Ja igen, és képzeljétek voltam tergnap tűűnél, ugye a 3 hónap avandamet után néztük meg mi történt...merthogy sima metre nem moccant az inzulinom.
annyi törént, hogy a terheléses inzulinomat a 33-ról levitte 21,9-re, ami Tűű szerint tökéletes, 24-ig egészséges határ, úgyhogy ez rendben, az éhomimat 13-ról 12-re, de azt mondta tűű, ez akkor fog lemenni, ha lefogyok, mert a terheléses függ a gyógyszertől, az éhomi meg a fogyástól és a testsúlytól...úgyhogy erre már elég a sima met, ma visszaállok meforalra, remélem fogyok tőle megint (avandamettől nem fogytam), és először 1X250-et egy hónapig, , aztán emelni és 2X250-et kell majd végül szednem, ez a rendes adagom, nem kell ennél jobban emelni, mert ez is rendben levitte az inzulinomat, és fogytam még az 1x250.től is. (Rami ezentúl tessék ezt is "rendes"adagnak titulálni, és nem csak a szemem szúrták ki a napi 500 grammal...
tényleg egyenlőre úgy néz ki, elég ennyi...olyan rosszul esik mikor írod, a rendes adag csak 2 X 3X 850 vagy 3X500 lehet...félre ne érts!!!!
)
kontrollra is csak 4 hónap múlva kell mennem, ha nincs semmi külön gond.
Lányok tud valaki jó kis panziót vagy szállodát ajánlani klassz kis hétvégi pihenéshez? szauna, pezsgőfürdő nem árt ha van...
meg olyan helyet is jó lenne tudni, ahova két gyerekkel is el tudunk menni egy hétvégére kikapcsolódni, olyat mint Alsópáhok, de én nem vagyok hajlandó 5 hónappal korábban bejelentkezni...szóval olyan hely, ahol van pl. állandó gyermekfelügyelet.