Tök jóóóóóóóóó
Valszi holnap még erősebb lesz az a 2. csík, elképzelhető, hogy pont ugyanolyan vagy erősebb. Itt most tényleg azon kell elgondolkodni, amit már Marcsi mondott, hogy mennyire szeretnél kislányt. Szerintem három lehetőség van, de hangsúlyozom a döntés a TE kezedben van:
1. Most nem lesz több akció, mert ha holnap ugyanolyan vagy erősebb lesz a csík, az azt jelenti, hogy holnapután lesz ovu. És azzal a fiúknak is esélyt adsz, ha ma akcióztok. Azt írtad, 18-án erősödött a csík, ma pedig még erősebb, valszi holnap, holnapután eléri a csúcspontot. Azaz az akció 17-én este történt, feltételezzük, hogy 21 - én lesz vmikor ovu, azaz 4 napig kell kibírniuk odabennt. Ami még teljesíthető is. Ha csak kedden lesz ovud, akkor is még élhetnek, de nem 100 %, azonban az tuti, hogy csak lány lehet, mert a fiúk max. 3 napig életképesek. Tehát, benne van a pakliban, hogy lehet, ha nincs már több akció ebben a ciklusban és nem holnap vagy holnapután lesz pé-d, akkor nem esel teherbe. Viszont, itt jön képbe a 2 lehetőség.
2. Most szintén nem lesz több akció, és ha nem esel teherbe, akkor ez a hónap tökéletesen megmutatja, hogy a következő ciklusban tudd, mikor várható a pé-d. Tudod, hány napig tart a csík erősödése, és ebből pontosabban lehet következtetni a pé-re. Ezzel viszont te nyersz, ha valóban a kislány a cél.
3. Nem fontos a kislány, és nem szeretnél még egy hónapot várni a babásodással, és akcióztok ma. Így biztos a baba, viszont ezzel a fiúknak is esélyt adsz.
Szóval, ez az én „elemzésem”.
Neked kell eldönteni, melyik a fontosabb. Mindenképp ebben a hónapban egy baba, vagy az, hogy esetleg összejöhet most is, és akkor biztos hogy lány, vagy vársz egy hónapot, amikor már ismered a saját tested és ciklusod és aszerint irányíthatod a dolgokat.
Majd írj, hogy döntöttél, és szorítok, hogy minden úgy legyen, ahogy azt szeretnéd!
Üdv: Ági