Új privát üzeneted érkezett!

köszi nati :)

magdolnam, remélem bejön a másik doki! azt a taplót meg felejtsd el! :)

én most elhúzok, mert bár napközben ithhon voltam és még aludni is tudtam vagy két órát, most mégis megint álmos vagyok...

jó éjt!!! :)

KépKép
muffin

Bizti lesz rá alkalom NAti! Én szeretném, hogy ha idén lenne egy találkozó :)
magdolnam

Erika
És milyenek a ciciid az előző hónapokhoz képest? Most is fájnak? Ha igen, mikortól kezdődik nálad? Nekem ovu utántól egyből. És csak fokozódik.

Kép
p__lilla

Nekem most elég furcsa volt. Elmondom miket tapasztaltam amióta igazán figyelem. És ez október.

Ovu után 1-2 nappal elkezd feszülni. Akkor még csak éppen hogy. Mensi előtti napok a legérzékenyebbek, de annyira, hogy amikor hozzáérek nagyon érzékenyek. Aztán mielőtt megjönne előtte való nap szinte érezhetően egyik pillanatról a másikra visszaáll a kiinduló állapot közelébe. Akkor már tudom, hogy másnap meg fog jönni.

Előző hónapban Premenset szedtem, és akkor ezek a tünetek sokkal kevésbé jelentkezek. Szerintem teljesen normális volt.

Ez a hónap. (van még 4 napom mensiigg elvileg) tegnap előttig iszonyú feszülés. Tegnap pedig vissza állt normális állapotba, érzékeny, de nem annyira mint egyébként. Szóval hogy ez a gyógyszertől van, vagy mástól azt nem tudom. (egyszer már voltam terhes, sajnos negatív végeredménnyel 3 éve. és akkor is ilyen volt, hogy nagyon befeszült, és mielőtt meg kellett volna jönnie visszaállt kevésbé feszülős állapotba. És erre nem jött meg.) Szóval nem tudom, hogy reménykedjek-e.

Sajnos reménykedek. :?

Kép
Kép
cs_erika

enyém volt a lap alja, most akkor ez is jelent valamit? :D

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt!

Ercsi
Csináltál LH tesztet? Írd ám meg az eredményt.
Szóval akkor a premens jó. Te hogyan szedted, mennyi idő után hatott?

Kép
p__lilla

jo reggelt csajok!!!!!

szerencsére jol telt az este,és az éjszaka remélem hogy a betegség elmegy melletünk!!!!!!!!!!

hát csajok nem sikerült képet feltenni egész egyszerűen nem birtuk ugy lekicsinyiteni hogy elfogadja a gép.ém ezt nem értem..............
ma megyek védőnőhöz,gondoljatok rám :oops: .
Nati:én benne vagyok egy találkozóban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

mano
manocska2008

MAnó, amikor fényképezitek, lehetőleg a legkisebb gelbontásban tegyétek, mi is így szoktuk
magdolnam

Hát lányok! LH tesztem negatív. Ilyenkor gondolom ennek azért már mutatnia kéne valamit, ha van valami. :cry:

Lilla a Premenst napi 1x szedem, amikor hónap elején kezdtem el szedni akkor a hónap végére nem feszültek a cicijeim. Ebben a hónapban valamikor a 10. nap környékén kezdtem el szedni, hát mintha nem is szedném.
Konkluzio: folyamatos szedés, napi 1x.

Mennem kell dolgozni, legyetek jók, csak este jövök olvasgatni.

Kép
Kép
cs_erika

Márti
Őszinte részvétem édesapád miatt. Nagyon sok erőt kívánok most az egész családnak.

Andy
A 12 hetes UH időpontja: 11 től 13+6 ig.

Nati
Barátnődön mosolyogtam mikor olvastam nem mer aludni nehogy ne hallja meg a sírást…nem tudom elképzelni,hogy anyuka füleivel ne hallaná meg…bármilyen halkan nyöszörög is.
Állásinterjú miatt megy a drukk!!

Csucsu
Sok sikert az új lakás választásához.

Magdolnam
Miért gondoltad, hogy egy ilyen csodás hírt a csládod esetleg nem fogad örömmel ??
Hogy bírtad eddig titkolni? :lol: A pocidon nem vették észre még aváltozást?

Muffin
De jó,hogy már a 16 hetet is betöltötted!! Szeretnék már én is ott tartani…
4D –n már biztosra látni fogod kisfiú-e, igyál előtte egy kis kólát, :lol: hogy élénken mozgolódjon…

Erika
teljesen természetes ,hogy most csak azoon agyalsz van-e babó...
Egész jól megoldjátok a távkapcsolatot ha hetente találkoztok :lol:
holka

szia Holka, de rég voltál már. Hát ez nagyon hosszú történet.... de túlvagyunk rajta és ez a lényeg! Azt hitték csak hogy megvagyok hízva hála égnek :D
Figyu, kérdeznék valamit... éngem 02.08-12küldenének afpre, elvileg 08-án leszek 16 hetes, gyakorlatilag uh alapján a baba ekkor lesz 17 hét és 2 napos, szerinted mikor menjek afpre? Annyira félek, hogy a nagyság miatt elnéznek valamit, mi alapján kell menni uhra? az elmaradt miki vagy az uh alapjáán?
magdolnam

Rólunk:
Hihetetlen fáradt vagyok amint Heni alszik én is gyorsan vele együtt már fekszem is...Amikor meg ébren van akkor programozunk..
Hétvégén dédiszülőknél voltunk konkrétan semmi teendőm nem volt Henivel úgy körülzsongták a rokonok. :lol: Úgy élveztem,hogy pihizhettem :lol:
Már a kismami gatyóimat hordom és pulcsin keresztül is látszik a hasim. Tök ciki volt,hogy beszélgettem a rokonokkal és nem aa szemembe néztek hanem a hasamat figyelik.. :lol:
holka

fel lehet élnékíteni a picit?? de édes! Tegnap a barátnőm tanácsára ettem csokit, és úgy elkezdett mocorogni odabenn, de csak kis ideig. Aztán mondta a barinőm, hogy neki ezt javasolták 4d-n hogy ne aludjon. Asszem én már felkészültebben megyek! Cola+csoki :lol: :lol:
magdolnam

köszi Magdolnám ezentul igy fogjuk.
olyan szomorú idő van,nagyon várom már a tavaszt!!!!!!!!!!!!!!!!

még bekukkantok!!!!!!

mano
manocska2008

én olyan gátlásos vagyok egyébként is (has) most meg pláne! Annyira szeretném leküzdeni ezt a gátlást. Pedig olyan csinik a kismami pocik! Holka, rakj fel poci- képet!!!! Hogy ezzel is oldhassam a gátlásomat :wink:
magdolnam

A koraterhességi UH-ok pontosabban megadják a baba korát mintha mensi alapján számolnák.
A lényeg,hogy betöltött 16. héten menj. Tehát ha 08,09-én mész akkor az teljesen jó.
holka

én ma megyek védőnőhöz és biztos megmondják mikor menjek AFP-re.én is kiváncsi leszek,mert a dokim azt mondta hogy a 12 hetes uh-alapján számolják ki,eddig meg az utolsó mensi első napjához nézték.én még jövő héten megyek a magándokimhoz akkor leszek 15 hetes uh alapján meg a 16.-ban.
majd du.jövök a hirekkel mit mondtak a tanácsadáson.szerintem akor menjél az AFP-re amikor mondják,illetve beutalnak.
Magdolnám mikor is mentek dokihoz???????nagyon kiváncsi leszek.
Nekem még nem egyértelmű a pocakom aki nem tudja hogy mama vagyok csak találgat.a hátvégén voltunk focin és ott egy szülő nem is hitte el hogy tényleg kismama vagyok.
Magdolnám te mikorra vagy kiirva?????????

puszi mano
manocska2008

oksa.ma este vagy holnap rakok fel képet. :lol:
amúgy én nagyon szerettem a pocakoslétet. :lol: :lol:
holka

Nekem Henivel 14 hetesen látszott először a hasim,most meg olyan mintha már a 14 héten járnék... :roll: :lol:
holka

hm, tehát ha később megyek az nem annyira gáz, mintha előbb. Értem én! :lol: Várom a képet ám!
magdolnam

jaj Manóóóóó drága! Tényleg, mi teljesen egyezünk!!!!!!!!!!!! Ezt kérdezd meg a védőnénitől léccccccci!
magdolnam

Miért vagy gátlásos??????nem szabad másokkal foglalkozni az a lényeg hogy te jol érezd magad a bőrödben!!!!!!nem hiztál sokat,ha jol emlékszem,csak magaddal meg a férjeddel foglalkozzál!!!!!

mano
manocska2008

07.25-ére vagyok kiírva Manó. Végtére is nálam sem teljesen egyértelmű a poci, mivel soha nem voltam anorexiás típus..., de azért már lehet látni....
magdolnam

a dokid vagy a védőnő nem mondta még????nekem mind a két srácommal kritikán aluli volt az eredményem szerencsére nem volt komolyabb vizsgálat csak sűrűbben kelett uh-ra járni.remélem most rendben lesz minden.
Holka:nekem is mikor kiderült a kismamiság akkor olyan volt a pocim hogy gondoltam ha igy halad......és aztán valahogy megállt.
én is imádtam pocakos lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008

nekem mind a 2 mást mond, de védőnőmben nem bízom!!!!!!!!! Nem szeretem őt! Ő azért mond mást, mert itt vidéken nem mindennap veszik ezt le és ahhoz viszonyította. De végtére is a végén ő is azt mondta, hogy a doki kijelölt napjai jobbnak tűűnnek.
magdolnam

jéééééé.én 07 20-ra vagyok kiirva.milyen érdekes.kiváncsi lennék rád mert mindig azt mondod hogy huusika vagy de szerintem csak az önbizalmad gyengesége miatt.küldök egy privit és ott megnézhetsz minket,a férjem iwiw oldalán vannak képek rólam és a srácokról.ja a rólunk készült kép 1 éve készült egy alapitványi bálon.

mano
manocska2008

ok várom
magdolnam

ment a privi
magdolnam

jó reggelt csajok!

ma előbb kikeltem, össze kéne szednem magam, mert fél 3ra mennem kellene terhestanácsadásra a dokinőmhöz. remélem nem lesznek sokan. meg hogy kibírom.
Főznöm ma nem kell. majd keresek takarítanivalót hogy egy kicsit eltereljem a gondolataimat a hányingerről.

Erika drukkolok, még lehet korai volt a tesz. nekem is a 28 napon halvány volt a 2.csík.

Csajok nekem csak a pocim nagy a felfúdástól, de lent még semmi nem láccik. ti is erről beszéltek?

majd még jövök

Kép
andyfekete

Erika! tesz=teszt

Kép
andyfekete

Andy, rakj fel te is képet. Nekem már nincs felfúvodva.
magdolnam

nézem!!!

mano
manocska2008

nekem sincs felfuvodva!!!!!de ez az elején normális.

nagyon jok a fotók nem értem miért nincs önbizalmad :lol: .nekem ment el :oops:

mano
manocska2008

:oops: :oops: :oops: mert ő nem tudom :oops: :oops: ne menjen neked el!!! Na
magdolnam

igyekszem :lol: :oops:

majd jövök a védőnős hirekkel,ha nem kapok agyvérzést a kedvességüktől........

mano
manocska2008

most nézem,a srácaimról nam jo kép van fennt,nem is igy néznek ki,mért ezt tette oda a férjem hát nem értem.....

még jövök mano
manocska2008

:lol:
magdolnam

Sziasztok!

Muffin: én is kaptam a ilyen papírt. Nekem azt írták rá, hogy az UH 1095 Ft és a vizsgálat 1109 Ft. Jó mi? A magánba ugyanezért 5000-et fizetek. Szuper. Mondjuk én a magánt jobban szeretem, mert akkor jobban tudok a dokival beszélni.

Manó: jobbulást a fiadnak. Nem csodálom, hogy nincs kedved menni a védőnőhöz. Ilyen fogatatás után jóra nem számíthatsz :(

Nati: szuper, ügyi vagy nagyon. A doki nem mondott semmit, hogy nagyon fájt a hasad középidő után? Vagy nem kérdezted? Figyi én azon gondolkodtam, hogy neked nem lesznek most fars eredmények a hormonnál? Elvileg most az a hónap van, amikor nincs péd nem? Nem akarok okoskodni. A doki biztos tudja mit csinál, csak egy ötlet volt.
MI volt az állásinterjún?

Erika: szuperek a hormon eredményeid. A 21,9 az teljesen normális érték. Halkan mondom, hogy a pocakosoknak ilyenkor már olyan 35 körül szokott lenni az érték, de nem akarlak elkeseríteni. Viszont nagyon bíztató jeleid vannak. Akár a progi szinted is már egekbe lehet. ;) Az LH tesztet nem este kellett volna csinálni? Nem csinálsz este még egyet? Vagy 2 nap múlva egy terhest. ;) Drukkom mennek!

Magdolnam: az afp-re az elmarad mensi első napjához képest a betöltött 16. héten kell menni. Az mindegy mekkora a baba. Nekem is 2 héttel nagyobb volt a baba az UH szerint. 16+4 napos koromba voltam afp-n. Elvileg a csoki+cola jó az élénkítésre. Nekem annó nem jött be. Végigszunyálta a 4D-t :lol:

Holka: elhiszem, hogy fáradt vagy. Gyerek mellett már nem könnyű pocakosnak lenni. ;) Heninek nem mondhatod, hogy ülj a polcra anya fáradt. :lol:

Megyünk kajcsizni, és csicsizni. :) Később benézek.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Lilla, nyugodtan beszedhetsz 2*240 mg barátcserjét egy nap, mert a német Agnus Castusra is ez van irva, hogy napi 1-2 bogyó ajánlott. És abban is 240 mg van/ tabletta.
De sztem egy is elég, mert már az is helyre teszi a prolaktint.

Velem semmi különös, tegnap töltöttem be az 5. hetet. :)
Ha minden igaz, és sikerül bejelentkeznem a dokim magánrendelésére, akkor jövőhéten csütörtökön megyek hozzá először.
Néha fáj a pocakom, olyan izomláz érzés. Sajnos a munkahelyemen sokszor kell emelgetnem, nem csodálkoznék, ha elmenne a baba. De sajnos nem tehetem, hogy nem dolgozom. Ki kéne húzni a 3 hónapot, és akkor már nyugodtan otthon maradhatnék.
Erika, drukkolok neked, meg persze mindenkinek, Kisvirágnak, Lillának!
A 2. trimeszterbe lépett mamiknak gratulálok, a védőnőtől én is parázok, nehogy majd egy ilyet kifogjak.
A pocikról szivesen néznék képeket én is. :)
Egy kérdés: nektek meddig fájdogált a hasatok az elején?

Legyetek jók, puszi mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór

Jenny, de jó hogy írtál. A fájdogálás nem múlik el, mivel folyamatosan fog nőni a méhed. Nekem a mai napig ez megvan. A munkáltatóddal beszélj szeritem, bár nem tudom mi a munkaköröd. Ilyenkor a munkáltatónak kötelessége biztosítani a megfelelő körülményeket
magdolnam

Jenny de jo hogy irtál!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: .

csajok most megyek gondoljatok rám!!!!

Magdolnám ment privi.

mano
manocska2008

Sziasztok!

Viri
Tudja a nődoki, hogy elvileg nincs pém ebben a hónapban, de azt mondta így is csináljuk meg. Majd utána ad gyogyit, hogy minden hónapban legyen pém és talán lesz még 1x 3 vérvétel egy ovus hónapban is a sárgatest miatt.

Holka
Én is így gondolom, hogy fel tudna ébredni, mert egy anya soha nem alszik olyan méllyen. na de mind1, majd ha nagyon fáradt lesz alszik talán megérti miért mondtam neki, hogy aludjon mikor a baba is alszik.

Mano
Gondolok rád. Remélem nem fog felidegelni a védőnő.

Magdolnam
te mikor teszel fel pocakfotót??? Szeretném végre látni.

Jenny
Szerintem is beszélned kellene a főnököddel, hogy kismami vagy. Talán segíteni fog abban, hogy legalább emelgetni ne kelljen neked.
Örülök, hogy itt vagy.

Natasa

Kép
Kép
nati80

anyóstól kaptam 1 gyönyörűűűűűűűű ruci, apa lefényképez benne majd és felteszem :oops:
magdolnam

állásinterjúval mi a helyzet
magdolnam

Sziasztok!

Ma voltunk a kisfiammal gyereksebészeten, fitymaszűkület miatt. egyenlőre egy hónapig kenőcsös kezelést kap, de ha ez sem segít, valszeg meg kell műteni a kis kukiját.... :(
Hát jó lenne megúszni!

Magdi :)
Muti az új ruhát! Meg a pocit is!

Jenny :)
A teszt előtt milyen tüneteid voltak?? Volt valami más érzés, mint sima mensi előtt? És a hányinger jelzett már?

Erika :)
Szorítok, hogy jelezzen a teszt!! Én ezzel úgy vagyok, hogy nem szeretek túl hamar, minkét gyerkőcnél a 4-5 nap késést kivártam, és akkor már tuti erős volt a csík!

Viri :)
Jót aludtatok? Hazafelé Ati is elaludt a kocsiban, és 11-től 13-ig nyomta! Pedig már itthon nem nagyon szokott aludni.
Olyan jó most itthon lenni, ma szabin vagyok....

Holka :)
Remélem ti is jól vagytok! Hányinger??

Ditta

Kép

Kép
ditta76

jaj szegénykém! A páromat is körül akarták gyerekkorában metélni. De a krémtől meggyógyult. Ha apa végre elővarázsolja a gépet, akkor nemsokára feltudom tenni
magdolnam

Hali!!!!!!!

Jenny de jó hogy jöttél, azért nem viszed túlzásba az irogatást!!!
Vonalzót mikor teszel fel!!
ténleg beszéljél a főnőköddel, egyáltalán nem szabad emelni, hogy is mondhatsz ilyet hogy nem csodálkoznál ha elmegy a baba??!! :evil: :shock: nem is szabad erre gondolni! és mindent meg kell tenni azért hogy vigyázzál a kicsire, most ő a legfontosabb nem a munka!

Más jeled nincsen??? Hányinger stb??? Nekem is szurkál most is, és a barátnőm 24 hetes és neki is még mindig szurkál, tágul a méh.

Poci képeket tegyetek fel!!!

Én is fel vagyok fújodva, de reggelente már van egy állandó kicsike pocim, ami ezelött nem volt, mert tök lapos voltam reggel. :lol: De nappal simán elmegy egy 4 hónapos pocinak!

Tegnap voltunk a C&A ba, hatalmas leértékelések vannak kismama ruháknál, én vettem 2 nacit, 9000 ről volt 2500 és 3400, olyan gumis. Persze pocakba még hatalmas rám de majd csak bele nő, és tők jó mert tavasszal és nyáron is nlehet hordani mert halásznak át lehet állitani! Ja és vettem 4 felsőt is, az nem kismamis de elmegy annak is! Tők szépek!

Mano: drukk a védőnénihez, remélem én nem fogok ki egy ilyet, bár az enyém roppant rendesnek tünt, még iwiwen is visszajelölt. hétfőn talizom vele!

Nati: állásinterjú????????

muffin hol az a kép a babárol???
Vendég

sziasztok!!!!!

na megjöttem......nem idegesitettek fel de előrébb sem vagyok,megmérték a sulyom,vérnyomásom+pisit néztek aztán mondták hogy(ketten nézték a koronggal)mikor kéne menni AFP-re de nem sikerült kitalálni.mondták ha jövőhéten megyek a magándokimhoz akkor mondja már meg és majd azt irják a papirra.hát legalább nem zavartak össze :wink: .komolyan nem értem ezért ülnek ott ennyien és segiteni azt nem igazán tudnak.....

Magdolnám te mikor mész dokihoz???????én jövő héten szerdán.remélem elkerül a betegség ma még nem volt lázas a Beni kop-kop

mano
manocska2008

Manó én febr.08-12 között megyek afpre és 27 uh+dokihoz, addigra már jó nagy lesz a pocim. Nagyon kíváncsi vagyok hogy neked mit mond az afpre. Kérdezd már meg úgy, hogy de a baba 1 héttel nagyobb, ekkor mit vesznek alapul???
magdolnam

na sziasztok

ma volt egy kis bakim. hát én olyan nyugodtan elmentem fél 3ra a terhestanácsadásra mint az állat. és természetesen fél 1től volt 2ig. Én nem néztem meg a kiirást simán hittem a dokinő asszisztensének.
szerintem rosszul emlékezett.
úgyhogy lemaradtam.
mit szoktak a 9.héten mondani a tanácsadáson?

mindegy majd 2 hét múlva. mennyit kell eljárni csajok, elég havonta egyszer? hogy lássák az embert?

Kép
andyfekete

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?