Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mágnes!!

Jó, hogy jöttél!!!
Remélem megoldódik a helyzetetek!!
Igaz én csak a legelsö üzit láttam, de nagyon sajnálom!

Minden jót kívánok!!

Kép

Kép
dbabett

Sziasztok!

Nem adom fel a baba dolgot, de most egy kicsit a háttérbe vonulok. Beszéltem a dokival. Jó hír, hogy van peteérése, rossz hogy valószínű sárgatest-elégtelenségem van. Holnap hívom időpontért, hogy mikor csináljuk. Hormonvizsgálat is meglesz legalább. Sajna leghamarabb márciusban lesz ovum, szóval addig várnom kell. Addig is elfoglalom magam valamivel. Munkát vállalok, vagy valami.
Ennyire még sose sírtam a korábban jött piri miatt. Vicces.
Az a helyzet, hogy nagyon igazságtalannak érzem az élettől, hogy nekem ennyi bajom van. Nem lenne önmagában elég, hogy csak egy petefészkem van??? Még kell ez a hülye sárgatest gond is a nyakamba? De úgy gondolom jobb előre tudni ezt, mint néhány hetesen elvetélni e miatt.
Majd jövök.

Mágnes
Örülök, hogy rendeződni látszik az életed. Kivánom, hogy boldogok legyetek és a 2. baba is hamarosan veletek legyen.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Mágnes, sajnálom, amit át kellett élned! Ezt én is átéltem,igaz, még a régi párommal, de tudom, mennyire nehéz. Kivánom, hogy visszatérjen a régi bizalom, és meg tudjátok oldani!

Natikám, ne keseredj el!!!Nézz csak be a babatervezők honlapjára, sokféle homeopátiás bogyó létezik erre a problémára, azt hiszem, valaki innen is arra itta a palástfű teát. Abban hasonló anyag van, mint a ciklus 2. felében termelődő hormon. De van még ezen kivül vagy 3 gyogyi, ami a luteális fázis rendbetételére van kitalálva. Ne add fel!!!!

Muffin, igazad van, kicsit jobb kedvem volt már a ciklusom vége felé, és nagyot lenditett a kedvemen, hogy úgy néz ki, sikerült. Ebben a hónapban azért fogtam magam vissza az irogatás terén, mert ha nem folyok bele a kismamik életébe, nincs bennem akkora nyomás, meg versenyszellem. Ember vagyok én is, féltékeny meg kicsit irigy is voltam mások örömére, ez az igazság.
:oops: De mint Odrinál is, hatott a lesz@rom hozzáállás, most tényleg nem muszájból volt a szex, meg számolgatás. Valszeg szilveszter hajnalán, pityókásan hoztuk össze. :D
Ami segitett még sztem, hogy szex után nem rohantam zuhanyozni, hanem 20 perc gyertya, aztán már nem keltem ki az ágyból reggelig. Ja meg ittam néhányszor AszpirinC-t, ami segiti ÁLLITÓLAG a beágyazódást, legalábbis lombikosoknak ezt szokták javasolni. NA én nem ezért szedtem be, hanem meg voltam fázva a 2 ünnep között.
Premenst szedtem, meg Gravidát.
A tünetek meg: pé óta görcsök, mellbimbó udvara besötétedett, méhszáj a várt mensi előtt 2 nappal kőkemény, hő 37 feletti.
Amúgy érdekes, mert ebben a hónapban vérezgettem a 9. naptól a 12.-ig, olyan pecsételősen, és akkor végig tojcsi volt. Az egyik program ezt a szakaszt végig termékenynek jelölte be.

Na ennyit rólam, még nem tudom elhinni. Jövőhét vége felé elmegyek orvoshoz, tudom, hogy korai, de szeretnék megbizonyosodni róla, hogy van, és hogy jó helyen.

Jók legyetek, szép álmokat!

Amúgy olvasgattalak titeket, nem voltam olyan nagyon hűtlen az elmúlt hónapban... :oops: :)

Kép
jenny29
Mór

jó reggelt! Most indulunk az orvostúrára (dokiról dokira :shock: ) és szét hasad a fejem. Azt hiszem a fejem iszonyúan érzi az időjárás-változásokat. Jelentem Pesten és környékén 4-5 napon belül jön a hidegfront. Én is olyan leszek mint az öregek.

Már alig várom a 13:00 órát, hogy újra láthassam :D
magdolnam

Sziasztok!
Bocsika, hogy nem voltam a napokban, de történt valami szomorú dolog, emiatt nem tudtam....
Édesapámnak sulyos agyvérzése lett, összeesett az úton, és a mentő elvitte, én mire leértem, akkor indult már el a mentő. Az eséstől behasadt a feje, kb. egy 10 cm-hasadás, eltörött a jobb keze.De ez mind semmiség a súlyos agyvérzéshez képest. :cry: :cry: :cry: :cry:
TTegnap egész nap a sűrgősségin voltam. A hypotalamuszba vér van, ami nem jó és emiatt nagyon ideges vagyok...Nem beszél, nem ismer meg senkit, jobbfele lebénúlva...
Nem tudom mikor tudok jönni, de igérem amint időm lesz benézek...

MANÓ:
Nagyon örvendek, hogy újra itt vagy!!!!!

GRATULÁLOK HALKAN NEKED JENNY!!!!!!
Sejtettem én, hogy babás vagy :wink:

Puszika mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok Csajszikák!!

Jenny drága!!! Hát mit mit is mondhatnék???? Nagyon nagy öröm ez nekem! :):):) Rettenetesen örülök neked (nektek). :):):)
Jajjjj de jóóóóóóó :):):)

Odri merre vagy????

Fejfájás van nálam is :( Meg görcsölök, niagara........ De örülök mert legalább ez van ( 15szem gyógyszerrel kevesebbet kell szedni így )

Kismamik!!! Ha lesznek képek feltétlen dobjátok már ide, hagy gyönyörködjünk!!!! :):)

Puszika nektek!!
Nyusz
nyuszifülû

:cry: Márti várunk ha úgy érzed :cry: Most apukád mellet van a helyed! :cry: Gondolunk rád!
nyuszifülû

jo reggelt csajok!

Márti,nagyon sajnálom apukádat jobbulást neki nekitek meg sok erőt.és csak pozitivan!!!!!!

Magdolnám várlak nagyon kiváncsi vagyok mit mon a doki :lol: :lol: :lol: .
Natasa ne menjél sehova!!!!!!!!!!ha jol értem akkor ez volt az első próbálkozás,nekem azt mondta a doki mikor először voltunk nála hogy babát szeretnénk hogy 3és 9 honap között van az arány a sikeres fogantatásra.engem ez megnyugtatott mert már 3 ho eltelt és csak vártunk.a sárgatestedet biztos rendbeteszik és jön a babuci.ebben biztos vagyok!!!!!!!!!!!!!!!NE menjél el.mindenki el akar menni mire én itt vagyok nem is értem.

Jenny: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igy örülök!!!!!
ha valaki leirja hogy hogy tudok képet feltenni tennék fel de a férjem este ért haza és már nem volt idő rá.mentek a srácok aludni.....stb az iwiwen rajta vagyok de nincs kép.

ma sajnos nem sokat leszek itthon de estefelé benézek.jol hangzik a babánkenyér,lehet meglepem a fiukat esére :lol:
válogatos egy banda de a banánt szeretik.

puszi mano
manocska2008

holka!

Raktam fel új ciklus vonalzót, mert MEGJÖTT :shock: , úgy mintha mi sem történt volna. Semmi kimaradás, semmi késés, 28. nap pontosan megjött. Úgyhogy ciki nem ciki, így fogok menni a dokihoz hüvelyi UHra... :oops: Már megvolt a vérvétel, időpontom is van, s a zárójelentésen is az van, hogy ekkor kell visszamenni kontrollra. Mondjuk amíg bennvoltam is véreztem, s úgy vizsgáltak, úgyhogy gondolom nem finnyásak... :oops: Szóval ezért raktam új vonalzót, de azért megkérdezem a dokit, hátha megenyhül... :D

Mágnes!

Én ugyan nem tudom mi történt, meg nem is rám tartozik, (bár sejthető a hozzászólásokból amúgy :wink: ), de kívánom neked, hogy megoldódjanak a problémáid. A kislányodról szóló táncos történet nagggyon aranyos volt és megható. Elképzeltem, ahogy sír és közben táncol, a kedvetekért! Annyira tudnak szeretni ezek a picik!! (meghatódtam :cry: ) (csak nincs megfelelő emotikon :lol: )

Jenny!

Gratulálok, és kívánom mindenkinek (de főleg Natinak és Virágnak), hogy kövessék a példádat. Én nem akarok senkit arra buzdítani, hogy hagyja itt a babanetet egy időre, de meg kell próbálni nem csak ezzel az egy témával görcsösen foglalkozni.

Kép
Kép
tabati

Jó reggelt!!!

Márti, borzasztóan sajnálomami az apukáddal történt,nagyon sokat imádkozzál,és meg látod minden jólesz,én is gondolok ám rátok sokat!!!

Muffin,a tegnap elmaradt a 12 hetes Uh kép amit megigértél!

Magdolnam, nagyon kiváncsi vagyok miket fogsz mondani doki után, és szoritok hogy ki bírjad a mai napot!!!

Mágnes!! Drukkolok hogy rendeződjenek a problémák és vissza nyerjed a bizalmát éshamarosan érkezzen a kis tesó!!
Vendég

Sziasztok!

Ditta: köszi a képdicséretet. Hajrázatok apával, hogy februárba már kismami legyél. ;)

Mágnes: kívánom, hogy mihamarabb rendeződjetek és újra projektezzetek. Anna egy igazi kis hős.

Márti: sajnálom ami apukáddal történt. Jobbulást neki.

Nyuszi: sajnálom, hogy neked se jött össze. De legalább már van petécskéd.

Tabati: sajnálom a te pirid is.

Kép Kép
kisvirág_30

Most kicsit magamról:

Reggel leesett a hőm. Kb. 20 perce megjött. Most bőgök, mint egy csacsi. :cry: :cry: :cry:
Nem tudom mi az oka, hogy nem leszek kismami. Azt nem hiszem el, hogy az 5 petéből egyet se találtunk el. (ezt a hónapot 5-0 -ra elveszetettük) Ennyire nem vagyunk bénák apával. Szerintem nekem nem tud kapaszkodni a babó. Holnap megyek dokihoz újra gyógyszert íratni. De már nem hiszek semmibe.
Azt hiszem most el is hagylak kicsit benneteket, mert úgy érzem nagyon-nagyon ezzel a témával foglalkozom. Hátha szerencsét hoz, ha leszakadok a témáról, mint Odrinak és Jennynek.

Köszi, hogy végig bíztattatok, és szorítottatok nekünk. Aranyosak vagytok mind!!!!

Továbbra is drukkolok nektek!!! És remélem mihamarabb mindenki babás lesz!

Puszi

Kép Kép
kisvirág_30

Hát igen. Nem is gondoltam volna, hogy valaha annak örülök hogy normálisan megjön ahogy kell. Egyenlőre beérem ennyivel.
Ha baba akar jönni ugyis jön, ők választanak minket, ugyhogy akárhogy is erőrködöm, akkor jön amikor kedve tartja. :)

Kisvirág! Sok sikert neked! Jó lesz egy kicsit pihenni. Belerokkan az emberlánya ha mindig csak magát figyelgeti, és idegeskedik. :( Pihenj egy kicsit. Ne aggodj, ugyis sikerülni fog!!!
nyuszifülû

Márti: nagyons ajnálom ami apukáddal történt. Legyél mellette és meglátod felépül. sajnos ilyenkor ez előfordul, hogy nem ismer meg és amiket leírtál. meglátod meggyógyul csak nyugodj meg. nem jó ha rajtad észreveszi apukád, hogy kivagy. Most az a legfontosabb, hogy optimista légy hisz azt átveszi majd apukád is. Kitartás és amint tudsz jönni gyere írd meg mit mondott a doki.

Jenny: nagy nagy gratula itt is :)))))

Kép
csucsu05

Kérlek benneteket ha ídőtök engedi szavazatok a kisfiamra beneveztem egy helyi versenybe. Előre is köszönöm és bocs,hogy igy ismeretlenül http://www.egerszeginfo.hu/2/zegibaba_s ... asztott=87
renus

márti nagyon remélem hogy apukád hamarosan jobban lesz!!!!!!!!!

magnes, nagyon örülök, hogy így látod hogy meg tudjátok oldani a dolgokat. És tényleg nagyon megható volt, amit Annáról írtál!

kisvirág, tényleg elhiszem mennyire elkeseredtél, hogy 5-ből egy sem... de ne add fel. Van már egy édes bébid, foglalkozz vele és aztán amikor nem is számítasz rá, majd összejön. Tudom, hogy ez sovány vigasz, de ha egyszer sikerült, fog megint!

és csajok azért én is csalódott vagyok kicsit, mert én is vártam a poziztív híreket kisvirágtól, lillától meg natitól...

Jenny neked viszont tényleg nagyon örülök! GOndolom csináltál ma is tesztet. :) Mikor teszel fel róla képet?

Kép... tegnap tényleg elmaradt mindjárt pótolom, ha nem felejtem el megint. :)

Ja és ma rekordot döntöttem. FÉl négykor itthon voltam bevásárlással együtt! Annyira jó. SZerintem most egy kicsit ledőlök...

még csak annyit, hogy tegnap vettem egy rakat zöldséget meg gyümölcsöt és most nyomtam be egy nagy adag salátát. Nagyon fincsi volt, kis tejföllel leöntve...

KépKép
muffin

12 hetes bébimaki :)

Kép

KépKép
muffin

Sziasztok!

Márti :)
Apukádnak jobbulást, kitartást kívánok! Helyes, hogy most mellette szeretnél lenni. Majd azért számolj be, hogy alakult az állapota!

Virág :)
Nagyon sajnálom!! :( El sem hiszem, hiszen ebben a hónapban is annyi esélyes volt köztünk!
Na, de azért hála Jennynek, nem maradtunk kismami nélkül.
A kisfiad spontán fogant, vagy volt gyógyszeres rásegítés??
Én ma nagyon éreztem a szurkákat, így még sosem! Lehet, hogy használnak a teák! Meg tojcsi is volt, úgyhogy minden beleadunk este!

Muffin :)
Ari a bébimakid!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Na végre itthon. Majdnem meghülyültem már.

Viri nagyon sajnálom. Majd a köv hónapban! Nekem sem jött össze az 1. clostys hóban.

Márti, szegénykém, most jól rád jár a rúd. Remélem hamar felépül apud!

Az uh-n 1,5 órás csúszás volt :shock: egy tök fapofa nő volt, aki nem válaszolt egy kérdésemre sem :cry: . Hasi uh-t csinált, ahogy meglátta, felsikkantott: jaj istenem, de édes! Ennek úgy megörültem. 8cm! A dokim is azt mondta már most, hogy hatalmas baba lesz. Képet akkor kértem, mikor már felöltöztem, így egy elég rossz képet kaptam. Ja, külön helyen kellett érte fizetnem. De még a dokimhoz is be kellett néznem, ott 2 órát ültem. Már kockás a fenekem! Jó, kis gombát talált. Mondtam, hogy egy a kúp csíp. Írt helyette másikat. A vizeletemből megállapította, hogy a cukrom sincs a helyén, mert nagyon sok benne az aceton. Látta, hogy nagyon szarul vagyok, kérdezte mivan. Erre mondtam neki az állandó fejfájást. azonnal 86 helyre beutalt és azt mondta, nem mehetek dolgozni :shock: :shock: :shock: , pedig előtte nem akart kiírni. Annyira meg vagyok rémülve.
magdolnam

nincs itt senki?
magdolnam

Márti
Nagyon sajnálom ami édesapáddal történt. Biztos fel fog épülni.

Muffin
Nagyon édi a kis Bébimaki.

Magdolnam
Jó pihizést a következő napokban/hetekben. Nem lesz semmi gond.

Hétfőn megyek hormonvizsgálatra. Utána még megyek 2x. kapok péserkentő bogyót is. Ma már sokkal jobban vagyok, de most tényleg egy kicsit lazítanom kell, mert sok dolgom lesz mostanában. Februártól megyek dolgozni, írom a szakdogáim, itt az építkezés is és a vizsgák, nyelvvizsgák. Szóval van mit csinálnom. Olvaslak titeket és fogok is írni, de valamivel ritkábban.

Viri
Sajnálom a pirit. talán egy olyan nemtörődöm hónap eredménnyel jár majd. Sok sikert!

Natasa

Kép
Kép
nati80

hú, lesz ám programod dögivel.
magdolnam

Sziasztok!

Csak egy gyors bekuk.!

Márti! Sajnálom, ami apukáddal történt, reméljük, hogy minden rendbe fog jönni!

Nati! Nekem úgy tűnik, hogy itt nagyon bejön a nemtörődöm hónap. :D Jenny előtt is ott volt Odri és neki is bejött. Most Én is nemtörődöm hónapot tartok, és szerintem a következő is az lesz. Ezért sem jövök olyan gyakran én sem. Igaza van Jennynek. Itt az emberben akaratlanul is előjön a versenyszellem, és óhatatlanul elkezdek irigykedni arra, akinek máris összejött. Szóval én is leállok egy aprócskát. De olvasni fogok.
Szóval mindenkinek mindent bele.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Csak egy gyors bekuk.!

Márti! Sajnálom, ami apukáddal történt, reméljük, hogy minden rendbe fog jönni!

Nati! Nekem úgy tűnik, hogy itt nagyon bejön a nemtörődöm hónap. :D Jenny előtt is ott volt Odri és neki is bejött. Most Én is nemtörődöm hónapot tartok, és szerintem a következő is az lesz. Ezért sem jövök olyan gyakran én sem. Igaza van Jennynek. Itt az emberben akaratlanul is előjön a versenyszellem, és óhatatlanul elkezdek irigykedni arra, akinek máris összejött. Szóval én is leállok egy aprócskát. De olvasni fogok.
Szóval mindenkinek mindent bele.

Kép
Kép
cs_erika

Virág!

Az én pirimet nem kell sajnálni, mert most vetéltem el nemrég, a mensim meg olyan pontosan jött meg, mintha misem történt volna! Úgyhogy nekem ez jó hír! :D

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!
Sajnos a helyzer változatlan, nem tud beszélni, mozogni, nem ismer meg :cry: és még ráadásnak tüdőgyulladása lett...Jaj, csak a korházba ne kerüljön az ember!!!
Ma jön haza tesóm Angliából...
Na, rohanok is, puszika mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!!

Látom nagyon pang most ez az oldal!!!

Mindenki leszarom hónapot tart és ez meg is látszik, máskor nem győztem vissza olvasni egy nap után!

Na mindegy, majd csak vissza jösztök mikor mindenki babaás lesz!!

Magdolnam: nagyon sajnálom hogy enyi bajt találtak, de meglátod hogy minden rendbe jön!!! De a babához gratulálok!!! Szép a mérete!!! Tedd fel a képet, légysziiii!!!

Muffin: nagyon kis szép a babamakid!!! Most már ennél is sokkal nagyobb!!!

Ma hívom fel a védőnőket hogy lássam kihez tartozom és mikor mehetek!

Andy: merre vagy??? És jenny!!!!!
Vendég

sziasztok!
hát igen, tegnap az anyumnál voltam, meg táppénzes papírért. ma valamit főztem, meg nekiláttam a nagytakarításnak hogy ne gondoljak a rókakomára meg a hányingerre, de sokszor le kell dőlnöm, hogy jobban legyek.
mostanában az esték is szarok már, rettenetesen gyötör a hányinger, ezért csak fekszem.
remélem már csak 1 hónap és tényéeg elmúlik a 12.héttel.
mert ha nem beleőrülök, bár nem írok ilyet, más örülne neki
ne haragudjatok
örülök a babónak, meg nagyon vigyázok rá, és örülök hogy ennyivel megúsztam.
a lényeg hogy tudok enni inni.

Jenny!
gratula!
a többieknek szurkolok hogy idén minél hamarabb zebrát teszteljenek!
tényleg nagy a pangás
na megyek

Kép
andyfekete

sziasztok!

Tudja valaki hogy magzatburokbolyh mintavételt mikor, milyen esetben vesznek??? Minden esetben, vagy ha valami gáz van
magdolnam

Magdolnam! 35 év felett ajánlott,kötelezni nem kötelezhetnek, illetve indokolt esetben, ha már volt rendelleneséggel született (vagy nem született) gyermek életkortól függően. (remélem jól írtam, ha nem így van egészítsetek ki! )
Miért kérdezed egyébként ? Menned kellene??

Odri hol vagy???

Nati helyzet??

Rékérdeztem a dokimnál a rövid luteális fázisra (11-12 nap) , azt mondta ne foglalkozzak vele, van akinek ennyi.....hm... kezdem magam idegelni.......:(

Puszi nektek!!
nyuszifülû

Jajj most nézem Magdolnam: magzatburokboholy?? :) Magzatvíz mintavétel vagy choryonboholy mintavétel (méhlepényből csípnak le). Sokan vannak ellenne-mellette, uh követés mellett csinálják, aláíratnak egy papírt hogy nem vállalnak felelősséget egy esetleges vetélés miat.................

Puszi mindenkinek!!
nyuszifülû

nem hála égnek nem, csak olvastam valahol és kicsit rémísztő az eljárás nekem. Köszi Nyusz a választ.

Holka, szorítok neked, hogy minden rendbenlegyen! Várunk!
magdolnam

...rosszul írtam, életkortól függetlenül , ha sikerül a babó nekem is mennem kell majd. :(
nyuszifülû

miiiiii? jaj, ezt elvégzik??? És ha nem akarom?
magdolnam

de miért kell menned????, Nem értem. Nekem is kell mennem?
magdolnam

Szép napot mindenkinek!

Márti! Veled vagyunk, figyeld meg, hogy hamarosan változni fog a helyzet, és beszélgetni fog Veletek mint régen.

Velem annyi történt, hogy voltam ma a hormonvizsgálatom eredményéért. Még jó, hogy kértem a múlt héten, hogy csináljuk meg. Nagy valószínüséggel megvan az elmúlt 4 hónap sikertelenségének az oka. Magas a Prolaktin szintem. :cry: Nem vészesen,éppen hogy, de ez is elég ahhoz, hogy a baba ne jöjjön össze. Szóval a hiba az én "készülékemben" van. :?
Minden esetre kaptam gyógyszert rá, ami megoldja, és nagy valószínüséggel hamarosan én is gazdagítom a kismamás tábort. :D Bár ettől még nem biztos, hogy nem jöhetett össze ebben a hónapban.

Ha mégsem, akkor összehozzuk jövő hónapban!!!

Kép
Kép
cs_erika

dejóóóóó, legalább ennyivel előrébb vagy!
magdolnam

Igen Magdolnam!

Remkélhetőleg tényleg előrébb kerülök így. :wink: Nemrég olvastam a Mastodynon cseppekről is. Annak is Prolaktin szint csökkentő hatása van, csak az nem gyógyszer, hanem homeos csepp.
Csak receptre lehet kapni, lehet, hogy íratok fel ilyet is, és áttérek a gyogyiról erre.

Kép
Kép
cs_erika

sziasztok lányok!!!!!

Magdolnám,semmi pánik csak pihenjél nyugodtan és minden rende fog jönni.ilyen rémisztő vizsgálatokra akkor kell menni ha nem volt jo a 12 hetes hüvelyi uh eredményed vagy nem lesz jo az AFP érték+ amit nyuszi leirt.de nincs gond nem kell menni.én holnap megyek hüvelyi uh-ra kicsit izgulok nem a vizsgálat miatt hanem hogy minden rendben legyen.gondoljatok rám!!!!!remélem holnap nekem is megmondják mekkora :lol: .

még jövök csajok!!!!

mano
manocska2008

Sziasztok!

Voltam ma a dokinál a gyógyszeradagomért. Kérdeztem egy két dolgot, de igazán nem foglalkozott a kérdéseimmel. Olyan furi volt a doki, és a végén megjegyezte legyek türelmes és különben is régen 2 évig nem foglalkoztak azzal, akinek nem jött össze. Na most örüljek, hogy felírta a gyógyszert? Kicsit kiakadtam. Lehet dokit is kéne váltanom. Amúgy jó orvos, csak ma nagyon furi volt. Meg azt mondta clostyzást fél évig lehet csinálni folyamatosan :shock: Én mindenhol 3 hót olvastam. Szóval már semmit nem értek.

Muffin: édes a kis pocaklakód. ;)

Magdolnam: kitartást a vizsgálatokhoz!

Nati: majd írd meg légyszi milyen bogyókat kaptál. Kíváncsi vagyok, hogy a clostyn kívül mit adnak.

Ditta: a fiam a hsg után 2 hónapra összejött spontán. Most nem tudom miért nem jön a babó.

Márti: most nagyon türelmesnek kell lennetek, mert hosszadalmas út áll mind előttetek, mind apukád előtt. Kitartást és mihamarabbi gyógyulást apukádnak!

Erika: de jó legalább tudod az okát és tudnak rá megoldást. Mi csak a sötétbe tapogatózunk. Nem tudjuk mi a bajom, mert elvileg minden ok, de mégse.

Kép Kép
kisvirág_30

Na, most van egy kis lélegzetvételnyi időm......Kolléganőm is szabin van, nem lesi, hogy netezek......

Virág :)
Hát elég furák ezek a dokik, amikor ilyen flegmák! Ők szerintem végképp nem tudják, mi játszódik le egy nő lelkében, amikor megint megjön.... :cry:
A hsg az a petevezeték átfújás, ugye? És olyan létezik, hogy esetleg újra átjárhatatlan lesz? Vagy ezt nézték neked a szülés óta?

Erika :)
És ez a prolaktin-szint állapot csak a vérvételből derül ki, vagy erre lehet következtetni valamilyen testi tünettel? De az jó, ha más minden oké, akkor ezt gyógyszerrel beállítják, és hamarosan jöhet a bébi nálatok is!

Márti :)
Sajnálom, hogy a helyzet még mindig változatlan :(
De bízzatok az időben, és a Jóistenben, hogy minden rendbe jön apukáddal!!

Andy :)
Még mindig ennyire szenvedsz?? Szegény! De mintha magamat hallanám....Én is ennyire kínlódtam! Mi is a pontos neve, annak, amit szedsz?? Tudod, az a sepia-valami....Már előre készülök, mert ha babás leszek, biztos nálam is előjön majd megint....

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Viri, nem így van! Több orvost is megkérdeztem erről. Számszerint 3at. 3hó után ajánlott 3 hó pihi. Papíron az van,hogy max 6 hóig szedheted. De ez nem igaz. Több olyan nőt ismerek aki 1-2 évig szedte és semmi baja. A túlstimuláció miatt írják rá, de emiatt ne aggódj!
A doki.... sajnos ezek ilyenek. Én szinte ilyeneket fogok ki.... a baj az, hogy mindegyik azért megjegyzi, hogy ha bő 1 évig nem jön össze, akkor utána kezdik kivizsgálni a nőket. De ezt lehetne kíméletesebben is. Ha magándoki, akkor meg pláne, hisz ezért fizeted!!!!!!!!! A progi szinted mennyi lett??? Kíváncsi lennék rá. Sztem ez az esélyes hónapod.

Manó, nekem hasi uh-t csináltak már :) mikorra mész holnap?

Ma meggyűlt a bajom a védőnőkkel.... 8-ra megvolt beszélve a randi vele. 15 perc fagyoskodás után felhívtam és szó szerint rákérdeztem, hol van. Erre: ja vásárolni, most indultam. Bocs elfelejtettem. Tiszta ideg lettem. Szerintem nagyon lehetett érezni a szavaimból, mert utána mondta, hogy küldi a kollegáját. Ja 20 perc után befutott.... (a 2.szomszédba lakik a rendelőtől...)

Akart adni beutaló papírokat, de úgy égett a feje, mert a kollega, aki késett, iszonyú hanyag volt és nem íratta alá, pecsételte le, se naplószámot nem íratott rá. NA ebből elegem lett. Látta rajtam és minden3.mondata az volt: elnézést. De azért futkossak ezért én utána, ami az ő feladatuk.

Aztán kérdezett egy csomó dolgot, amit már előzőleg elmondtam, csak a drága hanyag kollega elfelejtette ráírni.
Kérdem én: hogy lehet ilyen ember védőnő????? Ilyen hanyag és ráadásul 30 éve a pályán van! Szarik bele mindenbe!
Szeretnék én is ilyen helyen dolgozni, hogy ha kedvem szottyan áugrokk a másik városba bevásárolni és nem szólok senkinek.

A pozitív hír, hogy 1 kgt szedtem fel 1,5 hó alatt, ha nem írtam volna :oops:
magdolnam

Magdi :)
Hát kicsit gáz a védőnőd...... :shock:
1 kg?? Az még semmi! Nagyon ügyes vagy! Én az elején még fogytam is 3 kg-ot az émelygés miatt, alig ettem valamit.

D.

Kép

Kép
ditta76

sziasztok!!!

Magdi: nem semmi ez a védőnő, és ettől kéne tanuljál??!! Tiszta rőhej!!
Gratulálok, ügyes vagy hogy nem híztál, pedig a a baba már most nagyocska!!!

Én szerintem már híztam 1 kg. Nekem semmi bajom a hányingerrel, nem kerülget egyáltalán! Én eszek ha megkivánok valamit, jó étvágyam van!! De azért remélem nem fogok egy dagadt malac lenni!!

Viszont van olyan nap is hogy nem vagyok éhes, nem kívánok semmit! Olyankór be kapok egy gyümit és meg van oldva!

Viri: akkor hajrá lesz nektek mostantól, biztos sikerülni fog!!

Ercsi, nektek is hajrááá!!!

Velem semmi különös nem történt, ma nagy takaritásba fogtam bele, már épp ideje volt, de eddig semmi kedvem nem volt hozzá!

Most egy gyors levest főzők, mert nincs türelmem kivárni mig valamit főznék!!
De holnap rakott karfiolt csinálok!!

Nyuszi, te miért kell meg csináljad azt a vizsgálatot???

Holnap felhívom én is a védőnőket lássam kihez tartozom és kérjek időpontot!
Vendég

ditta: gyulárol nincsenek képek?????? Megnézénk egy párat!
Vendég

Szia Pintyus! :) :)

De vannak, csak még át sem töltöttem a gépre, de talán ma este megcsinálom, ha hazaértem....Sajna ma 6-ig vagyok! :evil:

Hát te nagyon szerencsésnek mondhatod magad, ha mindenféle émelygés elkerül!! És már nem is hiszem, hogy jelentkezni fog....Bár ne kiabáljuk el!! :?

Edit

Kép

Kép
ditta76

Ok, várom a képeket!!

Remélem hogy nem fog jelentkezni a rókakoma! Bár az elején sajnáltam hogy nincsen mert nem tudtam hogy minden rendben van-e!! Most is sokszor elgondolkodom, hog jól van e a kis maszat!!!

Mostmár ne is jöjjön a hányinger, mert nem hiányzik, látom mások menyit szenvednek vele!!

Én csak nagyon fáradt vagyok, most is csukodnak le a szemeim! Azt hiszem le zuhizok, és be megyek tv-t nézni!
Vendég

Sziasztok!
Magdolnam neked külön köszi a drukkot,nagyon aranyos vagy!
Voltunk UH-on!! Megtelt élettel az én kis petezsákom már van lakója!!!! 8,5 mm és úgy vert a pici szíve!!! :lol: Ma nagyon boldog vagyok!!! :lol:
Pedig én totál kész voltam a héten....teljesen felkészültem egy újabb műtétre... :( DE mostmár csak az augusztusi szülésre készülők!!! :lol:
holka

Sziasztok!

Mágnes
Örülök, hogy Anna már sokat áll. Biztos lassan el is fog indulni kapaszkodás nélkül.
Köszi a bíztatást a sárgatest problémában. Remélem nálam hamar megoldódik.

Magdolnam
Néha tényleg nagyon gázok a védőnők. Néha az orvosok is. És az 1 kiló nem sok. Én is azt hallottam, hogy általában fogyni szoktak a kismamik, nem hízni.

Márti
Apukád hamarosan jobban lesz. Kell néhány nap míg a szervezet regenerálja önmagát.

Holnap megyek vizsgázni. Gondoljatok majd rám. Kell a szerencse most. Még nem tudok mindent, de jó úton haladok. Délben lesz az első és kettőkor a második vizsgám.

Kép
Kép
nati80

Holka!!!!!!!!! Ez nagyon jó hír, nagon örvendek!!! Nem hoztál képet????

Ne is gondolkodjál többet ilyeneke, persze hogy minden rendbe van és auguszusba szülünk!!!!!!!!!!!

Mikor kell menjél következőnek???
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?