Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, mert egy óra múlva indulunk Gyulára! Gyerkőcöknek nem mondtuk meg, csak most reggel, hát volt nagy öröm!

Lilla :)
Hőd szuper! csak így tovább!!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Hú de jó, laptetővel elindulni!! :lol:

Kép

Kép
ditta76

Jó utat Ditta!
Érezzétek jól magatokat!

Kép
Kép
nati80

Dita
Jó utat. Pihenjetek sokat. Jó szórakozást.

Nati

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 09600_.png
Kép

Kép
p__lilla

Lilla
Akár honnan is nézem a görbéket, biztos vagyok benne, hogy a 17-18. ciklusnapon volt péd. Utána fenn is van a hőd, az elmúlt 3 napban meg még jobban. Már 8 nap telt el ovu óta, esetleges megtermékenyülés óta. Még 1-2 nap és tesztelhetsz is akár. Mikor fogsz? Látom ciklusodból még elvileg 2 nap van hátra. ha az ovut nézem, akkor még legalább 3-4 nap. Majd meglátjuk. Megy a drukk!!!! Csak ++++++++++++ gondolatok legyenek benned!

Kép
Kép
nati80

Én is felteszem az enyémet, ha valaki megnézné!

Kép
Kép
nati80

Oké, tedd fel!

Kép
p__lilla

1200040770.9136.pdf

Itt a görbéd, de én éreztem, hogy egy nappal később volt ovum, mint ahogy azt behúzta.

Kép
Kép
nati80

Lilla

Te két nappal előbb vagy mint én. Neked hamarosan ki fog derülni, hogy van e pocaklakód. :D

Kép
Kép
nati80

Nati
Szerintem jól érezted az ovudat. Pé volt akkor, amikor a vonal van, ovu meg akkor, mikor érezted.
Hát nagyon félek tőle, hogy tényleg akkor volt nekem, amikor mondtad. Ez nem jó. De a derekam is akkor fájt, és a cicim is akkor, nagyon. Azóta jobb lett. Kb. 3 napja érzem megint.

Kép
p__lilla

Lilla
Én is azt remélem, mert szombaton együtt is voltunk és ahogy már írtam is, akkor éreztem egy erős szúrást és utána semmi. Abbamaradt a jobb oldali szurkálás és derékfájdalom is. Utána hétfőn? jelentkezett ismét, de az már más fajta volt. Most is érzek valamit, de nem tudom mi az. Húzódik, ha jól érzed az alhasam. Mintha hasaztam volna és nem nyújtottam volna le utána. Valami hasonló.

Szerintem még akkor is van esélyed a babára, ha akkor volt ovud mikor mondtam. A kisfickók a petevezetőben 48 óráig megvannak, ovud meg 18 hajnalban volt. Ti meg 16 este voltatok együtt utoljára? Az még nincs is 48 óra. :wink:

Kép
Kép
nati80

Remélem Nati igazad van, és tényleg elélnek addig. De akkor még hétvégén fölösleges is tesztelnem, ugye? Pedig arra gondoltam, hogy vasárnap, vagy hétfő. De akkor inkább szerda lesz belőle. Ha addig nem jön meg.
Akkor majdnem együtt fogunk szülni, ha sikerül mindkettőnknek. De jó lenne. :D
Csak azt nem értem, hogy miért mutat minden görbém mást. Lehet elküldöma Leonak is, mi a véleménye.

Kép
p__lilla

Én hülye meg még azt hittem, hogy a 23. napomon lehetett beágyazódás. :evil:
Hát akkor tévedtem.

Kép
p__lilla

Lilla
Miért ne lehetett volna akkor beágyazódás? Szerintem nem törvényszerű, hogy egy hét kell hozzá. Bár amit én olvastam az úgy írja, hogy kb 5 nap alatt ér a méhbe, ott lebeg egy kicsit és néhány nap múlva kezdi meg a beágyazódást. Ovuteszttel már a hétvégén lehet kiutatható, de én nem tudom azt hogy kell csinálni. Nap bármely szakában? vagy reggel? Én kivárom a jövő hét pénteket. Majd akkor.

Kép
Kép
nati80

Az én görbéim se hasonlítanak egymásra. Még ha csak a jobb vagy a bal oldaliakat hasonlítom össze.
lehet már írtam egyszer, de azt látom a görbékben, hogy talán a jobb oldal átveszi a vezetést és minden hónapban működni akar. Ez jó jel!!! Mert akkor nem csak 5 pém lenne egy évben.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Erika: hajrá ma! Ügyik legyetek! Nekem is volt, pém, meg + ovu tesztem mégis szedtem a closyt. De drukk, hogy neked ne kelljen ;)

Ditta: jó utat és érezzétek jól magatokat!

Lilla: nagyon szupi a hőd! Még pár nap. A ciklus nekem se rakott még vonalat.

Nati: örülök, hogy jobban vagy. Nekem ma lement 36,6-ra a hőm. Lehet most veti az ágyacskáját a kis csöppségem ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Szerinted hol volt a pém? Mert mást mutat mindkét program, és Nati is mást mond. Akkor viszont még később fogok tesztelni, mert egyre kevesebb az esélyem. :cry:
Te hány nappal vagy pé után? Lehet, hogy a beágyazódástól ment le a hőd, én is azért gondoltam az enyémnél a 23. cn-ra, mert az utolsó pillanatba ment fel 36,9-re.

Kép
p__lilla

Lilla
Én azért mondom azt a napot ovunak, mert a dokim egyértelmű 0,2 fokos emelkedést mond. 0,1 még nem elég ovuhoz. Szóval az pedig ott volt. De a lényeg, hogy legyen baba.

Szia Kisvirág!
Fel tudod te is tenni a görbéd?

Kép
Kép
nati80

Igen Nati, a lényeg, hogy legyen baba. Végülis a te verziód szerint is van esélyem. De ciklusos szerint nincs. De szerintem az nem is jó helyre tette.

Kép
p__lilla

Nati
Nálatok melyik nap voltak akciók?

Kép
p__lilla

Lilla: a ferti szerint én 9 nappal vagyok túl a pén. Szerintem meg 7-8 nap.
Első ránézésre 14-e lehet pé és 15. nap az ovu, viszont a 17. is gyanús pé szempontjából és akkor az ovudat 18-ra tenném. Igaz a 17-ről 18-ra nagyobbat ugrik a hőd, lehet tényleg az volt az ovus napod. De a kiskatonák simán élnek 48-72 órát, szóval nincs veszve semmi!

Ime a szépséges hőm:
Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Ja még annyit akartam, hogy a ciklus.hu szerintem totál nem jó helyre tette a vonalat.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Szerintem az ovud a 13. cn-on volt. Ma simán lehet beágyazódás. Nem érzel valamit? Igen, ezt tuti az. :D

Kép
p__lilla

Lilla: most nézem neked a tojcsi a 15. napodon volt. Akkor még inkább a 17-e volt a pé és 18. az ovus napod.

Kép Kép
kisvirág_30

Ja, még azt akartam írni, hogy nyálka szempontjából nálam a 15. cn az ovu, mert akkor volt tojcsi, sőt olyan szép, amilyent még sose tapasztaltam. Utána már kezdett szárazabb lenni, meg krémesebb. Bocs a részletezésért. Szóval a 17., és 18. cn-on nem volt nyálkám. Nem tudom. Majd kiderül.

Kép
p__lilla

Viri
Miért, a tojcsi előbb jön ennyi nappal? Én azt hittem, akkor van, amikor az ovu.

Kép
p__lilla

Lilla: még mindig érzem az alhasam, de már tompábban, mint pár napja. Mást egyenlőre nem érzek. Viszont néha van olyan érzésem, mintha lenne pocaklakóm, olyan érzés, mint a fiammal kb 2 hónaposan. :lol: De lehet, hogy csak képzelődök, mert annyira szeretném már.

Kép Kép
kisvirág_30

Én is azt hittem akkor van ovu, de valahol olvastam, hogy a tojcsi 1-2 nappal megelőzi az ovut. Eddig én is azt hittem akkor van. Majd megpróbálom megkeresni a cikket.

Kép Kép
kisvirág_30

Nekem egyre furibb érzéseim vanna. Talán Magdolnám és Muffin írta, hogy ha felnyúl a poljra húzódik, fezsül, szúrkál a hasa. Na nekem pont ilyen van. Ilyet eddig tutira nem éreztem.
Mi pont abban az időpontban voltunk nem túl jól, de szerdán a balhé előtt és szombaton együtt voltunk. Szombaton volt ovum érzéseim szerint.

Kép
Kép
nati80

Nati
Drukk nagyon!

Kép
p__lilla

Sziasztok lányok! :)

Látom megy a diskurzus hogy mikor van ovu hő alapján. :):)

Én abszolut nem mérem a hőmérségletemet, mégis tudom mikor volt ovum. :) Megoldás LH teszt. Ez a tuti,nem kell találgatni, 95%-os biztonsággal a két csíkos ovuteszt után 24-36 van tüszőrepedés. Ennél egyszerűbb talán nincs is. :)
5db van egy csomagban, de én szét szoktam vágni, így egy hónapra jut 10 :) és ha szerencsém van még orákelnek is marad belőle a hónap végére. :)

Ovulációs teszt használta orákelként: elméletileg az LH és a HCG valamilyen rokonságban áll egymással, vagyis az ovu teszt terhességet ki tudja mutatni. A tesztet már a 9.-ik DPO-n lehet elkezdeni és minden REGGEL kell elvégezni. Ahogy telnek a napok egyértelműen látható hogy erősödik-e a csík vagy sem. A 12-13-on már egyértelműen erős két csíkos ha babó van, míg eközben a sima HCG teszt még csak haloványka, vagy nem is mutat semmit. :)

Ez egy szuper oldal: www.babatervezok.otthona.net biztosan sokan ismeritek már, azok kedvéért írom aki talán most kapcsolódott hozzánk. :)

JENNY HOL A ....BA VAGY MÁR??? UGYE NINCS SEMMI GOND????? ÍRJ ÍRJ ÍRJ

Odri: nem semmi ami veled történt, igaz ami velünk történt azok után ez kispiskóta. Sírtál már eleget, egy ilyen ......xxxx....doki miatt még jó hogy nem lett nagyobb bajod (idegileg értem).
Erős vagy és tudom nem állít meg senki a boldogság felé vezető úton!!!! Puszillak drága! Majd nézlek msn-en!!! :)

Puszilok Mindenkit!!!

Nyusz
nyuszifülû

Nyuszifülü
Mi használtunk ovutesztet múlt hónapba. Nem sikerült.

Kép
p__lilla

Sziasztok!
Lányok el kell köszönjek tőletek, a babaprojekt egy időre hanyagolva van, közbejöttek bizonyos dolgok.
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!
Puszi!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
NEEEE! Mi a baj???

Kép
p__lilla

Lilla mi nem sikerült?? A tesztelés? Vagy a babóra gondolsz?
Ha nem volt két csíkod akkor nem volt pé-sem. Ugye ez egyértelműen kizárja a babát. :( Nem kell a hónap végéig reménykedni, és beleélni magunkat a kismamaságba, aztán meg csalódunk.
Ha volt két csíkod, és nem lettél terhes az tök természetes, mivel ha minden oké is csak kb 30% esély van a teherbeesésre. Szerintem ne add fel az ovus dolgot.
Abban a hónapban mikor kimerült a petefészkem volt hőemelkedésem, LH tesztem negatív volt. Azt hittem a teszt csal, mert hőm mutatta a pé-t. A hasam fájt, szúrkált. Hát tévedtem, nem volt semmi. Ezután mentem el orvoshoz ahol kiderültek a problémák.
A hőmérőzést sem ajánlja mindenki. Kiegészítésnek szuper az LH mellé.
Bátran használjad, a valóságot mutatja. :)

Akinek csak lehet ajánlani szoktam. Egyébként az orvosom tanácsára "kötelező" jelleggel is ovutesztelnem kell. :)

Mágnes! Várunk vissza! Gyere mihamarabb.

Jenny!!! Hol vagy?????

Szerintem egy kicsit én is lelépek!!

Puszi nektek!
nyuszifülû

Nati: húha, akkor tényleg babó lesz ott ;)

Nyuszi: ha olvastad én most nagy mennyiségű hcg hormont kaptam. Így az LH teszt hamisan lett volna + . Még ha terhes tesztet is csináltam volna középidőbe az is + lett volna. Nekem most maradt a hőmérőzés. Bár elvileg 99,9 %-osan tudom a mostani ovum idejét.
Te most hogy állsz? Volt tüsződ?

Mágnes: NE MÁR!!! Mi történt? Remélem nincs óriási baj! Írj, ha gondolod ki szeretnéd önteni a szíved. Sok-sok puszi nektek!

Kép Kép
kisvirág_30

Nyuszi
Igen, a babára gondoltam. De nekem nem is oda húzta a vonalat, meg nem is akkor éreztem az ovut, amikor + volt az LH tesztem utána pár nappal. Na ezt jól leírtam, remélem azért megértetted.
Mondjuk jövő hónapba megint megpróbálkozok vele. De most úgy gondoltuk a férjemmel, hogy úgyis iszogatunk az ünnepek alatt és között, úgyse lesz baba. De én azért reménykedem és szeretnék. Hátha.

Kép
p__lilla

Lilla: az iszogatás nem zárja ki a babát. Kendénél hát khm... eléggé felöntöttünk a garatra :oops:

Kép Kép
kisvirág_30

Igen, már írtad. De hónap elején még nem gondoltam. Aztán már jöttek az ünnepek.

Kép
p__lilla

Lányok!
Nem szeretnék itt nyilvánosan bármit is írni, okulva Nati esetéből. ugye megértitek?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
Ha leírnád privibe, örülnék neki. De tényleg csak akkor ha nem gond, és megosztanád velem.

Kép
p__lilla

Mágnes: persze megértjük. Sajnálom, hogy egyenlőre nincs projekt. De azért ez még nem végleges ugye. Pár hónap múlva esetleg nem folytatjátok?

Kép Kép
kisvirág_30

Virág nyilván kimaradtam amikor írtad. Hát igen, ilyen esetekben az lh felesleges. A gyógyszer amit kaptál az a hőt nem bolygatja??

Jajj Lillám! Én mikor kismami lettem (nem tudtam róla, abszolut le volt már szegénykémről mondva) vagyis amikor készült, pont tavaly karácsony előtt volt. Én ugy be csiccsentettem Jägerből mint annak a rendje:):):) De inkább borozgassatok. :):):)

Egy a lényeg. A tudatunkban kell a dolgokat helyretenni, és nem szabad feleslegesen kombinálni mindent, mert besokal az emberlánya. Csak nyugisan, ha megy lexaromhónapot csinálni, és megpróbálni nem ezzel foglalkozni. Tudom hogy nehéz, de amíg ezzel stresszel az ember addig még a baba is nehezebben jön össze. Nem kell. :) Egy ismerősöm annyira de annyira akart kisbabát, hogy nagyon. Mindent megtett. Hő Lh,programozott együttlét stb...., beleélte magát teljesen, jeleket fedezett fel magán...............addig addig, hogy növesztett magának. Egy daganatot. :( Szomorú, de tudni kell hogy majnem minden agyban dől el.
Mikor nekem azt mondta az orvos, hogy nem biztos hogy lehet valaha saját gyermekem, ha sikerül is beindítani a petefészket, legalább három hónap kell egy peteérésig. Szétbőgtem az agyam, de eljutottam oda, hogy másként fogtam fel, elfogadtam, és abszolut NEM GONDOLTAM RÁ. CSak pozitívan megpróbáltam élni, megváltoztattam a gondolataimat, és elfogadtam a sorsom. És csoda történt, amit soha nem is gondoltam volna: pozitív lett az LH tesztem. Vagyis volt ebben a hónapban PÉ :):):) Beindultam. :) Nagyon boldog vagyok. :)
Tudom hogy lesz kisbabám, azt is tudom hogy ha most nem jön, akkor jön később. :) Egyszer már voltam terhes, leszek mégegyszer. :):)
Odri a legjobb példám. :) Egyik hónapban nézett mért mindent, nem történt semmi. A következőben csak élt boldogan a párjával, és jééééé.....jön a Kisodri :) (Hallod ODRI!! Imádlak te! ) :):):)

Na szóval most kilelkiztem magam bocsi lányok, de úgy kikívánkozott belőlem. :)

Puszi nektek!

Ölelek mindenkit:
Nyusz
nyuszifülû

Nyuszi
Látod én is ezt vallom, mint Te, de sokszor nehéz így tenni. Én is pozitív vagyok és tudom, ha most nem jött össze, akkor majd márciusban. De még az is lehet, hogy minden hónapban lesz ovum. Örülök, hogy nálad minden ok pé ügyben.

Mágnes!!! Privi ment!

Kép
Kép
nati80

Nyuszi
Csak borozgattunk, meg pezsgőzgettünk. :D
Mást nem tudok meginni. Néha egy kis jégert, és kész.

Kép
p__lilla

Hellosztook lányok!!!

Nyuszi de jó hogy itt vagy!!!
Csajok vissza olvastam, látom nagyon benne vagytok a találgatásba hogy lesz e baba vagy nem!!! Meglátjátok mindenkinek lesz!! Csak pozitivan!!!!!!!!!!!

tegnapp nagyon el voltam havazva a sok munkával, és este megint barnáztam, megijedtem teljesen és ma elmentünk párommal egy magánrendelőbe és egy roppant kedves, aranyos hölgy vizsgált meg, és sokat láthatuk a kis Maszatkánkat!!

17,2 mm, és tökéletesen megfelel a korához. 8+1.
Csodálatos kis csöppség!!

Ime! Kép
Vendég

Nyuszi: szerintem annyira nem bolygatta meg a hőm. A múlt hóban is cikk-cakk volt az eleje. Irigyellek, hogy ilyen pozitív tudsz lenni. Lehet kéne nekem is lesz..rom hónapot tartani. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Pintyus
Nagyon cuki a babókád. Már látszanak a kezecskéi és lábacskái. De jó!

Kép
p__lilla

Pintyus: csodaszép a kisPintyus. Már látni a kezét is. Tök cuki. A barnázásra mit mondtak? Kaptál rá gyógyszert?

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Ne izgulj, szerintem te babás vagy. Most veti az ágyát a kis drága.

Kép
p__lilla

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?