Új privát üzeneted érkezett!

Alena: édesek a fiúk ebben a szerkóban. :) Zétinek a szeme sem áll jól:)Látszik, hogy huncut. vagy rosszul látom?

Kép
csucsu05

Cat de eltűntél? Orsi Te is csak olvasol? Virág is ezer éve nem jelentkezett.Leone? És még jópáran hiányoznak..ez a 2008 eddig elég megkopott :(
Alena tök pasisak a fiúk. A barátnőm is egyformába öltöztette a kisfiait és zabálnivalóan néztek ki karácsonykor.

Tudtok valami olyan szállás ami nem olyan drága mint alsópáhok, lehet fürdödni a gyereknek (képzeljétek nézem olyan wellnes szállodát Ausztriában ahol ki van kötve hogy nem mehet gyerek) esetleg játszótér is van. Nem kell hogy hűha híresneves és juj de bababarát legyen csak lehessen pancsizni és megszállni és kajálni épületen belül, hogy ezt a rettenetes öltözés-vetkőzést megússzuk :D

ZSófi egy angyal. Komolyan. Képzeljétek este fél8kor fürdik, utána azonnal szopik amibe belealszik és csak hajnal3kor ébred, 5 perc szopi, azonnal visszaszunya 6ig. Annyira aranyos. Balázs meg hétördög. Tegnap este a párom "altatta", kijöt hogy megkezelje a derekam mert fáj, Balázs eleinte csak szólintgatta aztán kitalálta hogy "anya nekem is fáj a derekam", majd kisunnyogott és fél10ig minket szórakoztatott de annyira édesen hogy már csak nevettünk tehetetlenségünkben. be nem állt a szája. Lehetett volna keménykedni meg ráparancsolni de nem vagyunk hívei ennek, meg hogy sírva aludjon el, most egy ilyen alkalom belefért, de olyan csibész. Úgy megnézném mit művel az oviban de nem vagyok rá jó hatással mert bezizzen örömében meg nekem produkálja magát és nem természetesen viselkedik, így fogalmam sincsen milyen is ő az oviban, pedig úgy szeretném látni.
No etetés lesz megyek, mit megyek.. repülök(!) a tündérkémhez.
Erika
hurki

Alena :)
de jó, hogy jelentkeztél. Zéti nagyon nagy fiú és persze Zali sem baba, de mégis annyira kis édes babapofija van, szinte érzem a kis puha husiját, ahogy megcsókolja az ember a pofazacskót (milánnak is ilyen :) ). Fiaimnak meg sem mutatom a képet, mert aztán majd keresik, hogy azt a ruhát akarjuk felvenni, amit a képen viselünk :lol: :lol:

Igen, Milán megszokta hogy Bálint nincs itt. Vegyes a dolog, mert egyrészről sokat emlegeti, másrészt pedig tök felszabadult, mert "büntetlenül" játszhat bármivel. Nincs is vele semmi gond, hihetetlen milyen könnyű egy kölyökkel :wink:

Erika :)
Sajna csípőből nincs ötletem.
Ovi: tudom, hogy az már, mintha saját szemeddel látnád, de óvónénik nem mondják el, hogy mit csinál, hogy viselkedik. Engem állandóan bombáznak a sztorikkal 8szerencsére csupa jó sztori, mert oviban egy angyal....aztán itthon tombol).
Most viszont szóltak, hogy szeretnének velünk szülőkkel leülni beszélni négyesben (2 óvónő+mi), mert azt látják, hogy a kezdeti nagy cserves, mindenre nyitott, állandóan happy gyerekem befelé fordult, bezárkózott, nem élvezi annyira a dolgokat. óvónéni elmondása szerint tök normális és átlagos, de őt az elején nem így ismerték meg.
Abban maradtunk, hogy most 1-2 hétig ők is jobban figyelik ilyen szemmel, meg mi si itthon (bár hozzáteszem mi semmi változást nem vettünk észre), mert lehet hogy ez egy tök természetes folyamat, hogy változnak a gyerekek illetve az is lehet, hogy az elején volt jobban felpörögve az újdonság élmény miatt és inkább ez a normális, az volt a "nem igazi önmaga".

Na, dugulok.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Én is jövök egy kicsit. Olvasok mindig, csak nem vagyok túl jó formában, igy inkább nem irtam. :(
Hurki, Alena, Edit, Karmen! gyerekek tündériek. :lol:
Karmen! Orsi milyen nagylány lett! :D
Egcsi! Bencével bébiszitter lesz a suli alatt?

Mi is elkezdtük a hozzátáplálást, de katasztrófa. Gyerekem megint nem kakil. Talán emlékeztek, hogy hónapokon keresztül 8-10-12 naponta kakilt csak. Tudom, anyatejesnél ok. Aztán 4 hósan beállt a napi 1. :) Viszont most már mást is kapott. Igaz, hogy csak kicsi mennyiséget, de minden megfogja. Nemcsak a reszelt alma, de a sütőtök és a barack is. Ma úgy döntöttem, hogy amíg nem kakil, addig nem adok neki semmi mást. Minden ötletet, tanácsot szivesen veszek ezügyben. :roll:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Erika :)
Nekem is tündérke volt a babóm,tegnapelőttig. Azóta nyűgös tündérke. :? Nem hiszem, hogy az oltás utóhatása, hétfőn kaptuk. Remélem hamar elmúlik a nyűg...
Berci is csibész, tegnap jól lefárasztott. Anyasors :D

Andi :)
Nekünk is okozott kakigondot a hozzátápi, de annyira nem durva, max 2 nap marad ki, a 3. napon meb 3X van csomag. Ötletem nem sok, esetleg több folyadék?
A gyerkőcök mennek a daycare-be, úgy néz ki, most már folyamatosan, mert a suli után ugye dolgozni kéne.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Én nem tudom, hogy nálatok mi az ami segíteni fog vagy mi sem, de egy biztos. nekem mindkét gyerekem anyatejes volt, majd azóta is ugyanazt eszik, mégis, Bálint pici korától normális székletű (értsd anyatejesnek szinte minden szopi után kakilt eleinte, aztán átállt napi 2x kakira, most meg napi 1x, de az tök rendszeres). ehhez képest Milán, már anyatejesnek is totálisan székrekedéses volt, volt hogy 14 napig nem volt kaki, és a mai napig szenved minden egyes kakival (kb 2 naponta kakil, de amikor kijön a dugó, akkor van hogy aznap 2-3x), adhatok én neki kompótlevet, teljes kiörlésű gabonapelyhet, aszalt gyülölcsöt....bármit. Lehet, hogy a nagyon okosok tudnának rá megoldást, de már elég sokmindent kipróbáltunk, és ő ilyen székrekedéses szegény.
Sajnálom, mert nagyon tud szenvedni amikor kakil, viszont popsitörlőre nem sokat költök, mert olyan kemény nyúlbogyókat termel, hogy simán kiöntöm a pelusból. :lol: :shock:

Edit
Kép

Kép
reditke

ja, és ki hisz benne, ki nem, de van egy barátnőm, aki asztrológiát is tanult (nem a pletykalapos 3 soros napi várható horoszkóp baromságot) és ő megnézte Milán születésekor a dolgokat és azt mondta, hogy a bélműködése lassú lesz várhatóan.....

Edit
Kép

Kép
reditke

És még egy szösszenet (bár kicsit morbid humor), mi még antibiotikumot is hiába szedünk, amitől más kigyerek összefossa magát, attól Milánnak nem kőkemény, csak kissé kemény kakija lesz.
Na részemről ebéd idő alatti kakitéma lezárva :roll: :twisted: :lol:
bocs.....

Edit
Kép

Kép
reditke

Egcsi! Edit! Köszi a hozzászólást! :D A védőnő frissen facsart narancslevet ajánlott most vizzel higítva, éhgyomorra. Még nem próbáltam, mert miután reggel beszéltem vele, gyerekem termelt egy kicsit, aztán tornával rásegítettem még. :lol: Hát ne tudjátok meg mennyi sütőtököt viszontláttam. :roll: Ábel szerintem 30 dekával könnyebb lett. :wink:
Edit! Én is attól félek, hogy egész életében szorulásos lesz. Dehát ez ellen tényleg nem tudok tenni semmit. Popsitörlő kendő egyébként nálunk se sok fogy. :)

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Tiszta szívből kívánom, hogy kisembered ne legyen székrekedéses....csak időszakos probléma legyen ez a mostani.

Influenza!!!!!
Kérdésem, van valaki, aki beadatta a kölyköknek a védőoltást?
nem tudom, nekem ez valahogy eszembe sem jutott, illetve hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jutott eszembe, inkább úgy írom, hogy valamilyen belső megérzésből, úgy gondoltam ezzel nem foglalkozunk. erre most orrba-szájba ez folyik a rohadt médiumból, frankón az az érzésem, hogy paráztatják az embert és kell a pénz. Vagy hülye vagyok? mindenestre egy cikket olvastam most el, és úgy érzem influenzás is lettem tőle.........

Edit
Kép

Kép
reditke

akarom mondani médiából :)

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!

köszi! :lol:
én nem oltattam. Szerintem is kicsit fel van fújva. Én egyszer kaptam, utána 2 hétig iszonyú beteg voltam. Azóta nem kérek. :roll:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

A narancsleves trükköt elraktározom a memóriámba, hátha egyszer szükség lesz rá. :wink:

Edit :)
Nem oltattam én sem. Egyrészt annyi fajtája van, hogy valamelyiket oltás ellenére is elkaphatod, másrészt az oltásnak is lehetnek szövődményei, köszi azt nem kérjük. Itt különben is oltanak minden sz@r ellen, legalább ebben én dönthetek. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Aloena! Jaj de helyesek a pasijaid! Tényleg kezdem már látni hogy pasiknak is lehet csinos szerkókat kapni, csak én még nem nagyon figyeltem, mert eddig rengeteg ruha volt Orsi után, most meg ugye kint is be vagyunk öltözve de ha jön a tavasz és is szeretném Norbit csinosan öltöztetni. (Edelweiss egyébként irtó csini szerkókat adott Norbimnak a minap).
A fotókat ti csináltátok? Mert látom lakásban készült, de irtó jó kép, én sosem tudok ennyire jót csinálni, nekem ehhez profi kell.

Andi! Nekünk nem volt ilyen gondunk (a mai napig napi 2 széklete van) de másoktol hallottam a kamillatea segitett. Igaz nem vagyok teapárti de ha muszáj...
Narancslé. Én ugy tudom 2 éves kor alatt narancs nem mehet, én mindig betarottam nagyon az ajánlásokat, nem merném, ennyi idösnek tuti nem

Erika! Én sajna nem tudok ilyen szállást, de engem is érdekelne. Nálunk este 8kor fekszik mindkettö, Norbi ébred pár hete megint éjjel, kb.1kor, aztán meg 6kor. De ügyes, szopizik 10-15 percet és már alszik is vissza v. otthagyom és még hallom "nyekereg" de tényleg olyan hangon, 5 percet

Editke! Az antibogyó ha szirup Orsit nagyon meghajtja, ha tabletta és lenyeli v. szétrágja az már nem. De Orsinak sincs gondja amugy ezzel, szerencsére

Oltáson én is gondolkoztam, mi az idén már szedjük a Ribomunylt, azóta 2x volt kicsit beteg ill. volt 1 napos magas láz az egyik, de olyan gyorsan elmult, és lement neki, máskor meg csak kup+szirup kombinációval, én most nagyon remélem ill hiszem hogy ez a gyógyszer ha el is kapná az influ-t akkor is enyhén. Vagyis én sem oltattam be

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen :)
Mi van Edelweiiss-szel? :) Olyan régen hallottam róla, az ő fiai is nagyok már....
Bence is ébred éjszaka, mostanában van amikor 3X, de kis cicizés után ő is visszaalszik. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Karmen! A kamillateát sajnos én is többször használtam már, amikor muszáj volt. :cry: De most az sem segített.
Narancslevet én sem szivesen adnék.
Én is kérdezem, hogy mi van Edelweiiss-szel. 3 fia van, ugye?

Egcsi! Éjszakai cicizés nálunk is van. :lol: De mostanában sajnos műsor is. És a büdös kölök nem akar aludni az ágyában, csak a ciciim mellett. :roll: Párom már azon röhög, hogy neki az az alvó macija. Hogyan fogom erről leszoktatni? A sírni hagyás nálunk nem nagyon megy. Egyikőnk sem bírja, akarja hallgatni. :wink:

Lányok! Immunerősítőnek én nagyon tudom ajánlani az Aloe Verát. Ha érdekel vkit, beirom a linket. Nekünk nagyon bejött. :)

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Vagyok, vagyok, csak mindig úszom. Ma szó szerint mert Esztergomban pacsáztunk az élményfürdőben.

Hurki :)
Zalakaroson a Men-dan? Nekünk nagy kedvencünk. :P Van weboldaluk.

Reditke :)
Én nem oltatnék influenza ellen semmi pénzért. Egy kolléganőm férje 3 éve beoltatta magát, és azóta nem tudja a karját rendesen felemelni, a vállával lett valami, aminek nem találják az okát. :?
Egy másik idős ember a környezetünkben pedig meghalt tavaly, az oltás után. Igaz 103 éves volt, de nem bírta ki a szervezete az elölt kórokozót sem. :( :(

Cat
Kép
cateye

Alvómaci :lol:
Én sem hagyom sírni, mondjuk ő éjszaka nem is ad műsort. :D
Majd leszokik a cicizésről... :wink:

Cat :)
Élményfürdő...így könnyű! :lol:
Hogy vannak a kópé fiaid? :)

Orsoly is régen volt, kíváncsi lennék, hogy bír a fiúkkal egyedül. :?
Noémi? Ő sem jelentkezett már ezer éve...

Hétfőn megyek interjúra egy fogorvosi rendelőbe, egyenlőre a gyakorlat miatt, de ha beválik(lok), talán munkahely is lehet belőle. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!:)

Ha már így egcsi megemlített, bejelentkezem, vagyok ám, és olvasok, csak ugye írni valahogy sosem sikerül :oops:

Szal jól bírom ám a fiúkkal, belerázódtunk az egyedüllétbe, ovi-munka körforgásba:) Meló sem rossz, egyelőre élvezem, és van is elég (sőt néha sok) így rohannak a napok 8) Mondjuk most mindkét fiú átesett tüszős mandulagyulladáson, elég húzós volt, főleg Lackónál, 4 napig 40 fokos volt a láza:( de már szerencsére túlvagyunk rajta, remélem nyárig le is tudtuk a betegségeket:)

Cat: te bankos vagy ugye? és 8 órában melózol, vagy sikerült részmunkaidőben visszamenned? egyik barátnőm cibes, most menne vissza, de nem talál 4 v. 6 órás állást. Hátha neked van ötleted:)

Gyerekek gyönyörűek, Alena csak nem nextben jártál?:) ezek a cuccok onnan vannak ugye?:) és is bevásároltam :oops:

Mjad igyekszem sűrűbben írni, addig is rakok fel egy képet a kölkökről:)

Kép

orsoly
orsoly

Orsoly :)
Szia! :) Örülök, hogy jól vagytok, a srácok nagyot nőttek! A 4O fokos láz nem hangzik jól, de szerencsére túl vagytok rajta! :)
Tényleg tudósíts gyakrabban! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nagyon nagyok már a fiúk! :D Ha betegek akkor Te vagy velük? Te hozod-viszed öket?

Én 8 órában jöttem vissza. A bankszakmában a 6 órás állás ritka mint a fehér holló. Nálunk az OTP-ben nincs is. Így marad a bébiszitter. :(

Cat
Kép
cateye

olvasok olvasok... írni egyszerűen nincs erőm...
megpróbálom bepótolni... "kicsit" sokminden összejött mostanság

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :)
Remélem nem vagytok betegek! :?

Sajna Berci belázasodott. ritkán lázas, de akkor nagyon. A gyógyszer leviszi 38 körülre, de ahogy kimegy a hatás 39-re is felmegy. :( Folyik az orra, de ennyi. Olyan rossz nézni az én eleven gyerekemet egész nap az ágyban feküdni... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok lányok!
Köszönöm a hozzászólásokat influenza oltás ügyben, mi sem oltattunk.
Nem vagyok pesszimista és hiszek a csodákban (főleg ez a topik bővelkedik benne :) ), de azért illúzióim sincsenek, ugyanis az ovis csoport közel fele már otthon van influenza járvány miatt, egy kisebb hányada meg bárányhimlős......szóval felkészültem lelkileg.

Egy kérdés, többen írtátok régebben, hogy echinacea cseppeket adtok a gyerkőknek, mi is vettünk, és patikában mondták, hogy lehet gyereknek, de a papírjában egyértelműen szerepel, hogy 14 év alatt nem, mert van alkoholtartalma...ez a dr theiss féle.
Vélemények, tapasztalatok?

Edit
Kép

Kép
reditke

Nekem is kérdésem van. Akinek volt már kruppos a gyereke, írja már le a tüneteket, legyen szíves. Voltunk dokinál és rám hozta a frászt.
Kaptunk antibikát, mert Bercinek torokgyulája és kezdődő arcüreg-középfülgyulája van. :roll: A krupp is szóba jött, mert elég randán köhög, de aztán ráfogta a váladékra, ami lerakódott a hörgőkben.
Mindenesetre a krupp dolog érdekelne, tudjam mire figyeljek.
Előre is köszi!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :)
Nándinál éjjel jelentkezett, száraz köhögés, ugy mondják, kutyaugatásszerü, és tényleg, olyan, mintha köhögne és levegöért kapkodna egyszerre.
Gondolom, tudod, ilyenkor kivinni a hidegre, vagy a fejét bedugni a hütöbe, próbálni megnyugtatni, ha nagyion durván fullad, akkor szteroidos kupot adni és mentöt hivni (nekünk legalábbis ezt mondta a gyerekorvos)
Jobbulást!!!

Kép
Kép
Kép
minyu

Egcsi! Remélem sikerül a munka! Sajnálom hogy Berci is beteg lett, Orsinak megint csak fél napos láza volt azota jol van, igy oviba is ment megint. Bár ott is nagyon fogynak most a gyerekek, nem tudom meddig huzzuk ki

Orsoly! Örülök hogy már jobban vagytok!

Editke! Én szedtem ezt, de gyereknek én homeos echináciát szoktam venni, az kis golyocska. De láttam olyan üvegeset amit gyereknek szoktak adni, gondolom annak kisebb lehet az alk. tartalma. Amugy ORsi is kap néha alkoholos cseppet pl. Sinupret-et és töményen kéri, szoval éppen baja sem hiszem lenne töle.

Köszi az érdeklödést, Edelweissék jol vannak, de nyáron sokminden összejött nekik. Fiuk nagyok és helyesek bár én csak képen láttam öket, régen találkoztunk személyesen.

Norbival meg jövö héten megyünk Dévényes tornászhoz, utazni kell 1órát ugyan, de ha ez kell...

Kép

Kép

Karmen
karmen

Minyu :)
Köszi az infot. A váladéktól köhög, ez most már biztos, a krupp nagyon durva! :?

Bence is lázas lett. :? Felmondok.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Hű, de sok a beteg. :( Minden gyerkőcnek jobbulást, anyukáknak meg kitartást!
Péter is influenzás. :( (Edit, Edit, kellett neked emlegetni!!! Most meg a bárányhimlőt is!!! irgum-burgum ) Szerencsére nem volt nagyon vészes, s már jobban is van. Szerintetek van esélyem, hogy a kicsi nem kapja el? Úgy szeretném. :roll:
Egcsi! Ahogy írtad, a krupp szörnyű. :roll: Kivánom, hogy ne ismerd meg! Nekünk szerencsére azóta nem jött elő Péternél (éppen egy éve volt neki). :D
Orsi! Mesélj már, hogy vagytok!
Karmen! Torna miért kell?

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Jobbulást mindenkinek!

Én meg nem elég, hogy lelkileg felkészültem, tegnap délután írtam a hsz-omat és este 7 előtt, már 38,5 volt Milán láza, gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra. Ugráltak, rohangásztak, hangosan kiabáltak, nevettek a lakásban, majd odajött hozzám elkeseredett ábrázattal, hogy felvegyem, megpusziltam és tűz forró volt.

Ma már én is gyengusz vagyok meg taknyos....szóval elkezdődött :(

Edit
Kép

Kép
reditke

Jobbulast minden kis betegnek (meg angynak is:)), nalunk is beteg elvileg mindketto (bar a kicsit most vittem a dokihoz, tegnap hazakuldtek az ovibol, doki szerint smemi baja). Osszefutottam Marcsival (egy dokihoz jarunk), naluk is beteg mindketto, virusok mondjanak le!

Cat: koszi az infot bankrol:( azert meg nem adja fel, hatha:) vagy legalabb valami kozelibe kapna melot:) Amugy en viszem es en hozom a gyerekeket, szerencsere jol elvannak az oviban, utolsok kozott tudom igy elhozni oket:( fel 8 korul viszem, es negyed 6 korul erek oda ertuk, hat ez van. Mondjuk nem nagyon lenne ez maskepp ha nem valunk el, akkorsem.
orsoly

Cat köszi meg fogom nézni, bár már lefoglaltunk Kőszegen egy szállást.
Orsoly de jó hallani rólatok. HOgy megnőttek a srácok? És apuka foglalkozik azért sokat a gyerekekkel? Biztos ügyesen csináltátok hogy nagyon ne viselje meg a fiúkat.
Hű de sok a kis beteg. Jobbulást mindenkinke. Mi ott táncolunk a határon, hogy beteg lesz-e vagy sem. Nagyon remélme nem. Most lóadagban nyomjuk a c vitamint.
Mennem kell sziasztok. Erika
hurki

Sziasztok! :)

Sorstársaknak jobbulást! Mi már egy hangyányival jobban, Berci köhög és ömlik az orrából a cucc-3 percenként fujni kell, az előbb már azt mondta, hogy "Hú, de pipa vagyok!" :D -Bence is jobban van, tegnap egyszer felment a láza 38,6-ra, de most ébredt láztalanul. Szegényemnél is orrszívás ezerrel... :roll:

Ha elkezdek dolgozni, akkor nálunk is ez lesz a menetrend, a gyerekek egész nap a daycare-ben. :( Talán Boti felveszi őket egyszer-kétszer korábban, de neki is vannak maszek melói, nem ér haza ő sem előbb mint én. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

nálunk is már csak apa egészséges..

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Nálunk meg csak én... :? Jobbulást! :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Látom sok a beteg még mindig, gyogyuljatok gyorsan!!

Elöszülinap :D
Kép Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsi :)
Jó kis torta! :wink:
Boldog Szülcsinapot a nagylányodnak!
Ez a Norbi gyerek is milyen szép! :D Még fent van a karifátok? 8)
Mi már leszedtük. Berci mindig mellette kardozott, nem akartam új garnitúra díszt venni. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Remélem már meggyógyultatok!
Köszönjük, ez a torta nekem is meglepi volt, mi most fogjuk köszönteni, csak a család akkor elutazik, ezért jöttek elöbb. :) Ez műfenyő :D , mi mindig febr. végén bontjuk le :lol: Imádjuk nézni, Orsi meg főleg, miden este ha hazaér szalad bekapcsolni az égőket rajta.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen :)
Gyógyulgatunk...Bencét tegnap vittem dokihoz,mert köhögött és elment a hangja. Kapott antibigyót, remélem hamarosan jobban lesz. Én is benyaltam a betegséget, tegnap este eléggé dögrováson voltam, de vettem be gyógyszert, így elviselhető. Csak az orrom vörös a sok fújástól. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Sajnálom:( Itt is sok a beteg mindenfele, oviban is alig van gyerek. Nekem a mentolos orrkenöcs (itt patika késziti) csodát tesz, kezdettöl kenem ha sokat fújok orrot és nem fáj, nem lesz piros

Jobbulást a többieknek is!

Mi még tornázgatunk, lassan halad Norbi, hátrafele szépen mászik, elöre is teszi a kezét de a térde elmarad, igy hasalás a vége ha nem segitik. De egyre ügyesebb

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok lanyok!

Nagyon regen irtam ide, talan paran emlekeznek ram, legutoljara segitseget kertem, hogy a szopirol, hogyan szoktassam le a kislanyunkat, mert szeretnenk kistesot.

Nahat gondoltam leirom ide nektek meg mindenkinek a csodatortenetet, hogy barki tudjon belole erot meriteni! Nekem is annakidejen nagyon jolesett olvasni csodakat amik tobbek kozt veletek tortentek!!!!!!!!!!!!!!

Nahat okt elejen sikerult leszoktatni a szopirol, minden problema nelkul, mondtam neki nagylany, majdnem 2 eves volt akkor, es hogy a nagylanyok mar nem szopiznak, csak a kisbabak.
Na, erre semmi siras, buszken meselte mindenkinek, hogy o mar nagylany es nem szopizik :D :D :D

Erre okt 22-en meg megjott egyszer, aztan utana...
Szoval nov. 29-en csinaltam egy tesztet, mert indultunk wellness szalloba es akartam tudni, hogy mi a fenetol kesik, tudok-e majd ott furdeni, vagy nem. Nahat eszunkbe sem jutott!!!!!!!!
Kesett elotte is 10 napokat, ugyhogy fel sem merult, es lam, itten van a pocakomban a kisbaba!!!!!!!!!!!!

14 hetes, es jul vegen jon kozenk, nagy boldogsaggal varjuk, gondolhatjatok!!!!!!

Szoval mi is csak lestunk, el sem hittuk, meg most is nehez, de mar neha erzem, hogy mocorog, ugyhogy akkor nagyon jo!!!

Zituska!

Latom a napokban szulsz! Nagyon sok boldogsagot, remelem minden szep es jo konnyu szules lesz!!!!!!

A tobbieknek gyogyulast, mi is aloe veraval nyomulunk, immunerositunk, nagyon bejon, mar pocakban is azt kapta Anna is, semmi gyogyszert nem eszunk, max kis natha jon, de persze Anna meg nem jar kozossegbe, csak 1-2 foglalkozos helyre, de azert ott is el lehet kapni mindefelet :D

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo :)
Gratulálok a pocaklakódhoz! Problémamentes babavárást kívánok! :D Örülök, hogy ilyen jó hírrel jelentkeztél, néha majd adj életjelet! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Dodo: Gratulálok tényleg jó volt olvasniezt a siker történetet. :)

Kép
csucsu05

Dodo! Én is gratulálok, ez csodás hir! Remélem könnyü terhességed lesz!

És mindenkitöl bocs, most hogy Dodo emlitette jöttem rá nem irtam meg a nagy hirt :lol: :o

Zituskáék kislánya jan. 24-én megszületett, Noémi Anna 20:55-kor, 3680 ramm és 49 cm! Jól vannak.
Sajnos nem sikerült gátvédelemmel, mert miután burkot repesztettek neki még 7 órát vajúdott és már nem volt ereje.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dodó! Gratula a pocaklakóhoz! :lol:
Zituskának nagy gratula a kiscsajhoz! Reméljük vmikor képet is látunk majd. :)
Karmen! Orsinak boldog szülinapot! :D Látom nálatok is tart a Thomas örület.
Egcsi! meggyógyultatok? Nálunk még Ábel köhög egy kicsit, de Péter ma már volt oviban. Most viszont egyre több helyről hallom a bárányhimlőt, én nem oltattam be őket, félek is most egy kicsit. Nagyon nem hiányzik!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Zituska :)
Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Orsinak Happy Birthday!

Már jól vagyunk, Bencének még kell szedni az antibigyót, de már nem köhög és hangja is van. :)
Kerüljön el benneteket a barihimlő! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Koszonom lanyok, es Zituskanak nagyon sok boldogsagot kivanunk mi is!!!!!!!!
Gratulalunk a kis csoppseghez!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

én is csatlakozom....

gratula pici Zitus-lányzóhoz.

Dodo-nak gratu és szép gömbölyödést.

sok kis-nagy betegnek gyógypuszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Köszönjük. Még nem volt idöm fotókat feltenni.

Ha lesz kép Zituskáékról kérem ide is tegyék fel

Egcsi! Örülök hogy jobban vagytok!

nekünk oviban elmaradt a szülinap (dejo hogy nem sütöttem) mert csak 5 gyerek volt :o :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska ide tett fel képeket Noémi babáról:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=35200

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: