Új privát üzeneted érkezett!

Muffin: jöttök Vácra? Én itt lakom. Mit csinátok erre felé?

Holka: édes a kis csöppöd!

Nati: hajrá vizsga! Ügyes légy! És helyes élvezd ki az élet minden percét. Élvezzétek ki a szabadságot, ha ott lesz a babó tényleg nem fogtok sok helyre eljutni.

Magdolnam: nem válaszoltál tegnap arra, hogy: akkor ezek szerint szedhetem 6 hónapig a clostyt? Akkor ebbe tényleg igaza van a dokimnak?

Kép Kép
kisvirág_30

Jajj nem akarok laptetűt !!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Viri, igen.
magdolnam

Mondjuk én nem fogom addig szedni, mert addigra már lesz pocaklakóm ;)

Kép Kép
kisvirág_30

kívánom mindenkinek hogy jobb napja legyen mint nekem. Elnézést előre is a doktoroktól! de a kisf***om is ki van az enyémmel és emiatt dokit fogok váltani.
Szitu:
a nődoki kiírt, ill írt 1 levelet a házinak, hogy a fejfájás meg ez meg az miatt tartson otthon. Erre ő fejfájással nem tarthat otthon. De amúgyis torokgyuszim van, ezzel itthon tart.1 hét múlva kontroll, ha jól érzem magam, menjek dolgozni :shock: :shock: :shock: :twisted: . Mondom miért??? Erre nem válaszolt, csak annyit vágott hozzám, hogy egyébként is 1hónapig tarthat itthon a nődoki folyamatos megújításával. Mondom erre, de 02.27-én megyek legközelebb. Erre ő akkor elmegyek szépen dolgozni. És ennyi volt. Én úgy bőgtem mint egy gyerek!!!!
Direkt szivat????????, Pedig apámék pénzelik + ajándékkal látják el!
magdolnam

sziasztok lányok!!!!!

megjöttem a dokitól eddig minden rendben. :lol: :lol: :lol: :lol: azt mondták hogy 1 héttel előrébb járok akkor igy nem a 13.-ban vagyok hanem a 14.-ben igy legalább telik az idő pontosabban az uh papiromon az van hogy 13hét és 5nap.
Magdolnám:olyan kiváncsi lennék a te uh-s leleted röviditéseire leirnád nekem?????????olyan aranyos volt a baba beleszerettem!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: na jo eddig is szerettem de most mindig nézegetem.
Muffin édes a pocakod :lol: :lol: :lol: .ma vettem fel először kismama nacit abban egész ki helyes pocim.

megyek böngészek itt még mit irnak a babuciról.Várom Magdolnám a röviditéseket ha nem gond.

pusssszzzz mano
manocska2008

sajnálom hogy ilyen taplo a dokid!!!!!!!!!!!!!!!hát vannak ilyen parasztok.........

mano
manocska2008

hú a kocsiban vannak a papírok. De én is bő 1 héttel előrébb járok ami szerint 14 hét 2 napos vagyok. Van képed? Muti!
Mit csináljak szerintetek a dokimmal??????? Vagy hívjam fel a nődokit?
magdolnam

Magdolnam: nagyon tapló a házidokid! És köteles kiírni, ha a nődoki úgy dönt, hogy a baba és a te érdeked ezt kívánja. Ezért adja a nődoki az igazolást. Mondjuk abba igaza van a házidokinak, hogy 1 hónapig tarthat otthon a nődoki által vitt papír alapján. Nekem is minden hónapban kellett a nődokitól kérnem új igazolást, hogy otthon maradhassak!
Én a helyedben átmennék másik dokihoz. Már nem ez az első afférod vele. Lehet hogy tőled is pénzt várt, hogy kiírjon? De hiszen a nődoki javasolja, nem te találtad ki.

Manó: örülök, hogy minden ok volt a dokinál. :)

Kép Kép
kisvirág_30

ha majd behozod azért kiváncsi vagyok.
szerintem ha nem vagy megelégedve a dokival válltani kell!!!!!!!!ahogy olvastam van problémád nem is értem miért ilyen faparaszt.már elnézést a kifejezésért.
neked is az van a leleten hogy előrébb jársz??????de jo!!!!!lassan AFP és már közelitünk a feléhez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..ne idegeskedj a doki miatt mert akkor nem jönnek a jo gondolatok,de ha kételketz akkor válltsál nem azért fizetjük a sok pénzt hogy igy bánjon veled!!!!!!!!!!!

mano
manocska2008

szia Viri :lol: :lol: :lol: .

nem tudom hogy lell a képet feltenni tennéák uh-s képet is meg a srácaimrol meg mamaról is!!!!béna vagyok!!!!!!! :cry:

mano
manocska2008

igazad van. Behozni nemtom mikor fogom, mert szakad az eső. Rakj fel képet!!! Mikor mész afpre????Ez nagyon érdekelne

Na igen a sok lóvét nem azért fizetem......

Tényleg elnézést a dr-októl, de engem ilyennel áldott meg a sors :cry:
magdolnam

ide úgy hogy lenn a melléklet feltöltését választod. A képet meg a gépeden extrakicsira tömöríted
magdolnam

Viri tudom hogy az 1 hónapos dologban igaza van, de azért az a stilus és hozzáállas, amit levágott nekem, szerintem tűrhetetlen. Aszem visszamegyek a nődokihoz és tanácsot kérek, mondjuk amikor az afpre megye 02.08-12 között
magdolnam

Magdolnam: igen a stílus sokat számít. Lehet ez úgy is közölni, hogy nem mászik a lelkedbe. :( Pont tegnap éltem át én is hasonlót, ahogy írtam is, hogy flegma volt a doki. És szinte örüljek, hogy foglalkozik velem, mert régen 2 évnél hamarabb nem álltak szóba a meddő párokkal. Köszike....

Amúgy te hány szem clostyt szedtél? Milyen adagba kellett neked?

Kép Kép
kisvirág_30

2x1et írt fel doki. Teljesen át tudom érezni a dolgokat.Ezt addig csinálja, míg be nem fogok szóln neki. Mondjuk úgy terveztem, hétfőn átmegyek 1 újhoz.
magdolnam

Helyes! Én is mennék a helyedbe. Nekem is 2x1-et kell szednem, de lehet, hogy csak 1x1-et fogok. Félek, hogy megint 5 tüszőm lesz és nem akarok többes ikreket. :oops:

Kép Kép
kisvirág_30

Neked azért kellett szedned, mert szar volt a progi szinted és nem volt péd ugye?

Kép Kép
kisvirág_30

igen nekem azért kellett szedni.
magdolnam

nem megy nem találom ezt a melléklet feltöltéses izét és ilyenkor ugy elkeseredek..........béna vagyok na!!!!!!!!!rosszul vagyok ilyenkor magamtól :cry:
hmmmmmmmmmmmmmm

mano
manocska2008

Köszi. Na akkor én most csak egyet fogok szedni, kíváncsi vagyok, hogy akkor hány tüszőm fog beérni. Mivel elvileg nekem gyógyszer nélkül is van pém.
Most megyek ledőlök, míg a fiam szunyál, :)
Puszi

Kép Kép
kisvirág_30

itt ahogy írod az üzit! bal alul
magdolnam

Manó: ott van közvetlen alatta ahová gépelsz :) Kékkel van írva és aláhúzva.

Kép Kép
kisvirág_30

Vir sztem inkább a doki tanácsát fogadd meg. NEm hiszem hogy ikrek lesznek. Bár ha a családban előfordult...
magdolnam

na ennél nagyobb betűkkel már nem is irhatták volna :oops: :oops: .
probálkozom :wink:

mano
manocska2008

még mindig itt...

nem viri, nem megyünk vácra. férjemnek valami üzleti dolga lett volna ott, de mivel valaki más csúszik a munkájával, ezért nem tudunk felmenni. majd megy aki csúszott. pedig szívesen mentem volna... na mindegy.

Már három órája itt ülök, és már nem tudok mit kitalálni, erre a férjem még el sem indult a munkahelyéről, úgyhogy még vagy negyven percet ülhetek itt... :evil:

Na megyek, keresek magamnak valami elfoglaltságot...

KépKép
muffin

Sziasztok!

Végre itthon vagyok, és már tornáztam is egy órát. Jól esett, mert egész nap ültem. Vizsgáim hmmmmmm. Szóval mit is mondjak, nem sok jót remélek. Majd kedden kiderül. Ma pihenek, holnap a barátnőmnek segítek, mert egy kicsit maga alatt van. Mindig sír a kisfia. Vasárnap meg kezdem a tanulást, vagy inkább folytatom. :cry:

Magdolnam
Jó tuskó a dokid, szerintem keress egy másikat.

Viri
Hogy vagy? Akkor te most kezded a gyogyi szedését? Remélem sikeres hónapod lesz.

Kép
Kép
nati80

Hali!!!

Holka! Lehet igénybe veszem ajálnlatodat ha egyszer felmegyünk pestre!! :lol:

Végre történt valami nálam is. Beszéltem a védőnőmmel, egy nagyon kedves fiatal csaj, és 28. talizom vele, akkor lesz kiskönyvem is! :D :D

És ugyanaznap meg megyek az új dokimhoz is, és akkor megint láthatom a Maszatkámat! :lol:

Szóval eddig minden sínen van!

Mindenkinek egy nagyon kellemes estét!
Kép
Vendég

jo reggelt csajok!!!!

bekukkantottam,sajnos mi egész hétvégén nem leszünk mert a Benivel megyünk focira........2 napos torna.azért este remélem lesz 10 percem benézni.
mindenkinek jo hétvégét,hétfőn jövök.

puszi mano
manocska2008

sziasztok!
Majd visszaolvasok, most ezt gyorsan elküldöm...
Tegnap este már nem volt energiám jönni mert kicsit későn értünk haza unokatesóméktól. Képzeljétek, amint írtam odaadtam neki még régebben két olyan gatyát amit nagyon szerettem, és azt mondta, hogy majd átalakítja. Erre tegnap mentem, aztán azt mondja inkább varrtam egy új gatyát mert éppen vizsgaidőszak van és rengeteget kell tanulni és ez most gyorsabb volt. Smile édes, mi? Szóval egy rámöntött gatyám lesz és iszonyat profin megcsinálja. Aztán azt mondja vett még másik anyagot is, úgyhogy akkor csinál egy szoknyát is nekem. Smile Pont szoknyában voltam azt mondja vegyem le, gyorsan leveszi a szabásmintát... Kb. két perc volt és ha minden igaz, holnapra kész van. Meg én is kész vagyok tőle. Smile Nem egyszerű a csaj, mi?
És vettem egy felsőt is. Mexx és 10.000 helyett 2.700 volt és totál kismami felső. Ha a westendben jártok nézzetek be, mert ennyiért semelyik kismama boltban nem találtok. Mindjárt teszek fel róla képet is, szerintem nagyon állat. Smile
Na most azt hiszem ennyi mert fincsi melegszendvicset csinálunk és farkaséhes vagyok!
Majd jövök. pusz

KépKép
muffin

na megreggeliztem. Most kb. kipukkanok úgyhogy ejtőzöm egy kicsit...
Jenny írhatnál már végre hogy mi van veled!!!!!! Kíváncsiak vagyunk!
marti, remélem apukád már jobban van
csucsu, ti hogy álltok? Remélem újult erővel vágtatok a projectbe a december után.
andy, rosszullét? még mindig megvan?
pintyus te is írhatnál
nati remélem jó lesz egy kicsit babáznod meg a barátnőddel lenni. a vizsgáid meg remélem sikerültek. legalább azt megérdemelnéd. az utóbbi egy hónap nem kényeztetett...
erika remélem jól telik a hétvége a férjeddel :)
manocska jó focitornát
magdolnam te meg remélem megnyugodtál már az idióta doki miatt. most meséltem a férjemnek, ő is kiakadt rajta és azt mondja nem ezért kapja a fizetését? ha egyszer a nőgyogyi kiírt ne bírálja felül...
na most azt hiszem ennyi. még be kell fejezni a takarítást, meg van még egymillió dolog. a felsőről azért még mindjárt dobok egy képet, de aztán húzok a dolgomat csinálni. :)

KépKép
muffin

itt a kép, bár nem igazán adja vissza, de mellben is húzva van, meg az oldala is. :)

Kép

KépKép
muffin

sziasztok!
Muffin, nagyon kíváncsi vagyok arra felsőre! Rakd fel! Westendben a Mexxben? Az melyik emeleten van? Lehet holnap vagy hétfőn elnézünk arra.
magdolnam

öh, aszem már felraktad :oops: tök jól néz ki! És a pocid is
magdolnam

azt hiszem az emeleten van a bolt, és az majdnem biztos hogy jobb oldalon (ha a nyugati felől sétálsz a lehel tér felé). de most hirtelen nem tudom neked megmondani, mert annyi boltban voltunk... közben felmentem a westend oldalára, ahol elvileg beírod az üzlet nevét és megmutatja neked hogy hol van, csak nem akar működni... na mindegy. valahol a westendben. :)

KépKép
muffin

köszi! :D Hány nap múlva mész uh-r?
magdolnam

hol vagytok lányok? NAgyon nagy a pangás
magdolnam

hát ez az, sehol senki...
amúgy bocsi azoknak akiket az előbb kihagytam.
magdolnam, hétfőn megyünk afp-re és elvileg utána két héttel van a genetikai uh, de szerintem most is csinálni fog, mert mindig csinál. amúgy nekem ez furcsa is, mert a 12. héten van egyszer uh aztán meg elvileg a 18.-on... hat hét anélkül, hogy látnád a bébit... persze mi beidőzítettünk egy 4d-t és így csak három-három volt. :) úgyhogy remélem hétfőn megint láthatom. és végre talán megmondják hogy kukis-e. :) Remélem most nem játszunk lábkeresztberakóst meg törökülésbeülőst. :)
most megyek mert megyünk árkádba kicsit nézelődni, aztán meg irány haza egy kis kuglóf+kakaó vacsira :)
addig is jók legyetek. :)

KépKép
muffin

Muffin: köszi az érdeklődést :) Mi most annyira nem agyalunk a babán hál istennek sikerült eladni a házunkat. Kedden fizetnek valamennyit és mi gőzerővel keressük az új házat. sajna nincs túl sok időnk a jövő héten le kell foglalozni valamit mert április 7-én már ki kell költözni. Igy a baba témát hanyagoljuk bár nem védekezünk.
Nagyon csini a felsőd és szép a pocid nagyon:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hát tényleg nincs itt valami nagy mozgás ma....
Pedig elég otthonülős idő van....Itt egész nap esett.... :twisted:

De este végre kimozdulunk, koncertre megyünk!
Már alig várom! :)

E.

Kép

Kép
ditta76

anyáméknak bejelentettük, úgy izgultam Pöttyel együt, hogy csak na. Nagyon örültek neki! Huh, legalább ezen is túl vagyunk.
magdolnam

csucsu ez tök jó hír!!!!!!!!!! remélem megszűnnek végre a kellemetlen helyzetek anyósékkal ha kicsit távolabb lesztek. nagyon örülök neki, hogy ilyen hamar sikerült a dolog! Már csak abban kell ügyesnek lenni hogy találjatok valami szupit. De tuti menni fog. Aztán ki tudja, annyira nem fogtok a bébire figyelni hogy egyszercsak négyen költöztök. :)
Köszi a dicséreteket. :)
ditta remélem jól érzitek este magatokat. milyen koncertre mentek?
magdolnam, végre túl vagy rajta. azért mesélhetnél részleteket hogy mi volt :)
mi meg voltunk árkádban (megnéztem, ott is van az a felső a mexxben) :) és képzeljétek, mivel olyan felső volt rajtam, ami elég jól kiadja a pocit nagyon vicces helyzetbe kerültem. kétszer is beléptek elém szemből, aztán lenéztek a pocimra és jaj, bocsánat... :) máskor soha nem kérnek ilyenért bocsánatot. vicces volt. na most megyek. megjöttek a barátaink a kuglóffal :)

KépKép
muffin

sziasztok!
tényleg nagy a pangás. velem változatlan a helyzet, émelygés egész nap, fekvés. akkor egy kicsit jobb. most már este is szarul vagyok.
örüéök hogy titeket legalább elkerül. kibírnám már én is ha elmúlna.
na nem nyavajgok annyit, bocs, csak néha bőgök.
de már beléptem a 9.hétbe.
segítsetek! mikor kell menni a 12 hetes uhra? ha már 12.hetes elmúltam és a 13.dikat kezdem vagy ha 11 hetet betöltöttem. mert akkor úgy kérek időpontot.

muffin! nagyon jó a felső, de az arcodat mért nem láthatjuk? lécci

Kép
andyfekete

Muffin :)
Kárpátia! 10 perc múlva indulunk.

D.

Kép

Kép
ditta76

:cry: :cry: :cry: Ma este 8/kor elaludt orokre edesapam.... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti:
Őszinte részvétem apukád miatt! :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti: Nagyon sajnálom. Őszinte részvétem!:(

Kép
csucsu05

Márti

Őszinte részvétem!

Muffin
Jó a felsőd és szép a pocid.

Magdolnam
Hétfőn mi is megyünk westendbe! Talán találkozunk! Remélem megismernélek, ha látnálak személyesen.

Andy
Szörnyű, hogy még mindig rosszul vagy, de biztos hamarosan jobb lesz már.

Csucsu!
Na végre!!! Költözhettek el anyósék közeléből. Biztos hamar találtok egy szupi házat, ami megfelel az igényeiteknek.

Nagyon jó volt babázni, bár Norbi nagyon picike. Már írtam 46cm és most 2,7 kg. Hasfájós szegény. barátnőm nagyon fáradt, nem alszik sokat, mert éjjel a Manó nem alszik, nappal meg ő nem mer, mert fél hogy nem ébredne fel a sírásra. Majd idővel összeszoknak.

Jó éjt!
Natasa

Kép
Kép
nati80

Márti, fogadd őszinte részvétem.
magdolnam

Sziasztok!

Márti!
Nagyon sajnálom!! Fogadd őszinte részvétem!
Hány éves volt apukád?

Csucsu!
Hát akkor ti sem fogtok unatkozni a tavasszal! Sok sikert az új házhoz, és hogy olyat sikerüljön találni, amire vágytok!
Mi sem fogunk unatkozmni, mi a padlásteret kezdjük hamarosan!

Lányok, nézzétek már meg a görbém......
Nooooormális ez a ciklus.hu?? Betette a pé-t a 9. napra..... :shock:
És 100%-osan tudom, hogy nem is akkor volt, mert 14-én volt ovu fájd., előtte tojásfeh., és másnap fel is ment a hő......
Hogy ezt mi alapján tette be??????
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 87200_.png

Edit

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?