Sziasztok!
Márti: fogadd részvétem! Nagyon sajnálom a történteket!
Nati: köszi kérdésed, már kezdek egész jól lenni. Tegnap kezdtem a gyógyszert. Jövőhét péntek szuri. És én is remélem most sikerrel járunk.
Te hogy vagy? Vizsgád eredményét tudod már?
A barátnőd nyugodjon meg, és aludjon napközbe. Tutira felébred a sírásra! Én mindig meghallottam, szóval pihizzen ha tud!!!! Különben nagyon ki fog készülni! És akkor éjszaka se tud majd helytállni. Nekem is hasfájós volt Kende 3,5 hónapig, szóval tudom miről van szó.
Muffin: de rendi az uncsitesód.
Jó vásárt csináltál a fölsővel és tök jól néz ki.
Ha holnap 2d-vel nézik meg akkor még nem biztos, hogy megmondják a nemét. Nekem a 17. héten mondta a doki, hogy fiú, de még nem mondta ki 100 %-ra.
Hát néha a pocakos kismamikat észreveszik és az nagyon jó érzés. Viszont tuti fogsz olyannal találkozni, aki szinte átgázol rajtad a pocakodon keresztül. Nekem szinte sose adták át pl. a helyet a tömegközlekedésen.
Csucsu: szupi, hogy sikerült eladni a házatokat. Tuti találtok valami jót. És közbe a babó is összejön. De jó lesz nektek!
Ditta: jó volt a koncert? Mi dec.14-én voltunk szintén Kárpátián.
Szerintem sincs jó helyen a péd. Én is inkább a 14-re tenném és a tüszőrepedést 15-re.
Magdolnam: szupi, hogy anyudék örültek a hírnek. Reméljük ezek után másképp állnak hozzátok.
Andy: kitartást már csak pár hét, és tuti megszűnik a sok rosszullét.