Virág nyilván kimaradtam amikor írtad. Hát igen, ilyen esetekben az lh felesleges. A gyógyszer amit kaptál az a hőt nem bolygatja??
Jajj Lillám! Én mikor kismami lettem (nem tudtam róla, abszolut le volt már szegénykémről mondva) vagyis amikor készült, pont tavaly karácsony előtt volt. Én ugy be csiccsentettem Jägerből mint annak a rendje:):):) De inkább borozgassatok.
:):)
Egy a lényeg. A tudatunkban kell a dolgokat helyretenni, és nem szabad feleslegesen kombinálni mindent, mert besokal az emberlánya. Csak nyugisan, ha megy lexaromhónapot csinálni, és megpróbálni nem ezzel foglalkozni. Tudom hogy nehéz, de amíg ezzel stresszel az ember addig még a baba is nehezebben jön össze. Nem kell.
Egy ismerősöm annyira de annyira akart kisbabát, hogy nagyon. Mindent megtett. Hő Lh,programozott együttlét stb...., beleélte magát teljesen, jeleket fedezett fel magán...............addig addig, hogy növesztett magának. Egy daganatot.
Szomorú, de tudni kell hogy majnem minden agyban dől el.
Mikor nekem azt mondta az orvos, hogy nem biztos hogy lehet valaha saját gyermekem, ha sikerül is beindítani a petefészket, legalább három hónap kell egy peteérésig. Szétbőgtem az agyam, de eljutottam oda, hogy másként fogtam fel, elfogadtam, és abszolut NEM GONDOLTAM RÁ. CSak pozitívan megpróbáltam élni, megváltoztattam a gondolataimat, és elfogadtam a sorsom. És csoda történt, amit soha nem is gondoltam volna: pozitív lett az LH tesztem. Vagyis volt ebben a hónapban PÉ
:):) Beindultam.
Nagyon boldog vagyok.
Tudom hogy lesz kisbabám, azt is tudom hogy ha most nem jön, akkor jön később.
Egyszer már voltam terhes, leszek mégegyszer.
:)
Odri a legjobb példám.
Egyik hónapban nézett mért mindent, nem történt semmi. A következőben csak élt boldogan a párjával, és jééééé.....jön a Kisodri
(Hallod ODRI!! Imádlak te! )
:):)
Na szóval most kilelkiztem magam bocsi lányok, de úgy kikívánkozott belőlem.
Puszi nektek!
Ölelek mindenkit:
Nyusz