Sziasztok!
Előkerültem én is.
Edina!
Iszonyatosan irigyellek az éjszakáid miatt. Dávid 3 óránként felébred, amivel nem is lenne gond, ha szopi után visszaaludna. De nem!!!Még nyűglődik. Úgyhogy szépen rászoktunk a cumira. Úgy sikerül elaludni. Napközben meg már betettem a babakocsiba, mert egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni. Szopizott 80-at és még utána 1 órával itt küzdött, de a szemei már majd leragadtak. Délután anyósom áthozza a pihenőszéket, amit vett, kiváncsi vagyok én is, hogy mi lesz az eredmény.
Milyen volt az éjszakátok a nappali alvások után?
Kenguru vagy kendő? Többektől hallottam, hogy jó hasznát vették a kendőnek, a baba jól érezte magát benne. A kenguruval kapcsolatban azért vannak fenntartásaim, főleg egy pici babánál, a gerince miatt. Ha szükséges lenne, mert pl. máshogy nem tudnánk megoldani a közlekedést, akkor azt hiszem én első körben a kendőt próbálnám ki.
Momoska!
Borisz olyan jóízűen alszik abban a székben, remélem Dávidnál is be fog válni.
Csilla!
Nálunk szopi alatt Dávid bealszik a cicin, felteszem a vállamra büfiztetni, ott felébred, aztán ahogy nálatok is, visszakéredzkedik, majd ismét bealszik, de ahogy ágyat fog a feneke rögtön felébred. Én addig örültem, amíg Dávid elaludt és nem ébredt fel, amint letettem. Szerintem ne aggódj emiatt. Lehet, hogy ahogy nő, jobban érdekli majd a környezet, nem fog bealudni. Cumit nem próbáltátok?
Őrület egyébként, hogy ez a szopi kérdés mennyi fejtörést tud okozni az embernek. Úgy irigylem azokat az anyukákat, akiknek minden gond nélkül megy a szoptatatás, a baba nem lusta, nem hasfájós, szopi után elvan, alszik vagy nézelődik...Na de majd csak alakul és az embernek sikerül kitapasztalnia, hogy mi a jó a gyerekének.