Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap ez úgy zajlott, hogy iszonyúan izgultam.Nekem mindenre van forgatkönyvem, de ezt a hírt a drága férjuram akarta bejelenteni és neki nem volt. :shock: Majdnem az őrületbe kergetett ezzel :evil: Aztán megérkeztek apuék és mint a kisgyerek aki nagyon nem akar valamit (mert nem tudtam, hogy pontosan nmi lesz és mit fognak rá reagálni), majdnem bőgtem (így szoktam izgulni). Bejöttek, leültette őket a férjem én, mint aki lefagyott csak bámultam. Leültek. Aztán mondja, hogy kisbabánk lesz. Jajj a forróság elöntött, szüleim képét fürkésztem.... Apám felpattant (aki egyébként nagyon rosszul kel fel, mert marhára fáj a háta) kb a füléig ért a szája, ha nem tovább... ő nagyon örült. Anyám is meglepetésemre. A mám csendesebben (de ő mindig ilyen), majdnem sírt :) nagyon jól reagálták le ezt a szitut!

Van egy családi ereklyénk! AMit most én is meg fogok kapni. Egy bölcső. A papám saját kezűleg készítette (nagyon szép!!! Annyira, hogy a német rokonaink egy valag pénzt kínáltak nekünk érte, de a mama nem engedte, hogy megvegyék) apám és öccse meg én feküdtem benne. Mondtam apunak, hogy van egy szűk fél éve, hogy újracsiszolja és lefesse, mert kell megint. Hű lehetett látni rajta, hogy már tervezgetett :lol:

A malacunk meg megbuggyant.... A férjem nagyon elkényesztette őt, annyira, hogy ha ő ellibben előtte, elég sokáig és tűrhetetlen hangon ordít, amitől már nagyon kivagyunk. Most egymást cukkolják én meg iszom a levét :? Aszem szigetelőszallaggal leragasztom a csőrét :evil:

Nati én megismerlek :roll: :wink: :) nem tudom hogy pontosan mikor megyünk, vagy ma vagy holnap. Pasz. De jó lene összefutni!
magdolnam

Ditta, ez csak egy program, ebben nem szabad 100%osan megbízni. Te érzed, hogy mikor volt :) és nem a gép. Te már ismered a tested és ez a biztosabb!!!
magdolnam

Magdi :)
Örülök, hogy jól sikerült a nagy bejelentés! Ahogy olvastam, biztos megható lehetett nekik! És miért írtad azt, hogy anyukád is örült neki meglepetésedre???? Úgy gondoltad, hogy ő nem fog neki örülni??

Köszi, én is így gondoltam, hogy csak egy program, a 9. napon semmiképp sem lehetett....A 14.-en viszont tutira megéreztem...Na mindegy, majd kiderül....

Edit

Kép

Kép
ditta76

igen, attól tartottam, hogy nem fogja túl nagy örömmel fogadni, de tévedtem :!: :D
magdolnam

Márti
Nagyon sajnálom. Fogadd őszinte részvétem. :cry:

Kép
p__lilla

Márti, nagyon sajnálom, és fogadd részvétemet! :(
jenny29
Mór

Sziasztok!

Márti: fogadd részvétem! Nagyon sajnálom a történteket! :cry:

Nati: köszi kérdésed, már kezdek egész jól lenni. Tegnap kezdtem a gyógyszert. Jövőhét péntek szuri. És én is remélem most sikerrel járunk.
Te hogy vagy? Vizsgád eredményét tudod már?
A barátnőd nyugodjon meg, és aludjon napközbe. Tutira felébred a sírásra! Én mindig meghallottam, szóval pihizzen ha tud!!!! Különben nagyon ki fog készülni! És akkor éjszaka se tud majd helytállni. Nekem is hasfájós volt Kende 3,5 hónapig, szóval tudom miről van szó.

Muffin: de rendi az uncsitesód. ;) Jó vásárt csináltál a fölsővel és tök jól néz ki.
Ha holnap 2d-vel nézik meg akkor még nem biztos, hogy megmondják a nemét. Nekem a 17. héten mondta a doki, hogy fiú, de még nem mondta ki 100 %-ra.
Hát néha a pocakos kismamikat észreveszik és az nagyon jó érzés. Viszont tuti fogsz olyannal találkozni, aki szinte átgázol rajtad a pocakodon keresztül. Nekem szinte sose adták át pl. a helyet a tömegközlekedésen.

Csucsu: szupi, hogy sikerült eladni a házatokat. Tuti találtok valami jót. És közbe a babó is összejön. De jó lesz nektek!

Ditta: jó volt a koncert? Mi dec.14-én voltunk szintén Kárpátián. ;)
Szerintem sincs jó helyen a péd. Én is inkább a 14-re tenném és a tüszőrepedést 15-re.

Magdolnam: szupi, hogy anyudék örültek a hírnek. Reméljük ezek után másképp állnak hozzátok.

Andy: kitartást már csak pár hét, és tuti megszűnik a sok rosszullét.

Kép Kép
kisvirág_30

Márti! Isten nyugtassa édesapádat! Fogadd őszinte részvétünket!
Ez ilyenkor egy nagyon nehéz időszak, és még sokáig az lesz, főleg hogy enyire hirtelen jött! Tartsatok össze, a család most a legfontosabb! :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

marti nagyon sajnálom ami történt, de talán az vigasztal hogy nem kellett hónapokig betegeskednie és szenvednie. nagyon sok erőt és kitartást nektek!!!!!!!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Ditta
Jól érezted az ovut, mert akkor volt, 14-én.

Magdolnam
Nekünk is van egy ilyen bölcsőnk. Már több mint 100 éves. Csak nekünk is egy kicsit fel kell újítanunk majd. Sajnos egy ideig kinn volt a szabadban és megázott többször.
Örülök, hogy szüleid ilyen örömmel fogadták az unoka hírét.

Viri
Én is ezt mondtam neki. Kereszfiam is nagyon hasfájós volt. Én tegnap mutattam neki egy trükköt, ami eddig nálunk mindig bevált. Ki is próbáltuk és neki is segített.

Már annyira izgulok, mert holnap megyünk a hormonvizsgálatra és megbeszélem a dokival a péserkentő gyogyit is. Kedden meg megyek állásügyben valahová, mert talán felvesznek gyakornoknak. Annyira örülnék neki.

Megyek tanulok! Eredmények még nincsenek.

Natasa

Kép
Kép
nati80

Virág, Nati :)
köszi a hozzászólást a görbével kapcs.!! Akkor én is jól éreztem......
Virág, nagyon jó volt!! veronika végig énekelte, meg ugrálta! A kicsit nem vittük.

Nati :)
Drukk a vizsgálathoz, meg az álláshoz!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

veronika=Veronika :oops:

Kép

Kép
ditta76

Megcsináltam a ferty-n is a görbém, és gyönyörűen betette a pé-t a 14. napra! :D

Na, most fogalmam sincs, hogy kell ide csatolni......Ha valaki segítene, megköszönném! Próbáltam sima másolás, beillesztéssel, de nem jött össze!

E.

Kép

Kép
ditta76

Nati: fú akkor jó zsufi lesz a heted. Majd írj mit mondott a doki. És drukk az álláshoz. Vizsgádról semmi hír? Mikor lesz a következő?

Ditta: le kell először mentned a saját gépedre a képet. Ez ilyen fájlt ad: chartgraph_module.php.png Ezt a fájlt kell megnyitnod egy képeszereztővel. Pl. a paint-tel ez minden gépen rajta van. Rányomsz a start menüre - minden program - kellékek - Paint.
Ha megnyílt a program megnyitod a lementett fájlt, utána méretezheted és átnevezheted jpg formátumra, és utána itt fel tudod tölteni. Bocsi, ha nagyon részletesen írtam, nem tudom mennyire értesz hozzá. Remélem tudtam segíteni.

Kép Kép
kisvirág_30

képeszereztővel = képszerkesztővel :oops:

Kép Kép
kisvirág_30

Virág!!!

Nagyon köszi a segítséget!
Akkor meg is mutatom....csak így maradjon....
Kép

Kép

Kép
ditta76

Márti!
sajnálom édesapádat nagyon. igen, most a család a legfontosabb. Mi már 9 éve apu nélkül élünk és nagyon nehéz.

Ditta, szerintem is a 14.nap volt péd. És remélem 9 hónapig nem kell hőmérőznöd.

nati! kedden lesz vizsgaeredmény? addig is megy a drukk.

Kisvirág! már nagyon várom a 12.hetet, azt mondják az vízválasztó. kiváncsi leszek. ma sajnos megint taliztam reggel a rókával. mindegy a kaját nagynehezen megcsináltam.
már tegnap este is szarul volam.
ma ettem finom barackkonzervet, fincsi, nem túl édes, de legalább nem csinál savat

Kép
andyfekete

ditta szép a görbéd. pont félidőben, ahogy a nagykönyvben megvan írva

Kép
andyfekete

ditta szép a görbéd. pont félidőben, ahogy a nagykönyvben megvan írva

Kép
andyfekete

Ditta, jónak tűnik a hőd!
Andy, hamarosan elmúlik a hányinger. Nekem hajszál pontosan a 12.héten a pocsék közérzet megszűnt.

A barátnőmék ma tudták meg, hogy fiúk lesz, jaj úgy örülök nekik. Mi pont valentin napkormegyünk a Brendonba, 4dre.

Jenny, mi van veled?

Most jöttünk haza, apával sétálni voltunk egy nagyot, na meg az ebekkel. Annyira jól esett. Pötty is élvezte. Asszem kezdem érezgetni. A védőnő kérdezte, én elmondtam neki, hogy kb mit érzek. Erre azt mondta, hogy az az. Mármint a mocorgás :D
magdolnam

Jó 'stét!

Feladtam a férjem a repülőre, és most olvastam vissza csütörtök óta. Jó hétvége volt, csak rövid. Csütörtök este pedig én megyek. Már alig várom. :wink:

Márti! Nagyon sajnálom édesapádat, őszinte részvétem.

Lilla! Bocs, csak most tudok válaszolni a kérdésedre. Szóval a hormonvizsgálatot simán tudod kérni a nőgyógyásztól. Szerintem mennyél el egy rendelésére, és nyugodtan mond azt, hogy május óta prbálkoztok. Elvileg saját magától fogja felajánlani a hormonvizsgálatot. Általában 3 v. 4 vérvételt szoktak csinálni. Mostanában inkább 3-at. (3-5 nap, 14. nap, 20-23 nap) Ebből azért eléggé rendesen lehet látni hogy áll a ciklusod.

Ditta! a ciklus.hu féle görbe nekem is volt, hogy máshova tette a vonalat, mint ahol éreztem a peteérést. Ebben a hónapban nem tudom, mert nem csináltam görbét, mert le....om hónapot tartok. Olvasgatok, ha fontos dolog van beírok, de nem görcsölök rá a dologra.

Mindenkinek jó éjszakát, akik úgy állnak kapják el apát, és mindent bele!! :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Amit neked felírtak gyogyit a prolaktinra, mennyi barátcserjét tartalmaz? A Premensben 20 mg van és napi 1-et javasol, de van a gyógynövényboltba barátcserje porkapszula, abban 200 mg és az van ráírva, hogy 2x1-et vegyünk be normál adagként. Szerinted ez nem sok?
Mi a véleményetek csajok?
Rá van írva amúgy, hogy a progeszteron termelésre ösztönzi a szervezetet, meg olvastam, hogy a kissé emelkedett prolaktint is leviszi. Meg jó sárgatestelégtelenségre is. Csak nem tudom mennyit vegyek be belőle.

Kép
p__lilla

Amúgy jó reggelt mindenkinek!

Kép
p__lilla

Jó reggelt!

Lilla: írnál bővebben erről a barátcserje porkapszuláról, hogy hol lehet venni, mi a pontos neve, vagy a neten hol találok róla infót.
Köszike

Kép Kép
kisvirág_30

Jó reggelt mindenkinek!!!

hogy vagytok ma reggel??? itt szépen süt a nap, kéne egyet sétálni!! De nyi dolgom van hogy nem hiszem hogy eljutok odáig!

Odri, mi van veled????????? Olyan régen nem írtál!!!

Szép napot nektek, én csak dolgozom és dolgozom, semmi különös nem történik mostanság!

puszi
Vendég

Viri
Gyógynövényboltba vettem. Az a neve, hogy barátcserje porkapszula. 1800 Ft körül van. Szerinted mennyit kéne bevenni belőle. Nem sok a napi 2?

Kép
p__lilla

Megkerestem. Zafír barátcserje porkapszula a pontos neve. 60 db-os, folyamatosan kell szedni.
De azt olvastam, hogy kb. 6 hét után fejti ki hatását. Úgyhogy nálunk még két ciklus kilőve. Nem is hőzök, mert tudom, hogy felesleges. Ez majd helyrerak remélem, és talán 2-3 hónap múlva bebabásodok.

Kép
p__lilla

Márti! Fogadd őszínte részvétem!!!

Kép
Kép
odri

Pintyus! Köszi jól vagyok leszámítva a hányingert.
Amúgy én is hétfőn megyek a védőnőhöz, én már ismerem őt tavalyról. Laborba már voltam.
Te hogy vagy?

Igen itt is szép az idő. 1-re megyek apával dokihoz és alig várom, hogy utána sétáljunk egy jót.

Kép
Kép
odri

jo reggelt csajok!!!

fúúúúú Márti őszinte részvétem :cry: :cry: ................

nekem azt mondták a 12-13 hetes hüvelyi uh-n hogy kisfiu,sajnos mintha láttam volna én is ott valamit.aztán meg a magándokim azt mondta hogy szerinte még nagyon korai,hát most neki hiszek....nagyon vágyom egy kislányra,bár nevettünk a férjemmel mikor kijöttem az uh-ról.most itthon van drágám és remélem hogy sikerül képet feltenni!!!!!
holnap megyek a védőnőhöz hát nem a legjobb programom,kiváncsi vagyok mikor küldenek AFP-re mert nekem a fiukkal nem volt ilyen hogy mást mutatott az uh mint amilyen korú kismami voltam.
jajjjjj,és képzeljétek el ugy érzem hogy mozog a kicsikém.először azt gondoltam hogy biztos csak valami más de már többször éreztem,most is mocorgott,szerintem nektek integetett :lol: :lol: :lol: .

na ha sikerül képet felrakni örülni fogok.

mano
manocska2008

sziasztok.

Megjöttem a dokitól. Ma volt afp. Elvileg csak vérvétel lett volna, de mondtam a dokinak, hogy olyan jó lenne tudni a nemét. Erre csinált egy uh-t is, de ez a kis huncut tutira mindig úgy fordul, hogy semmit ne lássunk. Volt egy pillanat, amikor mindhárman odanéztünk, hogy mintha lenne ott valami, de mondta a doki, hogy ne éljük bele magunkat, mert ő is úgy járt, hogy a 28. hétig azt mondták neki, hogy lánya lesz és utána tök nehezen fogadta el hogy mégsem... De azért ő is azt mondta, hogy mintha fiú lenne... Úgyhogy semmivel nem vagyunk előrébb... De legalább láttam ahogy mozog a kis drága meg boxolt megint össze-vissza, meg hallottuk a szívét. A feje még mindig nagy, az már 17 hetesnek felel meg. :) az előző uh-n is így volt, hogy egy héttel előrébb járt a feje :)
Na most azt hiszem ennyi. Semmi dolgom nincs mára (tudnék találni, de nem akarok, olyan jól esik dögleni. :)
Majd szerintem este még jövök. :)
ja, és odri ha ma mentek dokihoz, akkor az is kiderül, hogy hányan vannak, ugye? Nagyon kíváncsi vagyok, írj majd rögtön!

KépKép
muffin

Muffin! Már rég kiderült, egy babó van.... :lol:

Kép
Kép
odri

ja, csak erről nekünk nem szóltál... :) akkor már ezért sem izgulok. :)

KépKép
muffin

de jo neked hogy láttad :lol: :lol: :lol: :lol: .én pénteken láttam és alig várom a jövő hét szerdát hogy megint lásssam.
olyan szép idő van még a kedvem is jobb hogy süt a nap!!!!!
Muffin:te mikor érezted hogy megmozdult?olyan jo érzés,alig várom hogy megszülessen és nézegessem(nem éjszaka).
Odri kitartás lassan elmulik ez a hányos időszak bár nekem szerencsém volt valahogy elkerült.de a közérzetem 12 hét után tényleg jobb lett!!!!!
azt mondta a férjem hogy majd este teszünk képeket remélem lesz idő rá.
Jenny??????hogy vagy nagyon kiváncsi vagyok!!!!!!

mano
manocska2008

Sziasztok!

Annyira szép idő van kint. Lent voltunk Kendével, hát alig akartunk hazajönni, de hát muszáj volt.

Lilla: köszi az infót. Ezt a porkapszulát a menzesz első napjától kell szedni, vagy csak az utolsó 14 napban? Passz, hogy mennyit kell bevenni belőle. Gondolom, ha napi kettőt írtak a dobozra akkor szerintem annyit érdemes. Már csak tudják mit írnak rá. Miért sokallod a két szemet? Én ma vettem palást fűteát. Kíváncsi vagyok, hogy hoz-e eredményt.

Odri: te most pont dokinál vagy. Drukk-drukk nektek!!!!

Nati: még nem értél haza? Gyere amint tudsz és mesélj mit mondtak.

Manó: szerintem is túl korai még megmondani a babó nemét. De vicces lenne, ha a harmadik is fiú :)

Muffin: tényleg még ne éld bele magad. Majd ha tényleg kibújt akkor tudod hogy fiad vagy lányod van. ;) Elmesélem, hogy a tesómék hogy jártak. A sógornőmnek a doki olyan 16-17 hét körül mondta, hogy fiú. Utána a következő 6 hónapban végig azt mondta a doki, hogy bocsi de ez kislány. Nem is tudom hányszor nézték, hogy kislány. Kiválasztották a lánynevet, ment a sógornőm szülni és egy egészséges kisfiúnak adott életet. Mivel a sógornőmet altatták a doki rohant a tesómhoz, hogy mondjon egy fiúnevet. Hát ő majdnem elájult, hogy mégis fiú :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

én múlt héten éreztem egyszer vagy kétszer, de nagyon nem volt határozott mozgás, úgyhogy én még inkább azt mondom, hogy nem igazán éreztem. De szerintem egy-két héten belül beindul. Mert ahogy az ultrahangokkor szokott mozogni, az nem semmi!
Ja, nektek is el akartam mesélni, hogy kaptam ma részletes számlát a kórházban, tudjátok, mostmár adják (meg azt is ellenőrzik a gépben, hogy van-e biztosításod, és hogy érvényes-e meg ilyenek) és azon rajta volt, hogy 870 Ft a kórháznak az uh!!!!!!!!!! Ja, és kaptam két képet is. Szóval baromira lehúzzák azokat, akik magánrendelésre járnak és 4000 Ft-ot fizetnek az ultrahangért...

KépKép
muffin

Igen azt én is olvastam és meglepődtem, hogy egy UH ilyen occsó. Azt hittem a vizsgálatban az a legdrágább.

Kép
Kép
tabati

én gondolom hogy azért érzem hogy mocorog mert már nem az első bébi.jajjjjj csak az a baj hogy én is láttam hogy van ott neki valami,igaz még punit nem láttam uh-n nem is tudom hogy hogy kell kinéznie.azt mondta a dokim hogy egy ideig egyforma aztán ha lány a nagyajkak kettényilnak a fütyi meg nő tovább.de igy már felkészültem lelkileg hogy kisfiu.
a Benikémnek sajnos hőemelkedése van,a héten már nem engedem suliba.remélem nem robban le az egész család..........

még jövök mano
manocska2008

Viri
A palástfű teát ovu után kell elkezdeni, azt tudod, ugye?
A barátcserjét folyamatosan kell, én úgy tudom. 1-utolsó napig. Amíg babás nem leszel. Ha megtudod, hogy az vagy, abba kell hagyni.

Kép
p__lilla

csajok én a palástfű és a cicka keverékét ittam naponta kétszer.a mensi első napjától a 14.napig aztán szünet utána mikor megjött ujra és ezt addig ittam amég nem lettem kismami.
hajrá csajok!!!!!!!!!!!!

mano
manocska2008

Mano
A palástfüvet mensi első napjától ittad? Én úgy tudom, hogy az a méhnyálkahártya megerősítésére jó ovu utántól. Akkor most melyik az igaz?

Kép
p__lilla

hát látod már én sem tudom én igy ittam azán hogy az segitett e az nem fogjuk megtudni.én hittem benne.én is olvastam mindenfélét,nehéz eligazodni.azt tudom hogy málnalevél teát kell inni a 37.héttől mert az segiti a tágulást.reméljük majd arról is beszámolhatok :lol: .

szerintem az is sokat segit ha nem görcsöl rajta az ember bár nem tudom hogy lehet ezt megvalositani,mikor jön a mensi napja mindenki izgul hogy ne jöjjön meg vagy legalábbis én nem tudtam nem rá gondolni.esetleg annyit sikerült válltoztatnom hogy nem fogtam padlót mikor megjött,de nekem már van két gyerkőcöm.igy hogy semmi használhatót nem irtam,megyek teszek veszek mert nem telik az idő.

még jövök mano
manocska2008

mano, én örülnék neki, ha három fiam lenne... :)

jenny írj már hogy mi van veled! elvileg voltál már dokinál is nem, vagy most mész a napokban?????????

odri, te is írhatnál többet (bár ma elég aktív voltál)

meg mindenki! aktivizáljátok már magatokat!!! :)

KépKép
muffin

bekuksiztam,de nem tul nagy a forgalom.én is örülnék 3 fiunak is de azért egy kislánynak is :wink: .

holnap du.megyek védőnőhöz,jaj mit fog kitalálni én nem tudom nekem mindig kész gyomorideg oda menni.az első találkozás sem volt kutya.szerintem még nem meséltem......elmentünk a dokimhoz aki megállapitotta a terhességet aztán mondta hogy ugy 3 hét mulva menjek hozzá ujra de addig intézzem el a védőnőt+egy vérképet.bementem érdeklődni hogy mikor is van tanácsadás,és ott egy paraszt nő fogadott.elmondtam hogy csak érdeklődni jöttem.mondta hogy ott a tanácsadáson is kell választani dokit.én persze mondta hogy nem akarok mert már van orvosom,és erre nekemesett hogy én nem érzem ennek a sulyát meg én milyen felelőtlen vagyok stb........csak álltam ott hallgattam aztán mondtam hogy már van 2 gyerekem é nem érzem hogy felelőtlen lennék és ugy fogtam vissza mgam hogy ne kezdjek el vele veszekedni.még csak szemethunynék nagy nehezen afelett ahogy beszélt velem,de az háborit fel hogy nem tudom mit gondolt hogy egy15 éves fruska vagyok akit valaki felcsinált.borzaszto!!!!!!sem 15 évesnek nem nézek ki és szerintem szakadtnak sem na de mindegy megyek holnap.hmmmm.de végül nem az a nő lett az én védőnőm,mert én ahoz nem jártam volna az tuti.ugy éreztem magam mint akit a kisiskolába kioszt a tanár.......még most is borzasztó rágondolni.és még kiderült erről a tuskoról hogy nincs is gyereke.na az ilyen minek megy ilyen helyre dolgozni.
jol kipanaszkodtam magam!!!!!!
küldöm a képeket remélhetőleg!!!!!!!!!!

többiek?????????

puszi mano
manocska2008

Sziasztok!
Sikerült!!! Görbülnek a jegyeim! nem vagyok rá büszke, de most ez is megteszi. Most készülök a hétvégi vizsgákra.
Ma voltunk dokinál, megvolt az első vérvétel a hormonvizsgálathoz. Jövő héten pénteken megyünk megint.
Voltunk ikeában és vettünk szép reggeliző vagy teázó szettet. Vettem tavaszi kabátot jó olcsón a springfieldben és egy inget a smithben. Jó napunk volt.

Ditta
Jó helyre tette a program a vonalat. Hajrá!!!

Odri
Jó hogy itt vagy. Hogy vagy a hányinger miatt? Remélem hamar elhagyod és jöhet a felhőtlen boldogság!!! Most olvasom csak egy baba van. Gondolom egy is elég a boldogságodhoz, ugye?

Muffin
Fiad lesz, érzem.

Manocska
Ilyen korán érzed, hogy mozog a baba? Bár Magdolnam is érzi és neki az első baba.

Mi tegnap megint babakocsikat nézegettünk a neten. Ikerkocsikat is néztünk, hiszen ha kapok gyogyit, akkor van rá esélyünk hogy ketten lesznek.
Gondoljatok rám holnap, mert megyek az állásinterjúra!

Natasa

Kép
Kép
nati80

Mano
Jól kifogtad te is a legkedvesebb védőnőt. Szerencse nem ő lett a tiéd.

Kép
Kép
nati80

Nati, milyen állásinterjúra mész?

Ma átjelentkeztem egy másik háziorvoshoz, mert hát egy picurit elégedetlen voltam az előzővel... tök normális volt és mindent elmagyarázott!

Ha minden igaz akkor holnap megyek belgyógyászatra, szerdán pedig egész álló nap dokinál leszünk :shock: és akkor megyönk be a westendbe.
magdolnam

Manó és érzem Pöttyöt! Reggel nagyon korán kelteget. Kb 6 körül. Már 2napja rá kelek. De jó érzés, nekem egy picit csikis... :lol: és remeg a kis drága
magdolnam

Magdolnam

Kár, hogy nem találkoztunk. De még lesz rá alkalmunk szerintem. Ugye Lányok tavasszal összejövünk valahol egy bambira???
Gyakornoki munka miatt megyek, mert le kell igazolnom 15 hetet az államvizsga előtt. Már nagyon várom, hogy mehessek dolgozni, végre le fogom foglalni magam jobban. Akkor jobban megy a fogyás is és a babásodás is.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Lilla, én Bromocryptint kaptam a Prolaktinomra, de valahol olvastam, hogy van egy homeopátiás szer a Masdtodynon, ami ugyancsak a prolaktin szint csökkenését éri el. Állítólag ugyan olyan jó szer, mint maga a gyógyszer. Ebben is van barátcserje, de csak 20 mg. A gyógyszerben nincs.

Ja, és csak receptre kapható, hát én írattam is föl magamnak. Ma ki is váltottam, csak lent felejtettem a kocsiban.

Voltam ma a 2. hormon leletemért.
Most tök normális a prolaktinom. Már nem is értek semmit, mert előző nap kezdtem csak el szedni a gyogyit.
A progeszteronom pedig 21,9(22.nap)

Lehet, hogy holnap csinálok egy LH tesztet reggel. Ma reggel olyan émelygés és hányinger jött rám, hogy elkezdtem reméykedni. Félek, hogy megint pofáraesés lesz belőle, és csak belebeszélem magamnak. :cry:

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?