Sziasztok!
jó régen jártam Felétek! Próbálok majd visszaolvasni!
Lafim, Hunor nme semmi! Igyekszik bepótolni a lemaradását!
Kérünk új képeket!!!
Én is kérdezek: Én most a Gyed alatt üsszegyűlt szabimat töltöm + Dorkával betegácsiban vagyok, utána ha elmegyek betegácsiba, akkor nálam miből fognak számolni? Ezek beleszámítanak a 180 napba?
Lara, KisLara édes, igazi hajasbaba! Ezt a keresztbefordulást Dorka is csinálta!
Monee, én is beleolvastam abba a szeptemberi topikba, tiszta horror! Környékükre sem megyek egy darabig, parázok nélkülük is eléggé!
gratula a dobogó szívűdhöz! irigy-irigy! Én majd 30-án megyek, remélem én is látok hasonlót majd!
Nálunk Dorka beteg, lázas! Nyugi, nem fogjuk elkapni és punk-tum!
Dimet, akartam már írni a BEBA 2 HA-val kapcsolatban, hogy arra készüljetek, hogy sűrűbb mint a Start! mi jól ráfaragtunk mert nem volt cumi amin átment volna. Avent variabilis, 3 állású cumija jó hozzá.
Lecso, ne izgulj, minden rendben lesz! Fejlődik a picur és ez a lényeg! És pikk-pakk elszáll az a pár hét és már dajkálhatod is őt!
Kincsecske, jó látni Téged is!
Ágyba teljesen jó a sima kókuszmatrac, csak egyre figyelj, ne a gagyi, asszem szlovákot vegyétek, mert az iszonyú! Mi Novetex-et vettünk Dorkának, sőt még a heverőjét is azzal csináltattuk! Néha mellé fekszem, nagyon kényelmes, se nem túl puha, se nem túl kemény.
Dorka tiszta beteg már megint, egy hete lázas, iszonyúan köhög, néha hány is tőle... Reggel vittünk pisit, holnapra lesz eredmény, antibiot szed, december eleje óta harmadszor... És semmit nem látott a doki néni... Torka picit piros, tüdeje tiszta... Valami vírus lehet...
Remélem, nem fogom összeszedni, bár doktor néni szerint egy hét alatt már sikerült volna. Úgy legyen. Bár együtt is alszunk mióta beteg, köhög rám, hapcizik...
Én hasam még mindig megy, hol jobban, hol kevésbé. Pár napja pirítóson élek. Már arra is gondoltam, hogy a met csinálja, hogy sok a 3x850. Igazából terhesség előtt nem sokkal tudtam csak felemelni ennyire, előtte is rosszul voltam tőle. Szerintetek próbáljam csökkenteni 750-re?
Olyan hülyeséget álmodtam! Mágusnál voltam uhu-n és nem látott semmit
Sírva ébredtem.