Új privát üzeneted érkezett!

Viri
Hú te tényleg nem szedtél fel sokat. nekem már az nagy szó lesz, ha nem haladom meg a 80 kilót. de nem érdekel, ha tehetem mozgok végig és a kajára is figyelek.

Muffin
Jó tévézést. Holnap reggel írok, hogy hogy áll a hőm és a vérzés.

Jó éjszakát!

Mágnes
Gondolok rád és kérlek jelentkezz!

Kép
Kép
nati80

Én is megyek altatni, hátha ma korábban elalszik a Csibész. Tegnap fél 11-kor aludt el.

Nati: várjuk a reggeli híreket!

Muffin: jó tévézést és pihit.

Jó éjt! Puszi

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Megjöttünk Gyuláról, jó volt, mint mindig! A gyerekeket ki sem lehetett parancsolni a vízből! Azért mi is tudtunk időt szakítani egymásra, a sok pancsolástól hamar kidőltek este... :wink:

Alig győztem végigolvasni, jó sokat írtatok....!!! És zajlottak itt az események....Most akkor mi van Mágnessel?? Írjatok már egy privit!!

Nati :)
Annyira bitató volt olvasni soraidat.....Azért még ne add fel!! Várom, hogy alakulsz reggelre!

Lilla :)
Sajnálom....Akkor már tutira megjött?? De legalább pontosan jött! És a Leó is jókat írt, úgyhogy ha most nem, a következő hónapban biztos siker!! Ne hagyj itt minket!

Virág :)
Benned van minden reményünk!! Legyen már valaki kismama ebben a hónapban is.....Majd februárban meg én!!

Holka, Andy, MAgdi :)
Rókakoma messze elkerüljön titeket!

Bocsánat, ha valakit kihagytam, megyek, mert nagyon álmos vagyok!

Jó éjt!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Jó reggelt!

Hőm ma reggelre öngyilkos lett 36.6. Bár egy órával korábban mértem és utána a szokásos időpontban nézve 36.8 (visszafeküdtem 10 percre).
Én romokban. Még nem jött meg. De ha meg fog, akkor baj van. A sárgatestem csak 9 napig bírta a min 12 helyett.

Kép
Kép
nati80

Lilla, Viri, Pintyus, Magdolnam
Privi ment nektek. Kérlek küldjétek tovább a többieknek is. Mágnes írt!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Nati, remélem csak a beágyazódás miatt esett le a hőd és holnapra megugrik :wink: ..
Lilla: :cry: :cry: :cry:
Edit:
mi is jártun Gyulán, ott éltünk és még fizióterápiára is jártam a fűrdőben...Nagyon szerettem :lol:
Kisvirág:
drukkolok, hogy elkerüljön piri legalább 9 hónapra :wink:

Én is kérek privit Nati :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Privi ment.

Beágyazódásnál is leeshet a hő? Mert én erről nem találtam semmit a neten.

Kép
Kép
nati80

Ditta! 2 privi ment
magdolnam

Nati, megvan, továbbküldtem. Hú, ez nem semmi.

Mágnes, nagyon sajnálom. Legalább már a lelkedett nem nyomja annyira, mint mikor nem adtad ki magadból.

Vittük a kocsikámat vizsgázni, tiszta anyagi csőd ez a hónap..... Azt hiszem eladom, úgysem fogom nagyon használni egy ideig. A páromé meg úgyis ittvan.

Éjjel kicsit furán éreztem magam. Tudjátok szedem a candibene kúpot. Sajnos égő érzést vált ki belőlem és elég érzékeny lesz a pocak tőle :shock: :cry: és éjjel szabályos időközönként olyan görcsös szurka volt. Tisztára beparáztam. Azt hiszem nem fogom szedni....

Nati, veled mi van?
magdolnam

Magdolnam
Hőm lenn, én magam alatt, menis sehol, görcs nincs. Talán ennyivel összegezni tudom, hogy mi van velem. Nem találok semmit a beágyazódás körüli hőesésről. te tudsz erről valamit? Fel tudnád tenni a babás görbéd?

Kép
Kép
nati80

Ha problémád van a gyogyitól, akkor ne szedd, de beszéld meg a dokiddal. Talán ír valami mást.

Most jelentkezett a szurka! nem görcs.

Kép
Kép
nati80

köszi Nati a privit!
Igen, nem egy példa van rá.
Bemásolok neked egy párat, nézd meg, beágyazódásos vérzés és leesik a hő...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

nekem volt 1szer leesés, kb a 6.napon (37->36,7)
magdolnam

Köszi Lányok!
Egy kicsit megnyugodtam. Az első és az utolsó görbe hasonlít az enyémhez. Nekem jan 5 volt ovum este, mikor együtt voltunk és most vasárnap jan 13 volt erősebb görcs és vérzés. Mára a hőm is leesett. Bár a görbéknél ott volt vérzés, ahol a hő leesett, nekem meg megelőzte. Nem parázok tovább, lesz ami lesz. Most koncentrálok a tanulásra.

Mágnes!
Remélem egy kicsit megkönnyebbültél, hogy kiadtad magadból ezeket a nyomasztó dolgokat. Kívánom neked, hogy hamar rendeződjenek a dolgaitok. Jelentkezz!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Ditta: örülök, hogy jól telt a hétvége és a pároddal együtt tudtatok lenni. Reméljük meg lesz a gyümölcse ;) Bízok ebbe a hónapban. Bár ma kicsit nagyon dilis vagyok és mensi előtt ez nálam tipikus tünet. De remélem csak front van.

Nati: drukk, hogy a beágyazódás miatt essen a hőd és ne piri miatt. Szorítok neked!

Magdolnam: hány szemes a gyógyszer? Szerintem is hagyd abba ha nem bírod.

Mágnes: jó hogy megkönnyebbültél. Nehéz nap áll mögötted. Próbálj kicsit pihizni napközbe is, ha Panna engedi. Azért szorítok nektek!

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok Lányok, Üdv az Újaknak!:)) itt mindenki jó helyen van, és hamar babásodik!

Nati drukkolok neked! Ne add fel, amíg rendesen meg nem jön, addig reménykedhetsz. A Mágnes féle 2. privit kérhetem én is?

Nekünk nagyon jól sikerült a hétvége. :lol: :oops:
Nagyon remélem, hogy belecsúsztunk a peteérésembe, mert szerintem csütörtökön volt este, vagy éjjel. Ma pont azt beszéltük a barátnőmmel, hogy amiket írnak, hogy a petesejt 24 órán keresztül képes a megtermékenyülésre az egy átlag. Annál lehet hosszabb, és rövidebb is. Én remélem, hogy nálam hosszabb egy kicsikét.

A shoppingolás is jól sikerült. Gyakorlatilag lecseréltük a téli ruhatáramat.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Nati: Olvastam de csak addig jutottam, hogy tanulnod kell és nehezen megy. Lehet írtál róla csak nem olvastam de mi újság van? Pároddal megtudtátok beszélni a dolgokat? Hol tartotok?

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajok!

Na, végre sikerült elolvasni titeket, hát azért itt zajlik az élet rendesen!

Nati: Örülök, hogy nem hagytad el a topikot annak ellenére, ami történt Veled, hiszen Te adod a pozitív energiákat. Gondolom sikerült megbeszélni a félreértéseket és a pároddal minden a régi. :wink: sőt, lehet hogy édes volt a kibékülés??? Ma nem csináltál ovu tesztet? Nagyon szorítok!

...és szegény Mágnessel is történtek rossz dolgok, ahogy kivettem, de remélem azért megoldódik az Ő problémája is!

Márti: Köszi, hogy hiányoltál! :lol: Nagyon bírom, hogy mindenhez ilyen lazán állsz, pedig Neked is voltak problémáid mostanában. Úgy tűnik valamennyire sikerült magad túltenni rajtuk és kívánom, hogy minden jóra forduljon!

Lilla: Sajnálom pirit, de azért ne kenődj el!!! Az a baj, hogy Te is nagyon beleéled már magad az utolsó pillanatig és utána...

Kisvirág: Nagyon szorítok, hogy lakjon valaki(k) a pocidban, annyira jó lenne!

Andy: Szegény, Te mennyit szenvedsz ezzel a rosszulléttel...dehát mindent a babáért!
Bocs, hogy másnak most nem írtam, de már újból vissza kell olvasnom, mert elfelejtettem!!!

Pumi
pamukli

...na tessék, senki sincs itt!:cry: :cry: :cry:
pamukli

Én nemrég keltem fel. Aludtam a fiammal Olyan jó volt összebújni vele. A reggeli nyűgösségem elszállt, de úgy látom neki is. Nekem néha szurkál még kicsit, de nem vészes. Viszont ma sokat voltam pisilni. Lehet többet ittam ma mint szoktam :lol:

Pamukli: de jó hogy írtál. Köszi a drukkot. Veled mizu? Remélem projekteztek ti is! ;)

Erika: szuper, hogy valószínű elkaptátok a kis petét. Mikor taliztok legközelebb a pároddal?

Csucsu: olyan ritkán írsz. Mi van veled? Remélem nincs baj veletek, és projekteztek! Neked most lesz vége a ciklusodnak ugye? Vagy már mehetnek a drukkok?

Nati: hol vagy mizu?

Muffin: hogy telt a mai napod?

Márti: srácok jól vannak? És te hogy vagy? Dokihoz mész?

Odri, Magdolnam, Holka: ti a héten mentek dokihoz ugye? Izgi lesz ez a hét is nagyon.

Ditta: te biztos a gyulai fáradalmakat pihized ;)

Nyuszi, Jenny: Veletek mi van? Drukkok mennek ám! Még ha nem is nagyon írtok!

Tabati, Akira, Babett: nektek is tessék írni!!! Milyen volt a hétvége? Mit csináltatok?

Kismamik? Ti merre vagytok? Alszotok mi? Jól teszitek.

Csubit és Manót már nem is kérdem. Ők jól itthagytak minket.

Remélem nem hagytam ki senkit. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Szia Viri!

De jó hogy itt vagy! :lol:
Aha, valószínűleg többet ittál, meg felfáztál, meg valami betegséget elkaptál....ezt már annyi kismamitól hallottuk! Szerintem ettől kézenfekvőbb oka van, csak nem mered elhinni! Nem? Mikor fogsz tesztelni? Hogy bírod a várakozást?

Hát én eléggé le vagyok rongyolódva... December végén írtam, hogy a derekam beállt, azzal már elvagyok. Most meg megfáztam. Az utóbbi időben annyi gyógyszert, meg mindenféle vitamint, gyümit ettem... Na nem baj, azért nem panaszkodom!

Pumi
pamukli

Kisvirág!

Remélem tényleg elkaptuk:) Párocskám csütörtök este fog hazajönni, és vasárnap este megy vissza, uátna pedig én megyek köv.hét csütörtökön vasárnapig. Ez a hónapunk egész jól néz ki. Februárunk is kb így fog kinézni. Ha esetleg mégsem kaptuk volna el ebben a hónapban, akkor februárban a számított peteérésem előtti napra van repülőjegyem. :D (nekünk így eléggé drága lesz a családgyártás, de megéri :wink: )

Kép
Kép
cs_erika

Szia Erika!

Hát ez tényleg drága családalapítás... Egyébként szerinem is ez egy átlag, meg ha azt is figyelembe veszed, hogy lehet spontán peteérésed is, pláne ha ilyen ritkán találkoztok, biztos nagyon édes minden egyes találkozás :wink:

Pumi
pamukli

Pamukli: még nem merem elhinni, hogy lehet baba van a dologba. A 9 hónap sikertelenség után óvatos vagyok. Reménykedek, de tudom képes vagyok tüneteket produkálni. Amúgy elvileg pénteken nem kéne megjönnie, és utána tesztelek csak. Amúgy már alig várom, hogy elteljen ez a hét és még csak hétfő van.
Nem lehet hogy neked se felfázás? Az jó hogy a derekad helyreállt, de a többi nem túl jó. Majd kilábalsz ;) És utána hajrá babó!

Erika: ó megéri az ide-oda utazás. A babóért mindent. Tök jó, hogy azért sokat taliztok. :)

Most megyek viszem ki a kölyköt.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri: Teljesen megértelek és nagyon szorítok! Tudom, hogy nagyon sok nő tud tüneteket produkálni, de Te már meg tudod különböztetni a tüneteket szerintem. :wink: A lényeg, hogy bízzál benne, hogy sikerült és nemsokára már itt a péntek, meglátod!
(Nálam tuti megfázás!)

Pumi
pamukli

Pumi, Hát igen! Édes minden viszontlátás, viszont annál keserűbb az elválás. :D :? Mondtam ia a férjemnek, hogy amikor találkozunk az maga menyország, de amikor elválunk akkor úgy érzem magam, mint az a gyerek, aki megkapja a kedvenc játékát, de aztán elveszik tőle. Ha minden jól megy akkor már csak 3 és fél hónap van így külön. Azt már ki kell bírni. Addigra jó lenne be babásodni. :lol:

Viri: szerintem is megéri a repkedés. Múlt évben rengeteget repültem. Annyit amennyit egy átlag ember 10 év alatt tesz meg repülőn. (17x repültem oda vissza=34 fel és leszállás. Már rutinosnak vagyok mondható :lol: )
Drukkolok, hogy pénteken ne jöjjön meg. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Erika: Ez nem semmi, ennyit repülni! Én nagyon utálok repülni, mindig parázok előtte! Te tényleg rutinosnak számítasz már.
Nálunk is volt másfél év, mikor a férjem sokat volt külföldön és mint egy kisgyerek, annyira vártam, hogy hazajöjjön. Ez a 3 és fél hónap pedig már gyorsan el fog telni meglátod. Szorítok, hogy sikerüljön addig bebabásodni!

Pumi
pamukli

Köszi Pumi! Ez a helyzet nálunk már múlt év januártól van. Egyáltalán nem volt könnyű. nem is tudom hogyan bírtam ki idáig. Meg egyáltalán mi hogyan bírtuk ki. Bár mindíg volt mire várni. Az első fél évben az esküvőnket szerveztük, aztán jött a nászút ami egy hónap volt. Aztán volt egy nagyon rossz szeptemberünk, akkor csak hónap végén tudtunk találkozni. Októberben pedig rákezdtünk a babaprojektre.
Ebből a 4 hónapból amikor biztosan elkaptuk a peteérésemet az október és november volt. Decemberben 4 nappal korábban tudtuk időzíteni a találkozást, most január sem biztos, mert itt pedig szerintem lekéstük.
Szóval amiatt nem izgatom magam, hogy bármi problémánk lenne, mert nem volt annyi esélyünk.

Bocs, kicsit hosszúra sikerültem.

Kép
Kép
cs_erika

Többiek???

Odri: Hogy vagy? Olvastam, hogy min mentél keresztül egy hülye doki miatt. Remélem minden rendben van! Miket csinálsz a nagy szabadidődben?

Magdolnám: Lehet hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de kiderült már hogy hány baba van a pocidban? És milyen kocsit akarsz eladni? Én most szeretném lecserélni az enyémet.

Pumi
pamukli

Erika: Hát biztos nem könnyű...de ennek az időszaknak is megvan a varázsa! 3 és fél hónap múlva párod visszaköltözik? Nem marad kint tovább?
Persze hogy nincs semmi bajotok és itt senkinek sincs, csak mindenki egyből bepánikol, ha nem lesz azonal babás. De persze ez természetes valahol, az ember így van összerakva, hogy mindig a legrosszabbra tud gondolni...

Pumi
pamukli

Az jó kérdés, hogy vissza költözik-e. A hivatalos álláspont szerint április végéig tart a szerződése, és akkor az itthoni cégének a régi fizetéséért vissza kell vennie. A párom viszont külföldön is keresgél állást. Elsősorban Németországban.(most Brüsszelben van, de a cég ahol dolgozik Németországban van a kp-a) Elvileg megvan rá az esélye. A héten lesz valami interjú féle telefonon.

Ha kap olyan állást külföldön, ami hosszabb lélegzetvételű, akkor nem jön haza, és én követem. Ezért is lenne jó minél hamarabb teherbe esni. Mert akkor én babázni mennék ki. És akkor pár évet kint töltenénk. Amitől azért tartok.

Kép
Kép
cs_erika

Szia Pumi!
De jó hogy itt vagy.

Erika
Nem semmi, hogy mennyit repültél ez alatt a rövid időszak alatt. Én félek a repüléstől, bár szeretek utazni.

Viri
Tanultam ma, most tornáztam. Piri nincs!!! Ennek örülök. Szurka van. Ennek is örülök.
Mikor tesztelsz? Péntek?

Kép
Kép
nati80

Szia Nati!

Az őrület az egészben az, hogy én is tartok a repüléstől. Most évvége tájékán szabályosan féltem tőle. Most ilyn téren nem volt problémám. Hazafelé volt egy kis turbulencia. Annyira rázott a gép, hogy alig tudtam olvasni a könyvemet. De most még ez sem rettentett meg. (annyira nagyon, mert azért féltettem a kicsi életemet)

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Én általában elalszok, mert annyira bedugul a fülem (bármit csinálhatok nem jobb) és leesik a vérnyomásom, hogy kész leszek tőle. Én az ereszkedést és a kanyarodást nem bírom. Legutóbb mikor svédországba mentünk olyan hideg volt (március minusz 12 fok), hogy a repülő megcsúszott a kifutón. Olyan féket nyomott a pilóta, hogy mindenki majdnem megfejelte az előző ülést és vissza is kellett fordulnia, mert túlcsúszott az épületen. Vicces volt.

Kép
Kép
nati80

Na itten vagyok.
Pumukli, nem még nem derült ki. Szerdán megyek uh-ra :D már nagyon várom.
A twinimet akarom lecserélni, egy kicsit újabb kiadásra, mondjuk fele ilyen idősre. De úgy a szívemhez nőtt a kis drágám! Amikor szóbahozom az eladást, megkönnyezem. Tudom,hogy nagyon érzékeny vagyok, de ez az első SAJÁT kocsim és imádom. Ma volt műszaki vizsgán és átment! Nagyon örült a kicsikocsim neki.

Voltam bőrdokinál, mert iszonyat,hogy milyen száraz a bőröm. Kiderült ekcéma :shock: Azt mondta a doki (amitől tartottam), hogy nem festethetem a hajam :cry: hát ez van
magdolnam

Erika, ment a privi :lol:
magdolnam

Erika: Ha férjem is benne lenne, én már csomagolnék és mennék külföldre. Mondjuk inkább melegebb éghajlatra vágyom! De hát Ő olyan "földhözragadt". Szerintem nem lenne rossz, ha kint lennétek pár évet, a baba is már két nyelven beszélne és hát ott jobb a fizu is...

Nati: Nem csináltál ma tesztet? Én besz...tam volna a helyedbe a repülőn. Annyira szeretek utazni, de a repülés...

Magdolnám: Az én autómat csütörtökön visszük műszakira és én is így vagyok vele, mint Te. Már egy éve el akarja férjem adni, mert már öreg, de én annyira ragaszkodom hozzá, annyira én vagyok szerintem!
Akkor izgi lesz a szerda Neked!

Pumi
pamukli

Pumi!
Akkor már a földön volt a gép, így nem féltem. Ha fenn produkált volna valami kacifántosat, tuti becs....ok.

Csináltam reggel egy terhestesztet, de várhatóan negatív lett. Talán még korai és az érzékenységét sem tudom. Nincs ráírva. Majd szerdán csinálok másikat, ha addig nem jön meg. Persze nem fog.

Szia Magdolnam!
Szerda már itt van! És ki is derül hányan laknak odabenn. Izgi hét lesz!

Kép
Kép
nati80

Nincs nagy mozgás ma! Hol vannak a többiek? Odri már régen nem járt itt. Hol vagy???

Jenny
Mi van veled? remélem minden ok és hamarosan visszatérsz hozzánk. Néha azért írhatnál privit.

Kép
Kép
nati80

Nati, én a legjobban azt utálom, amikor felszállásnál kanyarodik. Ezt csak kkor tudom elviselni, ha ablak mellett ülök, és kifelé nézhetek közben, különben nagyon rossz. Azt el is felejtettem, hogy tegnap este amikor leszálltunk akkor annyira odacsapta a gépet a pilóta a földhöz, hogy volt felbojdulás.

Bejelöltem az iwiw-en Leo-t a babatervezők honlapjáról. Biztosan sokan ismeritek. Kíváncsi vagyok, hogy visszajelöl-e.

Kép
Kép
cs_erika

Pamukli: köszi a szorítás. Igyekszem bízni. :) És nagyon várom a 7végét.

Erika: én fosok a repüléstől. Még sose ültem gépen. Nem is nagyon akarok. :) A 3,5 hó már hamar elszáll.

Nati: szupi, hogy nincs piri. Szerdán tesztelsz? Én csak vasárnap, vagy a jövő hét elején. ;) Addig nem merek.

Magdolnam: én is megsirattam a trabinkat amit már rág eladtunk. Az volt az első kocsi kocsink apával. Szóba jött, hogy a mostanit is le kéne cserélni, főleg ha jönnek az ikrek (ha-ha), de a szívem úgy összeszorul, mert ezt az autót is szeretem.
Szerdára drukk. De izgi!

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág! Képzeld el, apukám évekig mondta folyamatosan, hogy ő bizony sosem ül repülőre. Aztán kaptak tőlünk repülőjegyet és végig aludta az utat.
És ha belegondolsz, hogy egy nyaralásnál 3 órát repülj-e vagy 20 órát autózz, akkor máris csábító dolog a repülés. Én is ezzel szoktam magam meggyőzni. 8)

Kép
Kép
cs_erika

LÁnyok! Volna megint egy kérdésem. Nincs megduzzadva a cicim és nem is mondanám érzékenynek, de délután óta egyfolytában itt-ott szurkál egyre többször. Ez jó jel? Eddig ilyen tuti nem volt még soha. Mensi előtt csak simán a duplájára dagadt és feszült. Kismamik??? Nos???

Kép
Kép
nati80

Erika: hát igen. Én is a rövidebb repcsi utat választanám. Lehet csak az első útat paráznám végig. Bár most egyenlőre nem fenyeget olyan veszély, hogy repülőre kelljen szállnom.

Nati: passz. A múlt hónapban kicsit duzzadt volt mensi előtt, meg picit fájt is. És mégis megjött. Most meg olyan teltebb, feszesebb az egész. Mintha fájna is picit, de lehet azért, mert du. hason aludtam. Kendénél nekem a + teszt után azaz a 35. nap után volt nagyon érzékeny addig nem. Szóval én erre nem alapozok, hogy mikor milyen a cicim. A szurka szerintem jó jel. Ma nekem alig volt szurka. Helyette van sok pisi.
De a friss kismamik tényleg írjanak nekik mi volt előtte. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Nati! Az én melleim akkorára tudnak nőni mielőtt megjönne, hogy rögtön elkezdek reménykedni. Nem tudok hozzáérni, érzékeny nagyon. Aztán az előtti nap mielőtt megjönne rohamosan veszít a feszességéből, akkor már tudom, hogy másnap megjön. Erre azóta figyeltem fel, mióta próbálkozunk.

Bár amióta szedem a Premens tbl-t azóta nem feszülnek annyira. Remélem a barátcserje kivonat is megérkezik hamarosan, amit rendeltem a palástfű teámal együtt.
Tényleg, valaki írta, hogy palástfű teát iszik. Lilla nem Te voltál? Nem emlékszem.
A babatervezők honlapjáról lett rendelve az is? Csak azért kérdezem, mert karácsony előtt rendeltem, dec.24-én jött az email, hogy postázva, és a mai napig nem érkezett meg a csomag. Kicsit izgulok, hogy mi van. Azért nem volt olcsó, hogy elvesszen.
Volt már olyan, hogy nem kaptam meg csomagomat a postáról. Csak miután utána kérdeztem és végül megkaptam a csomagot utána jött az értesítő, hogy csomagom érkezett. :evil:

Kép
Kép
cs_erika

Viri, Erika

nekem is minden mensi előtt megduzzad és érzékeny egy kicsit, de ez most tényleg más. Nincs megdagadva, ahogy már írtam, de most olyan mintha bekentem volna erőspaprikával és zsibog, szurkál egyre jobban.
De azért nem bízom el magam, mert akkor lesz csak nagy pofára esés.
Olyan jó, hogy végre páromnak elmondok mindent. Most beszéltünk telefonon és elmondtam mit érzek, meg hogy nem jött meg. Erre kérdezi, hogy ez most akkor jó??? Persze!!! van remény!
Bár még akkor is ott lesz az a 8 hét amit végig fogok izggulni, hogy kapaszkodjon!

Kép
Kép
nati80

Erika: nekem van még 12 szem premensem nem kell? Én már nem fogom szedni, csak kidobnám.
Vagy valakinek nem kell?

Kép Kép
kisvirág_30

Nati: az első 12 hét után meg ott lesz majd még 6 hónap amit végig izgulsz. ;) ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Virág, ha nem érkezne meg a barátcserjés csomagom, akkor lehet, hogy igényt tartanék erre a pár szemre. Miért nem szedted be azt a pár szemet?

Kép
Kép
cs_erika

Viri
Én azt érzem, hogy nem fogom végigizgulni a terhességet, sőt élvezni fogom minden percét. Bár azért tudom, hogy természetes egy egészséges aggodalom. Már várom, hogy pocakom legyen és ne takargatnom kelljen mint most, hanem büszkén kiteszem, had lássa mindenki.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?