Új privát üzeneted érkezett!

Holka
Gratula a pocaklakóhoz. Jó nagy már. Végre te is megnyugodhatsz és csak a kellemes hónapokra koncentrálj.

Holnap este benézek még!

Natasa

Kép
Kép
nati80

Én olyan végtelenül fáradt vagyok!!! Ha Heni délután alszik azonnal bújok mellé én is és simán alszunk együtt 2, 2és fél órát. Reggel fél 10kor kelek vele és este 10kor már tuti alszok. A fennmaradó időben pedig leragad a szemem.... :shock: :lol: amikor meg Heni ébren van elégg nehezen kivitelezhető a gépelés... :roll: :lol:

Márti
Édesapáddal történteket nagyon sajnálom.Sok erőt kívánok az egész családnak!!

Kisvirág
Nagyon sajnálom,hogy megjött.. (és dehogy vagytok bénák apával!!) csak ez még nem a ti hónapotok volt... :(
De előbb-utóbb lesz tesója kis Kevének!!

Pintyus
banánkenyér tök jó lett. féluton kicsit elbizonytalanodtam,hogy mindent csak úgy egybe kell keverjek??...de nagyon fini lett :lol:
holka

Holka :)
De jó! De jó!! Hála Istennek, minden rendben!!

Na, mostmár én is indulok haza!

E.

Kép

Kép
ditta76

jaj de nagyon örülök :wink: Mondtam, hogy nem lesz semmi gond! Gondolom egy szikla esett most le a szívedről! Képet kaptál? HA igen feltennéd, hogy gyönyörködhessünk benne?

Nati, nem igazán így van. Azok fogynak, akik hányósak. Én meg kb a 10.héten hánytam egyetlen egyszer. Nekem a doki és a kedves védőnő azt mondta, hogy havi 1kg.

Anyós csinált isteni fánkot, ettem belőle 2-t. De nem szabadott volna.... a cukorhajlamom miatt :( remélem nem leszek totál cukros, nagyon vigyázok mostanába arra, hogy minnél kevesebb szénhidrátot egyek.

Hát igen, egy kicsit gáz.... nagyon dühös voltam rá!
magdolnam

Márti, remélem apud jobban van. Egy nagy kalap + energiát küldök neki. Remélem a tüdőgyulladásból mihamarabb felgyógyul!
magdolnam

Magdolnam
És hatalmas gratula Neked is az édes kis pocaklakóhoz!! :lol:
Végül melyik gyógyszert írta fel a dokid?

Nati
köszönöm :)

Mágnes
örülök,hogy van esély a rendezésre..
holka

Magdolnam
Én nem rád értettem ezt a fogyós dolgot. Én is úgy tudom, hogy össz 8-14 kiló között a normális. Legalábbis az orvosok azt mondják minimum 8 kiló, mert annyit nyom a baba, meg a többi cucc és a megnövekedett cicik. :lol:
Én most azt olvastam a könyvemben, hogy a 12 hét környékén 3-4 kiló elfogadott.

Kép
Kép
nati80

mivel a candibenét nem birtam, így írt egy olyat, amit a gyógyszertárban csinálnak. Aszem borax a neve. de rohadt sokat kaptam.... kb 30at
magdolnam

Képzeld Magdolnam én meg mostanában utálom a csokit. Pedig a Milkából lazán fél tábla is lecsúszott egy-egy nap..
most rá se bírok nézni :shock: :lol:

Kaptam képet, megpróbálom holnap feltenni :lol:
holka

Pintyus
12 hetes tarkóredőre kell menjek legközelebb...de én kéthetente rá fogok nézni magamnak hasi UH-gal nem bírom ki,hogy ne tegyem meg látnom kell,hogy ver a kis szíve :lol:
holka

Ditta
neked is köszi!! Apával el is mentünk ebédelni egy kis étterembe megünnepeltük a leendő új kis családtagot.. :lol:
holka

a nehéz kajákat és az édeseket szerintem te sem fogod enni... Én legalábbis nem nagyon tudom megenni :) Szóval kép van? :D
magdolnam

van kép de csak holnap tudom feltenni,Heni mellett most nem tudom kivitelezni :lol:
holka

Holka: de jó hogy meg tudod tenni hogy meg nézed Uh-val, szivem szerint én is ezt tenném, csak hogy éással hogy dobog a kis szive, de hát meg mondják hog yhülye vagyok ha megint elmegyek! Na valahogy csak ki bírom ezt a 3 hetet, nehezen.

Várjuk a képet!
Vendég

Sziasztok!

Ditta! Bocs, hogy eddig nem válaszoltam, csak angolon voltam, és most értem haza. Szóval, én sejtettem, hogy gond lehet a Prolaktinommal. Bár ez nem törvényszerű, hogy amit most leírok mindenkinél így van. Szóval csak abból sejtettem, hogy mielőtt megjön iszonyatosan fájnak a melleim. És ez gyakorlatilag a prolaktintól van, mert ez az a hormon ami a tejelválasztást segíti. Nem terhes állapotban is jelen van, csak nem jó, ha túl sok. Szóval akinek feszülnek a mellei mensi előtt annak nem biztos, hogy ez a problémája. De ha mégis, akkor gyógyszerrel gyógyítható.

Kép
Kép
cs_erika

Ja! Ami jó hír, mert ha jól tudom a beágyazódást gátolhatja, a Progeszteronom egyáltalán nem magas.

Kép
Kép
cs_erika

jól tudo Erika, 17től már jó esélye van az embernek! Nekem ez volt a bajom :(
magdolnam

Melyik volt magas Magdolnam?
Progeszteron, vagy Prolaktin?

Nekem a Prolaktin 24,9 (felső határa 24,2)
Progeszteronom pedig 1,46 (38,63-ig jó)

Kép
Kép
cs_erika

progi. Amit a 20-23. napon néznek, ert ugye onnan már látják, hogy volt e pé vagy sem, rásegítsenek vagy sem. Hát nekem 0,2 volt. Closty1 után 18,5, utána már jóval magasabb, mivel Pötty már bennem lakott addigra :wink:
magdolnam

Na erre kíváncsi leszek, hogy mennyi lesz. Mert ez nekem a 14. napon volt. Még lesz 2 vérvételem.
És ezt is be tudják állítani gyógyszerrel? Milyennel?

Kép
Kép
cs_erika

Na most takaríthattam. Kivittem a poharakat a konyhába, és azt hittem üres mind. Így szépen lóbálva vittem ki mind a hármat. Az egyik negyedig volt teával. :cry: Szóval takaríthattam is azonnal.

Kép
Kép
cs_erika

Holka :)
Érdekes, mert a kisfiammal én sem tudtam ránézni semmilyen édességre, pedig elég édesszájú vagyok....A lányomnál nem emlékszem ilyenre. Nagyon figyelmes a párod, hogy elvitt vacsizni!
Az én párom meg vacsival várt, amikor hazaértem....Ilyenkor a hosszú napomon mindig meglep valami finomsággal!

Erika :)
Hú, akkor kicsit megnyugodtam, mert nekem nem igazán fáj a mellem mensi előtt, épp csak kissé feszül.....De pl. a hugom annyira szenved mensi előtt, hogy hozzá nem érhet semmi a melléhez...Lehet, hogy neki ez lehet a háttérben???

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta! Ha babát szeretne, érdemes utána nézni. Egyébként érdemes füllenteni ezzel kapcsolatban egy kicsit. Mert sok nőgyógyász nem csinál semmit az első fél évben. Mert az belefér. Nálunk is belefér, mert mi 4 hónapja próbálkozunk. De nálam könyebb volt a dolog, mert régebben ott dolgoztam a nőgyógyászaton, és egy szavamba került a vérvétel. Én pl. sokszor hason sem tudok aludni annyira feszülnek a melleim Sokszor már pé. után is elkezdem érezni, és ez csak növekszik.

Kép
Kép
cs_erika

hm azt nem tudom hogy miért a 14. nap, ezt a doki számolja ki... :roll: Igen, lehet ezt stimulálni, a clostylbegittel, ami nagyon jó bogyó. Nekem nagyon bejött.
magdolnam

Én is kaptam Clostylbegitet a következő hónapra.
Igazából most totálisan le vagyok nyugodva. A következő hónapnak tutira sikerülnie kell. Tele vagyok nagyágyúkkal!
Szerintem ez is fontos, hogy megtudtam, hogy van egy aprócska gondom, amit lehet kezelni, és minden rendbe fog jönni.

Most mennem kell, mert férjecském lassan landol ferihegyen, és ki kell még érnem elé.

Szóval a hétvégén "pasizom" ne hiányoljatok!

Kép
Kép
cs_erika

:lol:
magdolnam

Erika
Tuti akkor nekem is a prolaktinommal van gond. Ugyanúgy vagyok, mint te. Ovu után elkezdenek a cickóim fájdalmasan feszülni. Egy nagy csomó lesz az egész és a bimbónál és környékén megnyomva eléggé fáj. Múlt hónapban a mensi előtt pár nappal alig tudtam hason aludni.
Nálad is így volt?
A nőgyógyásztól kell kérni a hormonvizsgálatot? Hányadik nap kell menni?
Arra gondoltam, én is füllentek, végülis tavaly májusban volt az esküvőnk, azt mondom azóta próbálkozunk és semmi. Az már elég idő szerinted, hogy ilyent kérjek?

Kép
p__lilla

sziasztok!

most ettem finom rizsfelfújtat én csináltam meg. már tudok éeset is enni, de inni alig tudok. pedig nagyon kellene a kispicurinak.
Amúgy elvagyok egész napos hányingerrel.
Tegnap mivel voltam a vároban bevettem a SEPIA OFFICINALIS 9 ch-t. (valaki kérdezte a nevét pontosan)
ma nem vettem be, elfoglaltam magam, én is kitakaírtottam.
de megint eljött az este, tegnap éjjel az ágyban is hányni tudtam volna.
na nem panaszkodom tovább.

örülök mindenkinek és a babónak is, meg hogy itthon lehetek a nagy influenzajárványban.
már nem jövök, le kell dőlnöm hogy kibírjam az estét.
jó éjt csajok és babák!

Kép
andyfekete

szia Lilla!

szerintem vérből nézik! a lányok majd megírják, lehet el kéne menned.
örülök hogy írtál.

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Holka: gratula a pocaklakóhoz. Most már nyugi oks? :)

Ditta: igen a hsg a petevezető átvizsgálás. Nekem most októberben csinált egyet, de úgy látszik most nem ez a bibi.

Magdolnam: akkor ezek szerint szedhetem 6 hónapig? Akkor ebbe tényleg igaza van a dokimnak? Én már 7 éve járok ehhez a dokihoz. Nála is szültem. Most nem tudom miért volt ilyen velem. Január 2-án szabin volt és csak miattam jött be és akkor nagyon rendes volt. Lehet fáradt volt.
Novemberben a progeszteron: 18,0 ng/ml, a prolaktin: 9,69 ng/ml - 23. napon
Decemberben a progeszteron: 11,06 ng/ml a prolaktin: 6,7 ng/ml - 21. napon (ez korán lett levéve, mert a pém később volt, mint a 14.nap)
Ezek alapján nincs gond a hormonjaimmal. A clostyt most csak rásegítésként kapom.
Te jól megjártad a védőnőt. :(

Nati: drukk-drukk. Tuti meglesz az a vizsga! Okos lány vagy!

Kép Kép
kisvirág_30

Lilla: a nődokidót kérd és elvileg a ciklus 19-24. napja között kell menni. Legalábbis nekem így kellett. És vérből nézik.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
A premens nem csökkenti a prolaktinszintet?

Kép
p__lilla

Lilla: ez jó kérdés. Nem tudom.
Én pont szedtem decemberben és tényleg alacsonyabb lett az érték. De a progi szintem is. Szóval egyértelműen nem tudom, hogy ez miatt-e vagy mert nem jókor voltam.

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág szerintem ez tök jó érték,de ha napi 1 clostyt szednél hozzá.... akkor még jobb lenne :wink: de ezt úgyis a doki dönti el
magdolnam

Márti, remélem apukád hamar jobban lesz, de nagyon sok erőt kívánok neked!

erika, örülök, hogy kiderült a dolog! Remélem mostmár hamar sikerrel jártok! :)

örülök holka hogy minden rendben volt!

nati, remélem a vizsgáid sikerültek! Megírhatnád.

JENNY!!!!!!!!!!!!!! ÍRJ MÁR!!!!!!!!!!!!!!

Nekem volt ma egy nagyon édes kis sztorim. Ma először tipikusan kismamis ruhát vettem fel. A gyerekeknek még nem mondtuk a suliban hogy mi a helyzet. És képzeljétek odajött egy másodikos kisfiú és azt mondja nekem: Evelyn néni, jól látom a hasadon hogy kisbabát vársz? Azt hittem megzabálom. Mondtam neki, hogy igen, erre a fülembe súgta, hogy nagyon örül neki. Mennyire édes???

Na most azt hiszem ennyi. Most ment el az utolsó tanítvány, úgyhogy most ezerrel pihenek. Tegnap délután tudtam aludni két órát és utána este is elég jól aludtam (csak egyszer kellett kimennem) úgyhogy ennek nagyon örültem, de ugyanolyan fáradt voltam reggel... Smile Na sebaj, már csak négy hét... Smile

KépKép
muffin

mire 4 hét???????, Mikor mentek 4dre?
magdolnam

Magdolnam: napi 2 szemet szedek ;) szombattól :)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Premenst hol lehet venni? Gyógyszertárba? És mit jelent, hogy a progiszintet is csökkenti?

Kép
p__lilla

Lilla: a gyógyszertárba lehet venni.
De én NEM TUDOM csökkenti-e a progiszeintet, vagy a prolaktin szintet egyáltalán. Lehet nálam csak véletlen egybeesés. Szerintem korábban lett levéve a vér és azért lett alacsonyabb a 2. hónapban.

Kép Kép
kisvirág_30

na elküldtem a cib bankot a sunyiba mert már több mint egy hónapja nem tudok semmit elintézni az eddig kiválóan működő internetbankban, és még engem büntetnek meg...

AZtán meg a monortelnek küldtem egy panaszlevelet, mert decemberben kiküldtek kéthavi csekket. Januárban majdnem háromhavit, és közben a folyószámláról is vontak több mint egyhavi pénzt.

Kész vagyok ezektől. És mit tud az ember csinálni azon kívül, hogy panaszlevelet ír???? Úgyis én szívom meg...

Na teszek fel még gyorsan egy pocis képet ha nem baj :)

KépKép
muffin

a legdurvább, hogy 2-3 éve ez a kis kockás nyári rucim volt... most meg csak felsőnek elég... :) Kép

KépKép
muffin

csini a pocid! Szóval mikor mentek 4 vagy 3dre?
magdolnam

Lilla
Hormont 3 alkalommal néznek egy ciklus során. Először a ciklus elején (erre megyek én hétfőn, az lesz a ciklusom 7. napja), majd kétszer ovu után. Abból ki is derül van e peteérés. Én nem várok vele fél évet. Mondtam a dokinak, hogy csináljuk meg, nem ellenkezett. Főleg azért nem mondott nemet, mert látszika görbén, hogy valami nem stimmel.
Utána elmegyek a házidokihoz és kérek egy pajzsmirigy vizsgálatot is.

Muffin
Irígylet a pocid, nekem is van ekkora :cry: csak nincs benne baba. De lesz!!! :wink: Jól áll!
Csak holnap vizsgázok. Majd megírom.

Kép
Kép
nati80

Köszi. :)

4D-re szerintem majd csak a 22. hét körül megyünk. Hétfőn lesz nekem afp, de tuti csinál uh-t is. Eddig mindig csinált amikor mentem. És talán azt is meg tudja már mondani hogy kisfiú vagy kisfiú :) Nagyon kíváncsi vagyok. De addig még van négy nap... :(

KépKép
muffin

ja és nati nem mondtál semmit a vizsgáidról...

KépKép
muffin

Tudjátok mire döbbentem rá? Nem fogom erőltetni a baba dolgot, van elég más dolgom a következő hónapokban. Meg fogok mindent tenni a teherbeesésért, de nem fogok rajta görcsölni. Tudom jön, ha itt az ideje. Minden eü gondot helyre teszek és nem lesz neki akadálya. És mivel nem szeretnék jan-febr-ban szülni, így van még időm. Élvezem addig is a kettesben létet, utazunk majd valahová. Kihasználunk minden szabad percet, amíg lehet. Ha itt a baba, már nem leszünk ennyire szabadok. Persze nagyon várom, de nem szabad elkeserednem, mert megvan szinte mindenem amire szükségem van.

Bocsi a monológért, de gondoltam leírom mit érzek és gondolok most.
Szóval babaprojekt nem áll le, de nem szorít mindent a háttérbe.

Jó éjt!
Natasa

Kép
Kép
nati80

Pintyus :)
Kár,hogy debreceni vagy simán bejöhetnél hozzám UH-ra.

Erika :)
A mensi előtt egy héttel nézik a progiszintet. Ha neked a 14. napon nézték az nagyon korán volt levéve.
Vagy még pontosabb ha a 18,21,24 napon nézik és a 3 eredmény átlagát veszik.

Kisvirág
Igen én mostmár megnyugszom. Annyit imádkoztam,hogy csak legyen ott és akkor én már nem stresszelek a 12 hétig!! :) És ott volt a picikém és tényleg nem fogok izgulni!!! Minden eredményem teljesen jó + sárgatest pótlás is megy a biztonság kedvéért!! Nem lesz baj!!!
Örülök,hogy rendben vagy hormonilag akkor már tényleg beköszönt hamarosan az a kisgólya!! :)

Muffin
Milyen kis fegyelmes volt a kisfiú. Elhiszem,hogy nagyon jó érzés volt!!!! :lol:
Mi nem akarjuk elmondani a 14 hétig de párom tegnap mondta, hogy olyan látványosan nő a poci,hogy simán ki fogják szúrni…
Nyári ruci=felső ismerős!! :lol: :lol: Nagyon szépen kerekedik a pocakod.

Nati
Drukk a vizsgához! Bár lehet már túl is vagy rajta!!!
Teljesen igazad van a babadologgal kapcsolatban. :)
holka

És itt van az én kis csöppségem :D . 8,5mm!!!

Kép
holka

Holka: Imádnivaló már most a 8,5mm-es csöppséged :)

Kép
csucsu05

na helló csajok. épp várom hogy végezzen a férjem, mert úgy alakult, hogy semmi dolgom nincs már. Lett volna még órám, de most mégsem lesz. :) Értitek. :)
Ma válaszoltak a bankból és éppen most írtam vissza mert jól felhúztak... A lényeg az, hogy kb. hülyének nézett és lépésről lépésre leírta hogy hogy kell belépni... erre visszaírtam neki, hogy évek óta sikeresen használjuk, nem azzal van a gond hogy én vagyok a béna úgyhogy legyen szíves nézzen utána a problémának... Úgy kiakasztott, hogy a múltkor még elnézést is kértek és mondták, hogy tudják, hogy problémák vannak a rendszerrel meg voltak is decemberben, de hogy mostmár rendeződtek. Erre ez meg ír egy emailt hogy én vagyok a hülye... wááááááá
na mindegy szépen visszaírtam neki és finoman megfogalmaztam, hogy rosszul esik hogy az én képességeimet vonja kétségbe, mikor ő is tudja hogy folyamatosan akadozott a rendszer...
na mindegy, csak muszáj volt leírnom... :)
Most megyek még netezgetek egy kicsit aztán talán hív a férjem is hogy mi a terv délutánra, mert lehet, hogy fel kell mennünk vácra....
Mindenkinek szép délutánt. :)

KépKép
muffin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?