Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nóri!

Egész jól sikerült. Nagyon fincsi csülköt sikerült vennem, isteni ízt varázsolt a levesnek. Két napig ettük és még az anyóséknak is jutott belőle. :D

Futottál a hétvégén is?
Vendég

Bablevesből nem lehet keveset főzni, de ha csülök is volt benne, akkor az babgulyás volt!Imádom!!!Én füstölt nyúljából szoktam többnyire főzni, így a kutyáknak is jut csont! :wink:
Szombaton munka után 5 körül hazaestünk és igen, futottam meg tornáztam is, de tegnap nem...lusti voltam.De a drága minden nap csinálja...megszállott kis adonisz. :D
Tegnap olyan tavasz volt felénk...te jó ég, egész nap nyitva volt az ablak és ömlött be a napfény, már nagyon hiányzott!
Vendég

Csajok nem tudom,h. szoktatok e más topic-okat olvasni, de ha igen, esetleg ismerős lehet számotokra Kiscsillag.
Ha jól rémlik a "beültetés előtti és utáni"-ba irogatott.
Most olvastam, hogy Zsombor nevű babája...elment, 25-26 hetes volt a picike!
csak azért írtam ide, h. mi is mondjunk egy imát értük, vagy csak gondoljunk Rájuk egy pillanat erejéig. Most nagy szükségük lesz a támogatásra. :cry: :cry:
Vendég

Tudom, olvastam és nagyon sajnálom...nagyon sok erőt kívánok nekik! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Csajok: Ez szörnyű. Mi lehetett a gond, hogy 25-26hetesen elvesztette a babát. Tényleg megrázó ez nagyon.

Nálunk is vasárnap bableves volt:)

Kép
csucsu05

Csucsu:nem volt magzatvíz...elszivárgott és későn mézték meg Uh-n, nem tudták feltölteni, meg kellett császározni...de életben volt, csak nem bírta...istenem, ezt épp ésszel fel nem lehet fogni. :cry:
Vendég

Ez a topik ki fog halni... ???:? :cry: :shock:
Vendég

Szia Nóri! Azért még jó, hogy tartod a fronot! De tényleg, hová tüntek az emberek, mindenki kámforosat játszik?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én is olvaslak mindig, csak mot nem mindig van kedvem írni, azt hiszem így 16 hónap sikertelenség után, kezdek besokallni. Bocsi!
Meg dolgozgatom is, meg készülök a síelésre!

Hát nem is tudom, hogy lehet feldolgozni egy baba elvesztését!
Borzasztó, hogy miket művel az élet velünk!

Babszi! Mi újság nálatok! Bepótoltátok a szülinapot?

Mindenkinek nagy-nagy puszi!
Vendég

Sziasztok!

Hát én is olvasgatok, de nagyon kikészített, amit Kiscsillag babájáról olvastam. :( Remélem hamar felépülnek, nagyon nehéz lehet. Így ismeretlenben is gondolok rájuk, és sok erőt kívánok nekik.

Judit
Kép
sonny

Krisztinka!

Jujj de jó neked! Mikor indultok síelni? meg hova? mi Dachsteint néztük ki, de csak március elején mennénk. Eddig úgy terveztük, hogy nem is megyünk, hátha összejön a babuci.. De most inkább olyan állásponton vagyok, hogy nem akarom ennyire átszervezni a dolgainkat. Ha jön, majd visszamondjuk.
Úgy érzem a görcsölés nem nagyon segíti a baba beköltözését.

Judit
Kép
sonny

Nóri!
Privi ment! :)

Lányok!
Így nem tudjuk egymást támogatni ha eltűntök...
Mindenki olyan lelkes volt, amikor Nóri megnyitotta az idei topicot! Elhiszem, h. elkeseredik néha az ember, de nem pont az a lényeg, h. ilyenkor is támogassuk egymást? :? Higgyétek el én is szoktam mélypontra kerülni, de akkor 1-2 napig nem jövök, vagy csak 1-1 mondat erejéig jelt adok magamról... Bocsi, de ez a véleményem!
Szóval, valóban így ki fog halni a topic!
Vendég

Jelentkezem... (pirulás) :oops: :oops: :oops: :roll:
Vendég

Nóri: Köszi , hogy megírtad. Én még olyat nem is halottam, hogy a magzatvizet fel lehet tölteni ha időben észre veszik.
Mindenesetre ez a történet nagyon szomorú.
Ennek a feldolgozásához iszonyú lelki erő kell majd.

Hú Nóri most néztem a vonalzódat. Most jön az izgis időszak.
Tényleg mikor jelentkeztek be ? vagy már megvan az időpont csak nem figyeltem?

Kép
csucsu05

Csucsu:a héten megyünk időpontért, majd látni fogod, lesz vonalzóm!
Izgis időszak pedig nincs, ebben a hónapban lazára fogtuk az ügyet.... tényleg nem szeretnék pocakkal férjhez menni! :roll: (ahhoz túl szexi-csini a ruhaelképzelésem) :oops: 8)
Vendég

Nóri: megértelek a ruhával kapcsolatban . Kiváncsi vagyok az időpontra. Figyelem a vonalzót akkor:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Én is olvasgatok ám. Ma 1. cn van. De legalább 28 napos volt a ciklusom, ami PCO esetén nem semmi ám!!!!!

Kiscsillagnak ismeretlenül is részvétem. Szörnyű lehet most nekik.

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy csatlakozzam hozzátok!

Két év várakozás után, tele optimizmussal vágtunk bele az idei évbe és remélhetőleg hamarosan megismerhetem én is veletek együtt a "pocakos élet" örömeit és nehézségeit.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én mostanság nem voltam netközelben, és nem is leszek csak hétvégéken, mert nem vagyok bent az irodában. Egész januárban leltározunk, mindíg máshol, úgyhogy felmentést kérek. De amint tudok jövök.

Amúgy mostanság mindenki elég szűkszavú......

Nóri azért abban ne legyél biztos, hogy nem pocakosan fogsz férjhez menni. Általában ilyenkor jönnek a meglepetések, amikor nem is várná az ember :wink: (kivéve persze ha kifejezetten vigyáztatok)

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok!

én szánom-bánom, h eltűntem, de van mentségem.
halálra dolgozom magam. egyrészt.

szülinapozás nem volt, sőt. tegnap színházba volt jegyünk, de Bálint .... dolgozott..... (nem találtátok volna ki, ugye?)
ma hajnali 2ig dolgozott itthon és már nagyon ki kellett kelnem magamból ahhoz, h végre lefeküdjön.

a másik, ami miatt eltűntem, h éppen gyászolok. az otthoni kutyám, Conan hirtelen elaludt. eddig nem akartam írni nektek róla, mert ha csak rá gondoltam, elkapott egy sírógörcs. talán most már kibírom anélkül, h nyugtatót kelljen bevennem. :oops: Kép
Azt terveztük, h ha kész lesz a ház, akkor felhozom és itt fog velünk lakni. (valójában 2002. óta szeretném már felhozni. kértem a múlt héten is, h tartson ki, de ... vmi történt.)
holnap hazautazom és elmeséli az anyukám, h mi történhetett, mert eddig nem tudtunk beszélni.
totálisan kikészített, h az apukám ezt mondta: "megdöglött Conan és majd holnap elásom!" - számomra ő meghalt, akit el kell temetni. tudom, h sokan szeretitek az állatokat, de tudnotok kell, h ő egy egészen különleges kutya volt (tudom, mindenki ezt mondja :roll: ) Skiny is okos, de Conan más .... volt.
a lényeg, h születése óta együtt vagyunk (mert az akkori pasim szukájától van). már a fogantatása is hihetetlen, mert ezerszer akartunk kiskutyákat, de Bellát nem érdekelték a fajtatársai. Majd 2000. szentestéjének napján alkalmasak láttuk a tüzelést és gyorsan átrobogtunk a fiúhoz. Mindenki azt hitte, h nem lesznek kiskuttyok, mert Bellának pocija sem volt.
Kértem Bellát, h legalább egy bébi legyen a pocijában. Bella megállt előttem és az oldalára nézett. megfogtam a teljesen lapos hasát és hirtelen megmoccant valaki. (hiába meséltem ezt bárkinek, mindenki azt mondta, h nem lesz kutya és ne beszéljem be magamnak)
kis idő múlva kiderült, h Bella nagyon jól bújtatta a bébiket, mert nem is egy kicsinye volt.
2 bébi közül nem tudtam választani. egy lány, aki szebb volt, vagy egy kisfiú, aki fiú :roll:
mivel Bella hagyta, h vizsgálgassam a bébiket, egyfolytában rágtam magam, h melyik legyen.
mígnem egyik alkalommal, amikor megfogtam a kisfiút, a kezemben maradt a köldökzsinór csonkja (csak neki volt már) - ekkor eldöntöttem, h ő kell, mert ez egy égi jel (a csonk a mai napig megvan)
hogy mi történhetett, azt nem tudom, de miest járkáltak a bébik, a kisfiú csak velem érezte jól magát. ahogy nőttek, egyre többet verekedtek, játszottak, de a kisfiú a lábamnál ült inkább. ha odaraktam a többiekhez, visszajött mellém.
ezek a napok hihetetlen szoros köteléket alakítottak ki köztünk.
Conan hazajött velem és a kezdeti nehézségek után, már a szüleim is megszerették. (már 1 éve anyukám azt mondta, h ő a nagymamája)
nagyon tanulékony volt és harci kutya létére nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott. több olyan élményem volt vele, ahol bebizonyította , h egy harci kutyától nem kell félni, csak ha a gazdája is egy állat! (már bocsánat)
Sajnos, 2002. nyarán felköltöztem és a szoros barátságunkat távolság rombolta. ettől függetlenül, Conan csak tőlem fogadta el a kaját, ha otthon voltam és egyfoyltában előadta a tanult dolgokat, csak hogy jó benyomást tegyen nálam (persze, enélkül is imádtam)
imádtuk egymást.

szombaton telefonon hívott anya.... a legjobb barátomat veszítettem el, akinek el sem tudtam mondani, h mennyire szerettem és milyen jó volt vele. a szívembe mar az is, h talán haragudott rám, amiért elhagytam (de nem tehettem mást, tovább akartam tanulni. de isten látja lelkem, egyfolytában kertes házban akartam lakni, csak sosem volt annyi pénzért, amit meg tudtam volna fizetni albérletnek)

ne haragudjatok, h ez most kijött belőlem, de nem akartam, h azt higyjétek, h nem érdekeltek. minden nap elolvastam, h mi történt és írni is próbáltam, de ... nem ment.
most azt hiszem, h egy jó ideig a szívemben egy űr lesz és ennek így is kell lennie.
a holnapi napot nem tudom, hogyan fogom túlélni, mert nem akarom látni a helyét üresen, nem akarom látni a sírját, de iszonyúan vágyom arra, h amikor hazamegyünk, Conan ugasson és pacsit nyújtson!!!!! :cry:

babszika

Babszikám:fogadd részvétemet, hidd el, én, mint nagy állatimádó el tudom képzelni, hogy mit érezhetsz...bár nekem csak perzsa cicóm van, de 5 évet kettecskén éltünk...én tudom mit jelent egy állat és hogy mennyi plusszt tud nyújtani, néha többet és őszintébbet, mint egy ember.Nem tudok szép szavakat írni és megvígasztalni sem tudlak....sajnálom nagyon.(((ölelés)))
Tudod én ettől félek nagyon.Ha tavasszal el tudnánk költözni a házunkba, beszéltünk róla, hogy kapok egy nagytestű kölyök kutyát (labrador)...de annyiszor eszembe jut, hogy mi lesz, ha elvesztem...félek a hiányától ezért vacilálok, még így előtte is.
Babszikám, puszi neked.
Vendég

Babszika!

Nagyon sajnálom, h. a drága kutyusod elment! Mint ahogy írtad köztünk sok állatbarát van, többek között én is. Nekem is volt egy kutyusom, igaz, h. Ő a nagyiméknál lakott, de az enyém volt. Még a nagypapám vette nekem, kis keverék kutyuska volt (valószínűleg kidobták egy kocsiból), jámbor, hűséges szemekkel. 13 évig volt velünk. Közben nagypapám is elment, és amikor a nagyim beköltözött hozzánk egy pár hétre a szemműtéte miatt, mi 2 naponta mentünk ki hozzá, etetni, itatni, szeretni. A szomszédot is megkértük, h. nézzen rá. Azonban egyszer úgy mentünk ki, h. nem volt a helyén. Sohasem felejtem azt a szörnyű érzést, és azt sem tudom mi történhetett. Körbejártuk az egész falut, kérdezősködtünk, de nem lett meg.
A mai napig azt gondolom, h. elkóborolt és egy rendes család befogadta...
Mindig imádtam a kutyusokat, de akkor megtört bennem valami. Ennek már legalább 10-12 éve. Most tartok ott, h. el tudom képzelni, h. lesz még kutyám, úgyh. teljesen megértelek és együttérzek! :cry:
Vendég

Babszika :D
Borzasztóan sajnálom!
Ismerem én is az érzést, milyen egy igazi barátot elveszíteni. Ők soha nem hazudnak és soha nem hagynak cserben.
Gyászold meg! Sírd ki magad ez így van rendjén. Nagyon nehéz ez! :cry:
Vendég

Babszika: Nekem is van kutyám és tudom , hogy tudnak szeretni.
Sőt gyerekkoromban is volt egy kutyusom. Mikor ő elment akkor én is padlón voltam. Sokáig hiányzott. Néha a fényképét mai napig előveszem és nézegetem. Most már 4éve van egy magyar vizslám és féltem őt nehogy valami baja legyen. Bármikor voltam rossz paszban őrá mindig számíthatok. Átérzem most milyen neked és tudom nem lesz könnyű nélküle. Nagyon sajnálom :( :( :(

Kép
csucsu05

Babszika, megértelek!
Nekünk 2 éve pusztult el a kutyánk, úgy fogadtuk be, és hihetetlenül ragaszkodott hozzánk.

Utána mi is vettünk egy kis kölyköt, és olyan, mintha a legkisebb gyerekünk lenne.Tudom, hülyén hangzik, de rengeteget foglalkozunk vele, sokszor sörözni is magunkkal visszük...

A kutya tényleg az ember legjobb barátja.

Kép
Vendég

Jajjjj lányok, már megint sírok, nekem is meghalt Életem Kutyája már vagy három éve, de a mai napig könny szökik a szemembe, ha csak eszembe jut- és minden nap eszembe jut-, vagy csak ha meglátok az utcán egy ugyanolyan fajta kutyot. A mai napig ültetek neki virágot a sírjára, vagy csak leülök a keresztje mellé...rettenetesen hiányzik!

Babszika, nagyon sajnálom Conant!
Vendég

Sziasztok lányok! Babszi: sajnálom a kutyust, tényleg! De lányok, nem szomorkodhatunk itt az idők végéig.
Elvégre is hamar meg akarjuk nyitni a 2008. babaproject babásai topicot, nem igaz? Nekem is vannak nagyon szar napjaim (ilyen volt a tegnapi is). De előre kell nézni.

Kép

Judit
Kép
sonny

Úgy látom, már sokunk átélt szomorú dolgokat a négylábú barátjával!

Sonny,
bizony-bizony fel kell dobnunk egymást, mert attól sajnos nem lesz jobb! Azonban Babszikám, ha úgy érzed gyere és mi vígasztalunk, jobb kedvre derítünk és addig is küldöm a pozitív enerdzsiket...

Sonny,
cukik ezek a macik! De jó lenne most lustizni... :wink:
Vendég

Sziasztok CSajszikák!

BAbszi! NAgyon sajnálom a kutyusod!

Arikon! Jujj de a végén jársz, nagyon drukk!

Sőt Luca is végét tapossa! Neked is drukk hegyek!

Nórinak csak csedben van a csuri! Mert ugye Szép királylány szeretne lenni!!! :lol: :lol: :lol:

Mirci! Hogy vagy? Látom visszaszámolsz az esküvőig!
Ezeket a képeket neked akartam még küldeni: A hónaljamat ne nézzétek, sajna ezen az oldalon olyan csúnyaa duzzadt, olyan mintha kispárnát hordanék, de már orvosnál is voltam vele, ez ilyen max műtéttel lehetne segíteni rajta.

Kép

Kép

Tök jó, hogy annyi mindenkinek lehet most drukkolni, sajna nekem nagyon megbolondult a szervezetem és még lkehet pé-m sem volt.
De most szombaton megyünk síelni és utána ha megjön bejelentkezem a dokimhoz.

Puszi
Vendég

Sziasztok Csajok,

Bekuksiztam, hiányoztok :cry: :D

Kép
bienvenue

Bien: te is!!!

Kép
Vendég

Biennek is Csuri!!!! Nagyon szép a hőd!!!!
Vendég

Bien,
Te is nagyon hiányzol, ám!

Krisz,
De gyönyörű voltál! Csodaszép volt a frizurád!
Vendég

Krisz, csodálatos menyasszony voltál!És a csokrod is gyönyörű. Imádom a bordót!
Nekem a ruhám volt bordó, és a csokrom fehér.
Tennék képet, ha nem szégyellném.
Vendég

Luca:nem is hiszem el, hogy bordó volt...bizonyítsd be! :wink:
Vendég

Kép Ilyen volt a csokrom
Vendég

Luca!
Mi az, h. "szégyelled"!? Azonnal tessék megmutizni! :D
Ja, és mennek a drukkok!!! :wink:
Vendég

A fene tudja, valahogy úgy vagyok vele, hogy hogy az ember 38 évesen már ne publikálja az esküvői képét... :lol:
Mert akkor annyi voltam.Igaz, hogy nem érzem magam annyinak, de mégis...
Vendég

De szép a csokrod! :wink: De a ruhából nem sok látszik... :? :oops:
Vendég

Luca! Ne hülyéskedj már nincs mit szégyelned! Nagyon szép csokrod volt, de mostmár a ruhát is lássuk! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisz:te sem panaszkodhatsz, te is királylány voltál! 8) :wink:
Vendég

Mindjárt keresek :oops:
Vendég

Kép Ilyen voltam...
Vendég

Hát Luca:ha megengedsz egy véleményt...szeretnék én így kinézni 38 évesen... 8) :wink:
(már azt hittem 2-3 fejed van, vagy egy szemed...)
Vendég

Luca:a zárójeles az vicc...vagy elijesztettelek? :oops: :? :oops:
Vendég

Szisztok!

Most megint van egy kicsike időm:-)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Juca! Nagyon szép voltál! NEm is értem hogy jutottak ilyen butaságok eszedbe!

Szia Zsu! Hogy vagy?
Vendég

Luca: Nagyon szép voltál a ruhádban :wink:

Krisztinka: Köszi, jól vagyok.... még van hátra négy vizsgám és kivégeztem ezt a félévet :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És te hogy érzed magad?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Elnézést mindenkitől, de nem tudom, hogy kinek kell drukkolni, szorítani... sajna nagyon el vagyok maradva a visszaolvasásokkal :roll: :oops: :roll: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?