Sziasztok!!!
Köszönöm szépen a gratulációkat,kedvesek vagytok!
KEdden jöhettünk haza a kh-ból,de sajna nem volt jó a gépem,nem tudtam jelentkezni.Minden rendben velünk,kicsit kicsike Hédi,de majd igyekszünk.
Tegnapi fürdéskor volt 2400g.
Bemásolom szülésemet és később próbálok reagálni mindenkinek.
17én este csak a szokásos jóslókat éreztem,majd 10 után tűnt fel,hogy ezek bizony 6 percenként jönnek és egyáltalán nem "kicsiny" keményedések.Éjfélkor hagytam a családot aludni,kimentem nappaliba...4 percesek...húúúhaaaa....
Fél 1kor csörgettem szülésznőmet,megbeszéltük vele,hogy 2 körül indulok....apát is felkeltettem,anyumat felhívtam Dorkához.2kor már a kh-ban voltunk,szülésznőm már várt.
Ügyeletes doki megvizsgált...3 ujjnyi...hurrá! Hívták a dokim. Labdáztam,sétáltam,szedtem a bogyeszokat.2 percenként másfél percig tartó fájásokkal követeltem egy kis Bonanzát vagy Ákost!!!
3 előtt beért a dokim,ekkor már éreztem hogy nyomnom kell,gyors burkot repesztett.Pár fájást megvártunk (kb 2-t
),majd nyomtam és nyomtam és nyomtam.
Kicsiny gátmetszés (2öltés),enyhe dokinyomás (
) és 3:15kor megláttam a kis buksiját.
Első mondatom (nyomás közben):JAjjjj de kicsi,ugye nem viszik a korára.....
Dokim kiakadt...
,foglalkozzak mással,mert még nyomnom kéne....
IGENIS!Még 1 nyomás és kibújt az én édes kicsi tücsköm.
Hihetetlen boldogságot éreztem,teljesen más volt mint 3 éve...akkor nem is voltam magamnál,de most minden pillanatra emlékszem. Puszilgattam a kis csupapsz,véres fejecskéjét,minden fájdalom elmúlt...
Aztán jött a fekete leves....
Sajna a méhlepény nem vált le....20-25 percig próbálták külső hatással,nyomással,oxytocinnal de nem adta magát...A méhem szülés után egyből összezsugorodott,méhszáj záródott....Dokim nem tudott mit tenni,mint újra tágítani és manuálisan szedte le a lepényt...Még a párom is kiküldték...Hát Csajok!!!Felért 10 szüléssel...
Seduxent kaptammajd Algo-t,de semmit sem hatottak.
Ennyi lenne az én történetem,gyors szülés volt,kis izgalommal a végén,de bármikor újra vállalnám.
Hiányzik a pocim,hiányzik az egész várandósság.Helyette viszont itt szuszog az én drágám.
Ez az igazi boldogság!!!
Puszilok mindenkit!Köszönöm Szilvi,hogy hírt adtál rólunk.
Hédi