Új privát üzeneted érkezett!

Mit hallok? A Tescoban lehet kétcsíkos tesztet venni? Rohanok!! :lol:

Kép
Kép
tabati

Na tessék, most elraboltam a laptetőtöket! :lol: :wink:

Kép
Kép
tabati

Jó reggelt!

Muffin
Sejtettem, hogy te mesélted, de nem voltam benne biztos.
örülök, hogy már használta ezt a fajtát valaki. Hányadik napon teszteltél vele? Én annyira türelmetlen vagyok! De nem akarok csalódni sem.

Lilla
Én is gondolkoztam, hogy veszek palástfű teát, de ilyenkor már lehet késő. Ha most véletlenül mégsem jönne össze, akkor jövő hónaptól én is iszom. De nem fogom. :wink:
Hőd???

Enyém megint csak 36.8, de vonal felett van. Küzd a sárgatestem!!! Jó jel!

Kép
Kép
nati80

Nati
A hőm ma 36,9. Csökkent megint egy tizedet. Most szerinted ez még jó? Tegnap 37 volt, tegnap előtt meg 37,1.
Neked mennyi is volt tegnap? Vagy tegyél fel görbét.

Az jó, ha tescoba lehet venni tesztet. Lehet fogok is. Bár egy kicsit most elkenődtem, hogy ennyi a hőm. De ez nem olyan drasztikus leesés, ugye. Múlt hónapba mensi előtt 3 tizedet esett le.

Kép
p__lilla

Lilla
nem drasztikus leesés még. Vegyél tesztet!!! Mikor mész?
Elevitből napi egyet szedek, + 3 mg folsav.

Majd teszek fel görbéd valamikor. Tegnap 36.9 volt, előtte 36.8 és azelőtt 37. Lehet a betegség miatt volt 37 és a normális a 36.8 és 36.9.

Kép
Kép
nati80

Délelőtt főzök, meg takarítok. Szerintem csak ebéd után. Az a baj, hogy most úgy akarom csinálni, hogy a párom ne tudjon róla. Eddig mindig együtt csináltuk a tesztet és nem lett zebrás. Most egyedül akarom a tescosat megcsinálni, és tuti lesz a zebra.

Pintyus
Nem neked esett le egy kicsit a hőd a várt mensi napja körül?
Tedd fel a görbéd, léccci!

Kép
p__lilla

Én Gravidából felet szedek + iszom a palástfűteát. De úgy gondoltam, ha megtudom, hogy terhes vagyok, beveszek egy egész Gravidát. Nekem szerencsére nincs tőle semmi bajom, meg sem érzem.
Nati, szerinted még folsavat is szedjek mellé, vagy elég, ami benne van?

Kép
p__lilla

Hello csajok!! Látom még mindig nagy az izgalom, hát én is nagyon izgulok veletek!!!

Nati: én nem csináltam ovu tesztet jósolásnak mert nem volt itthon, csak terhes tesztet a várt mensi elött egy nappal, mert nem bírtam, délutáni vizeletből!!! És nagyon erős lett a két csík!

Lilla: igen nekem le esett a hőm elötte 2 tizedet, és megijedtem!! De látod, semmi gond nem volt és azóta is ott van és jól a mi kis drágánk!!

Itt a görbém!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 82400_.png

Kismamik, magdolna, muffin: titeket nem zavartak a nadrágok??? Engem mostmár a sima tréning nadrágnak a gumija is zavar, vékony alkat voltam mindig és a legkisebb méretü ruhákat hordtam, és most anyira zavarja a hasamat minden nadrág hogy csuda! Ez természetes??
Vendég

Pintyus
Aranyos vagy, hogy felraktad a görbéd! Köszi!

Kép
p__lilla

szia Pintyus! Persze, hogy természetes, majd később mégjobban fogja zavarni. Olyan vicces,mert én teljesen kigombolt, zipzár tökig lehúzva és így dolgozok a melóhelyen. Még korai kismamis nacit venni szerintem nekem. Múltkor már melegítőbe mentem. Ja, igen nekem Pöty azonnal jelez, hogy nem tetszik neki az hogy "szoros" a naci, mert belémszúr. Ja meg az sem tetszik neki, ha görnyedten ülök. De majd te is kifogod tapasztalni
magdolnam

tegnap megvettem álmaim pcs játékát!!!! Úgy örülök neki. :lol:
magdolnam

Mágnes, a mai nap nagyon szorítok neked! Kívánom, hogy minden tisztázódjon és rendeződjön :wink:
magdolnam

igen tabati, nekem kétcsíkost adtak... :)

nati nekem nem jött meg, köv. nap ovu teszt, azutáni nap terhes.

ne izguljatok annyit a hőn. ha leesik akkor több tizedet esik, nem egyet. és különben is nekem 36,7-nél lett poz. a teszt. :)

igen pintyus, engem is zavartak a nadrágok, de leginkább amikor ültem. mostmár begombolni sem tudok egyet sem... :)

KépKép
muffin

Muffin
Délután megyek a tescoba zebrás tesztet venni. :lol:
Amúgy én már most is kigomboltam a farmerem felső gombját a munkahelyemen. Egész nap ülök, görnyedek és zavar. Biztos híztam egy kicsit, mert már a múlt hónapban is zavart.

Kép
p__lilla

Sziasztok!!

Magdolnam
Bizony emberszerű a picikéd. Kb 7cm hosszú a kis teste(fejtető-farok távolság)+ még a lába hossza,amivel már úgy rugdoss benn!!

Muffin
Nekem is rögtön eszembe jutottál a riport alatt,mekkora szerencse,hogy nem etél belőle!!!

Lilla
Köszönöm a biztatást neked is!!
Annyira szorítok!!
Nagyon ismerős ám,hogy eddig mindig együtt teszteltetek de most egyedül akarod csinálni,hogy ne legyen csalódás.... Nekem is ez volt legutóbb :lol: !!!

Pintyus
Nekem még 3 cm kéne, hogy összegomboljam a farmerom,amit egy hónapja még simán meg tudtam tenni :lol:

Jenny
Drukkok mennek!!!

Nati
lehet nem bírod ki csütörtökig?? :lol:

Tabati
A jövő hónapban kezditek élesben vagy márciusban?

Mindenkinek szép napot :D
holka

Mágnes
irtam privit neked.
holka

etél=ettél :oops: :oops:
holka

Csináltam ma is egy ovutesztet. Szerintem erősebb a második csík, mint tegnap. Bár lehet csak én képzelem annak. Azért holnap is csinálok egyet és akkor már talán még jobban fog látszódni. Már majdnem terhestesztet csináltam, de visszafogtam magam, mert tudom korai lenne még.
KITARTÁS!!!! Nem bírok magammal!!!

Holka
Biztos nem bírom ki addig. Szerintem legkésőbb kedden tesztelek. Vagy mégsem.

Muffin
Én most azt sem tudom pontosan mikor kellene megjönnie. Lehet most is 33 napos lenne a ciklusom.

Megyek belebolondulni a tanulásba.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Márti: sajnálom a migrént. :( Most már jobb ugye? Dokihoz mikor mész?
Grat a férjednek az új álláshoz. Reméljük beválik neki. Dokihoz egyébként elmentetek vele?
Köszi a drukkot. Nagyon izgulok mi lesz ennek a hónak az eredménye.

Lilla: a mai hőm 36,9 nekem megy felfelé. Mi pénteken bontottuk le. Kende a mamánál volt addig. Este kereste is, hol a fa. :)
Örülök, hogy Leo ilyen jókat írt. Mennek a drukkok neked! Szerintem nem esett nagyon a hőd.

Mágnes: gondolok rád ma. Lélekben veled vagyok!!! Légy nagyon erős! Írj privit, hogy mizu?

Holka: köszi a drukkot. Nyugi csütörtökön ott lesz a kis bébid is!!! + gondolkodás!!!

Nati: engem nem zavar, hogy ennyit írsz a tünetekről. Sőt örülök neki. :) Tök jó hogy még mindig szurkálsz. :)
Nekem nincs nagy tapasztalatom az ovus teszt terhesség kimutatására. A múltkor csináltam én is egyet a hó vége felé és halvány csík volt, de nem voltam terhes. Szerintem csinálj pár nap múlva még egyet. Én coraxossal csinálatm ezt.

Jenny: de jó hogy újra jöttél. Ma van az utolsó napod? Mennek a drukkok, hogy ne jöjjön meg!!!!

Magdolnam: milyen játékot kaptál?

Kép Kép
kisvirág_30

The Sims2+Egyetem. Régen megvolt nekem, csak az apuéknál maradt :( és most a kollegám a volt férjétől kapott karácsonyra és kezdte mesélni, hogy milyen jó, erre én meg megbolondultam, mint egy kisgyerek és nekem is kellett. Pedig én nem vagyok ilyen típus.
Mikor tetszik tesztelni????

Holka, Te mikor is mész uhra? (hogy gondolhassak Rád!)

Szerintetek létezik???? Aszem mintha éreztem volna hogy rúg. Olyan fura volt. Eddig 3szor. Olyan volt mintha pillangók repkedtek volna a pocakba, vagy olyan mintha enyhe szénsava ásvényviz ment volna egy ponton át a hasamon. Nem is tudom pontosan leírni, de aszem kb ilyen lehetett.
magdolnam

Naaaaaaaaati! Nem szeretnék még gratulálni neked, remélem megérted, :) de aszem Te is a kismamik kikövezett útjára lépsz, léptél!
magdolnam

Nekem a telcsimbe volt ilyen simses játék. Nekem annyira nem jött be. Lehet gépen más lenne. Tesztelni csak jövő héten fogok ki akar bírni addig, pedig szívem szerint már rohannék. Van is itthon három tesztem + 1 ovus :)
Szerintem lehet, hogy azokat a kis pillangó repkedéseket jól érzed. Én mondjuk azt hiszem a 16 hét körül éreztem ténylegesen a mozgást. Előtte nem nagyon figyeltem fel rá.

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam
Most egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy Kisvirág írta neki is volt egy halvány második csík, de baba nem. :cry: Szurka van, talán most kevésbé érzem, de tegnap is délután volt erősebb. Remélem igazad van és csatlakozom hozzátok.

Kisvirág
Most nagyon megrémítettél ezzel a két csíkos ovuteszttel. lehet akkor holnap csinálok egy terhestesztet. Már nem bírok magammal!!!

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Én nagyon szerettem a régi városépítős simet. talán ez volt a legrégebbi közülük, a sim2000. Imádtam vele játszani és még mostanában is eszembe jut, hogy jó lenne.

Kép
Kép
nati80

Nati: nem akartalak megrémíszteni. Nekem akkor nem is volt szurka. Szóval neked attól még lehet babó.!!! És van is ;)
Elaltatom Kendét és megnézem én hányadik dpo-n csinálatam a tesztet oks? Addig csak nyugi!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

sziasztok!

izgatottan várom a tesztek eredményét. szerintem is az egy tized az kevés leesés, az még szerintem baba lesz, csak legyen igazam.
Én megvagyok, szörnyű keveset aludtam ma éjjel is.
egész délelőtt főztem, talán miel lefoglaltam magam nem volt annyira hányingerem, vagy csak azért mert minden nap más.

a gatyóval úg vagyok hogy én december elején vettem egy gatyát amibe még szerintem 2 hónapig beleférek. mivel magas vagyok, mindig hasnál bő gatyikat kapok és övezek. most már eggyel arrébb raktam az övlikat.

megyünk anyumhoz köszönteni szülinapra délután.

Kép
andyfekete

Köszi Kisvirág! Várom!

Magdolnam
Biztos a baba mozgását érezted. Volt az élet az anyaméhben, hogy valaki ennyire korán érez már ilyen rebbenő érzéseket. Töj jó Neked!!!

Kép
Kép
nati80

Nati: megtaláltam. Én a 12. dpo-n csináltam délelőtt 10 órakor. És halvány csík volt. Én ezt negatívnak vettem. Szóval te még csak a 7. napon vagy, és már erősödik. Szerintem nálad tuti baba van!!! ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Köszi Kisvirág!

Most megint nagyon szarul vagyok lelkileg. Egész nap csak sírnék, annyira kilátástalannak látom ezt a vizsgaidőszakot. Nem tudom, hogy fogom megcsinálni. Nagyon feltorlódtak a dolgok. El vagyok csúszva néhány vizsgával. Ezeket persze csak magamnak köszönhetem, mert maximalista vagyok és nem akartam kettesre vizsgázni. Most meg nem is várhatok jobbat annál.
Párom sincs itthon, hogy egy kicsit támogasson. Nagyon sok a melója, de telefonáltam neki és az mondta, majd beszélünk, ha hazajött. Nem tudom mit kezdjek magammal. Legszivesebben otthagynám a sulit most. De nem tehetem. Nem is tudom miért kezdtem bele 4 éve.

Bocsi a kirohanásért, de ki kell adnom magamból, hogy egy kicsit könnyebb legyen.

Mágnes!
Sokat gondolok rád! Mi van veled? Írj privit, hogy mi történt!

Kép
Kép
nati80

Nati: nyugi meg lesz a vizsga. Volt hogy én is halasztottam őket és nem történt semmi. Meg lettek. Meg figyi, ha rám hallgatsz akkor most nekiugrasz és gyorsan letudod őket. Aztán csak a kis pocaklakóddal kell foglalkoznod. Hidd el jobb, ha még szülés előtt befejezed a sulit. Ha a kezedbe lesz a pici fiad akkor még ennyire se fog érdekelni a suli és a tanulás. Légyszi szedd össze magad és hajrá!!!! És nem kellenek ötösök, a baba nem fogja megkérdezni hányas lettél anya. Őt nem fogja érdekelni. Na meg majd a majdani munkáltatódat se, csak hogy van-e diplomád. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Itt a görbém! Mit gondoltok?
1200230588.2807.pdf

Kép
Kép
nati80

Most vettem észre, hogy pecsételő vérzésem van. Remélem ez a legjobb jelnek tekinthető. Annyit tudok, hogy beágyazódásnál jelentkezhet ilyen vérzés/ barnázás. Nincs mensis görcsöm, csak szurka. Akkor most mi van?????

Kisvirág
Köszönöm a támaszt! Tudom, hogy most túl kell rajta lennem, mert utána minden időmet páromra és a babára szeretném fordítani. Nem akarok tanulni, csak a nyelveket. Azokat a diploma utánra halasztom már. Lehet a hormonváltozás miatt vagyok ennyire elviselhetetlen magam számára is?

Kép
Kép
nati80

Nati: szerintem tök jó a görbéd. Miért is ne lehetne ma a beágyazódás. Én is hallottam, hogy van akinél jelentkezik ilyenkor pecsételős vérzés. A hormonváltozás hatása lehet a hangulatváltozás. ;) Szerdáig kéne kibírni a terhes teszttel?

Kép Kép
kisvirág_30

azt hiszem igen. Csütörtökön már jelentkeznie kellene a gyenge mensinek. De most már úgy érzem nem fog. Kisfiam jól megkapaszkodik és nem ereszt el még 8 hónapig! Remélem a barnázás csak ennyi volt és akkor az a beágyazódás miatt volt.
örülök, hogy jónak látod a görbém. Most a napokban lehet azért alacsonyabb, mert a beágyazódás folyamatban volt. Holnap az egekbe szökik!!!

Kép
Kép
nati80

Nati: annyira örülök, hogy neked tuti összejött. ;) De várom már a jövőhetet, hogy feltedd a + teszted képét! :)

Kép Kép
kisvirág_30

hát csajok én is nagyon remélem hogy lesz vagy négy pozitív teszt a köv. 1 hétben (jenny, nati, lilla, kisvirág) remélem nem hagytam ki senkit.
Nati csinálj egy terhestesztet ha ennyire nem bírod, de csak akkor ha utána kibírod hogy ne kenődj el ha egy csíkot látsz, mert simán lehet hogy még korai. De azért szerintem a holnap reggelt várd meg hogy első pisiből legyen. És szerintem is simán lehet jó jel a pecsételő vérzés. Én is olvastam róla és én azt gondoltam hogy ez törvényszerű és mindig lestem hogy van-e aztán elkönyveltem, hogy akkor nincs is baba. :) de szerencsére volt. :)
viri nálad meg arra leszek nagyon kíváncsi hogy hányan lesznek. :)
odri neked mikor derül már ki? Mikor mész legközelebb???
jenny írj már :)

KépKép
muffin

Kisvirág
Azt hiszem nekem most megjött. Mégsem pecsételő, inkább gyenge mensi. Élénk piros és ahányszor pisilek annyiszor ott van. Nem is tudom mit mondjak. Csak sírok. Már hívtam páromat is, hogy mi történt. Tudom most nincs más mint várni, hogy van e baba vagy sem. Holnap csinálok egy tesztet, ha addig nem jön meg jobban.

Kép
Kép
nati80

Nati: ne má!!!! Ezt nem hiszem el! Várj holnapig és próbálj nem stresszelni rajta!!!! Túl korai lenne mensinek. Ne sírj kérlek!!! Az tuti nem tesz jót.

Kép Kép
kisvirág_30

Olyan jó, hogy most itt vagy Kisvirág. nem is tudom elmondani mennyire kétségbe vagyok esve. Tudom nem szabad stresszelni, nem is teszem. Próbálok megnyugodni. A tanulást is abbahagytam mára, párom is ezt tanácsolta. Majd holnap megint tanulok és annyi vizsgára megyek el, amennyire képes leszek és kész. Ha + 1 félévet kell járnom és fizetnem, ám legyen, ababám most jobban érdekel, ha ott van. Most erősebbek a szurkák és enyhe mensis görcsöt érzek, de nem olyan mint amikor megjön. Ha + lesz a tesztem azonnal hívom a dokit és megkérem adjon valamit ami erősíti a sárgatestet. Gondolom a palástfű már késő lenne. Remélem nem a sárgatesttel van baj, csakm a beágyazódás miatt van vérzés.
Nem találtál valamikor erről cikket? Most próbálok rákeresni, de nem találok túl sok mindent.

Kép
Kép
nati80

Szia Muffin
Annyira el vagyok kenődve, hogy észre se vettem, hogy itt vagy. Bocsánat!
Én meg azt olvastam erről a vérzésről, hogy az esetek 10%-ban jelentkezik csak. De nekem már volt ilyen az első tablettamentes hónapban, akkor volt pé is és rá egy héttel ilyen barnázás, de az tényleg az volt. Ez meg élénkebb. Na min1, majd lesz valami. Ja és akkor nem mensi előjel volt, mert rá nem is tudom pontosan kb 2 hétre jött meg.

Kép
Kép
nati80

holka!

Elvileg 3 hónapot ki kéne hagynunk, de azt mondta a doki, hogy akkor sincs baj, ha előbb összejön. Mi elhatároztuk, hogy kivárjuk az időt, de már most másképp látom... :oops: Most, hogy már elmúlt minden tünetem, már megint türelmetlen vagyok... :oops: Csütörtökön megyek kontrollra és megkérdezem a dokit (ez egy másik doki, hátha...) mégegyszer.

Kép
Kép
tabati

Közbe lementünk Csibésszel sétálni.

Nati: mizu? Ugye nem erősödött a piri. Annyira drukkolok. Alig vártam, hogy hazaérjek, hogy mi van veled. Pihizz le, az tuti segít. Sajna nem tudok semmi tippet, mi segíti a sárgatestet. Tudtommal a hormonokat csak tablettákkal lehet segíteni.

Lilla: veled mizu? Vettél tesztet? Megcsináltad????

Tabati: drukk csütörtökre! Reméljük ez a doki szabad utat enged. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
Mintha megéreztem volna, hogy jöttél. Én is most néztem meg, van e itt valaki.
A vérzés nem erősödött, de erősebbek és gyakoribbak talán a szurkálások.
Csak pisilés után látszik, hogy van enyhe vérzés. Most fekszek és tanulok, olvasom az anyagot. Most nem vagyok ideges, figyelem mi zajlik bennem. Bár már nyugodtabb lennék, ha látnám a holnapi hőmet, meg egy + tesztet.
Jó nagyot sétáltatok! Olyan szép idő volt ma, ugye? Tegnap is egész meleg volt.

Kép
Kép
nati80

Viri
Nem volt szükségem tesztre. A többit már gondolhatod.

Egy ideig asszem nem jövök. Eljárok edzeni, meg az angoltanulásba fogom minden energiámat fektetni.
Azért figyellek titeket.
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok.
A babásoknak meg sok örömöt és babás élményt.

Kép
p__lilla

Nati: jó sokat voltunk kint. Végre nem volt hideg. Kende imád kint lenni. Te csak pihizz és lazíts. Még nincs veszve semmi. Drukk holnapra!

Lilla: jajj ezt nem hiszem el. Nehogymá. Pedig annyira jó lett volna. Azért ne tűnj el végleg légyszi!!!!! Írj néha, hogy mi van veled! Próbáljatok meg egy laza hónapot, hátha.

Kép Kép
kisvirág_30

Lilla
Nagyon sajnálom, hogy megjött. Azért ne hagyj itt bennünket. Olyan jó veletek beszélgetni. Egyre többen itt akarnak minket hagyni, ez nem jó.

Mágnes!!! Mi történt ma???

Kisvirág
Most úgy tűnik már nincs semmi. De egyfolytában éhes vagyok. Ez már őrület.

Kép
Kép
nati80

Nati: az jó, ha éhes vagy. ;) Úgy várom a reggeli hőd.

Mágnes: mizu?

Többiek? Mindenki pihizik?

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Úgy tűnik csak mi vagyunk. Mindenki pihizik a párjával.
Majdnem megettem egy tábla csokit, mert édeset akartam, de úgy döntöttem eszek előbb egy almát, és ha utána is kivánom, akkor eszek belőle egy kicsit. És az egész tábla megvan!!! Büszke vagyok!!! Nem akarok elhízni, ha kismami vagyok.

Kép
Kép
nati80

Ügyi vagy :) Én terhesség alatt összesen 6 kg-t híztam :oops: Úgy kezdtem, hogy először lefogytam 2 kg-t, 54-ről 52-re :) Szülés előtt 3 héttel voltam 58 kg. :) :) Szüléskor, már 60 kg voltam, de tiszta víz voltam. Szülés után 56 lettem. A szopi alatt 50-re lementem, és most vagyok megint 54. Ami nagy szó nálam :)

Kép Kép
kisvirág_30

lilla nagyon sajnálom! de azért tényleg ne lépj le! azt mondják, hogy ha csak fél év, egy év alatt jön össze, az teljesen normális úgyhogy ne add fel bár tudom hogy iszonyat ilyenkor arra várni hogy akkor piri elmúljon, aztán megint mire pé, utána megint két hét stb... de mi szorítunk neked!

jól eltűnt mindenki... :)

azt hiszem megyek én is. lesz erin brokowich (azt hiszem így írják) és nézni akarom (már láttam de nagyon jó)

na mindenkinek szép estét! Nati reggel írj!

Mágnes gondolom te meg épp kilehetsz de nagyon jó lenne ha írnál hogy túlvagy a dolgon és hogy mi lesz most veletek. Nagyon várunk vissza!

KépKép
muffin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?