Új privát üzeneted érkezett!

Erika: mert nem a ciklus elejétől szedtem és volt pár nap, hogy elfelejtettem bevenni. Meg én úgy vettem észre nekem semmit nem hatott. Szólj, majd ha kell.

Nati: kívánom, hogy tényleg élvezd végig a pocakosodást. ;) Szeptember végén meg gyönyörű fiad szülessen ;) Meg nekem is ;)

Kép Kép
kisvirág_30

hé én nem kaptam a mágnes-priviből! valaki küldje át! még olvasok vissza de nagyon kíváncsi vagyok rá!

KépKép
muffin

Elvileg átküldtem. Egy privibe a 2 levelet.

Kép Kép
kisvirág_30

Muffin: átment a privi?

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Megvagyok még, csak délután elnyomott az álom. :)
Erika, az én német csomagom már múlthét szerdán megjött, pedig csak január 2.-án fizettem be. Én ajánlottan kértem, pedig az 7 nap. A barátcserje amikor rendeltem, ki volt irva, hogy 7.-e után tudja csak küldeni, most meg az van irva, hogy 14.-e után. Lehet, hogy kifogyott a készletből, azért késik neked.
Nati, szoritok nagyon!!!!!!!!
Kisvirág, nincs Kendéről karácsonyi fotód? Szeretem nézegetni, olyan tündér. :lol:
Elküldenétek nekem is a Mágnes 2. levelét? Izgulok érte nagyon, mi lehet vele.

Kép
jenny29
Mór

igen virág, megkaptam! köszi! Jenny te megkaptad már, vagy küldjem? És veled mi van? Nincs vonalzód... Ne légy ilyen titokzatos. :) Nagyon jó hogy itt vagy. Disznóság amikor nem jössz! :)

KépKép
muffin

magdolnam, nekem is twingom volt és úgy érzem az az egyetlen autóm amibe bármikor szó nélkül visszaülnék! Nem csodálom hogy megsíratnád... :) Mennyi idős amúgy?

KépKép
muffin

Jenny! Hol a vonalzód??? Titkolsz valamit? :lol: :lol: :lol:
Gyere gyakrabban.

Jó éjt!

Kép
Kép
nati80

Csajok igen írjátok már meg mi van mágnessel.
Ne akarjátok, hogy a kiváncsiságomtól megöregedjek.

Kép
csucsu05

Csucsu
Ment a privi. Átmásoltam Mágnes üzenetét neked. Szomorú.

Jó reggelt!

Piri sehol, Hőm megint vissza fel 36.8. Cickók fájnak. És már megint éhes vagyok!!! Ez nem lehet igaz!

Viri? Hőd?

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

Álmoska vagyok nagyon. Nati csinálsz ovutesztet? Én a kajára rá sem bírtam nézni, egészen mostanáig. Én kis naív nőci, azt hittem megszűnt a hányinger. Hát nem, csak mérséklődött az émelygésem :) de a reggelente még mindig elég rosz.

Andi, veled mi van? És Odri? Most akkor 2 picurkád van?
magdolnam

Magdolnam
Nem csinálok ovutesztet, sem terheset. Várok holnapig és akkor csinálok egyet.
Most megint enyhe mensis fájdalmat érzek, szóval már a fene se tudja mi van velem.

Kép
Kép
nati80

Jó reggelt!!!

Nati: az enyhe mensis tünet az jójellehet! Nekem még most is az van néha, pl. a tegnap este olyanokat nyilallt és pont ugy éreztem mint ha meg akarna jönni.muszály vol feküdnöm. Ma reggelre már elmúlott. Azt mondják ez azért van mert tágul a méhed, és a méhizmok húzodnak össze vissza. Lehet te is ezt érzed. nekem az elején is volt ilyen. mentem az utcán és néha olyat szúrt belém hogy meg kellett álljak! Ugyhogy ne add fel, ebből még bármi lehet!!

nekem még most sincsen émelygésem,ezek szerint már nem is lesz! :D Néha van ugy hogy eszem valamit és akkor ugy érzem hogy ez mégsem esett jól. de enyi!

Andi, nagyon elhagyott minket amióta ilyen rosszul van! Hogy vagy? Nemlett jobb semmivel? Voltál már laboron és ekgn?? Meg van már a kiskönyved???

nagyon drukkolok mindenkinek!!!
Lillanagyon sajnálom hog meglátogatott piri!!! De mindjárt túl vagy rajta és jöhet megint a hancur!!!Nehogy itt hagyál minket!!!

Jenny: te is jöhetnél gykrabban!!! Most hog yálltok próbálkozás terén???

Viri: nagyon kiváncsi vagyok mit fogsz tesztelni!!!!

Magdolnám:te mikor mész genetikaira? és ezt a kombinált tesztet is megcsináltatod?

muffin: te hogy vagy??? már biztos nagy pocakod van! Nincsen baba kép??? Te mikor mész Uhra?
Vendég

Szia Pintyus. Én nem csináltatok genetikait. Afpre a szokásos 16.héten megyek aztán ennyi. Te nagyon szerencsés vagy, hogy az émelygés elkerült!!! Te mész genetikaira? Volt a családban esetleg vkinek problémája?
magdolnam

Szia magdolna: nem volt senkinek szerencsére semmi problémája! Most csak érdeklődöm hogy ki megy és miért és mikor.
És a 12 hetes vizsgálataid megvoltak már??? vagy ez is most lesz szerdán?
Vendég

szerencsés vagyok ténleg hogy elkerült a hányinger viszont annálálmosabb vagyok,és a fejem is fáj most!

Te éreztél ilyen mensi szerü görcsöket az elmúlt hetekben??
Vendég

Én a mágnes történetén teljesen ki vagyok akadva.

Kép
csucsu05

Pintyus
Nem vagyok elkeseredve, mert ha nem jött össze ebben a hónapban, azon meglepődnöm se szabadna. Nagyon kevés embernek sikerül az első alkalommal. Nálunk meg korábban is volt a pé, szóval ki tudja elkaptu e. De ha elkaptuk akkor tényleg szerelemgyerek lesz, mert nem volt tudatos. Piri még sehol, ami jó jel. Szurka és mensis görcs van, de nem vészes. Van remény!

Csucsu
Eddig nekem írt Mágnes és kérte küldjem tovább nektek is az üzenetét. Ha legközelebb is nekem ír, akkor megint elküldöm.

Mágnes
Holnap mentek tornára Annával? Utána azért jelentkezz, hogy vagytok a kicsi lánnyal! Főleg te hogy vagy!!!??? Minden energiáddal koncentrálj Annára és Ő biztos fel fog vidítani legalább egy kis időre.

Milyen genetikai vizsgálatra gondolsz Pintyus? A hasszurisra? Arra nem szivesen mennék én se, csak ha nagyon muszály. Bár nagyon kiváncsi lennék a baba nemére, talán ki tudnám várni az idejét. Uh-n mikortól lehet látni a nemét? 3D-s uhn hamarabb?

Magdolnam
Hú, holnap mész vizsgálatra! Már várom, hogy kettő vagy egy baba van e. Mit szeretnél? De most jut eszembe már vettetek kocsit is. Mi lesz vele, ha ketten vannak???

Kép
Kép
nati80

szerdán lesznek a vizsgálatok :lol: már várom. Igen szurkál a pocim. Pöttyöm nől
magdolnam

Sziasztok kismamik, és leendő kismamik. :D

nati, én nagyon drukkolok, hogy összejöjjön nektek. Nálam is hamarabb volt a pé. de azért reménykedem. Végül is a remény hal meg utoljára.

Azon én is kiakadtam, ami Mágnessel történt. Én remélem, hogy rendbe jön minden, és újra itt köszönthetjük a körünkben, mint aktív babanetes.

Nálam semmi extra, nekem jövőhéten csütörtökön-pénteken kellene megjönnie. Szerintem semmiféle tesztet nem fogok csinálni, mert csak saját magamat stresszelem vele.

Jenny, én sajnos nem ajánlva kértem a csomagomat, nagyon úgy érzem, hogy kidobtam az ablakon 8000Ft-t :x Azért még reménykedem, hogy a csomagban lévő tartalom csak nekem értékes, és másnak nem fájt rá a foga. :!:

Kép
Kép
cs_erika

Magdolnam, én most egy kicsit szerintem le vagyok marada. Nálad lehet, hogy ketten vannak odabent? Az első UH-n annyit láttak?

Kép
Kép
cs_erika

Mágnes!
Privi ment!!!

Kép
Kép
nati80

Elképzelhető,de nem mondtak semmi erre utaló dolgot. 2 valamit lehet látni az uh képen (ld.100.old)
magdolnam

Márti! Ott egy baba van szerintem. A másik kis paca a szikhólyag lesz, ami a lepény kialakulásáig táplálja a magzatot.

Kép
Kép
cs_erika

Lehet, illetve sztem is 1 van ott. Csak szóltak volna, hogy.... 2. Csak anyós is magyarázott és már én is kezdtem elhinni, hogy 2
magdolnam

Lányok!
Mágnes írt, hogy este jön, de most mennek Annával Tornára. Majd ír nekünk.
Várunk Mágnes!

Kép
Kép
nati80

magdolna,szerintem is egy van ott
most nagyon meg fogsz lepődni szerintem hogy menyit nőtt a kis pötyid,már nem is lesz pötyi!!! :lol:

mágnes nagyon várunk!!!
Vendég

Jaj Pintyus, ne izgass, mert már alig bírom kivárni a holnapot. Jaj kis drága. De nekünk mindig Pötty lesz :lol:
magdolnam

nem akarlak én izgatni,tudom hogy izgatott vagy anélkül is!!4 Biztos nagyon nehéz kivárni, pedig még csak egy nap van!! De mindig ez a legnehezebb kivárni!!! És ez telik a leglassabban!

De gondold el, a mi kis Maszatkánk 9 nap alatt 2 mm-ről lett 17 mm.
Akkor a ti kis Pöttyötök gondolhatod mekkora már,és mindene látszani fog és lehet már mozogni is látjátok!!! Ez olyan izgi!!!!

Feltétlenül kérjél képet és tedd fel nekünk!!

Muffin neked nincsen képed a 12 hetes Uhról?
Vendég

Rendben!!!! Jaj, holnap láthatom :) Te mikor mész legközelebb?
magdolnam

én is 12 hetesen!

De nekm még van addig kb 3 hét! és ez nagyon hosszu idő!!! Te hogy birtad ki eddig!!!!

Képzeljétek én ugy megkivántam a lerben sült krumplit vajjal hogy azt fogok ebédelni!

És csinálok banán kenyeret desszertnek!! :D :roll:

Magdolnam: párod is veled tart holnap?
Vendég

igen jön velem szegénykém. Holnap megyünk sokfele, már előre elfáradtam.
magdolnam

Azt hiszem megjött. Fáj a hasam, jobban mint a napokban. El vagyok keseredve, de nem azért mert nincs baba, hanem mert a ságatest úgy tűnik csak 10 napig bírta a minimális 12 helyett. Így még ha baba lenne se maradna meg. Holnap hívom a dokit, hogy mikor mehetünk a hormonvizsgálatra. Megyek beletemetkezem a tanulásba.
Jól kib... velünk, mert a 10 órai szigorlatot átteték délután kettőre és pont akkor van a másik szogorlatom. Így most csak az egyikre tudok elmenni. Nem minha tudnék készülni a másikra, de akkor is. :x

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

A mai hőm kicsit leesett. A fejem és a derekam fáj, a hasam görcsöl és ingerült vagyok. Tipikus mielőtt megjön érzésem van. :( Szerintem megfog holnap vagy pénteken. :( Már lelkileg készülök rá, de tuti bőgés is lesz.

Jenny: gyanús vagy nekem. Délután elnyom az álom. Khmm. Csak nem kismami vagy? És nincs vonalzód se! Teszt???
Kendéről tettem fel az iwire egy csomót. Nézd meg ;) Megkaptad már valakitől a privit?

Nati: fentebb írtam mi a helyzet. Szerintem nem jött be nekem. :( Most tényleg rendesen megjött? Vagy csak úgy érzed meg fog?????

Pintyus: lehet, hogy semmilyet nem fogok tesztelni. Bár bíztató, hogy azt írod, hogy neked is volt olyan érzésed, hogy meg akar jönni. Kicsit még reménykedem.

Mágnes: várunk este!

Magdolnam: hányra mész UH-ra?

Kép Kép
kisvirág_30

13:00 ra megyek. Nati nagyon sajnálom :!:
magdolnam

sziasztok!
hétvégén nem voltam jobban sajnos majdnem végig feküdtem. szörnyű ez az egész napos hányinger. szedtem a sepiat, de az az igaság hogy napi 2szer lehet bevenni. mindegy talán használ idővel.
Tegnap voltam EKG-n, a papírra a gép azt írta kóros elváltozás, de a doki azt mondta tökéletes. biztosan szar a gép. igaz nem az én házidokim volt hanem a helyettese, de szerintem hihetek neki.
Laborban még nem voltam, előtte a házidokival alá kell íratni a beutalókat, amit a védőnő állított ki. Rohangálni a házidokihoz állandóan, nem értem mért jó ez?
na mindegy a héten úgysem megyek laborba, majd ha már lesz erőm reggel, és kibírom hányás nélkül.
kicsit jobban vagyok, tudok már enni és inni is. De feküdnöm kell sokat, nem hagyom el magam.

Nati, Lilla sajnáloma pirit. új hónap, új remény.
Pintyus!
nekem is néha olyanokat nyilal, hogy le kell feküdnöm, mert mindig megilyedek, de remélem ez csak jó jel.
Mágnes levelét elküldhetnétek nekem is.

Kép
andyfekete

nati: nem lenne túl korai hogy megjöjjön, a vonalzód szerint még van 7 nap!

És neked is viri még 5!

Ne gondoljatok egyfolytába rá, várjátok ki!!! Nem tesz jót ha van babó ez a sok ingerültségés aggoldalom! Én már csak tudom.Mikor anyit aggódtam és búslakodtam hogy valjon jól van ott van még stb,akkor mindig jobban fájt a pocim, nem tetszett neki hogy ilyenekre gondolok.Ugyhogy mostmár 100% pozitiv vagyok.Minden rendben lesz,miért ne lenne!

magdolnam,miket intéztek holnap hogy már most elfáradtál?! Te egyfolytába pörögsz!!! :lol: Pocid látszik már???
Vendég

bocs
megilyedtem= megijedtem

ja és nem tudok aludni, egész éjjel fent nézegettem, tegnapelőtt 5-6 órát aludtam éjjel.
más tud aludni?
amúgy napközben sem megy. ki vagyok. de nem panaszkodom, más a babára vár, én megc sak panaszolok.
ne haragudjatok. örülök midnenkinek

Kép
andyfekete

andy: privi ment
Vendég

Andy: átküldtem a privit!

Pintyus: ma igyekeztem kevesebbet rá koncentrálni, el is mentünk Kendével uncsitesózni, és érdekes ott semmi bajom nem volt. Semmi tünet. Tuti igazad van, hogy már túlságosan rágörcsöltem a témára. Igyekszek lazítani.
Első lépésként vasalok :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Andy:én nagyon tudokaludni!! egész nap aludnék, éjjel vagy 3 szor megyek pisilni de egyből visszaalszom.

Én még nem voltam se ekgn se laboron, majd 1 -2 hét mulva! nem sürgös!

Magdolnam: te mikor voltál laboron és ekg-n? holnap körzetishez mész vagy magándokihoz?
Vendég

Viri
Azt gondolom tényleg rendesen megjött. Erősebben van mint az elmúlt két napban és már rendesen görcsölök is. Tényleg csak a miatt vagyok ennyire elkenődve, hogy a sárgatest miatt nem fog összejönni. Ezért is megyünk vissza pestre, hogy meglegyen a hormonvizsgálat a pajzsmirigyvizsgálat és akkor márciusban lesz sárgatestvizsgálat is, mert azt csak ovu után a 8. napon csinálják. De ha addig várni kell, kérni fogok valami peteérlelő cuccot, biztos ami biztos. Nem várok addig míg kifutok az időből és nem lehet babám.
Párom oersze nincs itthon, nem is aludt itthon. Dolgozik. Nincs kinek kisírnom magamat.
Neked nem lehet még mensis fájdalmad, hisz még van 5 napod. Lehet mást érzel és nem a pirit??? Drukkok mennek!

Kép
Kép
nati80

pintyus!
a kiskönyvet megkaptam.
az én házidokinőm minden 2.héten megnézi a kismamáit, nem tom mért ilyen alapos. de szerintem nem baj. az az igazság azért megyek el minél előbb hogy megnyugodjak, hogy minden rendben.
aztán ha a 12.heti uhm, jó, és nem vagyok rosszul vissza akarok menni dolgozni. 2-3 hónapot amíg bírom.
köszi a privit, megnézem

Kép
andyfekete

sajnálom mágnest, nagyon

na megyek ledőlök, hátha tudok aludni.
este még benézek.

Kép
andyfekete

Pintyus
Nekem nincs 7 nap már hátra, mert hamarabb volt ovum, így a piri is hamarabb jön. De még nem ma kellett volna jönnie, hanem szerda vagy csütörtök.

Kép
Kép
nati80

Nati: sajnálom, hogy nem jött össze :cry: :cry: Olyan rossz, hogy ilyenkor nincs melletted a párod. :( MIkor jön haza? Helyes menjetek csak vissza a dokihoz. Tuti tud segíteni. És hama lesz kisbabótok. ;)
Én nem tudom mit érzek. Tipikus mensi előtti érzéseim vannak. Az 5 nap tuti nem jó. Most szerintem 28 napos lesz a ciklusom, de az is lehet, hogy 26. És holnap leszek a 26. napon. A ferti szerint meg a 14. dpo lesz holnap. :(

Kép Kép
kisvirág_30

Jaja, nagyon sajnálom Nati!!! De meglátod hamarosan ki eszel valamit a dokid és sikerülni fog!!!

Viri, ne kenődj el, csak vasajál,és ne gondolkozz anyit!!!!!!! :wink:

Én is megyek le dölök egy kicsit!!!
Vendég

sziasztok csajok!!!!!

biztos már senki nem emlékszik rám........a napokban F.Mártitól kaptam egy levelet és mondta hogy nyugodtan visszajöhetek.azért nem irtam mert nem volt időm mire ide keveredtem meg már annyi minden törtét hogy nem tudtam bekapcsolodni.ezentúl igyekszem majd átolvasni mindent.
mindenkinek BUÉK.akivel meg még nem találkoztam azokat üdvözlöm.
estére teszek fel képet magamról is meg a srácaimról is mert most már itthon is tudunk,a jézuskának köszönhetően
:lol: .

puszi mindenkinek mano
manocska2008

Sziaaaaaaaaaa Manocska!!!!!!!!!!!!!

Én nem ismerlek, de sokat emlegettek itt a lányok,és a táblázatba is benne vagy!!!!

Jó hogy visszajöttél!!!
Hogy vagy? Milyen volt a terhességed első 12 hete? képed van a kis manocskárol???
Vendég

szia Pintyus!!!!

én emlékszem rád :lol: :lol: :lol: .sajnos a kicsiről nincs fotó de majd kérek a következő uh-n.és a szerencsések közé tartozom mert nekem semmi bajom nem volt,már émelygés meg hányásra gondolok.nagyon álmos voltam az elején 8-9 hét körül meg olyan rossz volt a gyomrom hogy semmit nem kivántam de ha meg nem ettem akkor szédültem.most a 13.hétben vagyok és most voltam belgyogyogyásznál,pénteken megyek a hüvelyi uh-ra.remélem minden rendben lesz :oops: .
gratulálok a pocaklakodnak!!!!!!!!!!!!!!

csajok ti a kilokkal hogy álltok????

pusssszzzz mano

ja és köszi az üdvözlést :lol: :lol: :lol:
manocska2008

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?