Jo reggelt!
Orulok, hogy ennyi bekasi anyuka van itt! Atnezek a masik forumba is. Par honapja nezegettem, hogy nincs-e aktiv bekasi forumozo, de akkor mar pangtak a bekasi topikok, pedig jo lenne neha osszejonni az anyukakkal, egyutt setalni.
Mi a Hollos Korvin Lajos u-ba lakunk immaron 4,5 eve. En szegedi szuletesu vagyok, a parom hevesi. Az egyetemen ismerkedtunk ossze. Laktunk kollegiumban, aztan alberletben Budafokon, aztan vettuk ezt a lakast! Nagyon tetszik itt az elet, egyeduli problemam az, hogy nem igazan tudunk innen kimozdulni, meg a hevre sem egyszeru feltenni a babakocsit. Ja, es persze meg mindig nem sikerult megszeretni a pesti forgatagot.
Nika,
Hat akkor elegge szenvedes volt Neked a szules! Miert nem ettel? Nem engedtek? Vagy Te nem kivantad az etelt?
Az en esetemben teljesen ugy zajlott, mintha mutetre mennel be, azaz reggel bementem, aztan este fele megcsinaltak a csaszart, minden szulesi fajdalom nelkul lezajlott. Amit persze nem tudok, hogy szerencse-e vagy sem. Meg joslo fajasaim sem voltak.
Mar korabban szerettem volna irni, hogy nagyon aranyosak a babok (a topik cime sem veletlen
)
Nem semmi, hogy Gabika hogy mosolyog a tukorkepere, es hogy Gege milyen jol mutat a csorikes bodyjaban, es a mackos overaljaban
Es hogy mar jar!!!!
Ja, es Athina nagyon szepen ul a bicklijen! Nagyon komoly jargany! Jol kifogja majd hasznalni!
Nalunk Aron nagyon szereti a babataxijat, de mar banom, hogy nem hosszabb a tologato karja, igy leszakad a hatam.
Ettike,
Nem semmi, hogy Partik meg milyen rossz alvo! Hogy birod??
En mar megorultem volna
Ja, es nem semmi a sztorid a babakocsis anyukaval!!!! Szegenyek!