Sziasztok!
Kincs: tényleg szép a pocid! Csak nekem tűnik úgy, mintha a pocakod nagyából ugyanakkora lenne? De az is lehet, hogy csak a kép csalóka
Vagy olyan jól tartod a sly, hogy a gyerek szépen növekszik, a poci megy össze
Norka: Tényleg, ez is lehet. Nekem eszembe sem jutott. pedig jó eséllyel inkább ez a valószínűbb. Reméljük, hogy neked van igazad és csak kicsit korai volt a vérvétel.
Zsizsik: Most már rád is számíthatunk rendszeresen, ugye?
Ha jól emlékszem, decemberig írtad az önkéntes számüzetést a topikról, szóval most már itt az ideje a visszatérésnek
Jokaliza: Sajnálom, hogy így rátok ilyesztett. Próbálj meg a lehető legtöbbet pihenni, pár hetet már féllábon is, nem? Szurkolok, hogy kihúzzátok mondjuk a 38. hétig
Kavics: Nekem is egyből a babák jutottak eszembe. Szegénykék, ha nekik is hasonlóan fáj... De aztán kiderült, hogy más volt a bibi nálam, szóval remélem a babák kevesebbet szenvednek, mint én az elmúlt 2 napban...
Tegnap voltam fogorvosnál, kaptam is beutalót szájsebészetre, azonnal kellett mennünk. Azt mondta, ha nem megyek akkor szájzárat is kaphatok a hétvégén. Szóval jól bef.satott. Elmentem a szájsebészetre és amit ott műveltek velem, azt senkinek sem kívánom
Állítólag egy ételdarabka szorult a fogam és a fogínyem közé, ez ott szépen begyulladt, na a doki kitisztította. Érzéstelenítő és egyéb fájdalomcsillapító nélkül. Majdnem 2 percig tartott és nem hazudok, ha azt mondom, hogy majdnem összepisiltem magam, potyogtak a könnyim, remegve jöttem ki a rendelőből... Erősen kell mosnom és fertőtleníteni, jegelni... Nem vagyok én mazochista, hogy magamnak okozzak fájdalmat! Sajnos nem tűrőm túl jól, de mindent megtettem ma is, hogy alaposan megsikáljam azt a részt. Nem akarok visszamenni ehhez a dokihoz hétfőn
Szóval szenvedés van...
Képzeljétek: Tegnap előtt este 2x is olyat rúgott a kis Bencénk, hogy kézzel is éreztem. Mire apa odatette a kezét, a kislurkó már nem akart aktívkodni
Hihi, mondtam a páromnak, hogy csak "hergeli", ne vegye magára
Tegnap is kisérleteztünk hátha, de sajna elég hamar bealudt Bencénk... Most már tényleg hamarosan látványosan fog fincánkolni
No, kellemes hétvégét mindenkinek! Megyek visszafekszem, mert nem túl sokat tudtam aludni az este
Pussza