Új privát üzeneted érkezett!

Én meg mindig csodálkoztam, h. ti drágálljátok a Liberót, mikor az nálunk egy tizessel olcsóbb, mint a Huggies! :?
Mi annó az Auchanban vettünk olcsó nagy csomagos Huggiest. Meg is lepődtünk! De úgy tűnik csak nálunk drága valamiért.

Kavics!

Egyvalamit soha az életben ne vegyél: Metrós Aro pelenkát!
Annál nem tudok szarabbat elképzelni! Tiszta műanyag az egész! És még büdös is! :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Most fejeztem be a cikkelemzést,de le kell adnom.

Pelushoz:
Adánál Dm-t használtam,most meg megdöbbentem,hogy eltűnt a derékgumirozása :shock:
Adánál a pampers kifejezettem egy nagy túró volt,most meg azt szeretem a legjobban,mert egyedül abban nem pirosodik a popó.
Igaz liberost még nem vettem mostanában. :oops:
A huggies most vhogy nem tettszik.Olyan furán áll a gyereken.
Persze igaz,még egy hete is az újszülött méretet használtunk,bár túl vagyunk az 5 kg,de hosszra mégis jobban növünk.68-s ruha meg se löttyen.
Ada meg inkább pocakosabb volt,nála már ilyenkor a midinél tartottunk.(meg a 62-s ruhánál)

Na még benézek a hőmérősbe és szunya,mert hajrá van a fősulin.

KépKép

KépKép
okr

szurkoljatok... holnap jogelmélet vizsga és még sehol se tartok... ma éjjel se fogok aludni asszem...
Vendég

hajrá a vizsgázóknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tegnap front volt? gyerek megint nem akart elaludni....végül 11kor, harmadszori nekifutásra gyűrtük le. mellettem persze. mert előtte kétszer elaludt, betettem kiságyba, és kipattant a szeme.....éjjel is nyűglődött többször. megyke visszafekszek,mert alszik ő is.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Dimet!

Tuti volt valami. Én is kétszer felébredtem és bár majd elájultam az álmosságtól, mégis azon morfondíroztam hogy nem jó az ágy, kényeletlen, lehet hogy kint alszok inkább a kanapén. :shock: :lol: Persze végül nem mentem sehova, mert elaludtam. :)

A vizsgázóknak nagy drukk!

Lafi!

Nekem is égnek állt a hajam, amikor olvastam ezt az epe mizériádat. Basszus, az ilyen sztorikon tanulja meg az ember, hogy mire kell még NEKI odafigyelni, ha esetleg hasonló helyzetbe kerül. :evil:
Hunor babával végül minden rendben volt? Biztos hiányzott neki az anyája... :)

Tök jó hogy a pelusokról beszéltek, így majd nekem/nekünk nem kell megkérdezni újra. :D

Tegnap volt egy kis eszmecserénk "apával".
Sajnos ő eléggé éjjeli bagoly, ami nem gond alapból. Most viszont felmerült az a probléma hogy én már 9-kor szeretnék lefeküdni esténként -elkerülendő a másnapi hárpiaságot- és hát így eléggé elkerülnénk egymást. Kicsit elszomorított a dolog, hogy az elkövetkezendő 8 hónapban nem találkozunk az ágyban, uh. szóltam neki hogy "hé, miszter, ez így nem lesz jó". Megértette szerintem a dolgot, de gyakorlatban nem tudom elképzelni hogy hogy fog kinézni. 9kor lefekszik velem (köhm! 8)) és utána kimegy még gépezni, vagy mi?!
Ti hogy csináltátok? Gondolom ez a hétalvósság nem csak az én "gondom".

Szép napot mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok Fiatalok!

Kriszta, Csakegy!
Húú, azok a fránya vizsgák!
Én időnként fel szoktam tenni magamnak a kérdést, hogy megéri az állandó tanulás? :? Megtérül ez valaha??? :? :roll: 6 éves korom óta ezt csinálom és egyelőre nem úgy néz ki, hogy vége lenne. :roll:
De ti sokkal keményebbek vagytok, mert baba(ák) mellett ropjátok! :lol: :lol:

Köszönöm a pelusos hozzászólásokat!
Lassan már nem lesz mit megkérdezni a védőnőtől, mert ti teljesen felkészítetek! :lol: :lol:
De azért kíváncsi vagyok az errefelé zajló szüléselőkészítőre. :roll:

Monee!
Az alvásosdi nálunk úgy müködik, hogy alapjáraton a párom 10 órás gyerek. Este 10kor fekszik és vele én is.
Amikor a terhességem álmosos időszakát éltem, akkor én du. is aludtam és este kb 9-10 között feküdtem. De természetesnek tartotta, hogy ő is lebújt velem.
Viszont van mostmár olyan, hogy lefekszünk, ha az egyik álmosabb, elaltatja a kevésbé álmos és utánna az ébrenmaradt kimegy a hálóból. :lol: (TV, net, de csak szigorú ajtócsukás után és halkan :lol: ).
Amióta éjszaka elég gyakran felébredek, nem hánykolódok a szobában, hanem inkább felkelek és TV, vagy netezek.
Szóval ne lepődj meg, ha a párod miután elaludtál kisettenkedik a szobából.
A lényeg az esti együtt bújcizás, hogy egy kicsit megszeretgessétek egymást! Ha már álomba szenderedtél tök mindegy hogy az urad merre leledzik! :lol:

Dimet!
Este volt valami, mert miután lefeküdtünk utánna úgy gondolta a gyerek, hogy elkezd mocorogni. Időnként jókat döfött a jobb petefészkembe és a hólyagomba. :? De nem voltam hajlandó megmoccanni, aztán kb egy órás állandó fickándozás után abbahagyta. :lol: Akkor tudtam csak elaludni!

Lafika!
Ennyi kő! :shock: Az hogy UHn nem látták az összes követ, az betudható annak, hogy vannak olyan kő tipusok, amelyek nem látszanak UH-n.
A másik dolog, nem szeretném ha kötözködésnek vennéd, de 36 hetesen azért már nem oltatok annyira korababák! Persze a 40hez képest igen! És ha jól emlékszem a te babád nem fejlődött. Kevesebb volt a magzatviz és a placenta is érett volt. Ezért figyelték (CTG, flow, UH) és vették ki! Nem azért mert görcsölt a méhed vagy sem(mert esetleg az epéd volt)! Mikor legelőször bementél a kórházba a CTG fájástevékenységet nem mutatott és a méhszáj is zárt volt. Kétségtelen. De másodjára már nyílt a méhszáj és fájástevékenység is kimutatható volt.
Hogy az egészet egy gyulladt epehólyag indíthtatta el? Lehetséges, mert azt mondják, hogy a szervezetben a gyulladás és a fertőzés okozhat görcsöket (méh) és ennek következtében nyílhat a méhszáj! Én most nem az orvosodat(kat) akarom védeni, csak én így emlékszem. :wink:
A másik, hogy terhességben nagyon gyakori az epekő megjelenése (a te esetedben ez extrém mennyiség, lehet, hogy már a terhesség előtt is volt, csak nem okozott panaszt), mivel a megnövekedett méh miatt megváltozik az epehólyag helyzete.
A legtöbb esetben nem tudnak vele semmit sem csinálni, max figyelgetik egy pár napot a kórházban (gastro enterológián, de ha méhtevékenység is van, akkor szigorúan a szülészeten), epekímélő diéta (bár a te cukros diétáddal nagyon izgalmas lett volna :shock: ) antibiotikum kezelés és hazaküldik. Aztán ha valaki még relative messze van a szüléstől akkor kontorollálják. De műteni nem tudnak a baba miatt. Nagyon sok terhesség alatt kialakult kő a szülés után megszűnik. (de már írtam a te eseted egészen más! :shock: ennyi kő nem tud felszívódni, nem szokása :? )

Persze javíts ki, ha valamit félreértettem! :)
A lényeg, hogy végre jól vagy! :) Kisbabáddal otthon lehetsz! :D
Azért kérlek szépen tessék befejezni ezt a sok megműtettem magam játékot! Kép Úgy végig gondoltam, hogy 13 hó alatt 3 műtét. Nem irigyellek. :? Nem lehet leányálom!

Tényleg nem kötekedni akartam! :D

Cuppancs Mindenkinek!

Asszem visszafekszem! :D
Vendég

Kavicska, jól emlékszel majdnem. Korababának minősítették, 33 hetesnek. Mert onnantól nem fejlődött és a sebészek szerint a nem fejlődés a sok görcs miatt volt, amit meg az epegörcs indított el.
Vagyis most már visszaemlékezve, pont és abszolút pont ezekkel a fájásokkal indultam be a kórházba, vagyis mellkasi fájdalom jobbról, gyomorfájdalom és kisugároz hátba. Aztán ctgn fájás lett belőle, az epefájás elmúlt addigra. Aztán a sok fájások miatt kaptam a méhlazítót, de fájás volt a mellkasnál, de nem tudtam, miért.
Hát ezért.
Aztán sebészek szerint ezek adták összességében a nemfejlődést.
Vendég

Sziasztok!

Lafi: Örülök, hogy végre otthon lehetsz. Nem semmi amin mostanában keresztül kellett menned. Reméljük, most már vége a megpróbáltatásoknak és minden rendben lesz! Hunor baba hogy van?

Lányok: A pelenkás témára már én is rá akartam kérdezni, de most teljesen fel lettem világosítva. Köszi a sok hasznos infót!

Vizsgázó lányoknak: Hatalmas kalappal!

Pénteken kaptam beutalót OGTT-re a nőgyógyásztól. Elmentem a laborba, ahol közölték, hogy "nincs erre megfelelő készletük"!!! Nem értettem, hiszen tavaly májusban még volt... Elküldtek a Margitba, csináltassam meg ott :evil: Ennyit lehet packázni a kismamákkal, döbbenet.

Esti fekvés: Hát nálunk általában a párom alszik be hamarabb, viszont ő korábban is kel. Én mostanában csak forgolódom, kezdek zombiként kinézni. Fáj a fogam és a fejem is már jó pár napja.

Pénteki UHn minden rendben volt. Kisfiúnak saccolják, de csak kapkodott a doki, szóval sztem tippelt. Mindegy... Ezen felbuzdúlva a párom előkapta tegnap az utónév könyvet :mrgreen: Bencében maradtunk, persze lánynevet nem akart nézni :D Nem baj, majd a 26. heti 4D UH után remélhetőleg vagy megerősítenek bennünket a nemét illetően vagy kereshetünk kislány nevet :D Addig meg Apa had örüljön :)
Képet, filmet nem kaptunk :( :(

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Szeretnék Nektek mutatni valamit! Ma reggel készült, tegnap kellett volna megjönnie.

Voltam a Kaáliban reggel vérvételen. HCG: 226, progi 81 :lol:
mágus gratulált. 2 hét múlva uhu.
Ja és spontán ciklus volt! Rejoka, igazad volt! :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
anyoooka

18+2 -es pocak ;)

Kép

Kép

Kép
bettica

Anyoo: Hát, nagyon gratulálok nektek!!!!!
Ez igen! :D

Kép

Kép
bettica

Bettica, szép a pocid! :lol:

Köszi de egyelőre még csak halkan! Majd csak az uhu után nyugszom meg igazán, haa pici szíve is dobogni fog már!

Kép

Kép
anyoooka

anyoooo...jaj,de jó!! drukk uhu-ig!!!
bettica, jó a pocid!!!!! formásodsz :)

Kép

dimet

Dobogni fog, ne aggódj! :) De én is addig aggódtam nagyon, aztán már tök nyugis voltam ;)
Kívánom, hogy minden rendben legyen és a terhességed is tudd élvezni!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, és mit látok!! :lol: :lol:

Anyooo!!
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt már nem tudod titokban tartani!!! :D És szerintem is minden rendben lesz, már miért is ne lenne???

Lassan indulok fodrászhoz.Utoljára terhesség alatt voltam.
Hát nem kis szervezésbe kerül, ha az ember el akar menni valahova.
ezoterike

Anyókám! Drága csillag virágom!!! :D

Szívből gratulálok!!! VÉGRE!!!!!
Annyira örülök Neked!!!
:D

Teljesen feldobtad a napomat!!! :lol: :lol:

Te csak izgulgass nyugodtan. :lol: Gondolom a Mágus elmondta a MagneB6-ot. Zabbantsd! Ez a progi és hCG önmagáért beszél! :wink:
Vendég

Bettica!
Téged meg kifelejtettelek! :oops: De inkább azt mondanám, hogy mindkettőtöknek külön-külön kijár egy önálló hsz! :lol: :lol:

Nagyon szép pocakod van már! Csinos! :D
Vendég

Anyoooooooooooooooooo!

Jipijééééééééééé! Nagyon nagyon gratulálok! :lol: :lol: :lol: Éljeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
Te vagy a párom! :D:D:D:D:D:D

Vigyázz magatokra!
Monee

Monee

monee85

Bettica!

Én is külön. :)
Nagyon nagyon szép pocikád van! :D B*sszus, lassan Neked is félidő. :D

Kavicska!

Miért kell ennyire enni a MagneB6-ot? Nekem is mondták, de nem fáj semmi, minek szedjem? Vagy most ez tényleg fontos? :roll:

Monee

Monee

monee85

Anyóm!!!!!
Hát megríkatsz!!!! Milliónyi és plusz egy gratula Nektek, tudom, még csak halkan..................
Vagyok olyan boldog, persze nálad nem jobban! Annyira nagyon örülök..... Hüppppppp Csuda jó! :):):):):):):):):):):):)
Vendég

Köszönöm! Annyira drágák vagytok!

Kavicska, igen, mondta Mágus a magneB6-ot, + vitamint - centrum maternát eszem. Nagyon rendes volt, csak "letámadtuk" a folyosón és megnézett uhu-n míg meglett az eredmény. Vsz. bal oldalról lettem terhes, nyh. szép vastag.

Monee, leszek a párod! :wink:

Monácska, nem akartalak megríkatni! :)

Ezo, nekem szülés után az első évben nőtt a hátam közepéig a hajam :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Anyóka!
Annyira örülök Neked! Már nem is tudom szavakba foglalni! :D

Monee!
MagneB6: Kaáliban a Mágus, de nemcsak Ő kifejezetten javasolja már a megtermékenyüléstől kezdve.
Részben a pszihére is jó hatással van.

B6 magzatvédő hatású (a folsavval egyetemben)
Mg: az esetleges pocigörcsöket csökkenti. Erre jótékony hatású.

Nem kötelező szedni. Mindenki maga dönti el, hogy mit szed vagy sem! :)

... még 64 nap ...
Vendég

Kavicska: Már csak 2 hónap? :shock: Azt a mindenit!

Köszönjük a dícséreteket... :oops:

Kép

Kép
bettica

Rejóka!

Hétvégén lebontottuk a fát, de előtte lefotóztam.......... Jó későn tudom én!

nos, akkor pár kép a fánkról!
Kép

Kép

Kép
Vendég

Aztán van ám még restanciám, két pocifotó a 30. hétből!!

Kép

Kép
Vendég

És most, hogy velem lett tele az egész oldal, lépek is..........

Szép napot nektek!
Puszka!
Vendég

fú, monácska!!!! de szép a pocakod!!!!!!!!!!!!!!!! és a fa is. a pocid jobban tetszik. irigykedem is. én is akarok terhes lenni megint. csak még korai. :) viszont tegnap azt hittem az vagyok, vagy meg fog jönni vagy iylesmi...tiszta hülye voltam, hányingerem volt, minden bajom volt.....

Kép

dimet

Sziasztok!

Anyooka:ÖRÜLÖK MINT MACI A MÉZNEK!!!! :lol: HALKAN GRATULÁLOK! :D PROBLÉMAMENTES TERHESSÉGET KÍVÁNOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Monácska,Bettica:Szép a pocitok!!!!! :D

Kép

Kép
lecso

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1200317197.2656.jpg[/img] fürcsibe [/img]

Kép

dimet

Én is-én is! :D

Kép 33+0

Kép

Kép
lecso

ezt a hatalmas talpat figyeljétek :lol:

Kép

dimet

Bettica!
Telik az idő! :? :D

Monácska! :D
Nagyon szép a fátok!
A pocakod pedig nagyon csinos! :D

most pedig magamnak esem a gyantával
Vendég

Gina!
Azt hiszem te kérdezted, hogy mi van Kincscsel!

Nincs netük, ezért nem jelentkezik, de jól vannak. Növekszik a pocakja! :D
Vendég

Kavicska!
Köszi! Már alig várom Nórit........... Bár tudom, hogy ezzel mindenki így van! :roll:

Dimet! Zsuzsus annyira tündér! ÉS milyen kis mozgékony! :) Mingyá meg is eszi a lábát..............

Lecsó! Ez a poci nagyon szép!!! Alakulgatsz ám Te is rendesen! Azta...... Nagyon finiselünk!
Vendég

Ezeket a pocakméreteket :roll: Nagyon csini óriás pocakok. Jó látni ;)

Dimet: Egyből nekem is ez jutott eszembe. Azok az nagy tappancsok :lol: És ahogy élvezi a fürcsit... Nagyon imádni való gyerkőc!!! :)

Kép

Kép
bettica

Dimet!
Huhh, nagyon egzótikus szemű kiscsajod van! :D Gyönyörűűű! :lol: Szegény pasik 14 év múlva! :lol: :lol:

Lecsókám!
Szép gömb vagy! :lol: Tetszik! :D

Monácska!
Nekem még mindig annyira hihetetlen, hogy ez a kisfiú itt mocorog a pocakomban!
Pedig néha egész ÉREZHETŐEN biliárdozik a petefészkeimmel! :roll: A bordáimat és egyéb belsőszerveimet még nem éri el.
Hogy ebből valóság lesz... egy hús-vér kisemberke!

De tényleg lassan finiselünk mi is! :)

Mi van Aliceval és Veronával???

Biztosan világrahozták babájukat! :D
Vendég

Uhh tényleg!

Alice és Verona boztosan megszültek már................

Remélem hamarosan bejelentkeznek! :)
Vendég

Sziasztok!
Holnap reggel 8-kor császár. Gyermekünk jelenleg 4027 gramm, BPD 10,12. Ja, és farfekvéses. A doki jobbnak látta, ha hozzákezdünk. Gondoljatok rám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vera

Kép
Kép
verona

Hú Verona, akkor holnap nagyon drukkolunk nektek!

Sok szerencsét!

Kép

Kép
bettica

lecsooo, neked is szép a pocakod!!!!
szülésznőt sem választasz? mondjuk a nagyfőnök szerint orvos nélkül nincs szülésznő...... :?

verona drukk ezerrel!!!! írjatok majd mi a helyzet.

többiek? babások? nálatok is nyűgi volt tegnap éjjel/ma?

előbb is elaltattam zsuzsit. leteszem és kipattant a szeme. tegnap este 2szer csinálta ezt meg. ilyenkor mindig alszik.most nem. de játszik,közben hót nyűűűg.

Kép

dimet

Verona!
Drukk-drukk!!! Gondolunk rád nagyon! :D

Dimet!
Melegfront jön!!! :? :shock:
Vendég

Gyönyörűek ezek a pocakok! :wink:
Lecso!Nekem hihetetlen nagynak tűnik a tiéd(de így voltam okrisztájéval is :lol: ) Lehet, hogy csak azért, mert mostanában nem láttam ilyen korú kismamikat.

Dimet: ez a kisnagylány egy tünemény!!! :D

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Anyooka!
Itt is gratula! Új vonalzó?

Vizsgákhoz nagy kalappal!

Bettica!
Szóval minden ok…és kukis??? De jó :lol: A pocid sem semmi….wow :D

Monácska!
Pocid csinike! Szép kerek..mutatós kismami vagy :wink:

Lecso!
Ó..de szép nagy pocid van….kényelmes kis fészek a babónak! Gina irigy is :wink:

Dimet!
Nem lehet talpra koncentrálni..Zsuzsi mosolya elvarázsol! :)

Kavicska!
Köszi..jó tudni hogy kincsecske is jól van :)

Verona!
Szurkolok én is! Várjuk a híreket! :)

Rólunk: Ma voltam UH-n:
BPD: 4,4 fejecske átmérő…..20 hetesnek felel meg ( 19+3)
AC 13,6 hasika …20 hetesnek felel meg (19 + 0)
FL : 3 combocska …20 hetesnek felel meg (19+3)

Levonva a következtetést: a baba valószínűleg egy héttel később fogant ( minden eddigi Uh ezt igazolja). Egyébként minden rendben, bár egyenlőre farfekvéses. Izgő-mozgó 276 gramos kisbaba aki kislány! Vagyis valószínűleg :o ( Bettica: nekünk meg lánynevünk nincs :) ) Képeket kaptam ..nem nagyon venni ki mi hol, élőben reálisabb volt.

A multkori törletemből kiderült egy kicsi gomba, kaptam rá kenőcsöt. Állítólag a baba nincs veszélyben :)

Szóval Gina anyu boldog, apuci duplán babó meg egészséges :D

Pá!

Gina
Vendég

Zazzy:épp ma mondta a bölcsiben egy anyuka,hogy milyen pici a pocim.Olyan mintha csak 5-6 hónapos terhes lennék. :wink: :?

Nem szeretem az ilyen megjegyzéseket,mert ugye emlékeztek amikor a 30.héten kijöttem a kórházból a vesemdencegyulladás után,az UH-s doki azt mondta 2 héttel le van maradva+lehet,hogy probláma van a terhességnél és nem úgy növekszik a babó ahogy kell.Magyarul megállt a növekedésben!Azóta is üldözz ez a gondolat,bele ültette nagyon a fülembe.Rettegek hogy valami baj lehet/van! :roll: Azóta volt 2 UH,növekszik!De azért ott maradt a kétkedés ,a félelem!

Kép

Kép
lecso

Gina!
Gratula a puncishoz! :lol:
Lafi jóslata bejön??? :D :lol: :lol:

Bettica!
Neked a kisfiúhoz gratula. ! 1 kislány - 1 kisfiú! Teszi a természet a dolgát! :lol:

Csóközön!
Vendég

Gina! Biztos vagy benne, hogy a babókád fagyibaba? :shock:
Mert én nem. Visszapörgettem magamban az eseményket, és arra is emlékszem, hogy időben mentél hcg nézetésre, mégis elég alacsonyka volt.
Nem mintha jelentősége lenne, de a természet néha vicces tud lenni.
Vendég

Monácska pocakja is rengeteget nőtt, de a Lecsoé... :shock: az enyém 45 hetesen se lett volna ekkora! 8)
Vendég

Anyooka! Gratulálok!!! Jaj de örülök! Ügyesek voltatok Apával!!!

Na és ezek a hatalmas pocakok! :lol: :lol: :lol:

Kép
apple

lecso, szerintem megfelelő méretű a pocakod!!!! sőttttt..... :D
bettica, gratula a kisfiúhoz, neked gina a leányzóhoz!!!

gyerek ma is a tegnapi műsort játssza.......elaltatom, felkel. most a második körnél tartunk, de felkelt megint. betettem a kiságyába, szórakoztassa magát. mingyá bemegyek,megnézem...tuti játszik a takarójával. :evil: :twisted: (hallom is,hogy beszélget)
hülye melegfront, vagy nemtom mi........

Kép

dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?