesz simán távoznak.
Szimpi,hogy a párod is veled tart így biztos könnyebb :)

Muffin
jól teszitek,hogy programoztok míg kettesben vagytok :D

Mágnes
Nagyon klassz,hogy pároddal rendeződtek a dolgok. Talán belegondolt,hogy mit veszíthet és mostmár vigyázni fog a kis családjára.

Kisvirág
megy a drukk ezerrel!!!

Márti
A lufikat külön köszi :lol: .
holka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?