Na végre visszaol astam.
Vicuska
sajnálom,hogy elmaradt az inszem,de örömmel látom,hogy nemadjátok fel és készültök a következőre!
Nagyon szorítok Nektek!
Bessy
Nagyszerű,hogy már mehettek is lombikra,ez szuper!!!!Remélem hamarosan meg lesz a várva várt eredmény is!!!!
Ildi
üdv köztünk,majd jellöllek én is iwiwen.Nekem is a Swarczi a dokim és nagyon meg vagyok/voltam vele elégedve,én is csak ajánlani tudom!Ja és gratula a kicsi szívhanghoz,emlékszem nagyon jó érzés volt előszőr hallani!!!
Judy
Sajnálom Bazsit,és remélem ki fogja nőni a betegségét.Nagyon jók a képek amiket feltettél.
Én nem vettem sterilizálót inkább kifőzöm a cuccokat.Nagyon örülök,hogy végül választottál szülésznőt,hidd el nem fogod megbánni ezt a kis plussz költséget.
Nekem rózsaszín cumi volt a csomiban,ha gondolod Andesszal elküldöm meg van egy csomag málnalevél teám is ami megmaradt.Nagyon szívesen odaadom,természetesen ingyen.
A beöntésről osztom a véleményed!szerintem is jobb mint a kúp!
Szilvi!
Gratula a kis pöcsöshöz
!
Alexa!
Nagyon-nagyon gratulálok Martinka első lépéseihez!!!!
Nati!
Én a 30. hétig napi 1 elevitet utána napi felet szedtem.Szerintem nem érdemes végig napi 1-et szedni,mert túl nagy babád lesz!Ja és nagyon szupi az oldalatok és csodálatos a kis video Mütyürkéről!!!
Márti!
Nagyon édi ahogy mosolyog Kisati!!!
Majd tegyél azért fel képet a kiságyról,kiváncsi vagyok rá.Amúgy ha nem szólsz szülésnél,hogy te beöntést szeretnél,akkor automatikusan kúpot kapsz.Ja és én is majdnem végig hanyadt feküdtem,aggódtam is emiatt,de ahogy írod nem tehetsz róla,ha álmodban hanyadt fekszel,Kisati úgyis felébreszt ,ha nem jó neki úgy.
Mi annyósommal élünk együtt ami nem egyszerű.De megpróbálok én is egy kicsit alkalmaszkodni.Amúgy nem hagyom,hogy beleszoljon az életünkbe!
Vikike!
Örülök hogy már jobban van Levi!Nagyon gratulálok nektek is az első lépésekhez!Biztos nagyon büszkék agytok,ami érthető is!!!
Nagyon jók a képek és szuper a videó is!
Andi!
Nagyon jó hogy folyamatosan jössz és írsz.Meglátod,nagyon jó érzés mosni és vasalni a kisruhákat,berendezni a kicsi szobáját....de nem kis költség az biztos.Én nem tudom pontosan összesen mennyit költöttünk olyan 40 000 körül,de nagyon sok mindent kaptam és a legtöbb dolgot használtan vettem.Nekem Simbaba babakocsim van ez a Bergon utánzata és nagyon-nagyon szeretem majd teszek fel róla képet.
Bocsi akinek nem írtam,de most mennem kell mindjárt látogatóm érkezik.
Puszi mindenkinek!