sziasztok... most sem tudok visszaolvasni... (na majd egyszer)
Ma voltunk Lillával a Pszichológiai Kutatóintézetben, oda lehet bejelentkezni babákkal önkéntes kísérleti nyuszinak. Tök jó volt, Lilla nagyon élvezte
(Egy 10 perces filmecskét kellett végignézni amiben néha azt mondták, hogy szia baba és zenéltek miközben felvették a szemmozgását egy kamerával:) Tényleg jó volt, Lilla utána másodszor is végignézte amikor nekem is megmutatták (először be kellett csuknom a szemem, nehogy véletlenül azt vegye a kamera). Előtte meg utána meg kint játszott az előtérben, ahol egy csomó játék volt... szóval izgi:) Legközelebb 14 hónapos korában hívják majd nyuszinak egy másik kutatáshoz. Szerintem akinek van kedve az jelentkezzen be, szerintem jó muri a babáknak:) (Googliban érdemes rákeresni)
Ja, és összetörték a kocsinkat... Hujber Feri (vagy kicsoda) Cyntia nevű felesége. Állat. Egyszerűen hátratolatott ahelyett, hogy elindult volna. Aztán el kellett rohannia úgyhogy majd jövő héten egyeztetünk. Mondjuk necces, mert vagy 80e a kár (ajtó kikalapálása, új díszléc, teljes ajtófényezés). Megjegyzem a nő 2 évvel fiatalabb nálunk (77-es) és legalább 40-nek néz ki... A férjem anyázódik persze mert semmi kedve most ezzel is foglalkozni.
Ja igen. Nem kell valakinek komplett Duplo vasútszett?
Bazi nagy, van hozzá egy elektromos mozdony vagonokkal és egy gőzmozdony, na meg híd, meg minden ami kell... 34e-ért hirdetem, de ha valaki gyorsan elviszi akkor 30-ért odadom... Akit érdekel az írjon és küldök részletes leírást. Asszem 82 darabos. (ilyen nagy készletet nem lehet kapi, egy hasonlót láttam -ugyancsak használtat- 40 felett)
Ja. És rájöttem, hogy a Lego Primo kockák BAZI NAGYOK!!!! És a kukac amit vettem (kettőt is) ... na szóval az is hatalmas így a 150 darabos készletet csak akkor tarthatjuk meg ha költözünk. (röhögjetek ki, de még soha nem láttam duplo primo készletet, csak simán megvettem... aztán dobtam egy hátast amikor megláttam mekkora 1-1 kocka...)
Szóval eladnám a készlet egy részét. (mondjuk 80-100 darabot:)))))))) Kisautókat, kukacot, valami csodagömbőcöt stb. Majd arányosítok és kidobok egy árat az eladandó készletre. Ha valaki szeretne Lego Primot készletben venni (és nem 5 darabonként) akkor légyszi küldjön üzenetet aztán ha tudunk, megegyezünk.
(hehe... most farmházra vadászok, a férjem meg ki akar vágni otthonról ha még valami Legót veszek...
)))))) (bankszámla lenullázva...
Bocsi a biznyicelésért, de megszállt a vásárlási láz és így utólag már a fejemet vakargatom... (de akkor is kell a farmház:))))) (egyet legutóbb elvittek az orrom elől a Vaterán, azt nagyon sajnáltam, újonnan meg bazi drága ráadásul az eredeti készletekben alig van valami)
Fú... Lilla hihetetlen tempóban fejlődik. Egyedül sétálgat (igaz, csak néhány lépést), mindenkit megpuszil (az összes plüssállatot stb.
, fél kézzel nyomogatja a sípoló állatokat, berreg ha kisautót lát stb.
Egyébként meg este 6 óta alszik... én meg anyázódok (ja, hogy az én vagyok...) mert így hajnali hatkor már teljesen ébren kukorékol majd. Kemény lesz.