Új privát üzeneted érkezett!

Én is meglepődtem amikor mondta a barátnőm,hogy szünet kell a gyogyi után.Sőt,hogy ürüljön valami hatóanyag(nem tudom mi) írt fel neki 3 havi marvelont a nőgyógyász.Azt azért tudni kell hozzá,hogy pcos ő is!Majd nem merckforminnal fogja kezelni,hanem medrol és closty :evil: :evil: :evil: !
Nem tudom mennyire emlékeztek,hogy amikor csatlakoztam hozzátok írtam egy nőgyógyászról aki "félrekezelet"NA EZ AZ A NŐGYÓGYÁSZ!Pedig van neki netje is,tisztában van vele mi az a pcos,csak....
Fél egyébként a merckformintól.Mi van ha árt vele ,ami később fog csak kiderülni.Na meg már ez a doki "összehozott" egy babát nekik ugyanezzel a módszerrel:medrol,closty.
Én ez az orvos óta nem bízom a dokikban.Végül is köszönhetek neki 1 dolgot:FELNYITOTTA A SZEMEM!AZ ORVOSOK ......Tisztelet a kivételnek!

Kép

Kép
lecso

Kép

Kép
lecso

Köszi, jó ötlet... Eszembe sem jutott, pedig használtam már...
Bár hányingerem van tőle, de ez legyen a legnagyobb gond :oops:

Kép

Kép
bettica

Bettica!

Tantum Verde nagyon jó!
Lehet használni terhesség és szopi alatt is!
Zsibbaszt is, meg fertőtlenít is, tehát nem is fog fájni, meg a gyulladás is lemegy, így a dokinak is könnyebb a beavatkozást elvégezni.
Szopogathatod a cukorkás verziót is, de lehet, h. olcsóbb, ha a folyadékot v. a sprayt veszed és biztonsági fülpucolóval juttatod a célterületre.
http://www.tantumverde.hu/02-pasztilla.htm

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka köszi neked is! Akkor ezt próbálom ki, hátha kevésbé leszek tőle émelygős :oops:

Kép

Kép
bettica

jöhetne már a tavasz...
jokaliza írt ma, 1 ujjnyira kinyílt. feküdnie kell. 32. hétben vagy. (ugye,jokaliza?)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

na Rami szóval élsz! jól van, már ez is valami, életjel.

Mi van veled? hiányzol.

kincséknek nincs netük, ezért nem jön.

Diane után nekem a nőgyógyászom 1 hónap szünetet mondott. de istenigazából sztem akkor sem lett volna baj, ha az első hónapban összejön a baba...

nem tom ez a doki a medrollal nagyon durva. ha kihagy fél évet, pont azt a fél évet hagyja ki, mikor esélye lehet a rebound-effektus miatt a peteérésre és teherbeesésre. egyébként Tűű is azt mondta, a Diane a PCo gyógyszere. csak nem mindenkinek csinál az abbahagyás pé-t. de valakinek igen, úgyhogy néha megér egy próbát.

Kép

Kép
rejo

csajok, férjemet elküldtem már végre inzulin mérésre. terhelésesre.

cukor:
0 perc: 3,98
120 perc: 3,75

inzulin:
0 perc: 11,06
120 perc: 29, 13 mIU/l

ez jó, ugye? ha jól emlékszem...vagy 10ig és 25ig jó az inzulin??

Kép

dimet

Sziasztok!

Kicsit kivagyok.
Melegfront.
Este nem tudtam elaludni. Pocakkeményedés, gyerek örjöngött a pocakomban.
Aztán fél egykor ágy. Négykor ébredés. Keményedés, toporzékolás a pocakomban. És hatkor kelni kellett.
Hát kivagyok.
Ma lefekszem idejében, remélem a gyerek ma megkímél. :) Ma nem volt gond, holnap sem lesz front. De hétvégén megint melegfront!
Komolyan mondom.... :roll: Magamat kevésbé sajnálom :? , de a kisfiamat nagyon :(

No ezen is túl leszünk.
Mondom én. Az első meleg márciusi szellő kicsalja a nagyvilágba! :lol:

Most önző voltam. Bocsánat.

Lecso!
Én nem értem ezt a rohadt medrolt. :x :evil: :twisted: :shock: :? Azonnal meneküljön el tőle a csajszi!

Diane nem rossz. Igazából nekem nincs tapasztalatom, de ha már fogamzásgátlás és PCOS (bár a kettő együtt Kép ) akkor egy kompetens endokrinológus döntsön, hogy micsoda legyen!

Dimet!
Mond meg Jokalizának, hamár úgyis otthon ül, kapja elő a számítógépet és írogasson. Majd mi benne tartjuk a gyereket! Még legalább 4-5 hétig! :D
Minden esetre drukkolok Neki! :D

Rambóka!
Örülök, hogy előkerültél!!! :D :D :D

Rejoka!
Én ma 3 vörös lakkot vettem. (különböző árnyalatúak :wink: ) Gondoltam rád! Sajnos nem tudok tippet adni, hogy hogyan tudnál ebből a sz.r állapotból kikecmeregni! :? Lehet a szervezetednek szüksége van erre a nagyobb mennyiségű alvásra. És eltelik még valamennyi idő és helyrejössz!

31+2
... még 61 nap ...
Vendég

Sziasztok csajok,

jöttem pocakokat meg babócákat nézni.... és persze pozitiv teszteket !! :lol: :lol: :lol:
Anyoo, nagyon nagyon örülök nektek ! Gratulálok, egyelőre halkan, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan már kiabálva is lehet !!!

Monácska, Lecso, állati, hogy mekkorák a pocakok, Betticáé is nagyon szépen alakul...komolyan, hihetetlen, hogy amikor nyáron nálunk volt a buli, még senki nem volt pocakos, most pedig.... ki vagytok tömve babával rendesen! :lol: :lol:

Zsuzsit én élőben is láttam, sőt csomót ringattam, bibibi ! :lol: Szerintem csodaszép kislány, valóban egzotikusak a szemei, fájhat majd az apája feje, ha kamasz lesz a kiscsaj... :wink:

Rejokám, sajnálom, hogy még mindig nem rendeződtél, remélem, hogy a mettel mégis csak jobb lesz neked. A január utolsó hétvégéjét megbeszéljük, jó ? :wink:

Nálunk némi előrelépés van a dolgok menetében, azt már írtam, hogy voltunk Arnold dokinál, aki egy tündér, nekem nagyon bejött, annak ellenére, hogy nem igazán vagyok férfi nőgyógyász párti. A 22 mm-es domináns tüszőmet, és a 12 mm-es nyálkahártyámat pedig valószinűleg hiába támadtuk be apával "szigorúan orvosi rendelésre " :lol: többször is, szerintem semmi nem lesz ebben a hónapban sem, mert a 23 cn-i progim mindössze 9,2 lett. :cry: Na, hát ettől a mai hírtől nem vagyok feldobva. Már qrvára elegem van a hormonjaimból, nem hiszem el, hogy még mindig van valami ami nem működik, és tényleg van, mert ez a progi alacsony, túl alacsony. Hát evvan. Úgyhogy most majd ha megjön, akkor megyünk a párommal Arnold dokihoz én HSG-re, ő pedig spermus vizsgálatra. És remélhetőleg kapok valami gyógyszert erre a hülye progira, és talán akkor majd történik valami.
Pedig most hosszú idő után úgy éreztem, hogy talán ez a hónap összejön.... jó lett volna egy mérleg baba.... na mindegy.
zsizsik

zsizsik, rejo...az a januári utsó hétvége engem is érdekel :)

csajszik, az a férjemé inzulin jó vagy nem jó? szerintem határeset. ezzel bejelentsem tűű-höz vagy sem? vagy jó lenne egy kis ösztönzésnek tűű személyisége? rá akarunk nagyon feküdni az egészséges, ésszerű életmódra. persze normál kereteken belül. mert enni szeretünk :)

rejo, mi ez a depi és fáradtság? vitaminokat szedsz? menj el egyedül vásárolni, ha megoldható. nekem az mindig bejön.

ja, írok jokalizának. azt írta ír ma emilt. de még nem. remélem nincs nagyon elkenődve!!!

kavics, nem volt melegfront. zsuzsi ma aludt. :) ja, én is ezt mondtam nyáron. jön egy erősebb hidegfront és megszülök. be is jött. sőőt, telihold is volt..... :)

Kép

dimet

zsizsik félreértettél valamit! Totál örömködve jöttem ki a dokitól!

teljesen rendeződtem, amennyit az avanda el tudott intézni, azt elintézte!! Tökéletes lett a terheléses inzulinom, az éhomit pedig addig nem bírja levinni, amíg nem fogyok le. úgyhogy ha fogyok kb. 10-12 kilot, akkor teljesen rendben leszek előreláthatólag.

basszus ez a progi tényleg idegesítő lehet. de hogy a francba, akkor ezek szerint nem volt pé-d???? de a 22mm-es ott volt!!!

vagy lehet nem repedt meg? te, kaptál tüszőrepi szurit?

Dimet nekem Tűű azt mondta pár napja, a terheléses inzulinnál 24 az egészséges határ. éhomira most nem mondott értéket, de ha jól emlékszem ott 10 max 11 lehet. 13 már IR.

de erre kizárt dolog, hogy gógyszert kéne szednie. a cukra így is alacsony. meg ennyi pont belefér, inkább mozogjon és fogyjon kicsit, ha jól emlékszem pocak ott is van... :wink: :lol:

ja, apa sielésben meg munkában nyomul, peca csak ritkán van, ha kiváncsiságból elmegy valamelyik kollégájával...azt csak azért írtam, hogy legyen kinek-miből válogatni! :lol:

január utolsó hétvégéje jó lesz!!

Kép

Kép
rejo

Anyo, ezo köszi a tippeket!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok és szépséges napot minden kedves topiklakónak!

Ha még emlékeztek rám is ismét befogadtok,akkor mától naponta létezem az éteren is.

Olvasni még nem olvastam de próbálom hamarosan pótolni a hiányokat!

Okr Mniki pusszancs nektek!!! Csak most olvastam a leveleket..

Ahogy tudok jövök mesélek és pocakképet is hozok.
Festés alatt van a ház és így kicsit zűrösek a napjaink,hiányoztatok így amikor tehetem géphez ülök.
Vendég

Sziasztok! :)

SZiiiiijaaaa Kiiiiincs!!!!!

Már nagyon hiányoltunk! :D

Festés... brrrr. de majd ha kész lesz gyönyörű lesz! :lol:

Zsizsik!
Nagyon örülök, hogy Te is előbújtál!
Az a progi tényleg nagyon alacsony. Nem lehet, hogy később repedt meg... Csak ötletelek magamban.
Kívánom Neked, hogy határozott léptekkel haladjatok előre! :)
A te szervezeted már nagyon meg van alapozva egy babához! :wink:

Egy órája keltem fel, de megyek alszom tovább! :lol: Azért ez így nem is rossz! :D

Puszka

... még 60 nap ...
Vendég

Kincs fiú lesz vagy lány?? mi lesz a neve???

Kép

Kép
rejo

Kincs...hááát én nem emléxem rád.... :oops: ki vagy te??? :lol:
hiányoltalak épp valamelyik nap!
Kiskincs és Nagykincs hogy vagytok???
Vendég

kincs, jó "látni" titeket!!!
és már 25. hét. hogy vagytok?

igen, vagy poci. azért kellene neki is fogynia.

zsizsik,sajnálom azt a hülye progit. nem értem :( mit mond erre a doki?

Kép

dimet

Dimet!
Egyetértek Rejoval!
Ezekre az értékekre "kár" gyógyit szedni!
Diéta (de ez sem kell nagyon szigorú legyen), csak az alapok betartásával és egy kis kalóriacsökkentéssel, plusz tetsmozgás. Bőven elég lenne.
Szerintem.

Csak tudjuk, hogy a pasikat ezekre a dolgokra sokkal nehezebb rávenni, mint a nőket! Vajon miért? :roll: :lol: :lol:

De hátha a te férjed nem a nehezen rávehető kategória. :lol:

De ha orvossal konzultáltok, akkor majd ő megmondja a TUTTIT! :lol:
Vendég

Úgy ennék valami finomat!

Ma átnéztem nagymamám ezer éves sütis receptes gyűjteményét.
Gondolhatjátok... :roll:
A nyál csöpög! :lol: :lol:

A Csakegy féle túrós almáson gondolkodom. De lehet beérem egy naraccsal. :roll: Két óra múlva. :shock: mert akkor van uzsonnaidő :? :lol: :lol:

... még 60 nap ...
Vendég

férjem rávehető ilyenekre. sőőt. ő szokta mondogatni. és szereti a zöldségeket is. csak a sör.....nem iszik sok sört, és persze nem is mindennap. de hétvégén jól esik. 1-2 sör. meg persze,ha szüleimnél vagyunk, ott van zebe-zaba. :? azért a kenyeret kezdjük totál kitiltani. eddig sem etütnk sok kenyeret. de amíg picike volt zsuzsi nem volt időm este is főzögetni, maradt késő este a szendvics, jó kis kifliből. és nagy mennyiségek...na, ettől lehet ám hízni. de mostmár van időm nagyjából....így főzök. hús, zöldség.

kavics, egyél vmi finomat. ne sanyargasd magad ám!!!!!

Kép

dimet

ja, és testmozgás....ugyebár informatikus :) a gép a mindene (utánunk)...de reggel-délután 15-15 percet gyalogol. ennyi. de jön a tavasz, megyünk kirándulni.

Kép

dimet

ja, mégegy:)
voltam ma bent a cégnél, elintézni a gyed-et. azért a gyes az siralmas. 23 ezer ft.....vagy szülsz, vagy mész dolgozni és keresel bölcsit. nemtom hogy lesz a második gyerkőc. szerintem hamar. de az a gebasz,hogy nincs meg 2007ben a 180 napom. ciki.....

Kép

dimet

Kazi: azért kérdeztem, mert mintha egyszer úgy írtél volna, hogy lassan mennél vissza dolgozni...de akkor tuti nem :)
Nana...megértem én is., hogy jó sokáig Velük lenni, így meg hogy én még tanulok is, annyira nem egysíkú:)

Thymi: már 35 hetes:)...jujuj..

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

gabi, ez nem ide akart jönni :lol:
egyébként üdv, küldtem emilt :D

Kép

dimet

Dimet: Jónak tűnnek azok az eredmények. Ettől függetlenül én elvinném dokihoz, mégis csak ő mondja ki, hogy ez így van, ja meg az a cukor picikét alacsonykának tűnik :roll:

Kavics: Pihenj amennyit csak tudsz, ki tudja meddig teheted még meg ;) Lassan itt a ti időtök is ;)

Zsizsik: De jó újra "látni" téged! Dobsz majd fel egy képet magadról? Kíváncsi vagyok rá, hogy mennyit változtál a kemény önuralom hatására... Progit sajnálom, reméljük ez csak egy kósza pé nélküli hónap volt... ;)

Kincs: Te is jól eltűntél ;) Üdv újra itt! Hát persze hogy visszafogadunk :lol: Hogy vagytok? Minden rendben? Kiderült, hogy kukis vagy nunis lesz?

Rambóka: Kipróbáltam azt a Tantum Verde izét. Tegnap este meg ma még ecsetelgettem, de türelmetlen lévén most úgy döntöttem, hogy akkor nem finomkodunk és öblögettem egyet vele... Hát a nyelvem elzsibbadt tőle jól, pedig higítottam is :lol: Sajnos egyéb nem történt még... :cry:
No, megyek ma fogorvoshoz, remélem tud is tenni valamit, mert már csillagokat látok ettől a fájdalomtól... :?
Ha sokáig nem jelentkezem, akkor ott ragadtam a fogdokinál :lol:

Pussz

Kép

Kép
bettica

Bettica!
Amikor az én bölcsesség fogaim jöttek, akkor teljesen megértettem a babákat, hogy mekkora kín lehet nekik a fogelőtörés. :?
Nem kellemes. :roll:

Csóközön.
Vendég

Bocs hogy beleugatok!

Miért mondjátok, hogy Zsizsiknek nem volt pé-je? :shock:

10-es progival mindig volt pé. Én inkább azt gondolom, hogy nem telt el egy hét a pé-je óta, később repedt meg, és még nem volt elég magas.
Vendég

végülis lehetett pé-je. 12től már azt mondják van. szerintem sem vészesen alacsony az az eredmény!!

Kép

dimet

Sziasztok!

Jó régen voltam, illetve csak read only...

Igen, szerdán közölte a dokim, hogy 1 ujjnyi, irány az ágy, különben befektet a kórházba :shock: . Most szigorúan kötelező tespedésre ítéltek. Mindenki a "használd ki, többet ilyen nem lesz" felszólítással minél hosszabb lustálkodásra buzdít, de nekem ez elég nehezen megy. Nem mondom, hogy nem szeretek sokáig alukálni, de egész nap fekvés...egyedül...az nem akkora buli...
A pocakom amúgy óriási, a kisfiunk izeg-mozog állandóan :D .
Voltam vérvételen és néhány kiugró fehérvérsejtszám többlet/hiány-on kívül alacsony vércukrot mértek (3,2)! Eléggé csodálkoztam, mostanában nem vetem meg a csokit, sőőőőőt :oops: , és ennek ellenére mégis. Ja és néha rámtör a remegős éhség is, pl. ma is volt, aztán ettem egy keveset és tök jól lettem...

Nagyon aranyosak a babák, olyan jó nézni a képeket! A 4D (vagy ez így csak 3?)-sek is nagyon jók!

Puszilok Mindenkit!

Most már többet leszek :wink:

Próbálok feltenni trickert meg 4D-s képet én is!

Gy*
jokaliza

Kép MisiMókus nem szereti ha csak úgy meglesik 8)
jokaliza

Szia Jókaliza!

Elveszett bárányka!

Egy tickert is faragj légyszi a kedvünkért! :)

Könnyebb követni misiMókus korát! :lol:
Vendég

jokaliza, tök jó!!!
majd hívlak hétvégén!

drága zsuzsmus ma nem akart aludni. azt látom rajta,hogy minden érdekli, és inkább fent lenne, hiába álmos :)

Kép

dimet

Sziasztok,

köszi a véleményeket, tanakodom rajta, hogy talán elmegyek még egyszer megnézetni a progit ebben a ciklusban, hogy legyen támpontunk. Ez egy fura hónap volt, lehet, hogy tényleg később volt csak pé.... de én egyébként úgy olvastam, hogy 15 felett utal csak pé-re a progi. Na mindegy, nem vagyok orvos, csak egy internetmoly, aki próbál tájékozódni.... :lol: :wink:

Majd dobok képet is, ha lesz.... egyelőre csak olyan van, ahol még máshogy nézek ki, mint ahogy most.... képzeljétek, majdnem tüsi a hajam.... :lol: :lol:
zsizsik

Jövök kicsit ismét!

Köszönöm a fogadtatást!

Lafi Lara Gratulálok a babákhoz!!!1-2képet láttam is Lafi nagyon jól nézel ki!!

Anyooka pont a napokban gondoltam rád,reméltem hogy babás vagy és igen!! :D
GRATULÁLOK!!!!!

Monee ha jól emlékszem te vagy a másik új pocakos!
Nektek is nagy gratulám!

Láttam pocis képeket...Lecso jó nagyot nőttetek!
Monácska te pocakod is csini!

Kavicska drága ti pedig száguldoztok a 40.hét felé...elképesztő 1éve álmodoztunk reménykedtünk,most meg szülünk lassacskán.
Bevásárolva,kifestve,berendezve?
Pocakról fotó?

És Dimet Zsuzsiját is megcsodáltam,igazi hercegnő!

Zsizsik drukk a sikeres ciklushoz,örülök hogy téged is látni!

Pár sor a kimaradt hetekről..
A 20.hét előtt volt pár nehéz napunk,egyszer lehet mesélek majd.
Baba szépen növöget, a 23+3 napi uh-n BPD 6cm volt,doki szerint nagyobb a baba és több picikével a magzatvizem is..de a táblázatok szerint a BPD méret jó..
Eleven sokat mocorgó a pocaklakó, aki megmutatta mi van a lábai között de apuka és anyuka nem árulja el :) legyen egy kis meglepi a születéskor is. Nevek : Kristóf,Donát, Kincső, Dorottya.
Egyébként jól vagyok,élvezem az áldott állapotot.
Kb. 4-5 kilót híztam, vérképem tökéletes cukrom a lötyi után 6,1 volt. Sajna a terheléses cukor meghozta az édesség kívánást,addig sütire csokira nem is gondoltam, azóta óvatosan de eszegetnem kell... (metet napi2*0,5 szedek, magamtól)
Ha sokat megyek és napközben nem fekszem,a hasamat "nehéznek" érzem, de nem keményedek és a méhszáj megtartott zárt. Szilveszter környékén eléggé fájt a pocakom, de lehet pocaklakó nyomott valamit,harántfekvéses...és egyik napról a másikra a fájdalom is elmúlt.
Pár képet rakok még..
19+5 és 25+0
Kép Kép

Jó éjt!
Vendég

Kincsecske! :D

Ez annyira tetszik, hogy nem árulod el a nemét. :lol: A család sem tudja?? Nekik sem??? :lol: :lol:
Nagyon szép neveket választottatok! :)
Dónát, Dorottya kifejezetten tetszenek. De a Kincső (olyan kiskincses) és Kristóf is! :) (ez utóbbi is Kiskincses! :wink: )

Minket kinyírtak volna szó szerint, ha nem mondjuk meg. :lol: :lol:
És mivel nagyon féltettük az életünket elárultuk.
Sőt, a nevét is hogy szokják! :roll: :lol:

Nagyon édes kerekedő pocakod van. 32 héten csinálok és akkor teszek fel. :)
Vendég

kincs nemááááá ez nem ér!!legalább nekünk mond el!!! vagy csak nekem!! priviben, na??? :wink: :lol:

én nem bíííírom ki!!! :lol:

norka én is úgy tudtam, hogy 9-nél magasabb progi kell, de télleg igazad van, ha zsizsik ciklusa 31 napos, akkor 21 napon még korán volt! jó hogy vagy! :lol:

Kép

Kép
rejo

kincs, nagyon szép a pocakod! és szerintem dorottyátok lesz :)
kössünk fogadásokat csajok :D (de el ne áruld, tényleg!!)
mi a második babát úgy tervezzük,hogy nem akarjuk mi sem tudni,hogy fiú-e vagy kislány. uh dokinak majd megmondjuk, hogy mi oda sem nézzünk,ő nézze meg a legfotnosabbakat :D ...)
és persze majd érdekel minket az a 20. hét előtti dolog is. majd ha lesz kedved elmeséled!!

ja, dimetnek a kis hercegnőjétől ki van a térde. meg a bokája. :?
ma olyan roszs alvós napunk volt. és most sem akart elaludni, csak a második nekifutásra.

Kép

dimet

undormány idő van....pfúj....

Kép

dimet

Sziasztok!

Kincs: tényleg szép a pocid! Csak nekem tűnik úgy, mintha a pocakod nagyából ugyanakkora lenne? De az is lehet, hogy csak a kép csalóka :roll: Vagy olyan jól tartod a sly, hogy a gyerek szépen növekszik, a poci megy össze :D

Norka: Tényleg, ez is lehet. Nekem eszembe sem jutott. pedig jó eséllyel inkább ez a valószínűbb. Reméljük, hogy neked van igazad és csak kicsit korai volt a vérvétel.

Zsizsik: Most már rád is számíthatunk rendszeresen, ugye? ;) Ha jól emlékszem, decemberig írtad az önkéntes számüzetést a topikról, szóval most már itt az ideje a visszatérésnek ;)

Jokaliza: Sajnálom, hogy így rátok ilyesztett. Próbálj meg a lehető legtöbbet pihenni, pár hetet már féllábon is, nem? Szurkolok, hogy kihúzzátok mondjuk a 38. hétig ;)

Kavics: Nekem is egyből a babák jutottak eszembe. Szegénykék, ha nekik is hasonlóan fáj... De aztán kiderült, hogy más volt a bibi nálam, szóval remélem a babák kevesebbet szenvednek, mint én az elmúlt 2 napban...

Tegnap voltam fogorvosnál, kaptam is beutalót szájsebészetre, azonnal kellett mennünk. Azt mondta, ha nem megyek akkor szájzárat is kaphatok a hétvégén. Szóval jól bef.satott. Elmentem a szájsebészetre és amit ott műveltek velem, azt senkinek sem kívánom :|
Állítólag egy ételdarabka szorult a fogam és a fogínyem közé, ez ott szépen begyulladt, na a doki kitisztította. Érzéstelenítő és egyéb fájdalomcsillapító nélkül. Majdnem 2 percig tartott és nem hazudok, ha azt mondom, hogy majdnem összepisiltem magam, potyogtak a könnyim, remegve jöttem ki a rendelőből... Erősen kell mosnom és fertőtleníteni, jegelni... Nem vagyok én mazochista, hogy magamnak okozzak fájdalmat! Sajnos nem tűrőm túl jól, de mindent megtettem ma is, hogy alaposan megsikáljam azt a részt. Nem akarok visszamenni ehhez a dokihoz hétfőn :( Szóval szenvedés van...

Képzeljétek: Tegnap előtt este 2x is olyat rúgott a kis Bencénk, hogy kézzel is éreztem. Mire apa odatette a kezét, a kislurkó már nem akart aktívkodni :D Hihi, mondtam a páromnak, hogy csak "hergeli", ne vegye magára :) Tegnap is kisérleteztünk hátha, de sajna elég hamar bealudt Bencénk... Most már tényleg hamarosan látványosan fog fincánkolni :)

No, kellemes hétvégét mindenkinek! Megyek visszafekszem, mert nem túl sokat tudtam aludni az este :(

Pussza

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Bettica!
Hú, hát nem irigyellek.Én is így jártam az ősszel, ki is műtötték utána az egyik oldalon a bölcsességfogaimat,mert állítólag mindig begyulladt volna.
De én maszek fogorvos-szájsebészhez mentem, nem volt olcsó,de a pénzemért legalább nem okozot fájdalmat, és nekem ez volt a lényeg.Úgyhogy én ilyen helyre sztk alapon nem mennék, mert szerintem ott lesz...ják, hogy fáj-e Neked, vagy sem.
ezoterike

Ezo: Teljesen igazad van, csak tegnap nekem mindenképpen kellett valamit kezdenem a fogammal, mert már csillagokat láttam... Sajna most magándokira nem igen lenne keret, de remélem, hogy nem is lesz dokira szükségem. Elvileg van ott a rendelőben egy másik fogszaki is, így max majd hozzá megyek, ha vissza kell mennem.

No, megyek lefexem... Fárasztó napunk volt. Persze visszafeküdni nem tudtam :(

Dimet: REmélem Zsuzsinak ma jó alvókája lesz. Ja, és persze ezt minden csöppségre legyen igaz ;)

Kép

Kép
bettica

nemtom mi volt ma. lehet a foga...mert néha tört rá a sírás, meg megrázta magát, ha odakapott a szájához....szegényke. nyüszített sokat :(
viszont az a gyanúm,hogy nem elég neki a beba ha start aktív. igaz most váltottunk ki neki két dobozzal. dea dokinéni már felírta a beba 2 ha-t, hogy két hét múlva már azt váltsuk ki. de szerintem ez az 1es nem elég neki,mert gyakrabban megéhezik,mondjuk alig szopizik,sőt...de több mennyiséget nem akar megenni belőle.

én is nyüszi voltam ma.
ti???

Kép

dimet

Dimet!

Nektek felírták a 2 Ha-t? Képzeld az én dokim azt mondta, hogy Milupa Milumil Ha-ból nincs 2-es (persze tudom, hogy van, mert neten is megnéztem), és nem hajlandó,csak a Startot felírni, mert szerinte, ha ez bevált, ne váltsunk, és ezt adjam neki 1 éves korig is akár.
Nálunk sem elég ez már, mert Gergő is szerintem hamarabb megéhezik,de nem tudom mit csináljak.Most kezdtük a főzeléket, azt meg nem eszi meg, csak ordít tőle.
ezoterike

Rejo
Sulira vannak terveim,de majd kitisztul február folyamán ,hogy is lesz jó.Bölcsi egyenlőre kilőve,mert 6 hó előtt nem veszik be.
Az álmosság nálam is tarol,várom a tavaszt,hátha feldob.
Jó eredményhez gratu!!!Nagyon örülök neki! :)

Kincs
Nagyon szupi pocid van!
(hogy irigykedem :oops: imádtam várandós lenni.Van benne vmi misztikus)
Sztem leányzótok lesz!
Mi volt a nehéz napok oka???
Talizhatnánk már egyébként ha erre jársz. :wink:

Kavicska
:D :D Bocsi,de ilyen jót vidultam!Nekem Dorottya hidegfrontra csinálta uezt!
Aztán mikor szülni kellett volna,semilyen front ki nem ugrasztotta. :D :D
Pontosan mikor is kell szülnöd?Március hányadika???

Zsizsik
Már ezer éve akarom írni,hogy Ada még mindig a talit emlegeti.Elmeséli merre jártunk,milyen járművekkel ,kikkel találkozott stb :D :D
Lehet még itt akár mi,akár egy mérleg is! :D :D Mindig a" lemondós" hónapok a nyerők!

Jokaliza
Végülis valóban nem fogsz tudni pihenni majd sokáig,csak kár,hogy a kipihentséget nem lehet elraktározni akkorra. :wink:

Bettica
Én is járta már hasonló módon,vagyis hogy érzéstelenítő nélkül metszették be az ínyemet.Azt hittem kiugrom a székből.Jól ki is nyomkodta ,és használati utasításként mossan erőssen a mettszés helyén fogkefével.Hát tudod mikor?! :evil:

Dorottya pár napja sokkal többször kakil,mint eddig.Pontosan az oltás óta.Lehet attól? :?: Vagy hülyeséget kombinálok?
Persze lehet ezért nem fáj mostanság a pocakja :wink: szinte minden kajálást trotyi követ.
Ma is voltam vizsgázni,remélem sikerült.Még egy kollokvium,és egy szigorlat van hátra.Csak vége lenne már.
Apa mindjárt indul dolgozni,holnap reggeltől ügyel. :( :(

KépKép

KépKép
okr

5 perce a földön fetrengek a röhögéstől (szó szerint... ettől a lótól még én is visítva menekülnék:))))))))... (már a férjem is csatlakozott hozzám:)))))))))

Hintaló. Leírás: Jó állapotú.

http://www.vatera.hu/hintalo_50428170.html

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(Lillánál beindult a szeparációs szorongás... ha kimegyek a látóteréből akkor menekül... cserébe viszont amikor Mehemed a teheneket számlálgatja ő is mutatja a kezén, hogy számlálgat a Mehemed... és cuppogva küldi a puszikat:)))))

Bocsi, majd visszaolvasok... de ezt a lovat meg kellett osztanom Veletek )))))))
Vendég

(banyek... azok a nagy vörös szemek és a nemzetiszín zászló a fején... ez jobb mint a nemzetiszínű népviseletbe öltöztetett gólya a szülőszobában :)))))))))
Vendég

Csakegy!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol:
Király ez a gyerek evő ló! :D
Kb. olyan mintha a Végtelen történetből lenne egy szereplő. :lol:

(Te mér nem alszol ilyen későn? :D)

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

sziasztok.

volt olyan kozuletek akinek a met hatasara romlott az inzulineredmenye?

Kép
monyo83

elnezest ezt nem ide akartam :oops:

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?