Szia Anita!
Ez a sors keze, hogy mi így egymásra találtunk
!
A problémám ugyanaz ami a tiéd is volt! 2006 augusztusában hagytam abba a fogamzásgátló szedését. 1 évet vártam, hátha helyre áll a rend és kiürül a szervezetemből, de egy év alatt összesen négyszer volt mensim. Kezdtem aggódni, így a nyári szünetben elmentem a nőgyógyászomhoz, aki closty-t írt fel. Nem értettem miért, de szedtem. 3 adag után sem történt semmi, ekkor elhatároztam, dokit váltok. Egy ismerősünk ajánlotta az ő dokiját, felkerestem. Rögtön vérvételre küldött, amiből kiderült mi is a baj
! Minden eredményem jó volt, kivéve a prolactinomat, ami iszonyú magas volt. 3 dobozzal szedtem be amikor csoda történt, január 12-én megjött a mensim magától, így més soha nem örültem neki! Jan. 14-én voltam vérvételen, az eredményem teljesen jó lett, azóta nem napi kettőt, hanem csak egyet szedek. Most pénteken újra megyek vérvételre (21. napon), azután majd megbeszéljük a továbbiakat a dokimmal.
Most komolyan úgy örülök neked, hiszen ugyanaz a gondunk és nagy erőt adtál, hátha nem kell már sokat várnunk a pocaklakóra!
Ti hogy vagytok? Hogy telenek a mindennapok?
ui: Te meddig szedtél rá gyógyszert?