Köszi lányok a szorítást, drukkolást. Pocsékul érzem most magam lelkileg. Tudom, most optimistának kellene lennem, de nem megy. Ráadásul az árthat is a babának. Akárhogy gondolkozok, számolok, nem jön ki sehogy. Ha azt mondta a doki, hogy 4 hetes vagyok (üres petezsákot látott, és a méretéből következtetett erre), akkor kb. 2 hete kellett megfoganni. De akkor már pozitív volt a teszt, vagyis ez a feltételezés nem igaz. Max. az marad tényleg, hogy nem úgy fejlődik ahogy kellene, vagy megállt a fejlődésben. Mivel én éreztem az ovus fájdalmat karácsonykor és a nyákom is olyan volt, ezért gondolom azt, hogy akkor fogant. De még az is elképzelhető, hogy szilveszter környékén foganhatott, mert előtte is, meg utána is voltunk együtt, bár nem emlékszem, hogy lett volna ovus fájdalom és nyák. Viszont ha mondjuk pl. dec. 30, akkor amikor a tesztet készítettem, kb.11 napos lehetett, és ha jól tudom, a beágyazódás a fogantatás után 10-14 nappal később történik. Tehát a teszt lehetett volna-e ilyen formán pozitív? Ráadásul kettőt is csináltam aznap, egyet a reggeli vizeletből, egy másik fajtával pedig este meló után. Tehát ez is azt támasztaná alá, hogy karácsonyi a bébi.
Nagyon hosszú lesz kivárni a 3 hetet, főleg kétségek közt. Kérdeztem a méhen kívüli terhességről. Nem lehet állítólag UH-on megállapítani. Így marad a rosszullét, vérzés, késszúrás érzés. Csak ha már ugye ezt érzi vki, akkor már nagy a baj. Sajna nekem ugye volt egy vetélésem, ezért félek most, hogy mi lesz. Írtam a kettős ovut. Az is elképzelhető, bár nagyon ritka, hogy valakinek egyszerre legyen méhen belül és méhen kívül is terhessége. Ő is látott már ilyet, de nagyon keveset. Én is olvastam már korábban ilyenről.
Szóval, nagyon félek, hogy mi fog velem történni az elkövetkezendő 3 hét alatt, milyen tüneteim lesznek. Amúgy mostanában nem sok van. A mellem se annyira fáj, mint ezelőtt, hányinger sincs. Ez rosszat jelent vajon?
Marcsi: vérzésem Hál ’Istennek nincs és nem is volt, a hasam időnként fáj, olykor elég erősen.
Bocsánat mindenkitől, hogy ilyen hosszúra nyúltam, de muszáj volt kiírni magamból, és egyenlőre a páromon kívül nem tudom kivel megbeszélni. Meg neki tapasztalata sincs
Üdv mindenkinek