Sziasztok lanyok!
Nagyon regen irtam ide, talan paran emlekeznek ram, legutoljara segitseget kertem, hogy a szopirol, hogyan szoktassam le a kislanyunkat, mert szeretnenk kistesot.
Nahat gondoltam leirom ide nektek meg mindenkinek a csodatortenetet, hogy barki tudjon belole erot meriteni! Nekem is annakidejen nagyon jolesett olvasni csodakat amik tobbek kozt veletek tortentek!!!!!!!!!!!!!!
Nahat okt elejen sikerult leszoktatni a szopirol, minden problema nelkul, mondtam neki nagylany, majdnem 2 eves volt akkor, es hogy a nagylanyok mar nem szopiznak, csak a kisbabak.
Na, erre semmi siras, buszken meselte mindenkinek, hogy o mar nagylany es nem szopizik
Erre okt 22-en meg megjott egyszer, aztan utana...
Szoval nov. 29-en csinaltam egy tesztet, mert indultunk wellness szalloba es akartam tudni, hogy mi a fenetol kesik, tudok-e majd ott furdeni, vagy nem. Nahat eszunkbe sem jutott!!!!!!!!
Kesett elotte is 10 napokat, ugyhogy fel sem merult, es lam, itten van a pocakomban a kisbaba!!!!!!!!!!!!
14 hetes, es jul vegen jon kozenk, nagy boldogsaggal varjuk, gondolhatjatok!!!!!!
Szoval mi is csak lestunk, el sem hittuk, meg most is nehez, de mar neha erzem, hogy mocorog, ugyhogy akkor nagyon jo!!!
Zituska!
Latom a napokban szulsz! Nagyon sok boldogsagot, remelem minden szep es jo konnyu szules lesz!!!!!!
A tobbieknek gyogyulast, mi is aloe veraval nyomulunk, immunerositunk, nagyon bejon, mar pocakban is azt kapta Anna is, semmi gyogyszert nem eszunk, max kis natha jon, de persze Anna meg nem jar kozossegbe, csak 1-2 foglalkozos helyre, de azert ott is el lehet kapni mindefelet
dodo