Halló, CSajok,
nagy a csend
mostanában.
Csak a kéretlen firkászok lökik a raklámjaikat...
Jól vagyunk mindannyian
,
Voltam UH-n, ahol közölték, h a Babó kisebb, mint a mért hetem. Így aztán nem 15, hanem 13 hetes vagyok
.
Egyébiránt minden rendben van Vele, 24-én megyek nagy vérvételre és egyéb finomságokra, 17-én genetikai tanácsadásra előrehaladott (35) korom miatt.
Meghallgatjuk az Öreggel
mit mond a drnő és ennyi.
A főnökömnek mondtam a hírt, meglepően nromálisan és korrektül fogadta
.
Úgy tervezem, h a január még ledolgozom, aztán eljövök tápra.
A rosszulléteim kicsit javultak, a hányás még olykor kísért (tegnap pl anyukámnál kajáltam, mert ott végeztem és kaja után 2 percel mindent kidobott a kos Bobóka).
Eszter nagyon várja a Tesót, már el is nevezte Rózsikának
.
A napokban megkérdezte tőlem, h
- anyuci, és a doktorbácsi mivel varrta össze a méhedet?
egyéb duma (miután közöltem a családdal, h jobban vagyok, nincs végre gyomorégésem örökké és végre tudok enni):
- anyuci, de jó, hogy tudsz enni, így akkor Rózsika is több ételhez jut a pocakodban a köldökzsinóron keresztül
.
Behalok a nőn, olyan szövege van
.
Bori,
sztem eléggé legyengül az IR, gondolj csak bele, h Te is szedsz AB-t, utána napokig csak kóvályog az ember.
Jeges út:
én kétszr estem be a kocsim alá, amikor kiszálltam a kocsiból, még mindig lila a lábom.
Ki is vertem a balhét a boltban, h nem tudják lesózni, v leszórni az utat? Erre: hááát, kiszórtam 2 kg sót már. Mondom, úgy látszik, nem elég, mert akkorát estem, h becsúsztam a kocsi alá...
Mostmár vicces, de akkor megijedtem bakker...
Többiek, panu? Hogy vagytok?
Brigi
?