Sziasztok!
Andy, vonalzót majd a doki után teszek fel, ha már tudom, hogy minden rendben van. Amúgy még nagyon picike, 6 hetes és 1 napos.
Én zárom a sort közülünk. Remélem, Lilla, Erika, Viri, Ditta, NAti és Csucsu átveszi a vezetést a legfiatalabb babó cimért.
Ma nagyon szar napom volt, megint ültem egész nap, de nekem ez nem megy. Látszik, hogy nem ehhez vagyok szokva, fájt a derekam, a pocim sem érezte jól magát. Szurkált, tompán fájdogált. Délután le is feküdtem pihenni, aminek megint 3 órás alvás lett a vége.
NAti, a 90 naposat én is csináltam, én akkor 5 kilót adtam le 1 hónap alatt. Szerettem, mert tényleg nem kell éhezni. Mondjuk én a havi egy viznapot nem tartottam be, mert már a gyümölcsnapokat is nehezen birtam.
Alacsony a vérnyomásom, talán ezért nem ment zökkenőmentesen.
A kávéról nem tudom, hogy kell leszokni, mert egyik nap nem ittam, és estére olyan fejfájásom lett, hogy az alvásba menekültem.
De aztán találtam egy cikket, asszem ti javasoltátok, és megnyugodtam, mert 300mg felett káros csak. Én meg napi egy bögre Ricorét iszom, aminek a fele cikória.
A doki miatt izgulok, hogy nem talál semmit...Ha elment volna, akkor véreznék?
Bocsi a hülyeségeim miatt, de sokszor nem hiszek magamban és a babában. Olyankor másra próbálok figyelni.
Ti hogy vagytok? Ditta, mi a helyzet?
Csucsu, nagyon sajnálom! Pedig kezdtem örülni, mert a szurkálás biztató jel volt.
Talán a sok izgalom az oka, hogy nem sikerült, az, hogy a ház miatt idegeskedsz. Nagy ölelést küldök, és ne keseredj el, jó?
MAgdolnam, sztem sincs semmi baj, a doki mondta volna. Ne izgulj!!!
Mágnes, örülök, hogy rendbejöttetek!!!! Talán felpezsdülnek igy a dolgok, annyi idegeskedés után.
A táblázatot javitgatom, a napokban fel is teszem.
Márti, itt a görbém, bár nagyon cikkcakkos, azért is hagytam abba a 40. napon, mert csak idegesitettem magam, ha lejjebb ment.
De úgy látszik, én már csak ilyen cikkcakk görbe tipus maradok.
Jó éjt mindenkinek!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 64800_.png