Új privát üzeneted érkezett!

Lilla
Igen jó! Akkor nem lenne, ha holnap reggel leesne a vonal alá. Holnap nem kellene megjönnie? vagy hétfőn?

Kép
Kép
nati80

Lilla
Neked lapalja, nekem laptető! :wink:

Kép
Kép
nati80

Szia Nati!
nem haragszom amiért nem küldtél, gondoltam, hogy azért nem , mert nem voltam pár napig :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na, párom hétfőn kezdi az új melót a skodánál mint számitógépes diagnosztikáló technikus :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

na, nagyjából visszaolvastam, hát amennyire hagyták...
Udv az újaknak:
akire és tabati!!!
Tabati olvastam az esetedet, hát eleég rázós napjaid voltak... Remélem hamarosan helyreáll minden nálatok... De szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem repesztette szét a petevezetőket a méhenkivüli...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lilla,Nati,Kisviri
Mennek az óriás drukkok!!
Lilla
Amúgy szép a görbéd nagyon!
Pintyus
Nagyon szép a kis embryod!!Ügyes vagy,hogy gyorsan elmentél dokihoz a barnázás után.
UH nem káros, hő csak akkor keletkezik ha nagyon sokáig(20 percig nézik a babát)
Muffin
Én is állandóan pisilek
Ercsi
Jó utat, lelkes soppingolást és persze sok sikert apához!!
Nati
Kérlek küld nekem is el Mágnes privijét.
Akira
szia. Lehet,hogy a kistesó nem lesz császáros..
holka

Én jövő csütörtökön megyek UH-ra legközelebb. Van,hogy biztos vagyok benne ,hogy akkora látunk embryot van,hogy teljesen magam alatt vagyok,hogy üres marad...
Tudom agyban,hogy + gondlat meg ilyenek de megvalósítani azért nem olyan könnyű...
holka

Szia Holka!
Hogy érzed magad? :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Holka
Ment a privi!

Te nem éreztél ilyen furimányos dolgokat az elmaradt mensi előtt? Nem is tudom behatárolni, hogy mit érzek, csak tudom, hogy máskor ilyet nem érzetem, vagy csak nem figyeltem rá.
Mit gondolsz mikor tesztelhetek? Szombaton volt ovum és szerintem a szurkálások erősségéből itélve tegnap lehetett beágyazódás. Lehetett már tegnap????

Kép
Kép
nati80

szia Márti
kicsit levert vagyok a csütörtöki UH miatt. Olyan kedvetlen ,szomorú.
De remélem jövő csütörtökön nagyon boldog leszek!!
Amúgy reggelente nagyon erős a hányingerem aztán a nap folyamán már jól vagyok.És nagyon fáradt vagyok amikor Heni lefekszik azonnal megyek én is aludni vele.

Párodnak sok sikert hétfőre meg azutánra is.. :D
holka

Holka
Minden rendben lesz. Én el tudom magam elé képzelni, hogy legközelebb mikor mész uhra, már ott látszik a babád. Még picike, de egyértelműen ott van. Doki meg fog nyugtatni, hogy minden rendben van. Ok így???

Kép
Kép
nati80

Holka:
szerintem is minden rendben lesz, majd a köv. uh-on látni fogod a kis szivecskéjét dobogni :wink: :lol:
És még valami- ha üres petezsák lenne vagy elhalt terhesség, akkor már nem éreznéd a hányingert, émelygést, fáradtságot... Nem???

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bejcivel mi van????
Hiányzik a humorod Bejci!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati
Nagyon oké!!! :lol:
Amúgy én alhasi szúrogatást éreztem több alkalommal.
Én megvárnám a tesztel a várt menstruáció első napját csak,hogy ne csalódj esetleg ha amiatt negatív a tezst mert korán csináltad..
Amúgy a beágyazódás 5-7 nap alatt megvan onnantól még 3 nap és a teszt elvileg már mutatja.

Márti
A hormonalis változás okozza a rosszulléteket és ezek elhalt terhesség esetén is még hetekig megmaradnak...szóval ebbe nem tudok kapaszkodni!!De abba igen,hogy korán voltam,még 6 hetet se töltöttem be..
holka

Nati
és ez a szurkálás annyira jellegzetes,hogy csak a terhességeim kiderülése előtti napokban éreztem máskor sose!!! Szóval jó jel,hogy érzel valami újat!!
holka

Holka
Én úgy tudom egy hét kell, hogy a baba a méhbe érjen és még onnan néhány nap míg beágyazódik. Nem? És utána 3-4 napra kimutatható. vagy tévedek? Most megint mensis érzéseim vannak.
A vonalzóm pedig most nem jó, mert hamarabb volt ovum így a mensit csütörtökre nem várom. Addig meg már fejenállva is kibírom!!!

Kép
Kép
nati80

Jajj Holka!
Annyira bízom a megérzésemben! Már el is képzeltem ahogy fogom a kisfiam. Már látom az arcát is, hogy kitől mit fog örökölni. A fülét tőlem, de a szemét az apukájától. A szemszinét is tőlem, a haja szinét megint páromtól. És az arcvonásait is tőle.
Hülye vagyok!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
nati80

Jaj Nati, dehogy vagy hűlye...Ez csak természetes. Én is milliószór elképzeltem az első terhességemnél, hogy is fog kinézni a picike :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hát Holka, akkor drukkhegyek, hogy lássad a kis picurid szivdobogását legközelebb....!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
és úgy néztek ki a fiúk ahogy elképzelted?? :lol: Az én Henim nem :lol: ,pedig egyszerűen tüneményes és imádnivaló volt mégis teljesen újdonság volt a kis arca számomra!! :lol:

Nati
7.nap már beágyazódik!! és onnantól még kb 3 nap mire kimutatható a hormonszint. Azért várj csütörtökig. De izgalmas!! :lol:
holka

nem, egyik sem nézett ugy ki, mint ahogy elképzeltem, hanem sokkal szebbnek :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati:
nagyon szoritok neked és Lillának meg Kisvirágnnak is, és Jennynek is csak tudnám hol a manóban bújkál.... :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Engem felkészitettek, hogy a szülés után ne várjak szép babákat, mert mindenik olyan mint egy csúnya vénember, ráncos, vörös, lila...stb..., de amikor megszületett a Robim, hát olyan csodaszép arca volt és rózsaszin bőre, nem győztem gyönyörködni benne....Huni meg mint egy kis tokás maci olyan volt :lol: :lol: :lol: .De egyik sem volt vörös, meg kék, meg ráncos.... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Köszi Holka a tanácsokat. Ma van a 7. napom ovu után. És most is furi dolgokat érzek. És most volt még egy új érzés, de nem is tudom hogy írjam le. Mintha a méhszáj felől jött volna, szóval onnan benntről :oops:
erős szúrás többször egymás után. :shock: remélem nem kaptam el semmit. Párom átment a vizsgálatokon és én is. Betegségünk nincsen. Akkor meg? Ja és a másik furi, hogy ovu óta mint a sivatag olyan szárazság van. :oops: :shock:
Erre tudtok valamit mondani?

Kép
Kép
nati80

Márti
Azért nem voltak azok, mert a te gyerekeid voltak és te másképpen látod őket. De a születés pillanatában, míg meg nem fürdetik őket, általában ilyenek. Persze vannak kivételek!

Kép
Kép
nati80

Márti
Nem tennéd nekem fel az előző hónapi görbédet? Ahol látszik a + ovuteszt is, mikor kimutatta a terhességet?

Kép
Kép
nati80

Lehet Nati igazad van, mindenesetre én egy ráncos babára voltam felkészülve mikor a hasamra tették szülés után, de nem volt sem ráncos sem csúnya :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

de igen, mindjárt

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lányok!
Sajnos olyan lettem amilyen nem akartam lenni. Folyamatosan azon agyalok, hogy amit érzek az terhesség vagy sem. Bocsánat, hogy folyamatosan csak erről írok. csökkenteni fogom ezeket a hozzászólásaimat. Nem akarok unalmas lenni. De a világon semmi se zavarna többet, ha most + lenne a tesztem és szeptemberben megszülném a babámat. Én lennék a világon a (egyik) legboldogabb nő!
Elsőre összehozni! Ahogy a párom mondta, csak bízzam rá! Hát én rá is bíztam.

Tényleg! Kell valakinek valamilyen kajarecept?

Kép
Kép
nati80

Kép

Egy kis magyarázat:
ovu után 9 napra csináltam az első orakelt és halvány pozitiv volt utána meg erősödött...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati engem személyesen nem zavar, hogy annyit foglalkozol a témával :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Köszi Márti! Rendes tőled. Most nézem, hogy te ovu után, ahogyan én számolom a 8. napon +-at teszteltél. Nekem az holnap lenne. De attól tartok ha + lesz, annyira örülni fogok, hogy nem tudok majd a tanulásra koncentrálni. Lehet megvárom a jövő hétvégét. De annyira izgulok! nem vagyok ideges, mint máskor, mert azt érzem nem vagyok egyedül már. :wink:

Kép
Kép
nati80

Hát elhiszem, nehéz ez az időszak, de majd megnyugszol ...
Azért nem jó tul hamar tesztelni, mert elkeseredsz ha esetleg nem mutat + at, de attól még lehet baba a pociban...Nem egynek olvastam, hogy megcsinálta a tesztet és korai volt, mert ugye nem mindenkinek egyformák a hormonszintjei....Van akinek kimutatja korán, van akinek csak mensi elmaradása után 1-2 hét után

Kép
Kép
Kép
f.marti

nekem is az első teszt (ovu után 1 héttel) - t mutatott, úgyhogy szerintem is várj még egy picikét. Anyóssal kiságyat voltunk nézni :) tök jó fej volt, meg összeszedett, raktározott nekem egy csomo kisrucit :shock: régről.De tök tiszták voltak :wink: és nagyon nagyon jó darabok is voltak köztük
magdolnam

Nati,a bolygós mailed irtóra tetszik!!!!!!!!!!!
magdolnam

Nati
Szerintem tök természetes,hogy már csak a tesztelésre tudsz koncentrálni és a babódra!!! :lol: Senkit nem untatsz vele. :)
Erős szurkálás!! Ez az!! :lol:
Sivatag passz,nekem semmi ilyen nem jelentkezett...

Magdolnam
mikor mész nucha szűrésre?

Képzeljétek itt volt az anyósom és be volt fújva parfümmel. Annyira rosszullettem az illattól. Amint kilépett az ajtónkon már rohantam a fürdőszobába...
Elvitte Henit,együtt piacolnak elvileg ilyenkor szoktam a fürdőszobát takarítani,fertőtleníteni de még próbálom kiheverni a parfümöt :( :roll:
holka

Holka! Hogy mire :roll: :shock: mikor megyek????
magdolnam

sziasztok

most ebédeltem, bevettem a sepiat. ettől mindig rosszul vagyok, le is fekszem egy órácskára, de tegnap is jó volt mikor felkeltem, tudtam egész délután enni, és olyan finom narancsot kaptam.

Holka én is a férjem parfümjétől hánytam először.... vicces. pedig imádtam.
magamra is alig fújok, mert rosszul vagyok tőle.

na megyek lefekszem egy picit. majd du jövök még

Kép
andyfekete

tarkóredő mérésre? Szerdán megyek :) akkor leszek 12hét 5 napos:d
magdolnam

holka pont egy hét van köztünk, megnyugtatlak a következő vizsgálaton hallani fogod a pici szívét. nekem 7 mm volt 6 hét 4.napján.
na megyek ledőlök, mert marhára szédülök.
ja képzeljétek mindig alacsony volt a vérnyomáésom 100-110 körül
most még alacsonyabb 90. örülök hogy élek:)

Kép
andyfekete

nekem meg pont fordítva volt mindig. Max 90 en volt, most meg 120 és így jól érzem magam, nem szunyálok annyit :wink:
magdolnam

magdolnam
igen a tarkóredőre.. De jó akkor már óriási magzatot fogsz látni!!!

Andy
Örülök,hogy picit jobban vagy és karban tudod tartani a rosszulléted...
Alacsony vérnyomi a hosszú élet titka!! :lol:
Köszi a nyugtatást. És ha azt vesszük,hogy 1,5mm-t nő naponta akkor 5+6 naposan még te se láttad volna a picurkád!!
Köszi,köszi! :lol:
holka

Most láttam csak, hogy lapaljám volt.
Irtóra örülök neki.

Holka
Ne izgulj, ott van a babóka, csak mikor nézted még nagyon pici volt. Csütörtökön tuti látni fogod.

Kép
p__lilla

Lebontottuk a karácsonyfát. Úgy sajnálom. Üres lesz a nappali nélküle, meg a sok szép dísz nélkül. :cry:

Kép
p__lilla

olyankor már emberszerű magzatot lehet már látni?
magdolnam

Lányok!
Ha csinálok ovutesztet terhestesztnek akkor mi a pozitív? Ha van második csík, vagy ha mind a kettő erős? Most voltam és vettem egy dobozzal, meg vettem 2 különböző terhestesztet is. Csak mert a héten nem lesz időm rá.
Segítsetek!!!!

Kép
Kép
nati80

Mi már múlt héten lebontottuk a fát. Hiányzik, de legalább most van hely a szobánkban.

Magdolnam
Akkor lesz új sztárfotó Pötyikéről?

Kép
Kép
nati80

Lányok! Hol vagytok? Segítsetek!!!
Olyan egyedül vagyok :cry: :cry: :cry: .

Kép
Kép
nati80

Nati:
én délután csináltam az elsőt, halvány két csikos volt és ahogy teltek a napok erősödött a teszt csik...
Mármint nem ugyanaz :wink: hanem más ovustesztcsik :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mi holnap fogjuk lebontani a fát, a gyerekek biztos sirni fognak, de már nagyon hullatja a leveleit. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?