Sziasztok!
Most este rájöttem, hogy úúúúúúúúúúgy elfelejtettem valami fontosat
Drága Noémi!
Isten éltessen ELSŐ születésnapod alkalmából!!! Millió puszi!
Martin!
Születésnapod alkalmából Neked is minden szépet, jót kívánok! Légy nagyon boldog!!! Millió puszi!
(Évi! Tessék átadni a legkisebb Leányzódnak és a legnagyobb Fiadnak a jókívánságainkat!
Neked is gratu! /Remélem olvasod./
Mesélj, hogy sikerültek a szülinapi bulájok!)
Saxi!
Nem lehet semmi 3 gyerkőccel oviba menni, pláne, hogy az egyikük egy kis apróság
Én reggel még csak úgy mentem, hogy Gábor itthon volt Benivel és Marcival battyogtunk az oviba, de jövő héttől már nem marad itthon Gábor reggel emiatt. Már előre félek, mármint attól, hogy sikerül-e időben elindultunk...és nekem hány szál hajam potyog ki időközben
Nagyon ügyesek a Lányok, hogy egyedül szépen elkészülnek! Le a kalappal Előttük és Előtted is!
Györgyi!
Most már tényleg:
GRATULÁLOK!!!
Nagyon jó érzés lehetett újra dobogó szívecskét látni
Apuci is nagyon boldog? Norbinak gondolom később mondjátok el...
Terhességi tünetek: kitartást! Az álmosság volt nálam a legjellemzőbb Beninél
én is elaludtam nem egyszer Marci mellett
, ilyenkor Ő (13-14 hónaposan) szalvétát evett stb.
Gigi!
Szemüveg, nahát! Hogy vettétek észre, hogy valami nem oké? Vagy dokkernéni szúrta ki? Egyre jobban parázok, meg agyalok, hogy nehogy ne vegyük észre, hogy Marci szemével nem minden okés...
Brigi!
Veletek mi van? Pocaklakó? Srácok? Kaksigondok?
Ovi: kedden is végig ott voltam vele délelőtt, de már ott is ebédelt (borsófőzelék ott sem kell
). Szerdán elég nyafkán indult, nem akart reggelizni, mindig hívott és ha nem mentem, már bőgött
óvónéni kérte, hogy most menjek haza. Na akkor lett csak nagy bőgés
, óvónéni ölbevette, úgy integettem neki, aztán én is pityeregtem egy kicsit (persze amikor már Marci nem látott). Ebéd után mentem érte, ugrott a nyakamba
és elgurított ismét egy-két könnycseppet, de már örömében. Annyira édes volt
Dicsérték, hogy szépen játszott, rohangált a kertben, ebédelt stb. Ja és reggel csak 2 percet pityergett (bár lehet, hogy csak az én kedvemért mondanak ennyit
? nem tudom)
Ma ismét ez volt a menetrend, kapásból elmentem, ismét sírás...
Hétfőn alszik ott először...hát erősen tartok tőle, hogy fog-e aludni
Elgondolkodtam azon, hogy nem egy gyerkőcöt hazahordanak ebéd után, gondolom, hogy már nem alszanak. na most egy olyan anyuka, aki otthon van ezt meg is tudja csinálni, de aki már dolgozik, azzal mi van???
(kezdek pánikhangulatot kelteni magamban
)
Ja és hogy legyen min még idegeskedni, hasmenése van Marcinak 2. napja. Tegnap déltől folyamatosan fosizik, kedve viszont jó, eszik. Gáborral arra tudunk gondolni, hogy az ovis kajához szokik a szervezete, meg a mindenki által összefogdosott játékok után szájába veszi a kezét stb. Anyum arra is gondolt, hogy idegesebb az ovi miatt. Egyszerűen nem tudjuk, mire gondoljunk
Adom Neki 2. napja a Normaflore-t, de semmi hatása. Már a Béres cseppre is gondoltam, mert abban vas van és talán megfogja a kaksit. Csak azon rinyálok, hogy nehogy az oviban is gond legyen (tegnap 3 kisgatyót piszkolt össze egy picit
). Ötlet?
Befogom a szám!
Puszi: Melinda