Új privát üzeneted érkezett!

nati, 15 nappal utána.

KépKép
muffin

Remélem Mágnes nincs semmi gond!

Kép

Kép
dbabett

hehe, ez azt hiszem a második laptetőm volt babanetes létem alatt, pedig volt pár hozzászólásom... :)

KépKép
muffin

Nati
Szerintem ezek a szúrkálások nagyon jó jelek. Úgy tudom itt a legtöbb kismami ezt érezte.
Nálam semmi. Nem is húzódik, ha felnyúlok a polcra, nem szúrkál. Lehet nincs is odabenn senki. De remélem azért van, csak szégyenlős és nem nagyod ad magáról infókat. Hamarosan kiderül.
Most is jól telezabáltam magam.
Karácsony óta nagyon rákaptam az édességre, meg elég sokat is eszek. Nem akarok meghízni. De a tornára olyan nehezen veszem rá magam.

Kép
p__lilla

sziasztok!

most ettem tele magam, tudtam enni egy szelet pizzát, meg egy negyed adag görögsalátát.
jó evő vagyok mi?
gondolom a többi kismami 3szor ennyit eszik, én ennek is örülök.
mindjárt visszaolvasok

Kép
andyfekete

Lányok!

Mágnes küldött üzenetet és megkért, hogy továbbítsam nektek. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Jaj, jaj.. Nati! Priviben küldted?
Ha lehet nekem is elküldenéd, ha lehet..

Kép

Kép
dbabett

Köszi Nati! Megkaptam.

Kép
p__lilla

nati megválaszoltad a kérdésemet... írtam püt

KépKép
muffin

Akíra: végülis teljesen mindegy hogy milyen módon szülsz a végeredmény a fontos ;)

Muffin: Milyen mázlid van. Jól kifogtad a csizmit.

Nati: a szurkákat nem lehet bebeszélni. ;) Olvastam a privit. :cry: :cry: :cry:

Kép Kép
kisvirág_30

Babett
Neked is küldtem

Muffin
Leveled után írtam ide, mert gondoltam mások is meg fogják kérdezni.

Kép
Kép
nati80

Köszi Nati megkaptam!! :(

Kép

Kép
dbabett

Lányok
Én nem tudok erre mit mondani. Annyira szörnyű! majd elsírom magam, most meg elég érzékeny is vagyok.

Virág
Erős szurkák vannak most, pedig nyugodtan ülök. :lol:

Kép
Kép
nati80

Nati
Tényleg szörnyű ami a priviben volt.

A szurkák viszont nagyon jók! Ott van már a kisfickó a pocidban. Keresi a legjobb helyet magának.

Kép
p__lilla

nati köszi, megkaptam
sajnálom sezgénykét, szörnyű. én is kilennék, de nagyon.

most elbúcsúzom, majd holnap több időm lesz, de reggel tuti szarul leszek, jó éjt csajok!
szép álmokat
szeretnék már 6 órát végigaludni, drukkoljatok

Kép
andyfekete

de lilla neked is

Kép
andyfekete

Nati: szupi :) Szerintem tuti babás vagy. ;)
Egyébként ma én is tök érzékeny vagyok. Kendével de. néztük a Wolf Kata: Vuk dalát. Kende tök cukin integetett a kislánynak, én meg majdnem bőgtem.
Ezt nézte: http://www.youtube.com/watch?v=YbAZmnGQ ... re=related

Kép Kép
kisvirág_30

Jó éjt lányok!

A privire én tudok mit írni.. :cry: nagyon sajnálom!

Nati!!
Ezek a szurkák biztos nem véletlenek!! :lol:

Kép

Kép
dbabett

Muffin
15 nappal ovu után már a terhesteszt is tutira kimutatja. Talán jövő hétvégére veszek egy tesztet. +++++++lesz. Már látom magam előtt és azt is, hogy egy gyönyörű kisfiam lesz. Látom ahogy fogom a kezemben szeptember végén. :lol:

Kép
Kép
nati80

jaj bocsánat!
A privivel kapcs!! kimaradt hogy én SEM tudok mit írni, ami nyugtató lenne.... Sajnálom!!

Kép

Kép
dbabett

Babett
Privi ment!

Kép
Kép
nati80

nati tudom hogy akkor már a terhesteszt is kimutatja, de akkor még csak egy napot késett és még volt ovutesztem úgyhogy nem akartam feleslegesen venni terhestesztet. Úgyhogy megcsináltam az ovut és mivel kétcsíkos volt, azért csináltam a terhest.

KépKép
muffin

Akkor értem. nekem elfogyott az ovutesztem így veszek terhestesztet.
Már alig várom a jövő hétvégét.

Kép
Kép
nati80

kész vagyok. már megint pisilnem kell. ma egész nap ez megy... nagyon rossz... bébi tért hódít.. ez mondjuk nagyon jó csak kellemetlen... :)

KépKép
muffin

ja hát akkor ne is vegyél. akkor már tényleg érdemesebb a terhest venni... :)

KépKép
muffin

Nati!
privi vissza! :-)

Épp akartam kérdezni mikor veszel tesztet?? De azért még elég korai nem? Bár remélem két csíkot fogsz látni!!

Kép

Kép
dbabett

Babett

Amit írtam neked komolyan is gondolom, de ha én kerülnék ilyen helyzetbe nem tudom mit tennék. Át tudnék e lépni az egészen és elfelejteni, ha kimagyarázza magát. nem tudom.

Kép
Kép
nati80

ok Nati!
De igaziból tanácsot nem igazán szeretek adni, kivülröl másabb, bár ez nagyon nem lehet más se így se úgy!
Elfelejteni sztem nem lehet!!

Most erösnek kell lenni!!!

Kép

Kép
dbabett

Babett
Jövő hétvégére már eltelik 2 hét ovu óta. És mivel nekem az előző működő hónapban 11 napom volt ovu után mikor megjött. Ha most is így lenne, de nem így lesz, akor jövő héten szerdán nem kellene megjönnie.

Kép
Kép
nati80

Nati!

Már én is várom akkor nagyon a jövöhét végét!!!
:lol:

Kép

Kép
dbabett

Én sem tanácsként írtam, csak hogy én mit éreznék és mit tennék, ha a helyében lennék.

Kép
Kép
nati80

Jó éjszakát Lányok!
Megyek tusolok és kényeztetem a párocskámat. :wink:

Kép
Kép
nati80

Már jó késö van! Megyek aludni!!

Remélem továbbra is jól fogod érezni magad Nati! Egy kis szurka belefér a cél érdekében, ugye? :D

Jó éjt!

Kép

Kép
dbabett

Mindenkinek jó éjt kívánok!

Kép
p__lilla

Ja, és olyan hőt, amilyent szeretne.

Kép
p__lilla

Sziasztok!!!!
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Bocsika, hogy nem voltam, de annyira kinozott 3 napig a migrén, hogy nem volt kedvem semmire...
NATI ÉN IS KÉRNÉK PRIVIT LÉGYSZIIII :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

VAGY BÁRKI KÜLDHETI AKI MEGKAPTA

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!
Szia Márti!
Sajnálom a migrént. Fel tudnád tenni a görbéd.

Hogy alakul a hőtök csajok? Nati, Kisvirág, Jenny, meg aki méri?

Kép
p__lilla

Márti
Küldöm, pillanat.

Kép
p__lilla

Köszi szépen Lilla...
Hát, szavak nélkül maradtam....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nem tudok görbét feltenni, mert nem is mértem a napokban :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jenny, Pumukli, Manócska-HIÁNYOZTOK!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

most próbálok visszaolvasni....van mit :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt!

Mágnes, nagyon sajnálom :!: Teljes mértékben megértem, hogy mostanában nem leszel köztünk a fórumon. Legyél nagyon erős! Bár most is az vagy. Nagyon várunk ám vissza.
magdolnam

Márti, szegénykém! Át tudom érezni a migrént. Tudod, nekem is a múlt 7végén az volt és iszonyat rosszul voltam.

Manóra én is kíváncsi lennék, sajnos jól itthagyott minket :( és Csubi Veled mi van???

Jenny, azért jelentkezz néhanapján!

Nálam folytatódik az iszonyat fáradtság :( Olyan édes apa! Úgy szeretem, titokban meg fog ma nekem venni egy pc-s játékot, ami régen megvolt és nagyon szerettm! Már úgy várom. Aszem sejti, hogy én tudom hogy megveszi! Már alig bírom kivárni. MA egy csomó helyre megyünk nézelődni (ikea, kika - gyerekkel kapcsolatosan)

Tudjátok, mivel én a szüleimnek még nem jelentettem be azt hogy kisbabánk lesz, így ami jön most péntek, bepótoljuk. A mama szülinapján.
magdolnam

Szia Magdolnam!
Igen éppen rád gondoltam a napokban, hogy te is ilyesmin mehettél keresztül :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Lilla hőm egy kicsit fenn 36.9. Ha tüsszentek szúr a hasam erősen. De mást még nem érzek.

Márti
Jó hogy itt vagy. Már hiányoztál. Bocsi, hogy neked nem küldtem, de csak azoknak írtam akik tegnap jelen voltak délután. Nálam egy kicsit másként működik a rendszer.

Magdolnam
Nagyon irígykedek, hogy mentek ikeába. Én imádok oda járni. De mi is fogunk menni, ha lesz pocakbébim, mert a doki ott van mellette. ha nincs baba, akkor meg azért megyünk.
Te semmi ilyen szurkáló, húzódó érzést nem éreztél a nem várt mensi előtt? Ilyet még nem éreztem ezért nagyon bizakodom.

Ma belevetem magam a tanulásba és ma be is akarom fejezni az egyik tárgyat. Most reggel eldöntöttem, hogy az egyik szigorlatot átteszem 31-re, mert ennyire már nem tudok felkészülni. De így már menni fog szerintem.

Kép
Kép
nati80

Mágnes:
sokat gondolok rád, nagyon sajnálom a történteket és szoritok, hogy a lelkedben helyreálljon a béke... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mágnes!
Jelentkezz! Kérlek! Írj privit!

Kép
Kép
nati80

Nati
A szúrka nagyon jó jel! Drukk!

A hőm 37 volt reggel. 0,1-el kevesebb, mint tegnap. De az még jó, ugye?

Kép
p__lilla

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?