Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

megjöttem a laborból. kibírtam, bár leültettek vérvétel után annyira sápadt lettem. még jó hogy a férjem elkísért.
szerencse hogy mikor hazaértünk akkor hánytam ki a rengeteg ropit. bocs.
azóta kicsit jobb. de sajna megint nema ludtam.
mindegy, szerdán már biztosan tudom hogy jók e a leleteim, lehet kevés a vasam..... aztán attól vagyok ilyen rosszul
majd kiderül,

ti hogy vagytok?
nálatok is hatalmas vihar volt az éjjel? itt mindenhol tele van az út letört ágakkal.

Kép
andyfekete

andy: Nálunk is oylannagy volt a vihar, hogy rendesen féltem már. Állítólag jövő szombaton is lesz hasonló vihar. :(

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nincs semmi jó hírem....Este volt egy kis rózsaszín, és a hőm reggel 36,8.... :(
Ez még épp a cover line felett van, és ma van a 12. dpo, csak még drukkolok, hogy ma ne jöjjön meg, és meglegyen a min. 12 napos fázis. Mert eddig 10-11 volt.
De most pozitív vagyok!!! Főleg amióta láttam a tv2-n a naplót! Látta valaki? Egy csajszi 30 évesen, 20 hetes terhesen tudta meg, hogy rákos, és 6 hetet adtak neki. És pusztán a pozitív gondolatokkal meggyógyult! és teleírt egy füzetet "meggyógyulok"-kal.
Mondtam is a páromnak, na, akkor elkezdem én is felírni minden nap 100-szor, hogy "Hamarosan kismama leszek!"....... :lol: :lol:
De olyan édes volt, nem nevetett ki, hanem jól összepuszilgatott!

Ja, és Ati éjjel belázasodott, most 3 napig itthon leszek vele, és a körztei dokink sem rendel, csak a helyettes, 2-re viszem dokihoz.
Már délre megint 39,2 volt a láza!

Márti :)
Nálatok javulnak már a fiúk? Kaptak ab-ot?
Egy szavad sem lehet az anyósodra...... :lol: :lol:
Most milyen vizsgálatokat akarsz elvégeztetni?

Andy :)
Jaj, szegény! Annyira sajnállak! Látom, megfogadtad a tanácsom, ropi -ügyben, de nem jött be.....Vagy legalábbis nem a rendelőben hánytál!

Nálunk nem volt túl nagy vihar, igaz, erős szél volt, de nem okozott károkat.

Pusz, Ditta

Kép

Kép
ditta76

Márti
Vigyázz magadra! Tényleg volt nálatok hó? És megmaradt?

Ditta
Sajnálom, hogy leesett a hőd. De amíg piri nincs, van egy kis remény. Nem akarlak elkeseríteni, de ez szerintem elég nagy leesés az előző napjaidhoz képest.

Andy
Sajnálom, hogy ennyire szarul vagy. De már kifelé mész belőle. Lassan itt a 12. hét! :-)

Ma végre szabin vagyok. Ez még a múlt éviből van. Rámfért egy kis pihenés. A tegnapi vihar után ma végre süt a nap. Így jobban meglátom a koszocskákat itthon. :evil: Takaríthatok. :evil:
Képzeljétek megyünk síelni márciusban. Mindig a 15-i ünnep körül szoktunk. Ma foglaljuk le az utat. Nagyon várom már. Szeretünk síelni. Akkor meg főleg jó, mert mindig szokott sütni a nap. Bízom benne, hogy az idén is így lesz.
Na, folytatom a takarítást.
Szép napot!
Pusszancs mindenkinek!

Kép
p__lilla

Sziasztok!
Ha nem bánjátok, visszatérek hozzátok, babaprojekt folytatóban, szedem a clostyt, és meglátjuk...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szia Mágnes!

De jó, hogy újra itt vagy! :D :D :D :D
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok nálatok!

Kép
p__lilla

Lilla:
Nagyon remélem, hogy így is marad, és nem csak egy-két hét volt a szép életből..:)
Most, hogy itt vagyok, örülnék már zebrás teszteknek, nagyon leálltatok!! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
És nálad hogy áll a ciklusod? Hányadik napon vagy? Mikor fogsz zebrásat tesztelni?

Kép
p__lilla

Lilla:
Kemény 45 napos ciklus után végre megjött magától. Igaz,most closty mentes hónapom volt, az pedig be szokta szabályozni, de sztem a stressz is rásegített..
Nem is tudok vonalzót feltenni, mert nem tudom milyen hosszúságú a ciklusom.. :(
Egyébként a 7. napon vagyok, most fog elmúlni. Remélem...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szíííjjjja Mágnes! De jó, hogy jöttél! És szuper, hogy rendeződtek a dolgok, meg a baby-project dolog is!
magdolnam

Mágnes: Tök jó, hogy jöttél és minden happy. remélem a bab is hamar össze jön :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ma kicsit nyügibéka volt a fiam. Egész nap csak hiszti.

Ditta: sajnálom, hogy meg fog jönni. :( Pedig olyan szép volt a görbéd. Ati hogy vagy?
Mi a krém pontos neve? Azt mondták a gyógyszertárba, hogy kétféle van. Így nem vettem.

Muffin: nem te írtad félre én olvastam rosszul, illetve csak a hétfő maradt a fejembe :)
Akkor a jövő hétfőre drukk. ;)

Márti: jobbulást a lábadnak. Más se hiányzott neked. :(

Andy: na akkor túlélted a napot.

Lilla: szupi, hogy mentek. Rátok fér a kikapcs. Lehet babóval a pocidba jössz haza :)

Mágnes: jajj de jó. Örülök, hogy rendeződtetek. És hajrá projekt. :)

Nati: merre jársz????

Pintyus: te is ezer éve nem jöttél. Hogy vagy?

Jenny: te se jössz mostanság. Dokinál voltál már? Minden ok ugye?

Odri: te hogy vagy?

Holka: és te vajon merre vagy?

Erika: te most a párodnál vagy?

Névsorolvasás :)

Bocsi, ha valaki kimaradt. Mindenki írjon!!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Mágnes!
Örülök hogy újra itt vagy és minden rendben. Jó, hogy helyreállt a lelkibékéd. Akkor mindent bele a tesóprojektbe.

Andy
Kívánom, hogy minél hamarabb legyél túl ezeken a rossz napokon.

Lilla
Tök jó lesz nektek, hogy mentek síelni. Kikapcsolódtok és babásodsz! :wink:

Magdolnam
Küldök pár perc múlva privit!

Nagy hír!!!! Benn van már néhány tetőablakunk! Hatalmas fény lett a lakásban, imádjuk! Lassan végeznek a munkával és jöhet a követlező lépés. :D :D :D

Kép
Kép
nati80

Ment a válasz!
magdolnam

Nem tudtok valamit a babatervezok.otthona.net oldalról? Nem tudok belépni rá. Error. Lehet, karbantartják?

Nati
Gratula a vizsgáidhoz. A lényeg, hogy görbüljön. Ja, és a munkához is. Elfoglalod magad, észre sem veszed, és bebabásodsz.

Kép
p__lilla

Lilla: nekem is erroros. Úgyhogy nem nálad van a hiba. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Méred a hődet? Hogy állsz? Lassan "félidő". :lol:

Kép
p__lilla

Mérem a hőm. :) Még nem adott egyik program se pét. Elvileg a szuri tegnap repesztette a tüszőimet. Próbálunk apával sokat együtt lenni. És holnaptól elkezdem a palástfű teát. Aztán ennyi. Lesz ami lesz. :) Te most ugye nem hőzől? Vagy igen? Neked elvileg holnap középidő. :) Hajrá-hajrá ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Élek még, megvagyunk Gömbivel. Csütörtökön megyek dokihoz, magánrendelésre, délután. Igy nem kell annyit várni, meló után elballagunk apával. Csak azt nem tudom, van-e a rendelőben UH. Ha nincs, az gáz, mert akkor arra külön időpontot fog adni.
Na mindegy, érzem, hogy minden rendben van. Néha fájunk, szurkálunk, de ez már nem annyira vészes, mint az első héten. Valahogy megszoktam, hogy ott van.
Ma ki kellett segitenem egy másik terület ellenőreit, ültem egész nap, és mértem a japánba menő anyagokat. Jó volt, legalább biztonságban van Gömb. :) Ja és megemlitette a főnököm, hogy nem akarok-e jelentkezni a tavasszal alakuló új részlegbe, egy design csoportba. :( Merthogy rám gondolt. Jókor....
Kaptam apától hétvégén egy könyvet, amolyan napló féleség, a Pocaknapló. Lehet bele képeket ragasztani, leirni az érzéseimet, és vannak benne uh képek is, hogy mikor milyen a pici.

Remélem, ti is jól vagytok!
Márti, sajnálom a történteket, vigasztald anyukádat, tartsatok össze ezekben a nehéz időkben.
Lilla, NAti, Ditta szurkolok nektek nagyon! NAti, hogy állsz az új melóval, mikor kezdesz?Ditta, nekem is leesett a hőm asszem a 26. napomon, aztán másnap felugrott 2 vagy 3 tizedet, szóval ne add fel!!!
Mágnes, örülök, hogy minden rendbejött veletek, és drukkolok! Kisvirág, kedvenc kiscsávóm anyukája, neked is sok sok drukk!!!!! :D
Andy, jobbulást! Én eddig csak egyszer hánytam, és tök érdekes, hogy a babának használó jó kaja, a spenót jött ki belőlem. :shock:
Csucsu, mizu a házzal???
Erika, veled mi újság?
Muffin, Magdolnam, haladó kismamik, kitartás, most indul be a jó része a dolognak, én ezt már nagyon várom, mikor mozog a pici!
Mindenkinek sok puszi, akit kihagytam, bocsika!
Ha mindenki a ciklusa végére ér, felteszem az új táblázatot, addig irjatok adatokat,mit rakjak bele.
Puszi mindenkinek!!!

Kép
jenny29
Mór

Szép jó reggelt mindenkinek!

Itt vagyok, még élek, :lol: tegnap annyit dolgoztam anyuméknál, amig levakartuk a falat kifestetük és vissza is hordtuk a bútorokat. Minden szép tiszta...
Az oviban skarlát járvány van :shock: , nem is viszem a héten a fiukat oda!!!Nem hiányzik még ez is...

Jenny:
Örülök, hogy jöttél!
Én is csütörtökön megyek dokihoz. Csak én általános vizsgálatra, meg rákszűrésre...stb.Kérek hormonvizsgálatot is...

Edit:
:( mi a helyzet ma? Megjött, vagy csak viccelődik?
Remélem nem!!! Csunya piri :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jenny:
feltudnád tenni a babás hőgőrbédet?
Basszus, milyen zizi vagyok. Az előbb a kezemre öntöttem a forró teát! :twisted:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jenny: Jó, hogy jöttél. Ezeke szerint minden oké veletek. :wink:

Kép
csucsu05

Mágnes:
Örvendek, hogy újra köztünk vagy!!!!!!!!!!
Akkor sok sikert újból a babásodásban!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Csucsu!
Hogy álltok a ház téren? Sikerült újat találni?

Kép
Kép
Kép
f.marti

F. Márti: folyamatosan megyünk ház nézőbe. Irtó sokat láttunk már, de abból a sokból egyet tudnék össze gyúrni ami jó. valamelyik elrendezése nem túl jó, aztán vagy túl kicsi a kert de a ház szupi, vagy nincs csatorna, vagy aszfaltút nem volt szóval még nem találtuk meg álmaink házát. De a héten is megyünk folyamatosan. Mondjuk a mi vevőnk csak a héten foglalózik addigra kapják meg a választ, hogy a vissza perelt pénzüket letettél az ügyvédnőjükhöz letétbe. addig nem mernek lépni. Remélem nem vágnak át. Igaz minden nap jönnek, hogy megnézzék megvan e még a ház.
Remélem hamarosan mindenben döntünk. Ők fizetnek mi meg megtaláljuk a szép új házunkat.

Képzeljétek: ma vagyok a 33napon. mai nem biztat mert az elmúlt két hónapban 34 meg 35 napra jött meg. Igaz nem is tudom miért. Viszont úgy fáj a derekam és szurkál a hasam. Most nem tudom megjön azért vagy azért mert nem.
Remélem az utobbi

Kép
csucsu05

Csucsu:
drukkolok neked!!!
Azért, hogy taáljatok megfelelő házat és azért is, hogy pocaklakó legyen odabent és az szúrkáljon! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szabina tudja, hogy elfogtok költözni! Ha igen, hogy fogadja?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocsika kérdőjelet akartam nem felkiáltójelet :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: Szabina tudja hisz jön velünk házat nézni. De szerintem még nem igazán érti mi fog következni. aztán lehet ki tudja. Egyenlőre szerintem igy konkrétan nem érti ezt. talán ha majd csomagolunk és költözünk akkor fogja érteni.

Kép
csucsu05

Csucsu:
hátha hamar megszokja az új környezetet... A gyerekek nagyon gyorsan tudnak néha alkalmazkodni. :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Jenny
Jajj de jó, hogy itt vagy! Örülök hogy minden ok a babával és veled. Mintha főnököd megérezte volna, hogy itt az ideje egy nyugisabb munkához. Jó fej!

Lilla, Viri
Hajrá!!!! Ez legyen a ti hónapotok!

Én hőm egész jól alakul ebben a hónapban. Nem annyira ugrál, bár ovum nem lesz. Bár ki tudja! Bármi megtörténhet.

Kép
Kép
nati80

Márti: Biztosan könnyen hozzászokik majd az új környezethez hisz neki csak egy a fontos ott legyünk mellete. Isszonyúan ragaszkodó mostanában. Nem mintha eddig nem lett volna az. Majd meglátjuk aztán , hogy viseli. Bár jókor költöznnk hisz jön a tavasz a nyár talán ilyenkor egyszerűbb minden.

Kép
csucsu05

Megjött az előbb :( :( :(

Kép
csucsu05

Csucsu :cry: :cry: :cry:
Sajnálom

Kép
Kép
Kép
f.marti

Merre vagytok lányok???
Mind az az érzésem, hogy én üldöztelek el titeket??!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Én meg pont azt akartam írni, hogy végre élénkül a forgalom. Nem üldöztél el bennünket. Csak én éppen főzök.

Csucsu
Sajnálom, hogy megjött. :cry:

Hát hogy jártam! Pénteken belement a víz a fülembe és azóta rosszalkodik. Mára meg teljesen bedugult. Tegnap kaptam időpontot a fülészemnél. Végre megyek és rendbeteszi. Már alig várom. Nem kívánom senkinek ezt. Nagyon tud fájni a fülgyulladás.

Nem is írtam nektek, de elkezdtük párommal vasárnap a 90 napos diétát. Fogynom kellene 13 kilót, de úgy hogy a babának ne ártsak vele. Ez tűnik az egyik legjobbnak, mert minden tápanyagot beviszünk.

Bejci! Hol vagy? Gyere mesélj mi van veled!

Kép
Kép
nati80

Szia Nati!
Mi jót főzől?
Én tárkonyos bablevest csinálok a galuskalevesen és laskalevesen kivül az egyetlen leves amit még megesznek a fiuk...

Kép
Kép
Kép
f.marti

hm, az jó. nekem sajna nincs kitartásom diétázásban :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

tegnap erősen szédelegtem és csengett a fülem, ma szintén :shock: Megmértem a vérnyomásom 90/60 :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Paradicsomlevest csináltam és ha visszajöttem a dokitól pizzát fogok még sütni (sajt és hús nélkül) gombával, hagymával és olivabogyóval. A diétába ez fér bele. Vacsi meg egy adag fagyi lesz. Már annyira kívánom!
Tulajdonképpen nem egy szigorú, éhezős, haskorgós diétáról van szó, inkább egy életmód. Bármit eszek nem puffaszt fel. valahogy átáll az emésztés és minden jobb odabenn. Mi szerettük, mert mindent ehettünk amit akartunk (egy kis átalakítással) csak a megfelelő napot kellett kivárnunk.

Kép
Kép
nati80

És hatékony is, mármint ugy értem mennek a kilók is lefele?
Nekem azt vettem észre, hogy a koplalás ami jobban beválik, de utána jön a jojo hatás, ami még rosszabb :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Koplalni nem szabad, mert utána sajnos a duplája jön vissza. Én ezzel a diétával először fogytam az első két hétben 5 kilót talán. Összesen 6-7 kiló ment le, de nem mozogtam és sosem éheztem, mindig nagy adagokat ettünk. Most egy kicsit fogok a mennyiségre is figyelni, meg persze mozgok is heti 5x. Volt olyan, hogy a szénhidrát napon vacsira megettünk ketten 12 muffint. Szóval éhesek nem voltunk.
Én csak ajánlani tudom. És persze anyuék is megeszik a főztöm, fel sem tűnik nekik hogy diétás. Persze a pizzájukra teszek sajtot, sonkát. De a szójakockával készült brassóit is megeszik.

Ha érdekel el tudod olvasni a leírást a www.mindmegette.hu
oldalon, vagy van valami 90naposdieta.hu oldal is.

Kép
Kép
nati80

csajok: teljesen megéheztem ahogy a kajákról beszéltetek:)

Kép
csucsu05

Nati:
nálunk az a baj, hogy külön magamnak nincs időm főzni,é s a fiuk nagyon finnyásak, nem ennék meg a diétás kaját... :(
De azért én is odafigyelek, hogy miket eszem, ha hizlaló a kaja akkor inkább eszem gyümölcsot helyette...
Csucsu:
én is megéheztem :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Március 21-én reggel 10-kor lesz az élet az anyaméhben első része, utána
pedig az ikres lesz. Írjatok emlékeztetőt a telefonba, hogy ne feledjétek. A national g csatornán persze.

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

ma reggel összeszedtem magam már 10kor kikeltem az ágyból és meg is főztem. aztán kaja előtt bevettem a gravidámat, és puff nem maradt meg bennem. azóta olyan gyenge vagyok, de lényeg hogy már tudok enni.
tegnap óta szedem a b6-ot, napi 3at, az szerencsére bennem marad, biztosan azért mert kisebb gyógyszer. pénteken már kezdem a 11.hetet. csajok nagyon várom a 12.hetet. ugye elmúlik a hányinger hányás? mert semmi más nem tartja bennem a lelket.
még az a szerencse hogy sok gyümölcsöt eszem.
na elég a nyavajgásból

csucsu!
sajnálom hogy megjött. remélem azért nem vagy annyira elkenődve.

jenny! én pl. a spenótot nem is tudom megenni. de szerencse hogy nem vagy annyit rosszul. nem akarsz feltenni egy babás vonalzót, hogy lássuk hány hetes vagy?

márti!
dehogy zavarsz el minket, csak én most általában fekszem, de remélem eljön az az idő, mikor napi 5-6szor be tudok kukkantani és végre mehetek dolgozni.
skarlát nálunk is van a suliban, ezért nem is merek menni dolgozni. ne is vidd a gyerekeket, nem hiányzik az még neked. én ma zöldbablevest főztem.

nati! a fogyókúrában neked az a legjobb hogy nem egyedül csinálod, így biztosan könnyebb.

Kép
andyfekete

Andy
Igen ez így van. Amikor legelőször csináltuk közösen a diétát, akkor fogytam életemben először többet mint 1-2 kiló. Most is 13 kilót szeretnék fogyni, így kell a segítség. Tőle ezt meg is kapom.

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

Nati, de jó, hogy elkezdted a diétát :D amikor én legelőször elkezdtem 2 hétig csináltam, mert nem voltam elég fantáziadús. De a 2.-nál már igen csak az voltam és olyan jó kajákat csináltam, hogy csak na. Sőt még a férjem is ette!!!

Múltkor a dokim felírt 40db borax hüvelykúpot és azt mondta, hosszadalmas kezelés lesz. Aztán meg azt hogy 1 hétig kell szedni. Aztán én úgy döntöttem, hogy bizti félrehallottam és tegnap már a 17.et használtam el. Na most elárulom, hogy 2 napja iszonyat éjjelem volt, nagyon érzékeny volt a pocak és fájt. Ma felhívtam, mert felemésztett az ideg. Azt mondta 1 hétig kellett volna használni :shock: :shock: :shock: hát így jártam. Remélem Pötty a baromságomat túlélte, mert nagyon szeretjük apával.
magdolnam

ááááááááá annyit írtam hogy na és csak a negyedét küldte el!!! mijjjjér? :evil:
magdolnam

Magdolnam:
Basszus, és a doki mit mondott arra, hogy eddig szedted? Mire is kellett szedned?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?