Új privát üzeneted érkezett!

Nóri: akkor te az ex barátnőt szereted nem? Megcsinálta neked a jót :)

Arikon: nem hiszem, hogy lenne lelkiismeret furdalása. ha lenne akkor legalább az unokájával foglalkozna. Úgy van vele van másik két gyereke és van még 6unokája ezen felül. Most egy gyerekkel és 1unokával kevesebb neki fel sem tünik. Ez van.

Kép
csucsu05

csucsu:erre priviben válaszoltam inkább... :?
Vendég

Igen láttam. válaszoltam is :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Arikon

Köszönöm a kedves fogadtatást. A pozitív enerdzsi mindig jól jön :) Szedtem hormonokat, most a férjem szed már 2 hónapja. Elvileg minden rendben velünk. Azért mégis szivesebben járnék másik dokihoz, ettől mindig depressziós vagyok.
booo
Őrbottyán

Akkor küldöm: :D remélem ilyen lettél tőle! :wink:

Gondolom a dokid írta fel? Komolyabban kivizsgált előtte? De amúgy, ha nem érzed jól magad a dokidnál, akkor szerintem keress egy másikat.
Vendég

Hali csajok!
Folyik rólam a víz.... Túl vagyok amai 30 percen is. :D

Lányok én nagyon jóban vagyok az anyósommal.
Sajnálom Csucsu, hogy a tiéd ilyen. :(

Megjöhetne lassan már. Hagy telne már le a 2 hónap. Tegnap eszembe jutott, hogy épp 11 hetes lennék... :( És eszembe jutott, hogy mi lesz ha a következő is elmegy.....

De erre gondolnom se szabad!!! Pikk-pakk szülinapomra beköltözik pociba a baba!!!!!!! És ott is marad, amíg meg nem születik!!!!!! :D

Kép
Kép
gabi82

SiasztoK!

Hát, nem nagyon volt mit olvasni..... :(

Képzeljétek!
A barinőm feltett minket a www.weddings.hu-ra. Egyenlőre csak az időpontunk látszik, de olyan jó! :)
Ha majd megvolt a lagzi, akkor feltöltöm a képeket és remélem, h sokáig visszanézhetjük a neten is :D

Gabi!
ezerrel gratula hogy így haladsz! és csak pozitívan!!!!

Pötty!
gyönyörű Vörösbegy bébije és nagyon jó a honlapja.

boo!
üdv köztünk!

babszika

Sziasztok csajok!

Egy vallomással jövök csak, vagy kettővel inkább: Nóri, Te is hiányzol nekem, és lányok , Tik is!
Tényleg kevesebbet jövök, odaát már majd mindenki babás, itt a fele társaságról lemaradtam, szóval már nem olyan..de nem baj, lesz ez még így se! :twisted:

Éljen a szex!!! :twisted:
Pussssz Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Csiribébi+anyukája!

Reméljük hamarosan átvándorolunk komplett a másik topikba, de még nem úgy néz ki...a lányok most kámforosat játszanak, én itt figyelek...Szoktalak nézni az iwiw-en, hátha van új kép, már félidőn túl vagy...te jó ég...rohan az idő. :wink: :D
Vendég

Nóri: Köszi megkaptam a címet :)

Kép
csucsu05

Égjen a zsír, én tegnap egy nagyon keményet nyomtam rajta...szó szerint majdnem rosszul lettem, pedig csak hegyet kellett mászni...na majd ha a végeredmény publikus, dobok egy képet! 8)
Vendég

Lányok, sziasztok :)

Nóri úgy irigyellek, nekem is kéne valami mozgás, mert egész nap csak ülök. Amúgy képzeljétek, 2 nap alatt elmúlt piri. (bár nem hiányzik egyáltalán...) :D

Boo: szia! Jó, hogy itt vagy!

Judit
Kép
sonny

Nagyon drukkolok így, ahogy írtad, kompletten a bandának!
Ajjajjj, félidő, öregszünk asszem nagyon :)
Vendég

Bíbi:te 22.hétben, és 22. napon...ez is valami...de ne félj, mi is mindjárt "török basák" leszünk! :D

Sonny:muszáj volt, a cigilerakás után felszaladt egy jópár kiló és én is ülök napi 9-ben...és szuper szexi királylány akarok lenni az esküvőmön! :D
Vendég

Hát török basának eleinte tényleg nagyon klassz lenni..de Nóri, nem az ember esküvőjén :lol: Szóval mikor lesz a nagy nap? Tyűűűű, gratulálok!
Vendég

Bíbi:ebédeltem, bocsi...nem tudom itt vagy e még...de privi ment! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Zavarnálak titeket ha csatlakoznék hozzátok? :)

KépKép
KépKép
akíra

Szia Akíra :)

Jó, hogy jöttél! Dolgoztok a kistesón? Gratulálok Kyrababához! :) Írj magadról!

Judit
Kép
sonny

Vendég

természetesen hanggal... :wink:
Vendég

:lol:
Ez nagyon jóóóóó, az a vicces, hogy nem lehet végignézni úgy, hogy ne vigyorogj közben :D
Képzeljétek, én az egyik "első" (és a jelölttel egyben utolsó) randimon jártam így. Egy vicces történetet akartam elmesélni a srácnak, hogy oldjam a feszültséget. De nagyon fáradt voltam, és elkezdtem röhögni... és nem bírtam abbahagyni... (persze neki fogalma sem volt, hogy min röhögök, mivel a történetet nem tudtam elmesélni):DD le kellett ülnöm a járda szélére... :lol:

Judit
Kép
sonny

Nem is értem miért volt az utolsó is egyben... 8) :lol: És azóta sem tudja, miért röhögtél?Szegényke...
Vendég

Juuuujjjj, nekem már annyi kellemetlenségem támadt emiatt, én sem tudom sokszor abbahagyni a röhögést, és ugyanígy tíz percek után is újra meg újra kitör belőlem.

Ezért középsuliban már kiküldtek óráról a folyosóra, én meg ott röhögtem egymagam tök hangosan, aztán muszáj volt összeszednem magam, megkomolyodnom, és visszamennem az osztályhoz, de ahogy kinyitottam és benéztem az ajtón, máris kitört belőlem és beröhögtem, majd csuktam is vissza az ajtól kívülről. Aztán elszégyelltem magam, komolyság...de megint csak az ajtón beröhögésig jutottam.... Annyira ciki volt, a 4. beköszönésemnél kijött a tanár és megkért, ne jöjjek be többet :lol: :lol:
Vendég

Bibi:fasza csatár vagy te is! :lol:
Vendég

Sziasztok!

húúú, megint nem írtatok sokat.... :shock:

én hulla vagyok és nem tudom, h hogyan fogom bírni a holnapi napot. sztem le kéne feküdnöm.

babszika

Szziaaaaaaaaa koma!!!

mert mi lesz holnap?
Vendég

Nóri: deee, elmondtam neki utána, de akkor már nem volt annyira vicces.. vagy nem volt a pasasnak humorérzéke :D
Ha nem az első randin lett volna, akkor nem is ciki :lol:

bíborlány: nekem is voltak ilyen eseteim a suliban, utáltak is érte a tanárok!!! :D

Judit
Kép
sonny

dolgozom..... és márciusig minden szombaton....

babszika

Babszi:nanana, az év dolgozója címre fáj a fogad mi? :wink: Nem adom!Én is dolgozok, de ez szerintem nem meglepő... 8)
Vendég

igen, gondoltam, h hülyeség is megemlítenem, hiszen te mindig dolgozol.

csak nálu nk egy átlagos napon 20-30tranzakciónk van. nálunk meg a héten és egészen márciusig 120 kell naponta :shock: egyenlőre még egysezr sem sikerült megcsinálnom és tartok tőle, h ezen áll vagy bukik, h ki kerül az átszervezés alkalmával lapátra. de ez van

babszika

Sziasztok! :)

Igen, tegnap óta rajta vagyunk a kistesó projecten, és majd 14 nap múlva meglátjuk mekkora sikerrel :lol:

Kyra első hónapba rögtön összejött! De persze most nem várjuk ugyanzet, de jó lenne :wink:
Mindenféleképpen jó lenne ha összejönne a kistesó jövő márciusig amikor Kyra betölti a kettőt :)
Ő egyébként császáros baba, tehát a második is az lesz :)
Egyébként 26 éves vagyok!

És remélem tényleg nem zavarlak titeket :)

KépKép
KépKép
akíra

Babszika:jópénzért segítek! 8)
Más se tudná megcsinálni, erre ne is gondolj...mármint a lapátra...inkább kevesebbet, de azt jól csináld!
Vendég

hát, valójában lesz..... a lapátot.
nem fogok elkesredni! :wink: talán még jobban is járok, ha a süllyedő hajót hamrabb hagyom el :roll:

na jó, azt hiszem, h elég volt belőlem....

Pusszantás neked Nóri és persze üdv a többieknek is!!!!

babszika

Puszi Babszi, pihenjél!Reggel talizunk! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Akíra! Üdv közöttünk! Mi is pont akkor kezdtük a babprojektet amikor a kisfiam 9 hónapos volt és azóta is folytatjuk, mert sajna a kistesó valamiért várat magára.
Én is császáros voltam, de a dokim azt mondta akár még rendes szülés is lehet majd, amit én nem biztos, hogy akarok majd, de előbb legyen már az a baba a pocakban.

Gabi! Nagyon ügyesen fogyózol, csak így tovább!!!

Húúúúúú a valaki kérdezte a múltkor, hogy miért nem növesztem meg a hajam, úgy mint az sküvőn volt, na azért mert olyan szép kontyot én úgy sem tudok kreálni és csak lógna a lobonc össze-
vissza.
Babszi! Kitartást! Én nagyon utálnám ezt a teljesítmény izét!
Látom letetted a hőmérőt! Azért hajrá!!!!

Nóri! Te tiszta modell alkatú királylány leszen az esküvőn! Csak így tovább, mert tudod a kíváncsifáncsi topiklakók akarnak majd képeket! :lol:

Puszika Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam csak. De megyek is vissza tanulni....
puszi mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!.... vagy inkább jobbat.... és mondjuk hajnalt.... :?

Már elég régóta fent vagyok. És nem fogjátok elhinni: nincs rendszerünk = nem tudunk dolgozni!!!!!!!!4 :evil: :twisted: :evil:

babszika

Babszi:ne már... :twisted: akkor hogy várják el, hogy annyi munkát megcsinálj??? :shock: És akkor most mi van?Ültök és nézitek egymást?
Vendég

Sziasztok Csajok!

Üdv az újaknak!

Amíg Férjecske nem foglalja le a gépet, gondoltam írok. :D
A mai menü Bableves (életemben először csinálom, nem nevetni) és csirkés buritto. Nyami-nyami

Babszi, Nóri!
Szegénykéim, tök sz@r lehet szombaton is melózni.

Bíbi,
tök jó, h. bekukkantottál! Remélem utánad eredünk mostmár, és ismét jókat fogunk rötyögni. Amúgy én is ilyen típus vagyok, és engem is kiküldtek az osztályteremből, mert már pukkadoztunk a röhögéstől a barátnőmmel együtt. :lol:
Vendég

Nóri: Jót nevettem ezen a nevetős klippen. Hát én is jártam már így. :)

Akíra: Én is császárral szültem de az nem jelenti azt, hogy a következőt is azzal kell. Hacsak nincs neked valami betegséged pl: sérv vagy valami ami miatt indokolt.
Én remélem, hogy ha össze jön a kistesó akkor átélhetem a természetes szülés örömét. Azért az a normális.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Akíra :D
Elsőre sikerült? A mázlista! :D
Igaz mi már 2 éve várakozó állásponton vagyunk, de most nagyon optimista vagyok. Ugyan ennek a hónapnak lőttek, de legalább nem költök tesztre. :lol:

Tetszenek a röhögős sztorik. És nagyon viccesek is, de amikor ott vagy, elég ciki is tud lenni - saját tapasztalat. Annyira gáz, mikor nem bírsz egy viccet elmesélni, mindenki fapofával néz és várja a fejleményt, te pedig csak vihogsz. Hát ez van. A többiek ugyan nem értékelik annyira, de legalább én jól szórakoztam. :lol:

"az élet utat tör magának"
dera

Sziasztok!

Pandácska :D
Annyira aranyos a kisfilmetek!
Nagyon csinos pocakod van, irígykedem. Azt hiszem én amikor ilyen idős leszek, mint te úgy fogok kinézni, mint egy tehén. :lol:
De szép tehén leszek! Szép nagy! :lol: :lol: :lol:

Gyugyi :D
Azt hiszem a dobozos hsz-t Ditkének szántad. De egyetértek veled, elég muris lehetett. :D

Ditke :D
Nagyon szép a kis keresztlányod! :D

Vicky :D
Te rátudtad venni apát, hogy avivázzon? :shock:
Hogy csináltad?

Edinka :D
Nagyon egyszerű: - a tesztet a menstruáció kimaradásától számított 1 hét múlva kell elvégezni, akkor ad tökéletes eredményt. Mindig megfogadom, hogy min. 3 napos késést megvárok. Soha nem sikerül. :lol:

Jajj, szegény Kiscsillag! Nem is találok szavakat. Ez annyira igazságtalan. :cry:

dera

Dera:ez nem az a topik!!!Szerintem a várandósság-ba akartál írni...
Vendég

Nem értettem, hogy hova lett a szövegem. :lol:
Ezek szerint meg van. Csak rossz helyre küldtem. :lol:

dera

:wink:
Vendég

Sajnos nem a várandósság-ba. Majd talán egyszer. Még a várandósságig nem sikerült eljutnom (azt hiszem).

dera

Azt hittem, mert Pandus ott "lakik" a 2008 januárban és a 2008-ban szülünk-be...Reméljük idén átköltözünk valamennyien a várandósságba! :wink: :roll:
Vendég

Hahóóóóó! van itt valaki?

babszika

Jó reggelt Csajok!

Úgy látom a hétvégén mindenki nagyon elfoglalt volt! :wink:

Babszi,
bepótoltátok a szülinapodat?

Nóri,
ha jól látom kezdhetek drukkolni! :wink:
Vendég

Arikon:jó reggelt!

Ebben a hónapban nem kérek drukkokat...tudod... :oops: :? :wink:
Inkább arról mesélj, hogy sikerült a bableves? :D Én csak oldalast és salátát csináltam, meg kefíres meggyes sütit...nyaminyami
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?