Új privát üzeneted érkezett!

szerintem a fejfájás is a babótól van, és majd megszűnik, de az melyik héten? nem olvastál róla valamit?
és neked pontosan mikor szűnt meg a hyáningered hányásod?
nem emlékszel?

Kép
andyfekete

de. Pontosan a 11-12. héten szűnt meg, onnantól van a fejfájás. Kb :shock:
magdolnam

sajnálom a fejfájást, de talán majd enyhül
én elmegyek ledőlök.
sziasztok
jóéjt

Kép
andyfekete

na helló csajok. Olyan helyzetbe kerültem, hogy fogalmam sincs mit csináljak! Segítsetek! A lényeg, hogy ma meghívtak egy továbbképzésre Dél-Afrikába, Johannesburgba márciusban. Ami azért lenne hihetetlen jó, mert ez olyan előrelépést jelentene nekem, hogy előadó lehetnék és én tarthatnék más tanároknak előadásokat akár már a bébi mellett is és az tök rugalmas munkát nyújtana. Mindig is ilyesmit szerettem volna csinálni és most itt a nagy lehetőség. Mindent fizetnek (amúgy egy amerikai cég, akikkel már többször utaztam, de eddig csak amerikába meg angliába) és most egyáltalán nem tudom mit csináljak. Mindig a legjobb szállodákban van a szállás, a legjobb éttermekbe visznek minket meg ilyenek, de nem tudom, hogy merjem-e vállalni a kockázatot. Próbáltam hívni a nőgyógyászomat is (aki amúgy néger és afrikából származik :) hogy neki mi a véleménye de nem értem el, úgyhogy reggel újra próbálom. Szívás hogy pont most szervezik ilyen országba a konferenciát... De azon gondolkodtam, hogyha csak a szállodai szobámban leszek meg az előadásokra megyek, akkor nem lehet semmi bajom. MIT CSINÁLJAK?????????? TI MIT CSINÁLNÁTOK???????????????? Annyira nehéz kérdés. Ez pl. most egy olyan döntés, aminek a jövőmre baromi nagy hatása lesz. Ha nem megyek, egy csomó lehetőség lezárul vele, mert nem lesz meg ez a képesítésem. Ha elmegyek, akkor egy csomó kapu megnyílik, de rizikózok.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KépKép
muffin

és most gyorsan visszaolvasok csak tanácsot várok...

KépKép
muffin

marti, szerintem aki régebb óta topiklakó, megtisztelve érzi magát, hogy feltettél egy ilyen képet, mert ez is te vagy, ráadásul elég belső dolog ez az egész ami téged ért. Remélem az idő hamar enyhíti a fájdalmad.

úgy tűnik, hogy ekcémás lett a kezem... És hihetetlen és nem is értem, hogy miből jutott eszembe, de a múltkor írogattatok itt erről és tegnap valamiről eszembe jutott, és azt gondoltam, hogy nekem úgysem lesz ekcémám, erre ma kijött...
:shock:

na most azt hiszem ennyi. várom a véleményeket...

KépKép
muffin

Márti: engem sem zavar a kép. Jól teszed, hogy megosztod velünk a bánatod. Azért vagyunk itt, hogy meghallgassunk akár rossz, akár jó élménybe részesülsz. Kívánom, hogy a rossz évzárás és évkezdés után csak boldogabb napok köszöntsenek rátok.
A srácok hogy viselik egyébként?

Ditta: köszi a krém nevét. Holnap benézek a gyógyszertárba. Jobbulást anyukádnak! És a hős szerintem nagyon bíztató.

Odri: pihizz amennyit csak tudsz. Használd ki az időt :)

Muffin: ez aztán a kemény dió. Mennyi időre mennél ki? Egész márciusba? És mi az ami visszatart? Mikorra kell választ adnod? Férjed egyébként mit mond? Na feltettem ezer kérdést, holott tuti még ezer kavarog a fejedbe.
Szerintem gondold át, hogy mit nyersz és mit vesztesz az egészen. Szerintem a baba szempontjából nyugodtan kimehetsz. Pont ebbe az időben nem lesz semmi nagy vizsgálat ami miatt maradnod kéne. Gondolom kapnál oltásokat is. Ezeknek a kockázatát nem tudom. Ezt dokival beszéld meg. A politika, közélet meg szerintem nem annyira vészes, már amit hallani.

Kép Kép
kisvirág_30

Ditta: a hős = hőd :lol: :lol: Látszik este van már :)

Kép Kép
kisvirág_30

virág, csak 4-5 nap. férjem sem tudja hogy mit mondjon. a baj csak az, hogy annyi betegség van ott, hogy nem is tudom... védőoltást nem kaphatok, már utánanéztem, de nincs is kötelezően beadandó. csak mégis. pl. megszúr egy szúnyog, és pont maláriás... tudom, ez extrém, de számolni kell ilyenekkel is. úgyhogy holnap a dokitól mindent megkérdezek. de szerintem sem lehet gond, ha csak a szállodában maradok... igazából johannesburg teljesen civilizált város, csak mégis afrika szíve... de köszi hogy írtál. :)

KépKép
muffin

Muffin: akkor az nem sok idő!!!! Ennyi nap alatt lehet még szúnyoggal se fogsz talizni. NA a páromat kikérdeztem egy kicsit. Azt mondta igyál sok-sok tonikot, mert az véd a malária ellen. A légiós katonák is kinint kaptak, hogy ne fertőződjenek meg. A tonicba meg van kinin ;)
És tuti a szálloda, étterem meg minden hely légkondis, amit szintén nem szeretnek a szunyikák.
Én azt mondom ne hagyd ki. De a te döntésed. Tudom százszor át fogod gondolni. Remélem a doki segít a döntésben. Azért ő mégiscsak orvos. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Megyek aludni. :)

Holnap drukkoljatok, mert megyek megnézni hány tüszőm lett :lol: És kapom a szurit. :D

Kép Kép
kisvirág_30

Muffin, ez a te döntésed, de tényleg 4-5 nap az semmi. Az egyik fősulis csoptársam ő is pont ott van, de ő jó hosszú időre. Azt írta, ahhoz képest, amit elképzelt nagyon fejlettek. Az étel is jó 17-30 fok között mozog a hő. Ő nem írt szúnyogokról. (csak a különleges ételekről: kroki hús, zebra, stb)
magdolnam

egyre inkább kezdek megnyugodni. Pedig soha nem voltam parázós és rengeteget utaztam már, de most ez más. :) de nagyon köszi a véleményeket. én is így gondolom, hogy rövid időről van szó...
a kinin meg tök jó ötlet, még szeretem is nagyon!!!!!!!! :)
és tényleg nagyon köszi a véleményeket. :)

KépKép
muffin

Muffin: Én ha a te helyedben lennék akkor kimennék. Hisz itthon is bármi történhet ha így nézzük. Valóban a dokival ha egyeztetsz az jó. De én nem hiszem, hogy az a pár nap veszélyes lenne. És ha pozítivan mész ki nem érhet baj. Biztos nehéz döntés az biztos.

Kép
csucsu05

Odri: Miylen fura az élet. nekem 2005-december 20 a legszebb nap volt az életemben. akkor született a lányom. Milyen furcsa nem? Remélem nem hatagszol, hogy megírtam csak egyből felkaptam a fejem amikor írtad ezt a dátumot.

Márti: Nincs abban semmi baj, hogy feltetted a képet. hisz itt jóban rosszabn együtt vagyunk. Tapasztalatból írom a temetés után egy kicsit jobb már ha lehet ilyet mondani. Mindig ott lesz a szívedben a rossz érzés de addig a legszörnyűbb amig a temetés nem történik meg. Nekem sajnos mindkét szüleimmel ezt már megtapasztaltam. Sajnos anyukám 16éves koromban apukám 20éves koromban ment el.

Kép
csucsu05

Csucsu! Egyáltalán nem haragszom. Tényleg furi...de tudod valaki elmegy, valaki jön!!!

Kép
Kép
odri

Sziasztok!

Megjöttem a szuriból. Hát megnézett UH-val. Most „csak” 2 tüszőt növesztettem. A méhnyálkahártyám meg az alsó határt súrolja, szóval vékony (7mm). Mondta, hogy ebbe a hóba úgy nézi nem sok esélye a babónak :( :( De még nem adjuk fel. Csinál 21 napos hormont és akkor is megnéz UH-val, hogy mi a helyzet. Azt is mondta, hogy jövő hónapban leállunk a clostyval, mert úgy látja negatívan hat rám. Azaz a closty egyik mellékhatása kijött nálam, hogy elvékonyította a nyálkahártyámat, ami nem jó. :( :( Szóval passz, hogy mi lesz ezután.

Puszi:

Kép Kép
kisvirág_30

Viri!

Sajnálom........ :( Igazából nem is tudom, mivel vigasztaljalak, mert nekem még nem volt részem ilyen jellegű vizsgálatban. (Remélem nem is lesz!)
De akkor még ebben a hónapban szeded?
És a jövő hónapra mit modnott a doki?

Puszi, Ditta

Kép

Kép
ditta76

Viri
Vettél barátcserjét?
Szerintem ovu utántól a palástfűteát igyad. Pont arra jó, hogy a méhnyálkahártyát vastagítja és segíti a beágyazódást. Így akár ikrek is lehetnek. :lol:

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Végre itt! Megyek visszaolvasni és jövök.

Kép
Kép
nati80

Ma beszéltem a dokival is, és első kérdés volt hogy hány hetes leszek akkor. Mondtam, hogy 26 vagy 27 és azt mondta, akkor menjek. Rögtön fel is sorolta hogy miket vigyek, mire vigyázzak, aztán mondtam neki, hogy addig úgyis megyek, majd mindent felírok. :) Kérdezte hogy hány hét. Mondom 4-5 nap, erre meg azt mondta, hogy akkor meg pláne menjek. :) Úgyhogy valószínű belevágok. Szegény férjem örül neki hogy ilyen lehetőségem van, de természetesen tök rossz neki, hogy ő meg kimarad. Dehát nincs 300.000 Ft-unk most repjegyre neki... :( Úgyhogy azt hiszem utazom. :) de sajnos egyedül :(
eléggé leállt itt az élet! tessék aktivizálni magatokat!!!!!!!!

KépKép
muffin

Muffin
Jó, hogy már csak 3 hetet dolgozol, de az is hogy lesz magánórád mellette. Legalább nem fogsz unatkozni, pénzed is lesz, meg szabadidőd.
Most olvasom csak az afrikai továbbképzést. Ha az orvosod nem mond nemet, szerintem ne hagyd ki. Most vagy a legjobb állapotban mint kismami. Jobban fog az agyad is, tele vagy elméletileg energiával.

Manocska

Kisvirág
Nekem most mesélte valaki, hogy a magzatvédő vitaminok okoznak ilyen furi szurkálós érzést. Ha jól belegondolok, kb azóta érzem mióta szedem.
A 21. Napom melyik hormont nézik? Két tüsző bőven elég! Pont jó! Tudod csak ++++++!

Andy
A két hét ki lesz használva, mert tanulok még a vizsgákra. Lesz egy egész hétvégém!!!
Ennek az alvászavarnak utána fogok nézni, hátha van valami jó ötlet a könyvemben.
Valahol azt olvastam, hogy este kell sétálni egy jó nagyot és az segít az elalvásban.

Odri
De rég voltál és hogy telik az idő. Majd te is tegyél fel pocakfotót!!!

Márti
Jó hogy feltettél képet. Nem csak a jó dolgokat kell megosztanunk egymással, hanem a szomorúakat is.

Ditta
Hogy van édesanyád? Mikor engedik ki a kórházból?
Hú micsoda görbe! Van ott valaki!

Lilla
Palástfüvet az ovu után kell inni? Mennyit?

Kép
Kép
nati80

Muffin!
Jajj, nagyon jó hír! Nem egyedül mész! Ott a pocaklakód is! Minden ok lesz és örülni fogzs, hogy nem hagyod ki.

Kép
Kép
nati80

Ditta: Ebbe a hónapban már beszedtem a closyt. A 4-től a 8. napig kellett szedni. Úgyhogy most még a szurit is beadta, ha már úgyis beszedtem a bogyót. A jövő hónapra még nem mondott semmit. Egyenlőre csak annyit, hogy most megnézi a 21. nap milyen vastag lesz a nyálkahártya. Aztán majd megbeszéljük mi lesz, vagy mi nem. De így első ránézésre már nem adná a closyt.
Jajj olyan hülye vagyok, hogy elfelejtettem elmenni a gyógyszertárba. Majd jövőhéten veszek ilyen kukacos krémet. :)

Lilla: barátcserjét nem vettem. Szerintem a következő hónapba fogom szedni. Más esélyem eddig úgy néz ki nincs. Palástfűvet viszont vettem. Remélem lesz hatása. Most csak abba bízok.

Muffin: örülök, hogy a doki jókat mondott és belevágsz. Tényleg ne hagyd ki. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Nati: persze én nem adtam még fel a hónapot. Mert ott a két tüsző. Csak a doki nem sok jóval bíztatott a vékonyodott nyálkahártya miatt.
Nekem most minden hormont megnéznek. (luteinizáló hormon, follikulus stimuláló hormon, ösztriol, totál tesztoszteron, progeszteron, prolakin.) Amúgy általában csak a progeszteron-t és a prolakin-t szokták nézni.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Akkor szerintem nálam is egy ilyen átfogó vizsgálatot csinálnak. Volt a papíron vagy 6-8 féle dolog. Jövő pénteken megyek, mert akkor leszek a 18. napon. Utána a 21. napon kell menni?

Kép
Kép
nati80

Nekem csak a 21. napon kell mennem. Nekem összesen 1 vérvétel lesz.

Kép Kép
kisvirág_30

Nati
A palástfüvet az ovu után kell elkezdeni, napi 2-3 csésze teát kell inni. Egy kanál palástfüvet kell leforrázni, pár percig hagyni, aztán ihatod. Szerintem nagyon jó íze van, már alig várom, hogy elkezdjem inni.
Ja, és ha terhes leszel, azt írta a Leo, hogy a 12. hétig ajánlatos inni. Segít, nehogy elvetélj.

Kép
p__lilla

Muffin: szerintem is jó döntés menni. nem lesz semmi baj és hipp hopp elrepül az idő majd. Hozzál majd képeket megnézzük merre jártál a pocaklakóval:) Tényleg a kicsi most akkro potyautas lesz:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Kösz, hogy nem köveztetek meg, amiért feltettem a képet. :oops: és hogy ilyen együttérzők vagytok. :)
Megtörténhet, hogy a stressz miatt beköszönt piri hamarabb mint kell????
Most voltam alig mult 2 hete és 2 napja barnázok... :roll: :shock:

Csucsu:
akkor neked nagyon nehéz lehetett, hogy elvesztetted a szüleidet ilyen korán. :cry: :cry: Honyan sikerült átvészelned ezt az időszakot?

Edit:
Szép a hőd nagyon!!!Trifázisos babásgőrbének néz ki... :wink:
Köszi a kenőcs nevét.
Hogy van édesanyád? Mi baja a lábának?

Andy:
Sajnállak, hogy ilyen rosszúl vagy :( . Azt mondják, hogy este lefekvés előtt egy kanál méz, vagy mézes tea segit az álmatlanságnak, vagy egy pohár mézes tej...(én nem tudnám meg inni... :? )

Magdolnam:
sajnálom a fejfájást, nagyon rossz dolog :cry: Reméljük nem fog fájni örök életedre...Most valószinű a hormonok dolgoznak és amiatt fáj...

Muffin:
az én véleményem is az, hogy ne hagyd veszni ezt a nagyszerű lehetőséget.Vegyél szúnyogűző kenőcsöt és kend be magad. De a dokid biztosan felkészit mindenre..
Majd várjuk a képeket... :D

Kisvirág:
Köszike. Hát én is megkérdem magamban, hogy vajon mi jöhet még ezután????
A fiuk még nem igazán fogják fel a halál fogalmát.Kérdik többször, hogy hol van tata, de nem értik mi az hogy meghal valaki... Talán Robi megérti...

Én is ajánlani tudom a palástfű teát, igyad csak hűségesen és meglátod a doki kiakad majd ... :wink:

Nati:
Neked még nem is gratuláltam az álláshoz!! Bocsika :oops: :oops: Gratula!
Légy ügyi és sok sikert a vizsgáidhoz!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt mindenkinek! Már a hócipellőm teli van a fejfájással! Remélem tényleg a megváltozott hormonok miatt van.... de akkor is iszonyú. Olyan, mintha nonstop, örökkön örökké migréned lenne. Pocsék dolog.

Márti, sztem ennyire előbb nem fog megjönni. A stresztől általában késni szokott. A barnázás általában valamilyen hormonális problémára vetít rá. Szerintem az elveszített babó miatt lesz :(

Muffin, mikor mész uhra, hogy megtudd a nemét?

Manó!!!!!!!! Nem kaptam levelet.... :cry:
magdolnam

Sziasztok!

Muffin :)
A 4-5 nap nem sok! Menj nyugodtan! Hiszen nem a bennszülöttekhez mész! :lol: :lol: Biztos jó lesz!!

Köszönöm kérdéseteket, anyukám már jobban van, hétfőn haza is jöhet. A térdében találtak valamit, ami valószínűleg azóta képződött, hogy 3 éve ráesett egy nagy vasdarab az udvaron.
Csak még kb. 6 hétig tuti feküdnie kell!

Nati :)
Hol sikerült állást találnod? Vizsgákhoz sok sikert!

Márti :)
Megértlek, min mész most keresztül.... :( Biztos a fiúknak is rossz, hogy hirtelen hová tűnt a nagypapa......

Virág, és akik még el akarják kezdeni a palástfüvet!!!
Én is csak ajánlani tudom! Ez a második ciklus, hogy iszom, (málnalevél az első felében), és én még ilyen szabályos görbét nem produkáltam.....A Leónak írtam novemberben, és ő javasolta, mert rövidnek találta a luteál fázist. (9-10 nap volt)
Ja, és ami még feltűnő volt, hogy már napok óta 37 fölött vagyok, korábbi ciklusokban egyetlen egy nap ment fel 37-ig, a többi napon 36,8-36,9 volt a max.

Márti, miből gondolod, hogy trifázisos???
Olyan hülye vagyok, nem merem semmibe beleélni magam, mert tulajdonképpen semmilyen tünetem sincs, csak a szokásos.....mint mensi előtt!

Mindjárt feldobom a mai állást....

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Edit:
tedd fel a mai gőrbéd és megpróbálom elmagyarázni :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na itten van........
Kép

Kép

Kép
ditta76

I. fázis:
36,6-36,7 között mozog a pé.-előtt
II.fázis:
36,8-36,95 között mozog
IIIfázis:
a 20.-dpo-tól megint megugrik 37,5-37.15 között.

És még valami, nézd azt a nagy ugrást a 6.-ik dpo-n. azt mondják, hogy általában a 6áik napon kezdődik a beágyazódás, és egyeseknek ilyenkor megint megugrik egy két tizedet a hő. Nálad pontosan ez történt...

Remélem nem tévedek...Nagyon szoritok ám!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti köszi!!!!!!!
Isten szóljon blőled! :lol: :lol:

D.

Kép

Kép
ditta76

ezt nézzétek meg! Remek családi progi lehet!!!!!!!
http://www.menjunkenni.hu/
magdolnam

Magdolnam:
kár, hogy nálunk nincs ilyen :(
Néha jól esne, ha készen kapnám feltálalva a kaját, nem én kell megfőzzem....
Sajnálom, hogy ennyire kinoz téged a fejfájás :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lebetegedtek a fiuk, Robinak 39 fok láza van :( :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Edit bocsika az előbb elirtam a III. fázist 37,05- 37,15 között :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti :)
Sajnálom Robit! Mi lehet? Influenza??

Kép

Kép
ditta76

nem vagyok földrajzból zseni, de ha jól tudom akkor a határhoz közel van, nincs valami közeli jó hely? A listába megtalálod őket és mégis féláron.
Ó, szegény gyerekek bizti influenzásak lettek. Mi megyünk kirándulni (rokonlátogatás) és az egyik étteremben fogjuk végezni! Úgy várom már. Amire rá vagyok kattanva az a libamáj, csak nagyon drága. A tescoban 7500ft kg-ja :shock:
magdolnam

őőő csak egyesszámban akartam írni!
magdolnam

Voltunk dokinéninél, ez a csúnya járvány ami kering, kapta el pedig a multhéten csak egyszer vittem oviba... A fél ovoda beteg...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hát Huni is ma köhögött, ugyhogy ö következik :cry:
A tegnap édesanyámnál együltibe megevett 4 mandarint és egy narancsot :lol: fel C- vitaminozta magát...

Kép
Kép
Kép
f.marti

hát mi eléggé messze vagyunk a határtól vagy 600 km-re...Ugyhogy nem kajálhatunk occsón :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

:oops: :oops: :oops: :oops: hát az uram mondta, most mosom kezeim!!! :lol:
magdolnam

Magdolnam:
semi gond :lol: majd hátha lesz alkalmunk :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

én olyan szerencsétlen vagyok :cry: kimentem, hogy egy kis nasit vigyek az ebeimnek, erre az idióta kutyám (mindig van valami a szájában sajna ennyire játékos) odaáll elém és kiejtette a szájából valami iszonyú nehéz és éles tárgyat. A csillagokat láttam, hirtelen könnybelábadt a szemem, így nem láttam mi volt az. És most itt sántikálok. Aszem, ma éhen fognak halni, ki nem megyek megetetni :evil:
magdolnam

Sziasztok!

Márti: a stressz miatt jöhet előbb, de nem hiszem, hogy neked ez mensi lenne. Szerintem a középidőt jelzi. A fiúknak jobbulást.

Ditta: irtó jó a görbuszod! Tesztelni mikor fogsz? Kedd-szerda felé ugye csinálsz egyet. :)

Nati: ma vizsgáztál? Hogy sikerült? Gondoltam rád!

Magdolnam: sajnálom a fejfájást. :( Lehet középidő után megszűnik. A libamáj tényleg bazi drága. Na szegény lábad. Biztos annyira örült neked a kutyi, hogy még a szája is tátva maradt. :) Így eshetett a lábadra az a bigyó. :( Azért nincs komolyabb baj ugye?
Egyik nap én a számat vertem szét, a nyugággyal. Véletlen úgy mozdítottam, hogy összecsukódott és a vas része nekivágódott a számnak. Ömlött a vér, a szemem könnybe a szívem leszakadt. Kende meg üvöltött, mert nem tudta mi baja anyának. Még nem látott ilyen nagy szabású vérzést.

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?