Hurrrrrááááá
megszületett a második topik bébi
.
Dea és Ábel! Nagyon jó egészséget kívánunk Nektek, mielőbb gyertek haza
nagyon várunk!
Nagyon sok tejcsit kívánok és gyors gyógyulást
.
Már nagyon vártuk a hírt.
Gábor! A képeket nagyon várjuk és vigyázz ám nagyon az új kis jövevényre
.Figyelj rájuk nagyon oda
.Gratulálok!!!!
Lányok , ennél jobb hír nem is fogadhatott ma
.
Viszont Vera miatt nagyon aggódom!
Vera! Remélem mielőbb jelentkezel és minden rendben volt ma. Ha netán a kórházba kellett maradnod, nagyon szorítok, hogy rendben legyen minden. Fel a fejjel!!!kitartás , már nem sok van hátra és ha feküdni kell, hát ki fogod bírni. Nézd meg Zsizsát is (magam nem akartam írni), hogy mennyit feküdt ő is és kibírta(kibírtuk).
Nagyon ügyi kispapid van.
Ákos: köszönjük a táblázatot. Hamarosan fel lesz töltve bébikkel
.
Vigyázz nagyon Verára! ne enged felkelni, ha otthon van!na és jelentkezz néha.
Meme: jó volt az esküvő? Pihizzél sokat! Örülök, hogy rendben minden
.
Laura: ne izgulj
. érdekes én soha nem álmodtam matga a szülésről
.
Judit: örülök, hogy rendben minden. Nálam úgy volt, hogy az NST-t a szülésznő csinálta és én első alkalommal egy kisebb jelképeds összeget adtam neki, a következő alkalomra pedig nem került sor, mert szerdán kellett volna menni és Robikám gondolt egyett és kibújt kedden
.Szerintem , habár nem tudom van e fogadott szülésznőd vagy sem, mindenkinek nem kell adni, én is csak azért adtam mert őt néztem ki szülésznéninek
.
Szisz: öülök, hogy nálatok is rendben minden.
Lányok, most hulla vagyok, egész este nem aludtunk, és szegény Robikám még nappal sem. Ez a fárnya pocakmanó nem akar kibújni és mindig bántja Robikát
.Most aludt el egy picit, de lassan fürödni is kéne. Képzeljétek, annyira sírt, hogy már igazi könnyei voltak. A könnyeknek végülis örtülni kéne, mert így nincs elzáródva a könnycsatorna....
Na és persze olyan ügyi, hogy a fejét tartja és a tekintetével már figyel
IMÁDOM
Üdv mindenkienk, jó éjt, pihizzetek amíg lehet!
Anita+Robika