Sziasztok!
Mágnes, sajnálom, amit át kellett élned! Ezt én is átéltem,igaz, még a régi párommal, de tudom, mennyire nehéz. Kivánom, hogy visszatérjen a régi bizalom, és meg tudjátok oldani!
Natikám, ne keseredj el!!!Nézz csak be a babatervezők honlapjára, sokféle homeopátiás bogyó létezik erre a problémára, azt hiszem, valaki innen is arra itta a palástfű teát. Abban hasonló anyag van, mint a ciklus 2. felében termelődő hormon. De van még ezen kivül vagy 3 gyogyi, ami a luteális fázis rendbetételére van kitalálva. Ne add fel!!!!
Muffin, igazad van, kicsit jobb kedvem volt már a ciklusom vége felé, és nagyot lenditett a kedvemen, hogy úgy néz ki, sikerült. Ebben a hónapban azért fogtam magam vissza az irogatás terén, mert ha nem folyok bele a kismamik életébe, nincs bennem akkora nyomás, meg versenyszellem. Ember vagyok én is, féltékeny meg kicsit irigy is voltam mások örömére, ez az igazság.
De mint Odrinál is, hatott a lesz@rom hozzáállás, most tényleg nem muszájból volt a szex, meg számolgatás. Valszeg szilveszter hajnalán, pityókásan hoztuk össze.
Ami segitett még sztem, hogy szex után nem rohantam zuhanyozni, hanem 20 perc gyertya, aztán már nem keltem ki az ágyból reggelig. Ja meg ittam néhányszor AszpirinC-t, ami segiti ÁLLITÓLAG a beágyazódást, legalábbis lombikosoknak ezt szokták javasolni. NA én nem ezért szedtem be, hanem meg voltam fázva a 2 ünnep között.
Premenst szedtem, meg Gravidát.
A tünetek meg: pé óta görcsök, mellbimbó udvara besötétedett, méhszáj a várt mensi előtt 2 nappal kőkemény, hő 37 feletti.
Amúgy érdekes, mert ebben a hónapban vérezgettem a 9. naptól a 12.-ig, olyan pecsételősen, és akkor végig tojcsi volt. Az egyik program ezt a szakaszt végig termékenynek jelölte be.
Na ennyit rólam, még nem tudom elhinni. Jövőhét vége felé elmegyek orvoshoz, tudom, hogy korai, de szeretnék megbizonyosodni róla, hogy van, és hogy jó helyen.
Jók legyetek, szép álmokat!
Amúgy olvasgattalak titeket, nem voltam olyan nagyon hűtlen az elmúlt hónapban...