Sziasztok!
Élek még, megvagyunk Gömbivel. Csütörtökön megyek dokihoz, magánrendelésre, délután. Igy nem kell annyit várni, meló után elballagunk apával. Csak azt nem tudom, van-e a rendelőben UH. Ha nincs, az gáz, mert akkor arra külön időpontot fog adni.
Na mindegy, érzem, hogy minden rendben van. Néha fájunk, szurkálunk, de ez már nem annyira vészes, mint az első héten. Valahogy megszoktam, hogy ott van.
Ma ki kellett segitenem egy másik terület ellenőreit, ültem egész nap, és mértem a japánba menő anyagokat. Jó volt, legalább biztonságban van Gömb.
Ja és megemlitette a főnököm, hogy nem akarok-e jelentkezni a tavasszal alakuló új részlegbe, egy design csoportba.
Merthogy rám gondolt. Jókor....
Kaptam apától hétvégén egy könyvet, amolyan napló féleség, a Pocaknapló. Lehet bele képeket ragasztani, leirni az érzéseimet, és vannak benne uh képek is, hogy mikor milyen a pici.
Remélem, ti is jól vagytok!
Márti, sajnálom a történteket, vigasztald anyukádat, tartsatok össze ezekben a nehéz időkben.
Lilla, NAti, Ditta szurkolok nektek nagyon! NAti, hogy állsz az új melóval, mikor kezdesz?Ditta, nekem is leesett a hőm asszem a 26. napomon, aztán másnap felugrott 2 vagy 3 tizedet, szóval ne add fel!!!
Mágnes, örülök, hogy minden rendbejött veletek, és drukkolok! Kisvirág, kedvenc kiscsávóm anyukája, neked is sok sok drukk!!!!!
Andy, jobbulást! Én eddig csak egyszer hánytam, és tök érdekes, hogy a babának használó jó kaja, a spenót jött ki belőlem.
Csucsu, mizu a házzal???
Erika, veled mi újság?
Muffin, Magdolnam, haladó kismamik, kitartás, most indul be a jó része a dolognak, én ezt már nagyon várom, mikor mozog a pici!
Mindenkinek sok puszi, akit kihagytam, bocsika!
Ha mindenki a ciklusa végére ér, felteszem az új táblázatot, addig irjatok adatokat,mit rakjak bele.
Puszi mindenkinek!!!