Sziasztok!
Starlark!
Üdv közöttünk!
Gratula a két csíkhoz!
Írjál magadról! Dokihoz mikor készülsz? Első baba?
Bagzerka!
Sajnálom, hogy ilyen "kedvesek" az anyósodék. Férjed azért kiáll melletted? Vagy két tűz között van folyamatosan? Nekem már nem él anyósom, 10 éves volt a férjem, amikor elment...
Após meg agyvérzés utáni állapotban, tök zavart szegény, önáló életvitelre képtelen, pedig egy hihetetlen rendes ember...
Van viszont egy "imádott" sógornő jelöltem..
Igen, én is néztem, hogy valami nem stimmel a szalagoddal. Nem csinálod újra?
Nem, nem dolgozom, itthon vagyok Lucikámmal. Tavasszal azért jó lenne beíratni bölcsibe, mert pont akkor kezdődik majd az óvoda, amikor megszületik a pici. Nem akarom, hogy összekösse, hogy azt higgye, hogy azért kell mennie, mert jött a tesó, és kifúrta. Enélkül is biztos lesz kezdeti féltékenység. Szóval jobb lenne már korábban közösségbe szoktatni. Meg rá is férne, nem szívesen osztozik a játékain, elég akaratos, stb.....
Ez nagyon jó, hogy szereti Simi a bölcsit! Könnyen beszokott? Nem lett beteges?
Megyek, készülődöm, ma megyek UH-ra! Bár még nem sok minden fog látszani, de izguljatok értem! Annyira félek! Lucikám elött volt egy sikertelen terhesség, (meg 2 hónapja is) na akkor olyan bunkó stílusban vágta bele a képembe az UH-os doki, hogy ez nem jött össze, ez nem gyerek, próbálkozzak újra, hogy rettenetes volt. Nem akarom újra átélni! Lucikánál is végig remegtem minden UH-ot!