Új privát üzeneted érkezett!

ja multhéten voltam a magándokimnál és láttam a kis manocskát.nagyon édi volt ugy mozgott hogy a doki alig birta követni.meg ios jegyezte hogy nagyon mozgékony........láttam a kis ujjacskáit is.jo volt!!!!!!!!!!!

ez lemaradt az előbb.

mano
manocska2008

Andi, te hánysz is vagy "csak" hányingered van? Kitartás, nemsokára elmúlik.
Pintyus, holnap megyek vérvételre, a szokásos pajzsmirigy kontrollra és uh-ra utána meg benézek a nődokihoz is. Én voltam már ekg-n kb 2héte, labor meg a 7.héten volt.
magdolnam

Manóóóóóóóóóóóóóóóó jejjjjjjjjjjj nagyon örülök neked!!!!!!!!!!!!!!!!! Képet, képet!!!!!!!!! Hová tűntél???????
magdolnam

a kg-kat inkább hagyjuk.... :oops: te mennyit szedtél fel?
magdolnam

Pintyus: kivasaltam ;) És nem gondolkoztam ;)

Manó: üdv újra! De jó hogy visszajöttél. Már hogyne emlékeznénk rád. Már mindenki hiányolt. Én még tegnap írtam is, hogy jól itt hagytál minket. A fiúk hogy vannak?

Kép Kép
kisvirág_30

jajjjjjjj de örülök hogy ilyen aranyosak vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: .

Magdolnám te voltál már a nyaki redő vizsgálaton??????

sajnos 2kg már szedtem fel,nem is azért izgat mert nem lehet utána lefogyni csak féltem a bőröm mert azzal tényleg nem lehet mit kezdeni.......na de eszek amit megkivánok RENDESEN :lol: .

estére rakok fel képet,ha sikerül ha nem akkor kérek segitséget :wink: .lassan megyek a fiukért,még jövök!!!!!!!

puszi mano
manocska2008

ááááááá, most az érzékeny pontomra tapintottál. én 2 hó alatt 3kgt szedtem fel, de viszont "alig" eszek, mert nem kívánok semmit. Te is érzed már azt a mocorgást, ami rebbenés szerűre hasonlít? Írj már valamit, magadról, hogy érzed magad mik történtek. Holnap megyünk uhra!
magdolnam

Sziasztok :)

Magdolnam :)
Csütörtök délelőtt gondoltam elmenni UH-ra de lehet csak péntek este fogok,hogy együtt mehessünk párommal.
Elvileg még nem érezheted ilyen hamar a pici rugdosását,mert hiába rugddal ő már nagyon ahhoz azért erő kell,hogy ezt a hasfalon keresztül közvetítse. De ezt úgyis te fogod tudni ha később erősebben érzed de ugyanezt amit most akkor ő az…

Andy
Édesanyád, hogy fogadta a nagy hírt? :)

Nati
Jól megijesztettél mikor azt írtad kezdesz mensizni…azért jó,hogy nem jött meg.
Korán csináltad a tesztet! :( Ne izgulj! :)
(és ugye a suli otthagyást csak a fáradtság mondatja veled?! Nem szabad nem befejezni ha már ennyi éved, energiád benne van!!)

Tabati
Látom az ovus vonalzót azért már beizzítottad…. :lol: :lol: Írd meg a csütörtöki doki áldást adott-e a dologra.

Lilla
Sajnálom,hogy megjött. :( Szerintem egy hónap probálkozást megér,hogy teljesen másra koncentálsz,hátha épp így fog sikerülni a babó. :lol:

Ditta
Biztos nagyszerű volt a hétvége!!! :lol: Hányinger egyenlőre nem kerül el eddig csak délig volt most a mai adag még mindig tart…

Erika
Ruhatárcserére irigykedek ám. :lol: :oops: Tuti nagyon klassz volt a kiruccacás a bonúsz pedig ha legközelebb pozitív tesztet mutathatnál a párodnak.

Pamukli
Szia,azt hiszem téged nem ismerlek még… :) ti most fogtok próbálkozni?

Kisvirág
Ez volt az első stimus és szuri repesztős hónapod,ugye? Azért ez eléggé megadja az esélyét a dolgoknak!! :) Nagyon szorítok Nektek!!

Mágnes privit kérlek küldjétek el.
holka

Holka: küldtem a privit! Igen ez volt az első hónapunk. Még bízok egy kicsit benne, de a fejem egyre jobban fáj, ami nálam nem jó jel.
Hogy lesz e következő stimus hónap az még kérdés. Kezdünk az egészbe belefáradni. :(
Majd azért írd, hogy melyik nap drukkoljunk nagyon. Én nem bírnám ki péntekig, de lehet hogy jobb lenne a péntek, mert akkor tuti látni kell már a babót. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam
válaszoltam :)
Kisvirág
köszi a privit.
Teszt utáni minden éjjel UH-on jártam álmomban és a babát láttam.Múlt péntek óta többször álmodtam,hogy el kezdtem vérezgetni... és ma délután újra azt álmodtam,hogy látom UH-on a babát( és mondja a dokim,hogy ez már nagy baba --16 hetes! :lol: ) szóval kezdek behülyülni de most megint optimista vagyok :)

Manócska
Gratula a babóhoz! :)
holka

Nati
basszus!!! :cry: Az előző oldalt nem olvastam. Sajnálom,hogy megjött!!!
Akkor ezek szerint Karácsonyra viszitek haza a kisfiatokat.. fel a fejjel...!!

Pintyus
banánkenyér receptet leírnád nekem légyszi?
holka

Holka, nagyon köszönöm a válaszaidat! Hú babával álmodsz? De jó, remélem ez jót jelent! Drukk cs-p-re
magdolnam

Holka: helyes. Legyél csak optimista! Ott lesz az a baba ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Nati, elküldenéd nekem Mágnes 2. levelét? Tegnap is kértem, de senki nem küldte el. :(
Velem az a helyzet, hogy a 29. napomon vagyok, piri sehol, hasam szurkál. Tegnap délután csináltam orákelt, ami vastag 2 csikos lett, a ma reggeli terhestesztem pedig halvány 2 csikos.
Asszem terhes vagyok. :D

Kép
jenny29
Mór

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj Jenyim! De örülök, halk gratula :lol:
magdolnam

Jennnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hurrráááááá!!! Nagyon halk gratula neked!!! De ez már tuti!!!! Most már térjél vissza hozzánk és legyél oly kedves és ne idegeskedjél,az eddigi is teljesen fölösleges vol!!! Nem szabad idegeskedjél, ezzel nagyon ártasz a babának!!!!

Jujjj de örülök, már van egy kismamánk ebbe a hónapba is!!!!

Holka itt a recept!

1/2 csésze (normál méretű csésze) margarin, 1/2 csésze cukor, 2 tojás,1 teásk.szodabikarbóna, 2 csésze liszt, 4-5 érett banán (összetörve), csipet só, 1 csésze durváűra tört dió.

ezeket összekeverni,őzgerinc formát ki kenni és lisztezni, bele önteni a masszát, félig legyen kb. mert megnő! kisebb hőfokon,45 percig sütni!

manocska:minek lesz most hüvelyi Uh??

Viri! Ez az, ugye jobb is a közérzeted hogy nem agyaltál anyit!!!

én most ébredtem fel, jót szunyáltam és most sütök!
Vendég

beszereztem a srácaimat :lol: .

Magdolnám:én még nem érzek semmit,rugdolozás terén kb16 hétre várom.Mátét már akkor éreztem.bár egyszer volt valami hasonlo de azota sem igy gondolom nem az volt.te voltál már a hüvelyi nyaki redő vizsgálaton?gondolok rád(rátok)holnap. :lol:

Jennnnnnnyyyyyyyy:kirázott a hideg :lol: :lol: :lol: biztos mama vagy a tesztek nem hazudnak,ha pozitiv akkor már biztos és ha még halványka az már bizony ott van. :lol: :lol: .

Pintyus:én a nyaki redő vizsgálatra fogok menni pénteken,és az hüvelyi uh-val csinálják,de ezt biztos tudod.remélem nem lesz baj azt mondta a doki hogy a betöltött 12 héten kell menni és én pénteken leszek pontosan:12hetes és 6 napos.igy most vagyok a 13.-ba.mit sütsz??????én is ennék sütit.a férjesckém csak 7 körül ér haza,valaki le tudja irni hogy tudok képet feltenni ide????mert akkor probálkoznék!!!!!

Mágnessel mi van?????????priviben irjátok ha nem tartozik mindenkire akkor nem kiváncsiskodom.

pusszzzzz mano
manocska2008

Jenny: Gratulálok! Látod Nektek is szerencsét hozott a vándor gólya! :lol: Elmondtad már a férjednek? Mesélj mááár!

Manócska: Jó hogy visszataláltál (mondom én aki szintén ritkán ír, inkább csak olvas)! Hogy vagy?

Holka: Ha minden igaz, nemsokára mi is belefogunk a babaprojektbe, bár mostanában elég sokminden összejött! Na mindegy! Jaj, Te aztán álmodsz össze-vissza! Biztos minden rendben lesz és megnyugszol már csütörtökön!

Nati: Sajnálom pirit, de tényleg menj vissza a dokihoz és járj utána, mitől van ez. (Bár megjegyzem, szerintem egyáltalán nem fogsz kifutni az időből!)

Pintyus: Jó a teknősöd, nagyon cuki! Azért már sokkal vidámabb vagy, hogy megnyugodtál! Legyél is boldog kismami és pihenj sokat.

Viri: Szerintem is foglald le magad és ne tulajdoníts minden belső érzésnek jelentőséget. Ha az ember elkezdi figyelni magát, mindenfélét észrevesz. Például, ha olvaslak titeket, utána terhesnek érzem magam és tüneteim vannak. Aztán néhány napig nem tudok jönni, dolgozok és persze semmi nincs. :shock:

Magdolnám: Ne foglalkozz a kilókkal, úgy szép a kismami, ha gömbölyű! Holnapra szorítok én is!

Nekem is elkülditek a Mágnes privit?

Pumi
pamukli

Jenny: küldtem a privit. Hatalmas halk gratula.

Pintyus: azért nem sikerült most délután annyira leszakadni a témáról. Lehet lelépek egy kis időre. Majd még meglátom.

Pamukli: ment a privi. Igazad van, hogy túl sokat agyalok. Kicsit le kéne lépnem nekem is, hogy ne kattogjak a témán.

Manó: neked is elküldtem a privit.

Kép Kép
kisvirág_30

ja Magdolnám:ami velem történt,első vizsgálaton megállapitották aztán menni kelett a védőnőhöz,adott beutalot a vérvételre+a belgyogyra.utána ujra mentem a magándokimhoz a leletekkel.most meg a nyaki redő jön.röviden ennyi.a kilokkal meg tényleg nem kell foglalkozni,mert a hormonok is viccelnek ilyenkor csak én mindig hasonlitgatom az előzö terhességeimhez.ez nem jo mert uge minden terhesség és gyerek más.......na de ez már igy marad a srácokat nem hasonlitgatom szerencsére :lol: :lol: .
hát ennyi történt velem nem valami sok..jövö héten meg menni kell a védőnőhöz,sulymérés meg a szokásos dolgok gondolom ........nem szeretek járni. :?

mano
manocska2008

köszi Viri! elolvastam..............................hát erre nem is lehet mit mondani :cry: .egyszerűen nem jutok szóhoz...........hmmmmmmmmm

mano
manocska2008

Viri: Jaj, tudod Te is, hogy ha lelépsz, akkor is kattogsz a témán, csak akkor magadban! Kérdezd csak meg Jennyt, biztos Ő is ugyanígy volt vele! Írd ki magadból amit gondolsz!

Köszi a privit, ez undorító! Volna egy-két kisípolandó gondolat, amit most szívesen leírnék! :oops:

Pumi
pamukli

szerintem is mindig ezzel foglalkozik az ember az a babanettől független.de szerintem ahogy neked jo mert az biztos hogy a várakozás idegörlő,de gondolj arra hogy itt mindig kapsz választ a kérdéseidre :lol: :lol: :lol: .Viri!!!!!!ne menjél sehova mikor pont visszatértem!!!!!!

mano
manocska2008

Jenny gratulálok!!! Ti mióta is próbálkoztok? :lol: Milyen tüneteid vannak? Vannak-e egyáltalán? Volt-e valami más érzésed, mint amik egyébként is vannak? És egyébként is hogy érzed magad?

Nati! Sajnálom, hogy megjött. :( Szerintem a dokitok kitalál valami jót, és hamarosan a kezedben tarthatod a pozitív tesztedet, és a kisbabátokat! :!:

Rólam annyit, hogy szurkál a hasam alja, de ilyeneket szokott csinálni máskor is.
Hú! Nekem is vasalnom kellene, és fogynom is. Valami jó recept? Van rajtam 5 kg. :evil: Jó lenne leadni, és nem ennyi plusszal indítani egy terhességet. Lehet, hogy megcsinálom a két hetes diétát. Ez nálam már 2* bejött. Általában ilyenkor szoktam megcsinálni, hogy tavaszra már ne legyen gond. De egyre nehezebb. Jobb lenne a téli kilókat inkább nem felszedni, mert leadni sokkal nehezebb. :(

Kép
Kép
cs_erika

lehet hülyének nézel manocska, de nem tudtam hogy a nyaki redőt hüvelyivel nézik! :oops: Kicsit még tájékozatlan vagyok, de tőletek mindig tanulok valami újat! :D

Banán kenyeret sütök, fentébb le írtam a receptet, holka kérte,már mindjárt meg van, nagyon fini illata van!

Jenny:meséjél, milyen érzés??? Apa tudja már? hogy mondtad el neki?

mano: szerinted hivjam már most fela védőnőt és kérdezzem meg kihez tartozom és mikor és hova kell menni?
Vendég

Ezt most olvastam:

"Az ösztrogén hormon vérszintjének - menstruáció előtti - leesése kifejezetten a fejfájás kiváltó faktorai közé tartozik.
A nehéz napok közeledtével - pontosabban rendszerint mintegy két nappal előtte -jelentkezik a jellegzetes nyomás a fejben, és legkésőbb két nappal utána szűnik meg."

Király. Majd szétszakad a fejem. Úgyhogy egyre inkább kezdem feladni. Azt hiszem kicsit lelépek. Olvasni foglak benneteket, meg drukkolok is mindenkinek!
Jók legyetek! Nagy ölelés!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

nekem is szét akar meint szakadni
magdolnam

Pintyus:én először a magándokimhoz mentem ő megállapitotta a terhességet,(akkor 6 hetes voltam)aztán mondta hogy menjek kb3 hét mulva és addig menjek el a védőnőhöz,és csináltassak vérképet.én 8 hetesen jelentkeztem ott kaptam kiskönyvet néztek egy pisit meg adtak beutalot a vérvételre meg a belgyogyra.ja még volt vérnyomás mérés és sulymérés.és mondták hogy legközelebb a nyaki redő vizsgálat után menjek.nálunk az én védőnöm mindig kedden tart tanácsadást igy jövö héten megyek oda.neked nem mondta a dokid hogy mikor menjél ilyen vizsgálatokra????????mondjuk minden orvos más van akinek ezt a redő vizsgálatot 10 hetesen csinálják,az a lényeg hogy bizzál a dokidban az a legfontosabb!!!!!!!!!!!!!

mano
manocska2008

vki kérdezte, hogy mikor mutatja ki leghamarabba 3d vagy 4d a baba nemét, aszem Muffin volt. Engem is érdekelne. Tudna valaki rá válaszolni????
magdolnam

ja és nem nézlek hülyének már mért tenném.
nekem is fájdogál a fejem :cry:

mano
manocska2008

Kisvirág, ne add fel, nincs vége a hónapnak. A fejed sok minden más miatt is fájhat. Szóval fel a fejjel!

Kép
Kép
cs_erika

20hetes 4d uh már tuti kimutatja mert nekem a Mátét már akkor meg tudták mondani és tényleg mi is láttuknagyon jooooollllllll.nem szabad kihagyni szerintem,nagy élmény :lol: :lol: :lol: :lol: .
Muffinak fia lesz vagy lánya???????Lde jo nekik már tudják.ez én véleményem a 4d-ről hogy a 20hetes a legideálisabb mert akkor még a teljes képernyőn van a baba később már nem fér rá egyben.
mi ugy döntöttünk hogy a 20hetes 4d-re elvisszük a fiukat is mer nagyon várják és kiváncsiak hogy lehet belevilágitani ugy a pocakomba.

mano
manocska2008

jajcsajok!!! Most látom hogy nektek is fáj a fejetek!! Hát épp monodm páromnak hogy még szédülök bele anyira fáj a fejem!!!

Pedig nekem nagyon ritkán szokott!!!

Mano: az a helyzet hog nekem is volt nődokim akinél össz vissz 3szor voltam,utoljára 6 hetesen,és ő azt mondta hogy majd csak 13 hetesen menjek hozzá vissza,és nekem ez egyáltalán nem tetszett mert igy kihagy egy csomó vizsgálatot, legalábbis én igy gondoltam.és azt mondta hogy védőnőhöz is elég akkor menni. Szoval már nem megyek hozzá, mert nem szerettem. Ugyhogy azért kérdem hogy mikor hová kell menni, mert ugy döntöttem hogy csak körzetishez járok egy ideig,aztán ha találok egy jó dokit akkor megfogadom. Csak nállam az a baj, hogy pont augusztusba fog világra jönni Maszatka és akkor szabadságolások vannak, ugyhogy nem akarok pofára se esni, hogy fogadok valakit aztán meg le passzol mert épp nincs itthon!

na megsült a finomságom,olyan jó illata van!
Vendég

a barátnőmnek már 18 hetesen megállapitották hogy fiu!! Valószinű megmutatta magátés nem volt szégyenlős, de van hogy már 16 hetesen meg tudják egy jó Uh géppelés egy jó dokival.

mano, iwien be lehet téged jelölni ha fent vagy?
Vendég

Jenny :lol:
EZ SZUPER HÍR!!! Gratulálok!

Kisvirág :)
Nekem pedig mensiszerűen fájt a derekam és mégse jött meg!!!
Teljesen rendjén van,hogy most csak ezen agyalsz! Kitartás Neked bár tuti most úgy érzed vánszorognak a napok!!!

Magdolnam
Ha 16-18 hét körül mész már megfogják mondani a baba nemét. :lol:
Szóval picit még várj ha most mennél még bizonytalan lenne mert a kislányok szeméremajka is olyan duzzadt mint a fiúk zacsija :)

Pintyus
köszi,holnap kipróbálom mert jól hangzik nagyon!!
holka

Sziasztok!
Sajna már tényleg megjött, 10 nappal ovu után. Ez elkeserítő.
Egy időre azt hiszem én is lépek. Ha Mágnes küld üzenetet azért továbbítom valakinek.

Jenny! GRATULÁLOK!!!!!!

Natasa

Kép
Kép
nati80

Köszi Holka,de jó, akkor kb még 3-4 hét és kiderül, ha Pötty is úgy akarja. NEked van émelygésed már?

Pintyus, nagyon komoly a teknőcöd!

Nati, ugye nem akarsz itthagyni minket :!: :?: :shock: Hiányoznál.
magdolnam

Köszi magdolna!! :lol:

Nati!!! Nem gondolod komolyan hogy itt hagysz bennünket!!! Eddig még azt mondtad hogy nem azért vag yszomoru mert nincs baba hanem a sárgatest miatt. Arra meg talál a dokid megoldást!!! Az első komolyabb próbálkozás után már itt hagysz!!! Ne is csodálkozzál hogy nem sikerült azok után amiken keresztül mentél pont akkor mikor peteérésed volt!

Holka próbáld ki,ténleg nagyon fini lett,én 6 banánt tettem bele mert kisebbek voltak, és összeturmixoltam őket, egyet meg a mixerrel csak ugy osszetörögettem!

Megyek mindjárt, vízszintbe teszem magam!!!
Vendég

Pintyus! Jól hangzik a banán kenyér. Szerintem megcsinálom én is mire a párocskám hazajön. Úgy is olyan édesszájú.

Nati! Eszedbe ne jusson lelépni! Egy hónap nem a világ! A sárgatestedet rendbe fogjátok hozni. Te mondtad, hogy nem volt biztos, hogy elkaptátok a peteérésedet, szóval gyere vissza!!

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Jaj, melóhelyen tiszta diliház, arra nem volt időm, hogy a netbe belépjek bent az irodában.

Nati!
Sajnálom! :( De nehogy már ezért itt hagyj! Szerintem kissé tragikusan fogod fel, holott még csak az első éles hónapotok volt! És úgy érzem, túlságosan görcsölsz a témán! Hiszen még rengeteg esélyetek van!
Persze engem is nagyon letört, amikor rögtön elsőre nem jött össze......Most meg már 3 ciklus telt el, de idáig sikertelenül.... an, de majd most! Ma vagyok a 13. napon, kezdődnek az akciódús napok....... :wink: :wink:

Jenny!
Jaj, de jó!!! Jól sejtette itt valaki, hogy te suttyomban készülsz a nagy bejelentésre.... :wink: :wink:
Írd már meg, miket szedtél (vitaminok, teák), és hőztél is?
És úgy egyébként hogy vagy???? Mit érzel????

Mágnes!
Sajnálom! Kívánom, hogy sikerüljön kimásznotok ebből a hullámvölgyből!!

Viri!
Ne aggódj! Hiszen terhesség elején is fájhat a fej! És még különben se jött meg....

Holka!
Pénteken UH? Biztos nem lesz semmi baj......Ott lesz az a bébi!

Lilla!
Mi van veled???? Teljesen le vagy törve??? NEM FELADNI!

Manó!
Én emlékszem rád, neked is van már 2 gyerkőc, ugye? A 3.-ra mennyit vártatok?

Pintyus!
Ez a recept nagyon jól hangzik! Valószínű, kipróbálom!

Na, még megyek tanulni Veronikával!

Pussz, Ditta

Kép

Kép
ditta76

Virág!
Megnéztem az iwiw-en a képeket, nagyon édi a kisfiad!!

D.

Kép

Kép
ditta76

Na mi van, csajok??? Egy órája nincs itt senki??? :shock:

E.

Kép

Kép
ditta76

Szia Ditta! Én itt vagyok!

Kép
Kép
cs_erika

Szia Erika!!

Örülök neked! Mi még nem "beszéltünk" azt hiszem.

Kép

Kép
ditta76

Szia Ditta! Én sem emlékszem. :D
Rólam annyit, hogy decemberben múltam 30 éves, fél éve volt az esküvőnk. A férjem jelenleg Brüsszelben dolgozik, már egy éve és még így lesz április végéig. Onnan pedig vagy haza jön, és itthon folytatjuk az életünket, vagy szerez külföldön hosszabb idejű állást, és akkor én is követem.
Mi október óta próbálkozunk a babával. És pont e miatt a távolság miatt elég nehéz összehozni, hogy pont időben legyünk. Így a 4 hónapból 2 volt biztosan a peteérésem idejében, a decemberit lekéstük. Most januárban pedig nem tudom, mert csütörtök este vagy péntekre virradó éjjel volt a peteérésem, mi pedig pénteken este találkoztunk. Azért reménykedek egy picikét, mert nincs az kőbe vésve, hogy a peték 24 órát képesek megtermékenyülni. Vagy pedig benne is voltunk a 24 órában. Nem tudom.

Egyenlőre ennyit rólam. Rólad mit lehet tudni? :D

Kép
Kép
cs_erika

Egyébként többiek hova tűntetek? Ha nincs itt senki szerintem én is a távozás hímes mezejére lépek.

Kép
Kép
cs_erika

pintyus, köszönöm kérdésed, jól vagyok. pocakom növöget szépen. :) hétfőn megyek dokihoz, szerintem akkor lesz uh is és nagyon remélem, hogy megmutatja magát a picuri :)

nati, elvileg van akinek már a 12. héten meg tudják mondani (az mondjuk fiú volt), de pl. férjem nagybátyjáéknak a 28. hétig kellett várni! én remélem hétfőn megtudom :) ja, és igen, elvileg 3d-n jobban látszik.

a genetikai uh meg az, amikor leméregetik a csontjai hosszát, meg ilyenek. azt a 18. héten csinálják, a 16. heti afp után.

mindjárt teszek fel képet a 12. hetiről. :)

pintyus, mi tegnapelőtt ettünk héjában sült krumplit hagymával meg fokhagymás tejfölös szósszal :)

kisvirág, én is tutira vettem hogy meg fog jönni, mert minden tünet megvolt, egyet leszámítva, a derékfájást...

nati, nagyon sajnálom!

manocska na végre!!! de, hiányoltunk ám sokan!!!

kilók... én már vagy négyet felszedtem... :(

jenny, tegnap senki nem küldte el, mert többen megkérdeztük, hogy megkaptad-e már, de nem válaszoltál... és nem is volt érdemes kétségbeesned. BABÁD VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és most valld be, ha nem így lett volna, akkor nem is írsz??????? mert akkor pláne jó, hogy poz. lett :)

pintyus, az változó, hogy a nyaki redőt mivel nézik. van olyan doki, aki nem is csinál hüvelyi uh-t...

magdolnam, nati kérdezte hogy mikor mutatja ki a 3d a baba nemét én meg pont ebben a hozzászólásomban válaszolok. :)

és most húzok aludni mert hulla vagyok... jó éjt!

KépKép
muffin

Sziasztok!!

Jenny!!!
Gratulálok!!!!! Remélem minden rendben!!

Nati!
Nagyon sajnálom!!! Ne add fel!!! Soha, de föleg ne az elején!!
Össze fog jönni a baba, hidd el!!

Mihamarabbi babásodást kívánok mindenkinek!!!
A kismamiknak pedig egészséget!!!

Kép

Kép
dbabett

megint késön jöttem!! Nincs itt senki :(
na nem baj!

Jó éjt lányok!!

Kép

Kép
dbabett

Sziasztok!
Nagyon édesek vagytok, hogy hiányoltatok, és így aggódtok értem!
A lelkem még fáj, de kicsit jobb a helyzet, azt hiszem meg tudjuk oldani a problémánkat, legalábbis bízom benne.
Minden esetre az önbizalmam valahol a béka feneke alatt van, sokat kell még dolgoznia Apának,hogy visszatérjen...
A babatémát jegelem, ő nem akarja, hogy halasszuk, de hogy vállalnék gyereket, ha nem tudom mit hoz a holnap? :cry:
Egy hete nem jött meg, három teszt is nega lett, szerintem megint bentragadtak a tüszőim, de igazából nem is fontos ez most, úgysincs rájuk szükségem egy ideig..

Annával voltunk tornászni, szegénykém nagyon sírt szokás szerint, de majd megzabáltam, szólt a zene, potyoktak a könnyei, és közben táncizott, mert mi kértük. ):
Azért nagyon ügyes, elkezdett mászni, és felkapaszkodik a bútorokba, de van még mit csinálni, most járni tanululnk..

Jenny:
Ez nagyszerű hír!!! Gratulálok!!

Nati:
Én most nem értem a vonalzódat... Mág 6 nap a vérzésig, és már megjött???? :shock:

Na most megyek, puszi nektek, azért, ha nem bánjátok, néha felnézek irigykedni kicsit a kismamikra..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?