Új privát üzeneted érkezett!

majd holnap benézek, most ledőlök, aztán vacsizni kéne valamit, ma nem jön haza a párom egyedül kínlódok esténként.

legújabb kismamik ti hogy avgytok a rosszulléttel?
odrival mi van?

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Jenny: szerintem is jelezd a főnöködnek, hogy babát vársz. Nehogymá a munka miatt menjen el a baba. Miért kéne 3 hónapot kihúzni? Akár most is mehetsz táppénzre.

Ditta: Ati miatt :( Csak nem a cutivate krémet kaptátok? Mi azt kaptuk 1 hónapig kentük. Sajna az csak a bőrt lazította fel, és utána a dokinéni hátraszedte neki. Pár hete láttuk, hogy neki is visszatapadt egy ici-picit. Úgyhogy most megint krémezünk. Drukk, hogy a sebészetet elkerüljétek. Nem lenne jó élmény neki.
Kende nem sokat aludt délután. Kb 1 és 3/4 órát. Addig én vasaltam. Általában akkor csinálom a dolgaim, mikor alszik :) Na de néha én is ledőlök. ;)

Manó: a védőnők már csak ilyenek. ;) Az én védőnőm egy fiatal kiscsaj, aki most jött ki a padból. Se gyerek se tapasztalat. Bármit kérdeztem pocakosan mindig elküldött a dokihoz, hogy vele beszéljem meg.

Andy: havi 1-szer kell menni a védőnőhöz.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Mi történt, hogy a napokban ennyire nincs itt forgalom? Máskor alig tudtam visszaolvasni, ha fél napig nem néztem be, most meg kell két nap, hogy egy oldal tele legyen. Remélem nem fog mindenki elpártolni tőlünk. :cry:

Magdolnam
Mikor is teszel fel képet magadról? Pocakról, új ruciról?

Mágnes
Mi újság van nálatok? Anna miket csinál?

Jó éjt!
Natasa

Kép
Kép
nati80

Nati: én is, de szerintem mindenki észrevette, hogy lassult a topic élete. Szerintem ez azért is van, mert mi még nem kismamik alig vagyunk már. Akik vagyunk azok többnyire melóznak, vagy lesz..rom hónapot tartanak. Van pár ember akinek az élet hozta, hogy sajna le kell állni a projektel :( És a többi emberke már pocakos. Nekik is meg van a saját kis problémájuk. Sajna ez van. Mindenki más irányba van elfoglalva. :(

Kép Kép
kisvirág_30

Erika: teszteletél újra???????

Lemegyünk boltba, remélem mire hazaérek tele lesz az oldal ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!
Gyorsan írok és ha lesz időm visszaolvasok. Most Nagyi elvitte piacolni Henit.
Én személy szerint a fáradtság miatt nem tudok jönni annyiszor..
képzeljétek már most ég a szemem egyszerűen annyira álmos vagyok!! pedig épp csak elmúlt 11 óra...
Holnap ránézek a picikémre hasi UH-al:lol: ,látnom kell,hogy ver a pici szíve...már alig várom!!
holka

magdolnam,az uh szinte minden alkalommal mást fog mutatni. Mindig az utolsó mensi első napjától számolj,az a biztos. Az afpt is onnan számolják. Azzal amúgy nem nagyon tudnak mit elnézni, mert az vérvétel. :( Nekem rendes volt a doki hogy csinált uht is, de elvileg ilyenkor nincs. Amúgy nekem is most azt írták rá, hogy 17 hét de én attól tudom, hogy még csak 16... :)
jenny a hasfájás szerintem nem is múlik el. Legalábbis nekem folyamatosan van, csak van, hogy pár nap kimarad. De természetes, hiszen minden nyúlik odabenn...
a mostani uh képet nem fogom feltenni, mert semmi nem látszik rajta. Majd két hét múlva. :)
én iszonyat fáradt vagyok. már alig várom hogy leteljen ez a hét meg a következő három és végre otthon maradhassak mert kb. úgy kelek fel reggelente, mint aki semmit nem aludt. És kb. úgy is érzem magam... Na most megyek, majd este ha tudok benézek, de tegnap este nem volt otthon net...

KépKép
muffin

Kisvirág
Akkor sok értelme volt a védőnődnek…

Andy
Mi teljesen rászoktunk arra,hogy reggel a férjem eteti meg Henit én undorodom reggel az ételek látványától…aztán délre jobb a dolog. Eddig csak 2x volt,hogy még délután is rosszul voltam sőt tegnap meg este jött rám!! De nem panaszkodom…akarom a hányingert!!!!

Jenny
Igenis szólj a főnőködnek. Biztos van valami megoldás!! Ne utólag bánjad,hogy nem szóltál a picikéd érdekében… Ez nem játék..
Hasi fájás nekem első hetekben gyakori volt most csak néha-néha érzem. De én szedem a MagneB6-ot 3x2-t.

Magdolnam
Anyóskád milyen rendes!! Mondjuk én se panaszkodhatom az én anyósomra,nála rendesebbet nem is kívánhatnék. Kölcsönösen tökre szeretjük egymást..és ez tök nagy szerencse!!

Manó
A lényeg a betöltött 16.hét!!
holka

Muffin :)
Attól függ milyen UH gépen néznek...ha koraterhességben jó gépet használnak ahol több paramétert be lehet írni akkor a gép pontosabban megmondja a terhességi kort mintha mensi alapján számolnád!!
Én most el se tudnám képelni,hogy reggel korán kelljek..Kitartás az utolsó dolgozós hónaphoz!!
holka

Nati :)
Állásinterjú,hogy sikerült?
holka

Kisvirág!

Nem teszteltem, sajnos nem is volt rá szűkség:(( Megjött délben 1 nappal korábban.
De igazából nem volt okom nagyon reménykedni, mert csütörtökön este volt a peteérésem, mi pedig csak pénteken találkoztunk sajnos.:(

Remélem a következő peteérésem nem érkezik korábban, mert amikorra várható úgy van repülőjegyem, hogy szerda du. indul a gépem. És ahogy most áll a helyzet szerdán lesz a peteérésem. Még jó, hogy korábbra néztem jegyet.

Azon gondolkoztam, hogy nem miattam volt e minden korábban, mert éppen ezen görcsöltem. Hogy nehogy korábban legyen peteérésem, és nehogy krábban jöjjön meg. És mindez bejött. Szóval most azon fogok izgulni, hogy később történjen minden. És a mensim késsen legalább 9 hónapot:))

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Hát az oldal nem lett tele :lol: Na sebaj azért írok. :)

Holka: elhiszem, hogy fáradt vagy nagyon. Gyerkőc mellett nem akkor pihizel mikor szeretnéd. De jó lesz neked holnap. :)
A védőnőmnek nem sok hasznát vettem az biztos. Irigy az anyósod miatt. Enyém anyós messze lakik 300 km. És van hogy éveig nem látjuk. Bár megmondom nem is nagyon vágyok a társaságára.

Muffin: kitartást. Már csak pár hét. ;)

Erika: sajnálom pirit. :( Lehet tényleg azért jött minden előbb, mert beszugeráltad magadba. Tessék a babát is a pocakodba szugerálni ;)

Kép Kép
kisvirág_30

nagyon tudok ám szugerálni, eddig azért nem akart jönni, mert az orvosomnak, és aki lesz a szülésznőm időpontban nem lett volna jó. Szóval most össze fogunk hozni egy nov.eleji, vagy október végi kis trónörököst. Vagy hercegnőt.
Bár ahogy a mostani fiatal lányokat látom, azt hiszem egy kisfiúnak jobban örülnék. Utána lehetne aggódni a lányok miatt.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Jaj, nem bírom ki még ezt a negyed órát........ :(

Viri :)
Nem ilyen nevű krémet kaptunk, most nem jut eszembe a neve, de majd otthon megnézem.
Anyós tényleg jó messze van... :lol: Biztos sokan irigyelnek! Én meg nem is ismertem! Még akkor meghalt, mielőtt megismerkedtünk!

Erika :)
Sajnálom a pirit.......Én is nagyon ki tudok bukni, amikor megjön....
Eddig a hőm egész jó, sőt ilyen "tankönyvszerű" még nem volt, mióta mérek. Szerintem segített, hogy már 2. hónapja iszom a málnalevél+palástfű kombit.
De igazából nem érzek semmit....Ha legalább lenne már szurka, vagy valami....Visszanéztem, hogy Pintyusnak, Andynak is milyen sok szurka volt.....nekem nem....... :cry:
Bár az vigasztal, hogy a gyerkőcöknél sem szurka volt, hanem totál mensis fájás, nem is hittem benne, hogy az vagyok....és mégis...

Na, lassan pakolok, irány az ovi, suli, összeszedem őket!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

sziasztok!

végre itthon összesen 2 dokinál jártam ma, és kivannak az idegeim... Nagyon sokat kellett várni! + a számíógépes rendszerük összeomlott és anélkül ugye nem lehet dolgozni.

A kép:
Kép
magdolnam

Sziasztok!

Munka megvan!!! Két hét és kezdek.

Magdolnam
Csini a pocid! :lol:

Virág
Igazad van, hogy miért vagyunk ilyen kevesen. Én is így látom, de a nem kismamiknak nem szabadna itthagyniuk.

Erika
Sajna piri miatt. :cry: De majd ebben a hónapban.

Muffin
Már csak 3 hetet dolgozol és utána jöhet a pihi???

Kép
Kép
nati80

Köszi :oops:
Naaaa, nagyon ügyes vagy/leszel! Mi lesz a munkaköröd?
magdolnam

Magdolnám: Szép kerek a pocid :)

Kép
csucsu05

Magdolnam
Azt nem tudom. Mindenbe bele fogok kóstolni, mindent megmutatnak, segítek az ott dolgozóknak, szóval mindent amit rám bíznak. Már nagyon várom.

Kép
Kép
nati80

nati, gratula a melóhoz! :) Igen, már csak három hét. A suliban. A magánóráim ugyanúgy meglesznek, de pl. ma is 6-kor kelés, fél nyolcra a suliban kellett lennem, és este nyolckor ment el tőlem az utolsó tanítvány... Kicsit kivagyok. Úgyhogy tök szuper lesz, hogy reggel alhatok és csak délután kell majd dolgozni. A magánórák úgyis tök nyugisak de a kettő együtt már egyszerűen nem megy. Pedig terminátor vagyok. :)

erika, én is sajnálom pirit.

és igen, nem hagyhatnak el minket sem azok akik még nem kismamik, sem azok akik már azok! mert irgumburgum lesz! :)

és most megyek bezuhanni az ágyba. Jó éjt! :)

KépKép
muffin

jo reggelt!!!!!

Natasa,gratulálok a melohoz,ez egy jo év lesz :lol:

Magdolnám aranyos a pocakod :lol: :lol: :lol: .tényleg milyen kerek, :lol:

alig várom már a szerdát hogy lássam a manocskámat,megyek mert a srácok veszekszenek kitalálok nekik valamit mert igy csak egymást nyuzzák.

még jövök!!!!

mano
manocska2008

Sziasztok!

Nálunk nincs semmi extra. Holnap 10-re megyek és megkapom a tüszőrepi szurim. Jujj de izgi. :lol: :lol:

Erika: bevallom én is egy kis öcsit szeretnék. Annyira megszoktam már, hogy fiam van. Na de azért a hugit se utasítanám vissza ;)

Ditta: majd írd meg mi a krémetek neve. Mert a miénk csak lazítja a bőrt.
Nekem múltkor volt szurka rendesen, de baba nem. Úgyhogy a szurka nem feltétlen a babásodás jele. Úgy rémlik, mintha Kende előtt nekem se volt szurka, csak felfázásos tünet.

Magdolnam: szép kerek a pocid. :)

Nati: gratula a munkához. Tuti szuper lesz.

Kép Kép
kisvirág_30

:oops: köszi! NAgyon drukkolok ám!
magdolnam

sziasztok!

ittvagyok, csak nem mindig van erőm ücsörögni a gép előtt, rámjön a szédülés, hányinger. amúgy párom megígérte hogy hoz pár méter kábelt aztán ágyból tudok netezni. remélem hétvégén nem felejti el.
én szarul vagyok, este kihánytam a sepiat, kicsit kínos, de a vacsi bennem maradt. félek inni, mert általában attól is rosszul vagyok. pótolom a finom naranccsal és mandarinnal.
az alvás, hát... 2 napja nem aludtam összesen 3-4 órát. ti hogy vagytok vele?
nem merek még nyugtató teát sem inni este, mert mostanában esténként rosszabbul vagyok.
valakinek ötlete alvásra?
azt mondja az uram, lehet nem fárad el az agyam az egész napos pihenésben és ezért nem tudok aludni.
hát ma majd teszek ellene, de nem bírok sokáig fent lenni.

Erika, sajnálom a pirit.
Nati, grat az álláshoz. a 2 hetet használd még ki.
magdolnam nagyon szép a pocakod.

Kép
andyfekete

Andy, akkor ezek szerint te kórosan hánysz. Van ilyen betegség! De ezt az orvosod felé mindenképp közöld! Ismerek olyan embert, akit kórházba kellett vinni, nehogy kiszáradjon. Nem akarom, hogy megrémülj, nem ez a célom ezzel! De mindenképp mondd a dokidnak!!!
magdolnam

magdolnam!

a kóros hányás azt jelenti hogy mindent kihány és hogy kiszárad, az egyik kis kolléganőm így volt kórházban.
én nem hányok mindent ki, csak a folyadékot néha, 1-2 naponta egyszer.
szerintem ez még nem vészes
meg a kaja bennem marad ha lefekszem

Kép
andyfekete

Andi: sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy. Szerintem menj vissza a dokihoz és kérj tanácsot mit csinálj. Lehet ad rá gyógyszert.

Kép Kép
kisvirág_30

Ma sincs nagy forgalom. :( :( :(

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok csajok!

Eloszor is nagyon köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat !
Kösz, hogy gondoltatok rám, a tanácsokat ,hogy vagytok nekem, egyszóval mindent... :)

Ne haragudjatok, hogy most nem olvasok vissza, hogy megtudjam kivel mi történt, kell egy kis idő, hogy ujra visszarázódjak....

Egy érdekes oldalt szeretnék ajánlani nektek, ezt már szerettem volna hamarabb is, csak hát közbejött édesapám halála... :cry:
Itt leir szinte lépésekben mindent ami történik az anyaméhben egészen a születésig... Angolul van, de mellette magyarul irja a szöveget.
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Magdolnam! Szép a pocid.....

Andy! Én szerencsére túl vagyok a hányos időszakon...most az van, hogy napközben is el tudnék aludni. Pedig eleinte ezzel nem volt gondom. Gyengének és fáradtnak érzem magam.
Este én is nehezen alszom el....
De ha reggel tovább alszol, akkor este nehezebb az elalvás.

Nati! Gratula az álláshoz!

Erika! Sajnálom, hogy megjött, de eljön a te időd is!

Kép
Kép
odri

Nos, a nappalok valahogy eltelnek, de nagyon nehezek az éjszakák...
Eszembejutnak a szép emlékek édesapámmal...
Az eszem tudja, hogy jobb volt igy neki, mert annyira súlyos volt az agykárosodása, hogy nem tudott volna mozogni, enni, beszélni, kommunikálni... Egszóval élő halott lett volna...De a szivem az vérzik....
Végül nem az agyvérzés végzett vele, hanem a tüdőgyulladás, amit ott kapott el a korházban... :cry: :cry:
Kép

Bocs, hogy feltettem ide a képet, tudom , nem ide való, itt ahol mindenki az életnek és születésnek örül, én ide bepofátlankodok egy halotti képpel, de valahol ugy éreztem meg kell osszam veletek is ezt...
MÉGEGYSZER MILLIÓ BOCSÁNAT!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti! Teljesen megértelek! Az én anyukám 2005. december 20-án hirtelen halt meg!
Én nem haragszom!

Kép
Kép
odri

Köszi Odri, remélem nem ijesztek el senkit...nem szeretném :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Most látom a vonalzódon, hogy már 9 hetes kismami vagy :lol:
Hogy telik az idő....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti, emiatt ne érezd kellemetlenül magad! Azért vagyunk itt, ha öröm vagy bánat ér, meg tudd osztani. :wink:
magdolnam

Igen telik... megy az idő!

Kép
Kép
odri

Szia Magdolnam!
Megnéztem a pocidat :lol: , szépen gömbölyödsz :lol:

Odri:
neked látszik már valami?
A párotok szokott beszélni a pocakhoz? Az enyém annyit mondott mindkettővel, és énekelt...Volt olyan nap amikor a Robival voltam terhes, hogy egész nap csak alig mozgott, lustizott, de este amikor hazajött a párom és meghallotta a hangját nekikezdett rugdosni a lábával... :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti! Mivel én nem vagyok sovány alkat, nekem már most is van hasam. Ha felveszek kismami ruhát abban meg olyan mintha már 4- 5 hónapos lennék:)))
Az én párom is szokott beszélni hozzá, de már ovatósabbak vagyunk!

Kép
Kép
odri

Hát nekem is eleinte, az elsö veszitésem után nem nagyon mert beszélgetni, de mikor már jól látta ahogy mozgolódik a pocakomban, már bátrabb volt.
Amikor erősen kifeszitette valamijét, hogy fájt bele, lökte viszza finoman, és mondta neki, hogy vigyázzon, ne okozzon fájdalmat az anyjának :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Márti :)
Jó, hogy jöttél! Ne aggódj, nem bántottál meg a képpel! Itt mindenki elmondhatja, mi bántja!
Anyukám is kórházban van, a lábát műtötték meg tegnap, igaz nem vészes, de bennem van valamiféle félsz....

Odri :)
Örülök, hogy rókakoma már elhagyott téged! Szegény Andy még mindig kínlódik... :(

Viri :)
Jaj, már megint elfelejtettem a kenőcs nevét, most meg nem tudom beírni, mert a munkahelyről írok....de este már tuti, leírom... :D

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Szia Edit!
jobbuást kivánok anyudnak...
A kenőcs neve engem is érdekelne, mert a Huni fütyije is hasonló helyzetben van... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti, Viri :)
LOCOID kenőcs!

Hőm... :D
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

sziasztok csajok!!!!

Márti miért haragudnánk,csak irjál nyugodtan apukádról is.ilyenkor jo ha beszélget valakival az ember!!!!!!!

Engem is érdekelne a fütyis krém,már szépen jön le a fiuknak de ha ez segit akkor mindenképpen használnánk.
tegnap este telefonált az ismerősöm és elmondta hogy kislányuk lesz 5 héttel jár előttem és most voltak 4D-n.náluk is van két kisfiu!!!!nagyon irigy voltam.....

még bekukkantok!

mano
manocska2008

Az én párom minden nap puszilgatja, simizi és azért néhány mondatot beszél hozzá. Olyan édes :lol:
magdolnam

sziasztok

sajnos nem nagyon találok semmit a terhességi álmatlanságra
nem tudtok segíteni?
mit tegyek?
orvoshoz csak a labor után megyek 1 hét múlva, lehet hogy abból rájönnek mért
vagy csak??????

Kép
andyfekete

szerintem ilyenkor nem nagyon szabad semmit szedni, álmatlanságra. De inkább a dokit kérdezd meg. Egyetértek a férjeddel, hogy a sok pihi miatt nem tudsz este aludni. A levegőn nem leszel jobban? Nekem az segített. HA jó, akkor sokat sétálj.
magdolnam

nem akarok semmit szedni
csináltam egy kamillateát. hátha
csak este kell inni, addig kihűl, mert melegen tuti visszajön.
voltam egy picit a levegőn, ma dolgoztam is a laptopon pár órát, meg elmosogattam, de más dolgom nem volt.
kevés

Kép
andyfekete

hu ez elég durva lehet..... nem tudsz túl sokmindent csinálni... már csak 3 hetet kell kibírni és szerintem jobb lesz. Nekem meg állandóan fáj a fejem.... ez sem leányálom. A fényt és a hangokat nehezen viselem. Ma voltam terápián, masszírozták a fejemet, átmenetileg (néhány órára segített....
magdolnam

az jó ha segít a terápia.
mindenki azt mondja a 12.héttel mintha elvágnák a rosszullétet, remélem úgy lesz.
holnap kezdema 10.hetet, ugye ha 9.hét 1 napos leszek
jó mondom?
és akkor már csak 2-3 hét
már 4.hete vagyok szarul

Kép
andyfekete

jól mondod. Nekem is a reggeli pocsék rosszullét a szó szoros értelmében elvágták. Mondjuk néha a szagoktól előjön :) hát remélem segít, mi lesz ha örök életemre fájni fog a fejem???
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?