Új privát üzeneted érkezett!

Viri :)
Nem tudom, szerintem megvárom a 2-3 napos késést....Nem vagyok nagy tesztelő, mert csalódni se szeretnék!
Meg ahogy mondtam semmi tipikus tünetem...... :roll:
De ha meg is jön, legalább jó tudni, hogy a hormonok rendben vannak, ha ilyen a görbém...
Egyébként tiszta hülye vagyok....mindig csak erre gondolok, pedig nem kéne...de várom, hogy mi lesz....

E.

Kép

Kép
ditta76

Kisvirág, ez nagyon jó volt, nagyon tetszett!!!! :lol: tátva maradt a szája :lol: már semmi bajom, de azért egy pipit fáj ha hozzányúéok.
Hú jajj szegény, rendbejöttél már? Remélem igen. Nekem ekkora bajom nem lett mint neked. Szegény Kende, jól megilyedhetett :cry:
magdolnam

Ditta: az nem baj, ha nincs tünet. Mondtad, hogy neked nem volt tünet egyik gyereknél se. :) Azt megértem, hogy kivársz a teszttel pár nap késést. Én szinte sose bírom ki, és tesztelek. Sajna eddig negákat, de most... :)

Magdolnam: azt hittem csütörtökre virsli szám lesz, de szerencsére nem dagadt be. Most már csak sebes, nem vészes. Kende nagyon megijedt szegénykém. Én szaladtam a fürdőszobába, ő meg sírva utánam. És közbe mondta: anya-anya. Nagyon édes volt.

Mára elköszönök, apával kettesbe vagyunk itthon. Kende a mamánál alszik. :)

Kép Kép
kisvirág_30

köszi csajok a hozzászólásokat. :)

magdolnam, remélem a lábaddal minden oké. hétfőhöz egy hétre megyek uh-ra és akkor remélem már tényleg megmutatja magát. :)

viri, el tudom képzelni a helyzetet. a gyerekek nagyon meg tudnak ijedni a vértől, pedig igazából nem is nagyon tudják, hogy az veszélyes dolog vagy ilyesmi...

marti, jó hogy jöttél egy kicsit. remélem a fiúk hamarabb jól lesznek.

ditta, mikor nem kellene hogy megjöjjön? :)

azt hiszem most ennyi. hulla fáradt vagyok. moziban voltunk, megnéztük az amerikai gengsztert denzel washingtonnal aki a kedvenc színészem. érdekes film volt nagyon!

na jó éjt nektek!

KépKép
muffin

jó reggelt!

Ditta, érzem, hogy valami jó fog történni veled :lol: képzeld, nekem sem volt semmi tipikus tünetem és ez volt a fura :!: Egyébként már meg kellett volna jönnie? Vagy mostanság? Én is úgy akartam tesztelni, hogy várok egy pár napot. A 28.nap úgy döntöttem, hogy tesztelek és + lett, pedig 29 napos szokott lenni.
magdolnam

Sziasztok!

MAgdi, Muffin :)
Hát igazából szerdán nem kéne megjönnie....A hőm még ma is fent...Ha legalább lenne egy kis émelygés, vagy álmosság, ami tipikus...de semmi...Vagy lehet, hogy ezek később jelentkeznének?

Na, megyek, kiosztom a kakaót, utána meg kocsonyát reggelizünk...! Nyami-nyami, nagyon szeretem!! :wink:

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta, ezek később jelentkeznek. Nekem kb a 8.héttől, míg a barinőmnek a 6.végétől volt.
magdolnam

Pintyus! Mi van veled? Rég jártál erre és Bejci Te is!
magdolnam

találtam egy érdekes cikket, érdemes elolvasni!
http://www.babazo.hu/9honap/20070108azidojaras.html
magdolnam

Magdi :)
Olvastam ezt a cikket...Én ezt cáfolom! A kisfiammal is eléggé kínlódtam az elején (talán még jobban!), állandóan émelyegtem, és nem szűnt meg egy csapásra a 12. héten, csak kb. a 18.-on!
Szerintem ez is csak egy olyan babona, hogy kinek hogy áll a hasa...(lányos has-fiús has)

Ditta

Kép

Kép
ditta76

sziasztok!

hugom meg sem érezte a terhességet, lánya lett, nővérem kicsikét volt csak szarul 10-11.hétig, néha hányt csak és mindkét gyereke leány. szóval nem tom.

de én nayon reménykedem hogy nekem megszűnnek a rosszulléteim a 12.héten. mert ha 16-17.ig eltart beleőrülök.
lányok egész nap fekszem, így elviselhető a hányinger, reggel szörnyű-
el nem tudom képzelni holnap hogy érek oda reggel a laborba.
majd gondoljatok rám.
kibírom e a vérvételt hányás nélkül? a szagok a rendelőben.......
belegondolok már akkor hányok.
bocsika.
remélem ti jobban vagytok ezen a szomorú esős napon.
én már majdnem minden nap bőgök a páromnak, ráadásul este is csak szarul vagyok, már annyira hiányzik a párom ölelése, kényeztetése.
ne haragudjatok hogy nektek panaszkodom, de.....
tegnap sétálni akartunk, de már az sem jött össze, elkap a hányinger.
szóval holnapra sok erő kell hogy reggel el tudjak indulni.....
az alvás meg kínzás, 3-4 órákat, pedig én milyen jó alvó voltam, nem hiszitek el.
este 9től reggel 6ig fél 7ig tudtam aludni egyfolytában
na hagyom a hülyeségeimet

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Ma megvolt a vizsga! Hát nem tudom, hogy sikerült, de bízom benne.

Magdolnam
Édi lehetett a kutyád, ahogy eltátotta a száját és elfelejtette hogy van benne valami. De olvastam már jobban vagy. Csak az a szörnyű fejfájás. Olvastam, hogy a hormonok és a megnövekedett vérmennyiség okozzák. Mozogj a friss levegőn és talán jobb lesz.

Viri
Mikor tesómat megrázta az áram és az 1 éves fia is látta, úgy sírt alig tudtam megvigasztalni. És akkor még benn is kellett maradnia az intenzíven. A gyerekekben az a jó, ha ők okoznak maguknak valami nagy sérülést akkor nem sírnak, de ha mi rálépünk a lábukra úgy tudnak sírni, hogy csak na.

Andy
Sajnálom hogy még mindig ennyire rosszul vagy, de próbálj nem figyelni a hányingerre, sétálj. Ha meg hánynod kell az utcán, hát tedd azt.

Márti
Jobbulást a fiúknak. Te hogy vagy? Remélem egyre jobban.

Ditta
Hú nagyon szép a görbéd. Hogyan iszod a teákat? Ovuig málnalevél utána palástfű, de mennyit egy nap?

Natasa

Kép
Kép
nati80

A baba neme és az idő! Barátnőmnek hideg időben lett a fia és végig szarul volt. Sógornőmtől sosem hallottam panaszt rosszullétekre és lánya van. Szóval ezek inkább babonák, mint megalapozott kijelentések.
Meg persze az anya érzékenysége is fontos. Én nagyon frontérzékeny vagyok így lehet jobban meg fog viselni a terhesség. Tesóm viszont azt mondta neki mind a két szülés után csökkent a fejfájásra való hajlama. Ez viszont jó jel!

Kép
Kép
nati80

fini és nagyon gyors "süti":

Banánlepény:
2banán, 4 tojás, 1 cs. vanilliás cukor, 2 ek cukor, 2 ek liszt, 4 dkg vaj

A banánt vajon megpirítod, közben készíted a lepényt. Tojásokhoz a lisztet, cukrot, v.cukrot hozzáadom, elkeverem simára. Amikor kész leontöm a banánt és tovább sütöm.
Ha kész porcukrozzuk (én egy kis fahéjascukorral tettem) és isteni! max 10 perc alatt elkészül
magdolnam

szerintem ez 1 személyre van, mert én 2 főre csináltam dupla mennyiségből
magdolnam

ja és néhány csepp igazi citrom levét is raktam hozzá
magdolnam

Nati, te ügyes vagy és ráadásul készültél is rá, úgyhogy biztos, hogy sikerülni fog. Ráadásul aki eddig eljutott, azzal már nem szaroznak. Hidd el. Nekem egyszer egy jófej előadó azt mondta, hogy ha elmondok min. 2 mondatot, akkor már nyert ügyem van. HA meg írásbeli volt akkor meg pláne, mert minden rizsát leírhatsz hozzá. Mondjuk én az utolsó 2 félévben szarrá puskáztam magam, mert dolgoztam és nem nagyon volt időm készülni :oops:
magdolnam

úgy legyen, ahogy a tesőd mondta! Anyós is állítólag ilyen fejfájós volt :?
magdolnam

Sziasztok!

Muffin: de jó lesz neked holnap. Lehet megtudjátok a nemét is . :)

Ditta: nekem a rosszullétek, álmosság… a 6 hét körül jelentkeztek. Úgyhogy nem kizárt, hogy a babó ott lapul a pocidba, de még nem ad jelet. :)

Andi: sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy. Nagyon rossz lehet, hogy semmit nem tudsz csinálni. :( Drukk, hogy pár hét múlva megszűnjön és élvezni tudd a pocakosodást.

Nati: tuti meglesz ez a vizsga is. Okos vagy. :) Igen Kende is ilyen. Ha beveri a fejét vagy valamilyét akkor néha nem is sír. De pl. az egyik nap épphogy nekimentem, el se esett és annyira sírt, hogy csuda. Érdekesek ám. :)

Időjárás kontra bébineme
Nekem a fiam október végén fogant, és hát nagyon hidegek voltak. És én nagyon sokat voltam rosszul és egészen a huszon valahányadik hétig tartott.

Kép Kép
kisvirág_30

Hi!

Nati :)
Drukk a vizsgához! Biztos megvan!
Igen, mensi első napjától kezdem a málnalevéllel, reggel-este egy (kb. 2dl-s) csészével. Ebben a hóban úgy ittam, hogy a 13. napon még málna, aztán 14.-en volt a pé, akkor semmi, majd a 15.-től kezdtem a palástot. Leforrázva, és ahogy langyosodik, megiszom. Nem ízesítem semmivel, egész tűrhető.

Viri :)
Aranyosak vagytok, hogy biztattok, de sajna a jobb lábszáram is hasogat (ez nálam minden mensi előtt így van)....És a mellem sem igazán fáj, mondjuk eléggé megnőtt...Párom is dicsérte este! :wink:

Andy :)
Jaj, még mindig kínlódsz, te szegény.....Én sem mertem sehová elindulni, ha mégis menni kellett, mindig volot valami száraz keksz a táskámban. Ideig óráig jól bevált a ropi, sós perec, meg mindenféle sós rágcsi. Az édeset egyáltalán nem bírtam. Szóval állandóan rágtam, mint a hörcsög... :D

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta: azért még ne add fel!!!! Mi drukkolunk :) :)

Kép Kép
kisvirág_30

hello csajok.

ditta még ne add fel! :)

nati tuti sikerül a vizsgád. megérdemled. :)

magdolnam, ez a recept jól hangzik! lehet hogy majd én is kipróbálom. :)

viri, remélem sikerrel jártatok a hétvégén. :) amúgy lehet hogy valamit félreírtam, de csak jövő hétfőn megyünk uh-ra (mármint nem holnap jövő, hanem utána) :)

most volt az élet az anyaméhben ikrek kiadása. csak az a baj, hogy én is már csak a felénél kapcsoltam oda, úgyhogy azért is nem írtam, mert mire valaki jött volna szerintem vége is volt. de hihetetlen volt. most még jobban meg akarom nézni az egyes változatát...

na azt hiszem most megyek. kicsit ég a gyomrom, eszem valamit. mondjuk konkrétan lekváros kenyérre gondoltam. :)

mindenkinek szép álmokat!

KépKép
muffin

Jó reggelt mindenkinek!

Az én fiaim is télen fogantak, mégsem lett egy sem lány :cry:
Na de most nem adnám oda 1000 lányért sem egyiketsem!!! :)

Edit, hogy áll a hőd? Erősen drukkolok neked!!!

Magdolnam:
Holnap lehet én is kiprobálom ezt a fincsi receptet... :wink:

Kisvirág:
lehet igazad van, és a félidő miatt barnáztam, de én előbb éreztem ovus fájást vagy 4-5 nappal :roll:

Nati:
Ügyes lány vagy, biztosan jól sikerült a vizsgád!!! :D

TÖBBIEK MERRE VAGYTOK?????
Pintyus, Pumukli, Jenny, Bejci, Holka,Nyuszifülű ,Lilla .....????
BOCSIKA AKIT KIFELEJTETTEM!!! :oops: :oops: :oops:
TESSÉK JÖNNI LÁNYOK!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Itt nálunk hullott a hó :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt! Annyira szúrogat a hasam, hogy csak na. Igen erősen. Néha feljajdulok. Szerintetek ez normális??????????? :roll: Éjjel is volt valami mert felébredtem rá. Odanyúltam a pocimhoz, hogy megsimizzem, erre éreztem Pöttyöt :lol: ! Igen ficánka volt. De a szó szoros értelmében ki tudtam tapintani :) aztán a simitől megnyugodott és ment ő is aludni.

Hóóóóóóóó?
magdolnam

Nos, már 3 szor irattam ki magam a nőgyógyásznál, de mindig közbejött valami... :?
Most csütörtökön megyek, remélem ezuttal sikerűlni fog, nem kell megint későbbre tologatni...
Ja, és akkor gondolkoztam, hogy kihez menjek, mert az enyém megdrágitotta nagyon... Azt mondtátok ,hogy amelyik jó szaki... Az enyém nagyon jó szaki ,Ausztriából, Németországból járnak hozzá. De megoldotta a dillemámat anyósom... Azt mondta nem számit bármennyibe kerűl, adja a pénzt, menjek az én dokimhoz... :shock: :shock: :shock: Na ehhez mit szóltok??? :wink:
Nálunk itt a városban minden magánrendelőben van UH...Tehát minden nőgyógyász ért hozzá.. :roll: Legalábbis teszi magát, hogy ért hozzá :wink: :lol:
Gyertek már lányok, ne egyedül beszélgessek itt egymagamban... :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Magdolnam! :D
Bocsika, mire megirtam a monologomat, mát jelentkeztél... :oops:
Hát azt jelenti növöget a kis ficánka :wink: , húzódnak a méhszalagok...

Kép
Kép
Kép
f.marti

na de ennyire??????? Tökre fáj amikor beleszúr. De jó fej lett hirtelen az anyósod :lol:
magdolnam

Mit vettem észre, amióta terhes vagyok horkantok Én soha nem horkoltam, mostanság arra ébredek fel hogy 1et horkantok Embarassed (hála égnek felébredek) aztán alszok tovább. 1 éj alatt kb 3szor játszom ezt el... :oops:

És most hányingerem is van :shock: :shock: :shock: na én ezt nem értem
magdolnam

igen, nekem is annyira fájt, azt hittem valami be van gyulladva, de az orvos megnyugtatott...
Igen, te, képzeld, azt mondta, hogy minden vizygálatot végeztessek el, tegyem pontra magam, ne nézzem, hogy mennyibe kerül, mert é fizeti... :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kismamikra jellemző a horkolás...
Majd elmulik, ha kibujik a pocaklakó :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

jééééééé, de mi történt vele??? Vagy netán mégis akar egy 3. uncsit?
magdolnam

11re megyek gyógytornászhoz, aki félig masszíroz, félig tornáztatja a nyakam. A fejfájás miatt... állandóan fáj. Múltkor elmulasztotta, de estére meg úgy kijött, hogy nagyon rosszul voltam. Sztem én a frontra leszek érzékeny.
magdolnam

ha műr most fel fel jajdulok 1-1 ilyen fájogatásnál... akkor milesz szülésnél??? :roll: :shock: :?
magdolnam

Magdolnam:
nincs neked véletlenül nyakdiszkuszod?Amiatt is szokott fájni a fej, de még mennyire és csomó minden más tünete is van...
Nem tudom mi lelte, megszállta a jó lélek... De mostanság semmi panaszom rá... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

A szülésig megszokod ... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mim nincsen?? :shock: Azt mondják, az izmom nagyon le van tapadva, vszinű emiatt fáj nagyon a fejem
magdolnam

A fiuk most keltek fel, megyek reggelit adni, aztán irány édesanyám... Nem merjük egyedül hagyni, nehogy túl elbúsúlja magát... Neki most egy éve volt agyvérzése (stroke) és nem szeretnénk őt is elvesziteni...
A fiukat nem vittem oviba, amig tart az antibiotikum, nem is viszem....

Kép
Kép
Kép
f.marti

jól van, menj. De nagyon érdekel hogy mi az a betegség, amit írtál!
magdolnam

nyaki spondilozis

Kép
Kép
Kép
f.marti

még nem megyünk, most reggeliznek a fiuk :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

rossz testtartás miatt alakulhat ki, ülő foglalkozásuaknál. Nekem van, azért kérdem. És sokszor emiatt van migrénem és hányingerem.. De ha reggel tornázok egy kicsit, szpéci gyakorlatokat akkor enyhól, vagy elő sem jön

Kép
Kép
Kép
f.marti

De te még fiatal vagy ehhez, nem olyan vénasszony mint én :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

hm lehet hogy nekem is ez van. Ha tudnád én már milyen betegségeken mentem át meg vannak, akkor nem mondanád ezt :cry: a dokim is azt mondta, pont, mint egy vénasszony :shock: na én megyek reggelizek. És utánanézek ennek a valaminek
magdolnam

Magdolnam:
ha beütöd a keresőbe: nyaki spondilozis akkor kiad egy rakás dokumentációt

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó étvágyat nektek :wink: !!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

köszönöm
magdolnam

na lányok ilyenkorra már 2 oldalt teleirtatok, mi van mostanság velünk? :( :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

fáj a szivem, szédelgek és bevan dugulva a fülem... :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

iLYEN ÁLLAPOTBAN MEGYEK LE ANYUMHOZ KI KELL FESTENI A KONYHÁT, KELL SEGITENI...
Tegnap meg megrándult a bokám, estére annyira fájt taxival kellett hazajöjjek anyuméktól.Ugyhogy sánta is vagyok... :x

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?